Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insomnia78

#2151 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Kod mene komsija namlati gdju ode u zatvor, izadje i onda je vuce za kosu po cesti ko u Mad Maxu
animals

#2152 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by animals »

Ma dobice prijavu, morace platiti kaznu..
i to masnu..hoce li u zatvor, to je pitanje..
Sonac

#2153 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sonac »

insomnia78 wrote:Kod mene komsija namlati gdju ode u zatvor, izadje i onda je vuce za kosu po cesti ko u Mad Maxu
Muškarčina pa jel :D
pustopoljina

#2154 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pustopoljina »

Edin H. wrote:
pustopoljina wrote: Ma prisjelo je njemu. Kamere na sve strane. I tablice mu snimilo.
I? :skoljka:
Pare. Nije isao u zatvor. Dogovarali se na sudu. Ne znam detalje. Al' ovog nije bilo sigurno sedmicu na poslu.
zijancer

#2155 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by zijancer »

Bloo wrote:Image
da li je lijevi dječak sa tatom ili dedom? :cry:
breuer

#2156 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by breuer »

sa đedom
zijancer

#2157 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by zijancer »

hvala, to mi je jedino ostalo nejasno nakon današnjeg dana :-D
insomnia78

#2158 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
zijancer

#2159 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by zijancer »

lažem, još nešto je nejasno..INSOMNIA!!!!!!!!! :twisted: ..svega ti, jes ti Zoka? :-D
Connaisseur Karlin

#2160 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Connaisseur Karlin »

peppermint5 wrote:Kao pripadnik LGBT populacije nisam nigdje primjetio da se na ovoj temi izjasnio iko da je takođe pripadnik. Samo komentarišu oni koji nisu lgbt i kojih se to i ne treba da tiče...

Što se mene lično tiče meni parada ne treba niti ću u tome da učestvujem. Ovo nije New York niti San Francisco da se održavaju povorke ponosa, jer kod nas vlada drugačiji mentalitet i ne možemo tek tako prekopirati sve iz amerike i primjeniti na našu regiju. Takođe ne želim sebe da izlažem opasnosti a mislim i da velika većina drugih neće učestvovati u tome iz istih razloga...

Na ovaj ili na onaj način, nekada se moraju riješiti problemi i lgbt građana, ne može uvjek argument biti: "jesu dosadni opet paradiraju" - za svaki pokušaj uspostavljanja bilokakvog skupa.

Podržavao bih proteste, uvođenje zakona o istospolnim brakovima, borbu protiv diskriminacije. Ali paradu za tuđe interese - Ne

jedina osoba na temi iz LGBT populacije , super :thumbup:

znaci, povorka ponosa nije gest protesta, vec akt parade :)
insomnia78

#2161 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Nisam. Zoka je u SDP-u :lol:
Cuj Zoka
Edin H.

#2162 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Edin H. »

Gdje si Zoka? ;-)
zijancer

#2163 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by zijancer »

ovaj zoka ------> :zoka:
sa prvog sa-x :-D
Sonac

#2164 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sonac »

insomnia78 wrote:Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
Užas a po kriterijima sa ove tema većina bi ga vidjela kao muškarčinu
animals

#2165 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by animals »

Edin H. wrote:Gdje si Zoka? ;-)
Frljoka..
insomnia78

#2166 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Sonac wrote:
insomnia78 wrote:Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
A jok no ce Pedju gledat ko muskarcinu
animals

#2167 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by animals »

Sonac wrote:
Konjina..a ne muskarcina..
Connaisseur Karlin

#2168 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

peppermint5 wrote:Ali sam bio poprilično iznerviran dok sam pisao post. Tema je lična za mene i teško je ostati nepristrasan kada drugi ljudi komentarišu da li treba dozvoliti ili zabraniti nešto što je lično vezano za vaš život i položaj u društvu...

a ni tvoji iz LGBT se ne javljaju , gdje se kriju, zasto ne pisu na temi, ne kuzim , i meni je smejsno da se na temi sukobljavaju drugi radi vas iz LGBT populacije :-) :lol:
pustopoljina

#2169 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pustopoljina »

insomnia78 wrote:
Sonac wrote:
A jok no ce Pedju gledat ko muskarcinu
Sta fali pedji? :?
Škobo Habu

#2170 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Škobo Habu »

hadzinicasa wrote:posla sma par puta da nesto napisem, pa dok nadjoh vremena prodje voz. sad vidim ode i pruga nekud u sumu...
bloo, piupiu i skobo habu sumirase ono sto htjedoh reci, a i elokventnije.

dvostrukih arsina i hipokrizije ne manjka.
neko rece da ne treba ovakvih tema. treba, itekako ispliva u njima svasta.
Poenta je u tome da se nesmije prepustiti inicijativa onima koji žele da imaju monopol nad moralom.

Slikovito kazano: pizdiš nad ruskim i grčkim dobrovoljcima, koji su učestovali u genocidu nad Srebreničanima, a onda prvog Putinovog saradnika "odlikuješ" Srebreničkim cvijetom?
U čije ime? U ime one hadžinice koja bi LGBTQ populaciju u logore za prevaspitavanje, kao što to rade Kinezi sa Ujgurima?

I još, prosječan Bošnjo bi sutra kren'o da oslobađa Palestinu od cionista, al' mu nije mrsko uzeti kredit od Kineza za tuzlansku termolektranu, iako ti isti Kinezi rade sa Ujgurima isto što i cionisti sa Palestincima.

Naš najveći neprijatelj jeste politički izetbegovićevizam.

U ratu su počeli djelidbu Bošnjaka na komuniste, ateiste, mješance, petu kolonu, danas isto to rade - samo na suptilnije načine. Borgovska ideologija.

Neka hadžinica prvo zabrani Pride u Istanbulu, jer je SDA, svakako, ekspozitura AKP u BiH.
Last edited by Škobo Habu on 06/04/2019 22:57, edited 1 time in total.
insomnia78

#2171 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

pustopoljina wrote: Sta fali pedji? :?
‘ormona
animals

#2172 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by animals »

Connaisseur Karlin wrote:
peppermint5 wrote:Ali sam bio poprilično iznerviran dok sam pisao post. Tema je lična za mene i teško je ostati nepristrasan kada drugi ljudi komentarišu da li treba dozvoliti ili zabraniti nešto što je lično vezano za vaš život i položaj u društvu...

a ni tvoji iz LGBT se ne javljaju , gdje se kriju, zasto ne pisu na temi, ne kuzim , i meni je smejsno da se na temi sukobljavaju drugi radi vas iz LGBT populacije :-) :lol:
Pa sta mislis da smiju u Bosni slobodno se izjasnjavati..
da ih prebiju one divne navijacke horde..
pustopoljina

#2173 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pustopoljina »

Sonac wrote:
Jedino ako je vecina umno poremecena.
Connaisseur Karlin

#2174 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

animals wrote:
Connaisseur Karlin wrote:

Pa sta mislis da smiju u Bosni slobodno se izjasnjavati..
da ih prebiju one divne navijacke horde..
na forumu, da se jave ne temu :)
pustopoljina

#2175 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pustopoljina »

insomnia78 wrote:
pustopoljina wrote: Sta fali pedji? :?
‘ormona
:-)
Nidje veze.
Locked