FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
laik1981

#2151 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

To sto ga botovi oslovljavaju sa Nenad je samo dokaz njihovog stajalista kada je gradjanska drzava u pitanju.. Dokaz onoga o cemu su Senad, a i mnogi drugi govorili.. Njima je vitalni i strateski interes palestinizacija drzave.. Njima je interes fildzan drzava u kojoj nece biti ni Nenada, ni Ivana i sl. Ovim fasistickim pokusajima da nekoga uvrijede tako sto ce ga oslovljavati srpskim imenom je uvreda svakom normalnom GRADJANINU koji zeli da zivi u GRADJANSKOJ BiH.. U toj njihovoj palestini sutra bi iz istorije bilo izbrisano i ime Jovana Divjaka, Gorana Cengica, Ivice Osima, a naposlijetku i ljudi koji trenutno igraju za njih poput Zeljke Komsica.. Spomenici bi se dizali Sebiji i Bakiru.. SDA je identicno zlo kao i HDZ, SNSD, SDS i ostale dusmanske organizacije za ovu drzavu..
Last edited by laik1981 on 17/09/2022 10:53, edited 1 time in total.
Casual's

#2152 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Casual's »

Ocekivao sam ovakav stav sa Vucicem i Dodikom. Na kraju Vucic ispade drzavnik, a Dodik dobar majstor za rakiju.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2153 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Pa ko je Vuchichu slao emisare a Dodiku delegate
laik1981

#2154 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

Ma samo ih deri Senade.. Sto vulgarnije i sto brutalnije.. I Bakira i Sebiju, kao i sve njihove botove, skotove i robove.. Ti ljudi su najveca crna mrlja i sramota Bosnjackog naroda..
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2155 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Tacno vidis koji su forumasi proSDA
Juliuscezar

#2156 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Juliuscezar »

Senad od Bosne, ponudio je eno 5 na 1 ako smiju nek se pojave. Prave sistem u kojem će se politički ne istomišljenici gušiti u bazenima, a svojim botovima uništavati svaku naznaku opozicije
Casual's

#2157 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Casual's »

_BataZiv_0809 wrote: 17/09/2022 10:56 Pa ko je Vuchichu slao emisare a Dodiku delegate
Imao je priliku dobiti odgovore na ta pitanja. Fino je vidjeti ovakav bijes, nije baš novinarski, ovo je više lično bilo. Ali osim standardne šuplje, Bakir trezor pička, Seka Louis Vuitton torbica nismo ništa dobili. Spominje nekakve snimke, za koga ih čuva?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#2158 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mk ultra »

mirsek wrote: 17/09/2022 10:42
SmokingMan wrote: 17/09/2022 10:25 Dobro jeste da je Senad naporan, arogantan, ali ne vjerujem da se baš oslanja na blefiranje kako bi privukao publiku kada se već dugo vrti saga sa Izetbegovićima. Ako neko dobija da ti gostuje iz razloga da ne bi gutao knedle na neogodna pitanja, onda postoji debeo razlog zašto ljudi upravo baš izbjegavaju da daju odgovore na njih. Ako Bakir smatra da ništa od onoga što Senad navodi nije tačno, može doći pješke ili tramvajem i mirna srca raskrintati svu farsu, ako ona postoji. Jednostavno.
Slazem se, ne kazem ja de nema i istine u toj prici, ali njegov nacin obracanja, artikulacije, gestikulacije, ja kao obican gradjanin bi nekome jebo sve po spisku da mi se na ulici tako obrati pa vjerovatno i potukao.
Takodjer njegovo hinjavo, podlo, sakrivanje iza brige o drzavi i gradjanima dok vodi privatni rat sa Bakirom, to me izbaci iz cipela toliko da mu pozelim da ga neko uhvati i kvalitetno nasamara i prebije, ili jos gore za njega i njegov ego da mu spucaju takvi novcanu kaznu da mora za kafe posudjivati.
Ako je 100% tacno to sto on prica, zar je moguce da od toliko ljudi koji bi zeljeli da vide SDA i Bakira porazene, pogotovo politicare, niko od njih to ne koristi, niko. Zasto se ne organizuju i skupe sve papire crni na bijelo, zasto ih ne razderu u predizbornoj kampanji golim cinjenicama i dokazima, zar im to nije ultimativni cilj ?
Kako sam na drugoj temi napisao
Demokratska vecina bira po svojoj mentalnoj sposobnosti
Kad se stanovnistvo generalno opismeni i edukuje, bice i takvih politicara

Do tad, imat cemo ovo sto imamo
A pride sto i stranci odrzavaju ovakvu SDA koja radi na razvaljivanju i separatisanju Bosne i Hercegovine.

Pokusali su i sa tuzbama
Zamisli tuze te da nemas diplomu, i nemas diplomu i nikom nista
Istrazi ko je u tome zakazao, sve su poklopili...
Dvokasetas

#2159 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dvokasetas »

Romanista 101% wrote: 16/09/2022 22:45
Neka se ti nisi krio popodrumima rtvbih, gdje si ti linije vidio dok ja nisam silazio sa iste 4 godine. I tebi i bakiru i seki usta se istresem. Valjalo ti je sda kad si pare dobijai od njih sad pljuvanje. Svi ste ista govna
Did

#2160 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Did »

Senad je ocigledno iznimno hrabar, jer rizikuje opstanak svoje televizije nakon izbora. Sve velike drzavne i javne firme (EP, BH-Telecom, Bosnalijek) ga po direktivi vec zaobilaze, a ni privatnici nece da se zamijeraju vlasti. Jedna privatna firma koja nije bliska vlasti, a koja se reklamirala kod njega odustala samo zato jer je sjediste u kantonu gdje vlada SDA. Nece ljudi probleme i inspekcije za vrat. Sad jos ima love od politickog marketinga, a poslije izbora mu je bankrot. Fahro ima svoj medij, Kanton SA svoj, opstine svoj, a stranci po projektima ili imaju svoje (N1 itd..), a dugorocno ih zaboli djon za slobodu medija i alternativu. E jedino ako SDA ne bude u vlasti u Federaciji, ali po anketama je... dabogda. Lose mu se pise.
Dimu1927

#2161 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dimu1927 »

Osmi Socrates wrote: 17/09/2022 01:48
Koliko ja vidim, značajan procenat ljudi misli isto ovo što je Senad rekao.
to je tacno, ali

vecina tih istih misli i da su clanci objavljeni na satro . info portalu istiniti... procitas komentare na fb i sve ti bude jasno

isto ti vazi i za sda glasace koji kad bake izvali za 100k radnih mjesta oni vjeruju

nazalost ovdje je veliki problem sto svi nesto misle i sto se svi takvi pitaju, a realnost je da nisu bas kapacitet da misle.
prodaju im svaku pricu ova tri plemena, i kojekakvi privatni portali i novinari... nazalost ovdje nemas nijednog novinara da nema oraha u dzepovima, ukljujuci i senada i imenjaka mu pecanina, izgleda da se zaboravilo sta je taj pisao u propalim danima
zato nam i jeste ovako 30 godina
skrbavi-admin

#2162 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skrbavi-admin »

summa summarum - tesko nam se - oho nam se..... OHdzR i tako to....

bilo je lijepo biti patriotom, voljeti svoju zemlju, imati neku bajkovitu predstavu kako je nas narod dobar, merhametli, hrabar..... biti lud i sa 15g imati fix ideje o umiranju za slobodarski narod i slobodu....
no ja vidim da je svak ziv nosac oraha.... puni dzepovi svima odreda.... podsjeca me nas postojeci sistem mozda na neke zemlje 3. i 4. svijeta.... gdje mozes parama pokrit ubistva, teske kriminale, nestajuce tone kokaina, milionski kriminal sa medicinskom opremom u jeku umiranja mladih ljudi i pokrivanje njihove smrti zakopavanjem bez obdukcije,,,, i tako dalje i tako dalje.....

ogrezli smo svi redom u korupciji i korupcija je jedini sistem koji funkcionise u BIH..... nikakve demokratije, sistemi, uredjenja i slicno....

ti meni, ja tebi, usluga za uslugu i sve moze ili ne moze...... samo je cijena upitna..... alahimanet Bosno i Hercegovino :evil:
Last edited by skrbavi-admin on 17/09/2022 12:04, edited 1 time in total.
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#2163 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

Vaya wrote: 17/09/2022 08:35 dovodjenja Semira Osmanagica u jeku epidemije da govori kako ce negativni joni i setanje po piramidama da sacuva od korone...
Jest ovaj semir levat. Kakvi joni, samo rat i nema vise virusa. :D
laserShow

#2164 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

mirsek wrote: 17/09/2022 10:04 Da je istina to sto Nenad, olinjali kurvar i seksista laje na svojoj tv

Eo, informisi se :D
laserShow

#2165 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

Dvokasetas wrote: 17/09/2022 11:36 Neka se ti nisi krio popodrumima rtvbih, gdje si ti linije vidio dok ja nisam silazio sa iste 4 godine.
Sto bi bake rekao, Ja, i? Sta ako si? Bilo je stotine hiljada isto tako. Sta sada to znaci u ovom trenutku?

Sto ne branis BIH ovih 30 godina? To sto si bio u ratu ti ne daje nikakvu prednost sada.
galia95

#2166 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by galia95 »

Dvokasetas wrote: 17/09/2022 11:36
Romanista 101% wrote: 16/09/2022 22:45
Neka se ti nisi krio popodrumima rtvbih, gdje si ti linije vidio dok ja nisam silazio sa iste 4 godine. I tebi i bakiru i seki usta se istresem. Valjalo ti je sda kad si pare dobijai od njih sad pljuvanje. Svi ste ista govna
Slažem se :thumbup: Lik je otuđio (pokrao) video materijal iz arhive BHRT-a kako bi osnovao privatnu tv stanicu, duguje plate radnicima, a sada glumi neku moralnu vertikalu. How yes no :mrgreen: Od ljudi koji ga lično poznaju čuo sam da je tip prava gnjida, šupak i egomanijak.

Ali ipak, svaka čast za veliku hrabrost da ovim mafijašima sve ovako saspe u lice pred kamerama :thumbup:
Dvokasetas

#2167 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dvokasetas »

laserShow wrote: 17/09/2022 12:07
Dvokasetas wrote: 17/09/2022 11:36 Neka se ti nisi krio popodrumima rtvbih, gdje si ti linije vidio dok ja nisam silazio sa iste 4 godine.
Sto bi bake rekao, Ja, i? Sta ako si? Bilo je stotine hiljada isto tako. Sta sada to znaci u ovom trenutku?

Sto ne branis BIH ovih 30 godina? To sto si bio u ratu ti ne daje nikakvu prednost sada.

Eto daje prednost podrumasima, trezorasima
laserShow

#2168 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

Dvokasetas wrote: 17/09/2022 12:12 Eto daje prednost podrumasima, trezorasima
Sto nisi sam sebi dao prednost? Sta si uradio na odbrani drzave nakon sto si izasao iz rova? Sta si uradio protiv duplih respiratora, ili "Ja, i?"?
galia95

#2169 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by galia95 »

laserShow wrote: 17/09/2022 12:14
Dvokasetas wrote: 17/09/2022 12:12 Eto daje prednost podrumasima, trezorasima
Sto nisi sam sebi dao prednost? Sta si uradio na odbrani drzave nakon sto si izasao iz rova? Sta si uradio protiv duplih respiratora, ili "Ja, i?"?
To valjda treba da radi pravosuđe i nadležni državni organi, a ne forumaši. To što nam je država korumpirana i pogana do srži, tu mi nažalost ne možemo ništa da uradimo, osim da glasamo za promjene. A vidimo koliko su naši glasovi na izborima doprinijeli promjenama u zadnjih 25 godina. :shock:
artur morgan

#2170 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by artur morgan »

Strasne rijeci, samo cekam jos da kazete porodicama nastradalih... " sto su poginuli u ratu, sto nisu prezivjeli " :-)
laserShow

#2171 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

galia95 wrote: 17/09/2022 12:22
laserShow wrote: 17/09/2022 12:14

To valjda treba da radi pravosuđe i nadležni državni organi, a ne forumaši. To što nam je država korumpirana i pogana do srži, tu mi nažalost ne možemo ništa da uradimo, osim da glasamo za promjene. A vidimo koliko su naši glasovi na izborima doprinijeli promjenama u zadnjih 25 godina. :shock:
:D :D :D jes ako u tim pravosudjima rade roboti koji su programirani da budu tacni, posteni i sta sve ne. Ne sjede ljudi kojima smo mi obicni gradjani omogucili da tu sjede. Ne sjede nikako tu neradnici kojima niko ne ispostavlja racun. Nikako, to sve trebaju politicari koje su nam nametnuli ejlijeni.

Taj tvoj komentar identican politickom kada ih pitaju za neuspjeh "Nisam ja nadlezan" :D
laserShow

#2172 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

artur morgan wrote: 17/09/2022 12:23
Strasne rijeci, samo cekam jos da kazete porodicama nastradalih... " sto su poginuli u ratu, sto nisu prezivjeli " :-)
Moj otac je bio cijeli rat na liniji, skoro pa ga nisam ni vidio. Tako da smanji tu pricu o porodicama. Da vam je bitno do porodica nikada ne bi dozvolili da se ovo desava. Mi smo im dozvolili i mi smo krivci. Sada dzabe sami sebi trazimo izgovore.
artur morgan

#2173 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by artur morgan »

laserShow wrote: 17/09/2022 12:26
artur morgan wrote: 17/09/2022 12:23

Moj otac je bio cijeli rat na liniji, skoro pa ga nisam ni vidio. Tako da smanji tu pricu o porodicama. Da vam je bitno do porodica nikada ne bi dozvolili da se ovo desava. Mi smo im dozvolili i mi smo krivci. Sada dzabe sami sebi trazimo izgovore.
Pitaj oca, sta on misli o ovome sto si napisao i sto pises.
galia95

#2174 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by galia95 »

laserShow wrote: 17/09/2022 12:25
galia95 wrote: 17/09/2022 12:22

:D :D :D jes ako u tim pravosudjima rade roboti koji su programirani da budu tacni, posteni i sta sve ne. Ne sjede ljudi kojima smo mi obicni gradjani omogucili da tu sjede. Ne sjede nikako tu neradnici kojima niko ne ispostavlja racun. Nikako, to sve trebaju politicari koje su nam nametnuli ejlijeni.

Taj tvoj komentar identican politickom kada ih pitaju za neuspjeh "Nisam ja nadlezan" :D
Daj ne baljezgaj! Prozvao si čovjeka forumaša šta je on uradio na odbrani države nakon što je izašao iz rova? Šta je uradio protiv Afere respiratori :-)

Pa šta mi tu možemo da uradimo, osim da glasamo za promjene? I šta, opet isti epilog, opet ista govna u foteljama 30 godina, bez obzira na moj glas.
nekome

#2175 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

_BataZiv_0809 wrote: 17/09/2022 11:02 Tacno vidis koji su forumasi proSDA
ne bi trebao biti argument ko je protiv nekoga ko je protiv sda da je odmah za sda... nisu stvari crno bijele mada je ljudima to tako lakse misliti pa se odmah svrstavaju lijevo ili desno, crno ili bijelo... a posto je danasnja situacija vrlo komplikovana ljudi se ne mogu svrstati i odluce da ne glasaju...
Locked