Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakve ba bolje igrace za kosarkasa koji propusta po 30 utakmica po sezoni zbog milion povreda, i zadnjih godina mu je statistika sve slabija i slabija, a haman mu 30?
Neelix wrote:kakve ba bolje igrace za kosarkasa koji propusta po 30 utakmica po sezoni zbog milion povreda, i zadnjih godina mu je statistika sve slabija i slabija, a haman mu 30?
Pa i takav je daleko bolji od ove dvojice retarda. Imaju pacersi igraca tipa Ford,a ovaj Nesterovic je taraba zesca
glog wrote:A ja bih vodio obicnu ekipu, bez ijednog superstara:
Deron Williams
Kirk Hinrich
Raja Bell
Richard Hamilton
Mike Miller
Kyle Korver
Bruce Bowen
Tayshaun Prince
Ron Artest
Tyson Chandler
Marcus Cambie
Chris Kaman
pa da vidis kako se sve prasi kada Bowen, Bell, Artest i Cambie stisnu odbranu, Chandler, Cambie i Kaman izguraju protivnicke centre, a Korver i Miller poderu svaku zonu sa trice...
ZAr Camby moze igrat odbranu?
To je najveca zabluda u historiji defencea
Neelix wrote:kakve ba bolje igrace za kosarkasa koji propusta po 30 utakmica po sezoni zbog milion povreda, i zadnjih godina mu je statistika sve slabija i slabija, a haman mu 30?
Pa i takav je daleko bolji od ove dvojice retarda. Imaju pacersi igraca tipa Ford,a ovaj Nesterovic je taraba zesca
koga? Tinsleya? i on odigra po 40 utakmica po sezoni
poredeci forda i tinsleya je isto federera i nadala na zemlji u smislu da je ford za 2 klase jaci igrac i jedan je od najboljih PG lige stoga i sam trade sa oneala bi se cinio logicnim
tinsley obavezno po sezoni mora imati 2-3 pucnjave po nocnim klubovima.Automatski za svaku dobije po neki mjesec dana i kad skontas on skoro pa nikako ni ne igra
i ja kazem neeeeeeeeeeeee za trade, ali kao navijac raptorsa, pa sta ce im truhlovina koja nije sastavila 50 utakmica u komadu ima 5 godina, pa ovo je trade u kojem raptorsi daju exta playa (koji je doduse slab u odbrani i definitivno visak pored calderona) ali daju ga za djaba, jer sta im moze koristiti sav kvalitet nekog igraca ako je povrijedjen, pa mogli su onda i hakeema dovest i furat se kako su super centra doveli, na isto dodje ni jedan ni drugi nisu u stanju odigrat sezonu.
Moglo se bolje proci, pogotovo znajuci da ford ima 25 godina i najbolje sezone su tek pred njim, ali opet obzirom da je colangelo GM koji je jako dobar u ovom poslu, moglo bi se desiti da jermaine nekim cudom odigra jedno 60 tekmi i doceka playoff zdrav sto bi bilo i najbitnije.
Admir_1984 wrote:Al se i ford naigrao sad ovu sezonu u pm, 51 utakmica
a streso ga od pod harford, imao problema sa kicmom, al ovaj 3 godine ima problema sa koljenima nije u kontinuitetu 40 tekmi odigrao sigurno i to bez ikakvih udaraca jednostavno struho lik, a mozda ni ne prodje trade, sad citam kazu moraju proci jos fizicke testove, iskreno nadam se da trade nece proci.
Last edited by sesalmir on 26/06/2008 01:54, edited 1 time in total.
prodje trade ili ne, ford ce ici iz raptorsa. ima skuplji ugovor, a jasno je da je calderon bolji igrac za raptorse. ove sezone su imali najbolji PG duo u ligi, ali tako je to uvijek kad imas dva jaka igraca na istoj poziciji - jedan se pocne osjecati viskom.
Mi...ZELENI...vas samo posmatramo iz prikrajka
kakvi trade-ovi, kakvi bakrachi, pa znate i sami da kad mi na vrh dodjemo mi tu ostanemo po deceniju najmanje ..nemojte se bezze nervirati i praviti nekakve kombinacije, tek smo naceli pobjednicki niz , mozete mirno pajkiti
O da, Camby i te kako moze igrati odbranu, mada ima par stvari na kojima skripi, ali je i pored tih nedostataka jedan od boljih igraca u odbrani. On ima problema sa centrima koji su fizicki jaci od njega, ali takvih je sva manje i manje, kategorija teskog centra polako odumire sa Shaqom a i Ilgauskasu nije ostalo bas previse godina u ligi. Mnogi mu prigovaraju da ne brani pick and roll ali nacin na koji ce se braniti pick and roll je odluka trenera i Camby u New Yorku i Torontu je igrao dosta drugacije nego u Denveru. I pored tih nedostataka 30 NBA trenera ga vec dvije godine zaredom bira medju kao najboljeg ili drugog odbrambenog igraca - ali oni su vjerovatno u zabludi koju ce im arze objasniti...
shadow wrote:Mi...ZELENI...vas samo posmatramo iz prikrajka
kakvi trade-ovi, kakvi bakrachi, pa znate i sami da kad mi na vrh dodjemo mi tu ostanemo po deceniju najmanje ..nemojte se bezze nervirati i praviti nekakve kombinacije, tek smo naceli pobjednicki niz , mozete mirno pajkiti
Malo su ovi igraci koje imate matori za deceniju na vrhu, ali jos godinu-dvije cete vjerovatno doci do finala i mozda titule, mada ce se sada malo i tastina zvijezda probuditi - Pierce je zasjenio Garneta u ovom play off-u i nesto mi govori da ce Garnet promijeniti svoj odnos prema timu... Takodje mislim da ce se P.J. i Casell penzionisati odmah poslije ove sezone, a onda vam valja uzivati u "majstorijama" Ronda i Perkinsa...
O da, Camby i te kako moze igrati odbranu, mada ima par stvari na kojima skripi, ali je i pored tih nedostataka jedan od boljih igraca u odbrani. On ima problema sa centrima koji su fizicki jaci od njega, ali takvih je sva manje i manje, kategorija teskog centra polako odumire sa Shaqom a i Ilgauskasu nije ostalo bas previse godina u ligi. Mnogi mu prigovaraju da ne brani pick and roll ali nacin na koji ce se braniti pick and roll je odluka trenera i Camby u New Yorku i Torontu je igrao dosta drugacije nego u Denveru. I pored tih nedostataka 30 NBA trenera ga vec dvije godine zaredom bira medju kao najboljeg ili drugog odbrambenog igraca - ali oni su vjerovatno u zabludi koju ce im arze objasniti...
Eh upravo ga tih par stvari na kojim skripi zeza i to dobro.Pa ko god je gledo play off protiv Lakersa shvatio je koliki je to LEVAT.i on i martin i carmelo svi zajedno.
Pa taj Camby jedino sto kupi otpatke i sto je visok 215 i dode mu pokoja lopta a kolko je retardiran igrac uvjerio se citav svijet
Ode Eric Gordon u Cliperse, a tako sma zelio da ga pacersi izaberu Citam na nekom portalu da je realizovan onaj trade indiane i toronta, gdje je toronto dao i 17 pick ove prve runde indiani. Ev koliko vidim indiana 17 bira opet, tako da je fakt realizovan trade