nova_ja wrote:nebogori wrote:
vidi mozda vama zenskima to izgleda pateticno i sl
muskarci uglavnom razmisljaju da vodaju avion oko sebe i ako se krece u krugovima dudlaona braca i sl njima imponuje kad ga raja vide sa nekom napucnom i hrani svoj ego jer drugacije ne moze posto nije uspjesan u nekom poslu ili necemu sto bi mu donijelo status neki
zatim vecina gleda samo sex a ne sta ja imam tebe slusati dok mi pricas o smislu zivota o tome kako vidis buducnost i sl
to je ukratko zasto dosta muskaraca se opredjeljuje za sponzoruse a ne za normalne djevojke
Ma ne potpuno si realan i slazem se s tobom, al onda nek ovaj kolačić kaže da mu je spozoruša maximum u zivotu i tačka.
Nek ne govori da drugih nema i da ih je teško naći itd.
Naravno da ih ima, samo nisu tvoj fokus i sve dok nisu nećes ih ni naći, a ako ih i nadjes nećes ih moći zadrzati jer će ti ego idalje biti kod ovih koji se okreću za tvojim autom ili fake koko šanelom koji joj kupiš za 8 mart
Svaka krpa nadje zakrpu i to je balans koji i treba da važi, al nemojmo generalizovati stvari da su svi/sve vakvi/nakvi ...

pazi ovo na forumu ja ne uzimam za ozbiljno toliko jer na forumu ja mogu pisati da trazim normalne a ganjam sponze ili obrnuto
a na kraju krajeva svakom svoj zivot pa neka odluci sta ce
evo ja pricam iz svoje perspektive
izlazim na mjesta s relativno manje sponzorusa kao sto je city pub sloga pub malta i jos nekih par mjesta na koja odem ponekad al eto uglavnom prva 2 su nekako standard sto zbog muzike sto zbog drustva a i valjda navika
ja sam generalno zadovoljan kakve sam djevojke imao to zasto nismo jos uvijek zajedno je druga prica a razni su razlozi
ne znam jesam li na ovoj temi napisao ili nekoj drugoj ja sebe ne vidim u braku
ne znam zasto nemam neki odredjeni razlog al nekako se osjecam jos uvijek kao da imam 21 iako godine kazu dosta drugacije
sam sam jer mi odgovara kad imam avanturu ne varam nikoga da li druga strana vara ne znam jer je to uglavnom kratka avantura
sponzoruse me ne zanimaju jer ona nije sa mnom zbog ijednog mog kvaliteta ili mane nego zbog novca a meni takva ne treba
da li ih izbjegavam za avanturu ne al za bilo kakvu vezu ne da ih izbjegavam nego jednostavno ignorisem
e to je moje iskustvo i moje neko razmisljanje
e sada zasto drugi se tako ponasaju ima vise razloga
neki nece da prihvate da im je domet sponzorusa
neki zele to al ne zele to da se javno zna jer je jel to negativno u drustvu pa da ti ne bi raja nabijala na nos ona te samo iskoristava i sl nego se ovako osjecaju mocno
niko ovdje ne generalizuje bar ne ja kada pricam o sebi i svojim iskustvima