Povorka ponosa u Sarajevu
- insomnia78
#2151 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kod mene komsija namlati gdju ode u zatvor, izadje i onda je vuce za kosu po cesti ko u Mad Maxu
- animals
#2152 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma dobice prijavu, morace platiti kaznu..
i to masnu..hoce li u zatvor, to je pitanje..
i to masnu..hoce li u zatvor, to je pitanje..
-
Sonac
#2153 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Muškarčina pa jelinsomnia78 wrote:Kod mene komsija namlati gdju ode u zatvor, izadje i onda je vuce za kosu po cesti ko u Mad Maxu
- pustopoljina
#2154 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pare. Nije isao u zatvor. Dogovarali se na sudu. Ne znam detalje. Al' ovog nije bilo sigurno sedmicu na poslu.Edin H. wrote:I?pustopoljina wrote: Ma prisjelo je njemu. Kamere na sve strane. I tablice mu snimilo.
-
zijancer
#2155 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
da li je lijevi dječak sa tatom ili dedom?Bloo wrote:
-
zijancer
#2157 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
hvala, to mi je jedino ostalo nejasno nakon današnjeg dana 
- insomnia78
#2158 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
-
zijancer
#2159 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
lažem, još nešto je nejasno..INSOMNIA!!!!!!!!!
..svega ti, jes ti Zoka? 
- Connaisseur Karlin
#2160 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
peppermint5 wrote:Kao pripadnik LGBT populacije nisam nigdje primjetio da se na ovoj temi izjasnio iko da je takođe pripadnik. Samo komentarišu oni koji nisu lgbt i kojih se to i ne treba da tiče...
Što se mene lično tiče meni parada ne treba niti ću u tome da učestvujem. Ovo nije New York niti San Francisco da se održavaju povorke ponosa, jer kod nas vlada drugačiji mentalitet i ne možemo tek tako prekopirati sve iz amerike i primjeniti na našu regiju. Takođe ne želim sebe da izlažem opasnosti a mislim i da velika većina drugih neće učestvovati u tome iz istih razloga...
Na ovaj ili na onaj način, nekada se moraju riješiti problemi i lgbt građana, ne može uvjek argument biti: "jesu dosadni opet paradiraju" - za svaki pokušaj uspostavljanja bilokakvog skupa.
Podržavao bih proteste, uvođenje zakona o istospolnim brakovima, borbu protiv diskriminacije. Ali paradu za tuđe interese - Ne
jedina osoba na temi iz LGBT populacije , super
znaci, povorka ponosa nije gest protesta, vec akt parade
- insomnia78
#2161 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nisam. Zoka je u SDP-u
Cuj Zoka
Cuj Zoka
- Edin H.
#2162 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Gdje si Zoka? 
-
zijancer
#2163 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ovaj zoka ------>
sa prvog sa-x
sa prvog sa-x
-
Sonac
#2164 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Užas a po kriterijima sa ove tema većina bi ga vidjela kao muškarčinuinsomnia78 wrote:Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
- animals
#2165 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Frljoka..Edin H. wrote:Gdje si Zoka?
- insomnia78
#2166 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
A jok no ce Pedju gledat ko muskarcinuSonac wrote:Užas a po kriterijima sa ove tema većina bi ga vidjela kao muškarčinuinsomnia78 wrote:Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
- animals
#2167 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Konjina..a ne muskarcina..Sonac wrote:Užas a po kriterijima sa ove tema većina bi ga vidjela kao muškarčinuinsomnia78 wrote:Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
- Connaisseur Karlin
#2168 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
peppermint5 wrote:Ali sam bio poprilično iznerviran dok sam pisao post. Tema je lična za mene i teško je ostati nepristrasan kada drugi ljudi komentarišu da li treba dozvoliti ili zabraniti nešto što je lično vezano za vaš život i položaj u društvu...
a ni tvoji iz LGBT se ne javljaju , gdje se kriju, zasto ne pisu na temi, ne kuzim , i meni je smejsno da se na temi sukobljavaju drugi radi vas iz LGBT populacije
- pustopoljina
#2169 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sta fali pedji?insomnia78 wrote:A jok no ce Pedju gledat ko muskarcinuSonac wrote:Užas a po kriterijima sa ove tema većina bi ga vidjela kao muškarčinuinsomnia78 wrote:Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
-
Škobo Habu
#2170 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Poenta je u tome da se nesmije prepustiti inicijativa onima koji žele da imaju monopol nad moralom.hadzinicasa wrote:posla sma par puta da nesto napisem, pa dok nadjoh vremena prodje voz. sad vidim ode i pruga nekud u sumu...
bloo, piupiu i skobo habu sumirase ono sto htjedoh reci, a i elokventnije.
dvostrukih arsina i hipokrizije ne manjka.
neko rece da ne treba ovakvih tema. treba, itekako ispliva u njima svasta.
Slikovito kazano: pizdiš nad ruskim i grčkim dobrovoljcima, koji su učestovali u genocidu nad Srebreničanima, a onda prvog Putinovog saradnika "odlikuješ" Srebreničkim cvijetom?
U čije ime? U ime one hadžinice koja bi LGBTQ populaciju u logore za prevaspitavanje, kao što to rade Kinezi sa Ujgurima?
I još, prosječan Bošnjo bi sutra kren'o da oslobađa Palestinu od cionista, al' mu nije mrsko uzeti kredit od Kineza za tuzlansku termolektranu, iako ti isti Kinezi rade sa Ujgurima isto što i cionisti sa Palestincima.
Naš najveći neprijatelj jeste politički izetbegovićevizam.
U ratu su počeli djelidbu Bošnjaka na komuniste, ateiste, mješance, petu kolonu, danas isto to rade - samo na suptilnije načine. Borgovska ideologija.
Neka hadžinica prvo zabrani Pride u Istanbulu, jer je SDA, svakako, ekspozitura AKP u BiH.
Last edited by Škobo Habu on 06/04/2019 22:57, edited 1 time in total.
- insomnia78
#2171 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
‘ormonapustopoljina wrote: Sta fali pedji?
- animals
#2172 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa sta mislis da smiju u Bosni slobodno se izjasnjavati..Connaisseur Karlin wrote:peppermint5 wrote:Ali sam bio poprilično iznerviran dok sam pisao post. Tema je lična za mene i teško je ostati nepristrasan kada drugi ljudi komentarišu da li treba dozvoliti ili zabraniti nešto što je lično vezano za vaš život i položaj u društvu...
a ni tvoji iz LGBT se ne javljaju , gdje se kriju, zasto ne pisu na temi, ne kuzim , i meni je smejsno da se na temi sukobljavaju drugi radi vas iz LGBT populacije![]()
da ih prebiju one divne navijacke horde..
- pustopoljina
#2173 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jedino ako je vecina umno poremecena.Sonac wrote:Užas a po kriterijima sa ove tema većina bi ga vidjela kao muškarčinuinsomnia78 wrote:Pa ne znam. Harap, diler, naoruzan. Zena mu ide od vrata do vrata po komsiluku ko ce je braniti. Jaran mu is’o kuci razoruzav’o ga. Poslije osto duzan malo zajebanijim likovima i ispalio se. Ostavio i zenu i djecu i kucu i sve. Prica mi lik koji je ulazio sa vlasnikom kuce poslije ka’e pod svakim djecijim krevetom noz i Kur’an
- Connaisseur Karlin
#2174 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
na forumu, da se jave ne temuanimals wrote:Pa sta mislis da smiju u Bosni slobodno se izjasnjavati..Connaisseur Karlin wrote:peppermint5 wrote:Ali sam bio poprilično iznerviran dok sam pisao post. Tema je lična za mene i teško je ostati nepristrasan kada drugi ljudi komentarišu da li treba dozvoliti ili zabraniti nešto što je lično vezano za vaš život i položaj u društvu...
a ni tvoji iz LGBT se ne javljaju , gdje se kriju, zasto ne pisu na temi, ne kuzim , i meni je smejsno da se na temi sukobljavaju drugi radi vas iz LGBT populacije![]()
da ih prebiju one divne navijacke horde..
- pustopoljina
#2175 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
insomnia78 wrote:‘ormonapustopoljina wrote: Sta fali pedji?
Nidje veze.