Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Santos wrote:.....pogotovo sto sad igraju 3 kod kuce,Velezu suspendovan stadion,....
Ne znam otkud to? Mi sad igramo protiv Celika, pa idemo Borcu, dolazi Orasje pa idemo Posusju, onda derbi pa tek onda Velez. Dakle, to je tek 25 kolo. Nisu valjda kaznjeni pet mjeseci
Ukoliko ipak budemo igrali na Kosevu protiv Veleza ispast ce da igramo 5 tekmi u Sarajevu - derbi, Velez, Modrica, Slavija i Siroki, sto bi bilo jako dobro
nije vi¹e moglo raji pod ko¾u lopovluka, seljakluka u na¹em fudbalu, raznih maèaka i sliènih likova. Napravila se glupost, uletilo se u teren itd. Suspendovali nam stadion, umjesto da budemo drugi i da se borimo za kup uefa, sada nam opet prijeti veæ viðeno. Lo¹e totalno. Sada opet likuju isti oni ¹to su nas istjerali u drugu ligu prije nekoliko godina i trudili se da tamo ostanemo ¹to du¾e.
da vam je dosta lopovluka, imali biste baram pola utakmica u vrapcicima razloga da uletite, jer se vama navlacilo na sve strane od su(da)ca. zato ne pricajte gluposti. nego krivo vama da vam oni ponovo bodove oduzimaju nakon druge lige i svih prijasnjih dogadjanja.
Izgleda ima nekakav turnir - za veliku nagradu Kaknja - i da igraju Sarajevo i Zeljo. Zna li iko nesto vise o tome Ne znam fakat gdje im pade napamet po ovom vremenu da igraju, nije CL
Imali odje kogodena raspored jesenjeg dijela pa da vidimo kako ce to sve na kraju bit.Mislim da prognoziramo.Evo moje prognoze.
1 Sarajevo
2Siroki
3Zrinjski
15Jedinstvo
16Radnik. Ali kazem opet kad bi bio raspored lakse bi se kolko tolko znalo.
nije više moglo raji pod kožu lopovluka, seljakluka u našem fudbalu, raznih mačaka i sličnih likova. Napravila se glupost, uletilo se u teren itd. Suspendovali nam stadion, umjesto da budemo drugi i da se borimo za kup uefa, sada nam opet prijeti već viđeno. Loše totalno. Sada opet likuju isti oni što su nas istjerali u drugu ligu prije nekoliko godina i trudili se da tamo ostanemo što duže.
da vam je dosta lopovluka, imali biste baram pola utakmica u vrapcicima razloga da uletite, jer se vama navlacilo na sve strane od su(da)ca. zato ne pricajte gluposti. nego krivo vama da vam oni ponovo bodove oduzimaju nakon druge lige i svih prijasnjih dogadjanja.
daj primjere gdje se nama navlačilo na sve strane!
gubili smo mi bodove kući x puta, pa se nije ulijetalo u teren. ali je druga pjesma kada se to radi pištoljima, parama, prijetnjama, kada sudi sin od lika koji nas je guzio godinama i koji je lopovski sudio 7 dana prije u Posušju i da ne nabrajam dalje.
i pored svega toga, ulaženje u teren je glupost totalna, ali jebat ga sada. barem se takvi k'o ti sada mogu naslađivati.
Ma prdimahovino, mene je vise strah da to mahanje pistoljem nije maslo neke nase mostarske mafije koja je mozda "posrednik" i izvrsilac tigrovih naredbi uz finu naknadu od tigrica, a ne direktno nekih struja koje zele velezu lose izvana.
Jao sranja, kazna nam je 5 utakmica igranja na domacem terenu ali bez publike. Pa bolje bi bilo i na Kosevu a da nam dozvole navijace. Kluba kaznjen 5,000. Dzuburu godina ne-ucestvovanja u fudbalu.
karanana wrote:Ma prdimahovino, mene je vise strah da to mahanje pistoljem nije maslo neke nase mostarske mafije koja je mozda "posrednik" i izvrsilac tigrovih naredbi uz finu naknadu od tigrica, a ne direktno nekih struja koje zele velezu lose izvana.
Jao sranja, kazna nam je 5 utakmica igranja na domacem terenu ali bez publike. Pa bolje bi bilo i na Kosevu a da nam dozvole navijace. Kluba kaznjen 5,000. Dzuburu godina ne-ucestvovanja u fudbalu.
ma ko zna ima li ta prijetnja ikakve veze sa utakmicom i velezom, ko zna u kakvim se mutnim radnjama nalazi i taj igrac, mozda se zamjerio nekim opasnim likovima(a u nasem ih gradu ima i prevose). treba i to malo preispitati, a ne odmah da mu je prijeceno radi tekme.
joj ko se javlja da govori o korumpiranom savezu
I ovako ja bi zaista bio presretan da se ako neko ima pokaze ta cijela utakmica s Velezom pa da konacno cijeli svijet vidi da lazete ko kerovi o sudijskoj kradji, nego posteno priznajte da ste popusili tekmu i gotovo. Jos da ne govorim o vasim izjavama da je sudija odmah svirao kraj nakon Velezovog pogotka sto nije tacno i igralo se sigurno jos najmanje 2-3 minute(koliko je i trebalo), a da ne govorim o tome da vi to niste ni mogli vidjeti jer vas u tom trenutku nije bilo na stadionu.
al o vasem karkteru govori i ovo u tom tekstu na koji si nam dao link:
JER ZA SVE SE KLUBOVE NAVIJA SAMO SE ZRINJSKI VOLI DO GROBA
rekose ljudi koji su do prije 15 godina vene rezali, sijekli se, plakali, vristali uz rijeci:
Velez je danas kaznjen igranjem pred praznim tribinama do kraja sezone, udaljavanjem Predsjednika Ahmeda Dzubura na godinu dana iz sporta i sa 5.000 KM
Velez je danas kaznjen igranjem pred praznim tribinama do kraja sezone, udaljavanjem Predsjednika Ahmeda Dzubura na godinu dana iz sporta i sa 5.000 KM
Uništava vas savez fakat. Ne sjećam se da je nekad neko kažnjen ovoliko?
joj ko se javlja da govori o korumpiranom savezu
I ovako ja bi zaista bio presretan da se ako neko ima pokaze ta cijela utakmica s Velezom pa da konacno cijeli svijet vidi da lazete ko kerovi o sudijskoj kradji, nego posteno priznajte da ste popusili tekmu i gotovo. Jos da ne govorim o vasim izjavama da je sudija odmah svirao kraj nakon Velezovog pogotka sto nije tacno i igralo se sigurno jos najmanje 2-3 minute(koliko je i trebalo), a da ne govorim o tome da vi to niste ni mogli vidjeti jer vas u tom trenutku nije bilo na stadionu.
al o vasem karkteru govori i ovo u tom tekstu na koji si nam dao link:
JER ZA SVE SE KLUBOVE NAVIJA SAMO SE ZRINJSKI VOLI DO GROBA
rekose ljudi koji su do prije 15 godina vene rezali, sijekli se, plakali, vristali uz rijeci:
MOSTAR U SRCU - VELE® DO GROBA
o toj korumpiranosti sto aludiras , evo ti par stvari: jedi je zrinjski predlagao i zalagao se zato, uoci pocetka proljetnog dijela, da se suci delegiraju zdrijebom, a ne da ih sudacka komisija delegira po svojoj volji, no svi su to odbili, nekome sigurno neodgovara nepristrano sudjenje. drugo, prvi zrinjski dopusta prenos njegove domace utakmice, jer se nema sta skrivati pod bijelim brijegom. a trece, ja se ne sijecam kad je netko imao primjedbi na sudjenje u mostaru od gostiju. a jos nesto, nisam gledao, ali su mi pricali da je nas as za sudjenje peljto u BH sportu naveo da zrinjskom nije sviran jedanaesterac, a cak i uz to sudac dobiva ocjenu 8,4.
Da se ovo desilo na utakmici Zrinjskog navodni Mostarac bi tražio i Nato i Sfor da ih bombarduje zatim Ohr da sankcioniše, koje licemerje, naročito kad se zna da je ovo bilo jubilarni treći put da nazovi stoka od navijača u Vrapčićima pokušava da linčuje suce.
MA ova kazna nije nista ..puno vise kosta gubljenje obraza ...onaj koji poznaje situaciju zna o cemu se radilo ove zadnje tekme...
RA je ponos ovoga grada i ove drzave i stoji kao sto je uvijek stajala na branicima i ponosim se sto sma clan... jedina ustanova koju svi nacionalisti i lopovi znaju da ne mogu da kupe...
.
.
stranac2 wrote:MA ova kazna nije nista ..puno vise kosta gubljenje obraza ...onaj koji poznaje situaciju zna o cemu se radilo ove zadnje tekme...
RA je ponos ovoga grada i ove drzave i stoji kao sto je uvijek stajala na branicima i ponosim se sto sma clan... jedina ustanova koju svi nacionalisti i lopovi znaju da ne mogu da kupe...
.
.
hehehe ponos grada. Kojeg? Ja sam u Mostaru. Da nisi malo pod gasom?
Da se ovo desilo na utakmici Zrinjskog navodni Mostarac bi tražio i Nato i Sfor da ih bombarduje zatim Ohr da sankcioniše, koje licemerje, naročito kad se zna da je ovo bilo jubilarni treći put da nazovi stoka od navijača u Vrapčićima pokušava da linčuje suce.
I uci ce svaki put kada to treba i kada nas razni mafijasi od sudija i ostalih pokusavaj ukrasti ...
Stoka je onaj koji stadion iskoristi za skupljanje uhapsenih civila a ne navijacka grupa koja se suprostavi mafijasima i seoskim badzama...
OD te stoke se takvim kao tebi tresu ... .... znaj da imaju samo dva simbola MOstara ...Velez i Stari Most a to nikada nece biti skutorske bijele carape
I uci ce svaki put kada to treba i kada nas razni mafijasi od sudija i ostalih pokusavaj ukrasti ...
Stoka je onaj koji stadion iskoristi za skupljanje uhapsenih civila a ne navijacka grupa koja se suprostavi mafijasima i seoskim badzama...
OD te stoke se takvim kao tebi tresu ... .... znaj da imaju samo dva simbola MOstara ...Velez i Stari Most a to nikada nece biti skutorske bijele carape
I šta sada kad bi mi ulazili svaki put i linčovali vi bi tražili sastanak UN i vijeća sigurnosti da unište Ustaše i šta još sve ne. Tri dana prije utakmice Mostar bruji o namještenoj tekmi, i to zna se sve, i koji igrači Veleža u tome sudjeliuju i ko je organizator svega tog, i šta se dešava? Kukavice nemaju muda da linčuju onog koji je to sve organizirao i proveo u djelo, ali zato imaju hrabrost da ganjaju suce po terenu i da ga nokautiraju. Klošari zadnji.
Da se ovo desilo na utakmici Zrinjskog navodni Mostarac bi tra¾io i Nato i Sfor da ih bombarduje zatim Ohr da sankcioni¹e, koje licemerje, naroèito kad se zna da je ovo bilo jubilarni treæi put da nazovi stoka od navijaèa u Vrapèiæima poku¹ava da linèuje suce.
a zasto ti je 4 osnovna skola u centru grada sluzila tijekom rata. halooo, ej SKOLA, pa nema vece sramote, vec ubijati i muciti u skoli....
evo pa pogledaj! kad vec oces na te teme! http://www.vrisak.info/index.php?option ... &Itemid=30
miki22 wrote:Kvic bez poltike ako mo¾e¹ to je pojedinima i jedini cilj.
ma znam, ponijelo me, stas, prvi je poceo.
Dovoljno sam star da se sjecam tko je barem sto se tice ovog grada i Veleza kluba prvi poceo a sada ono vi lijepi ...a mi losi
jes procito? dobro ti se sjecas , svaka cast, a eto ja se ne sjecam, jer nisam smio biti u mostaru u to vrijeme.(zasto, pitas li se?)! Aj ovu temu , ako si je ti poceo, ja je evo prekidam i ne bi raspravljo o ovome, nadji si drugi topic ako mislis zajeb..., jer ne znam gdje bi sve ovo otislo i odvelo da nastavimo raspravu! Samo o mom voljenom ZRINJSKOM i premier ligi, te ostalim klubovima mozemo dalje razgovarati, a ako te nekad neke cinjenice pogode, nemoj odmah na politiku prebacivati, jer sam siguran da i u tome nisi u pravu(donekle da, ali ne u potpunosti kako ti mislis), nego otidji malo se ispusi u tom trenutku, mozda dva kruga da otrcis oko zgrade ili kuce (gdje vec zivis) , pa se vrati, ne bi ti skodilo! Pozdrav