Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#2151 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vala da mi je znati kako je Zakarić zaslužio ovolike pozive. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2152 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Po onoj Safetovoj....teško se ulazi, ali još teže izlazi iz reprezentacijeLogovan wrote:Vala da mi je znati kako je Zakarić zaslužio ovolike pozive.
- Point.
#2153 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Daj nemojte se kačiti opet na igrače koji neće dobiti ni minute na travnjaku.
- P.Starck
#2154 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa šta ga zove onda koji k. Zbog 4 gola ove sezone ili zbog par sezona oranja bh ledina za Želju.Point. wrote:Daj nemojte se kačiti opet na igrače koji neće dobiti ni minute na travnjaku.
Nek nevalja Haskić, samo 6 golova u isto toliko zadnjih utakmica i nažalost po sve Robijeve dušebrižnike, ista liga, isti protivnici.
Robi mahalac, nek je otišao neki dan da kobajgi "prati" Džeku i Pjanića? WTF
A Haskića i ostale gleda na youtube-u. Vjerovatno je veća dnevnica za Italiju + guzovača poslije utakmice u kakvom finom Rimskom restoranu.
Prava slika i prilika BH fudbala!
-
Korisničkoime
#2155 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ako nas 29-to godisnji Haskic ne spasi nece niko.P.Starck wrote:Pa šta ga zove onda koji k. Zbog 4 gola ove sezone ili zbog par sezona oranja bh ledina za Želju.Point. wrote:Daj nemojte se kačiti opet na igrače koji neće dobiti ni minute na travnjaku.
Nek nevalja Haskić, samo 6 golova u isto toliko zadnjih utakmica i nažalost po sve Robijeve dušebrižnike, ista liga, isti protivnici.
A Haskića i ostale gleda na youtube-u. Vjerovatno je veća dnevnica za Italiju + guzovača poslije utakmice u kakvom finom Rimskom restoranu.
Slika i prilika "navijaca".
- luckylaka
#2156 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Point. wrote:Daj nemojte se kačiti opet na igrače koji neće dobiti ni minute na travnjaku.
- Point.
#2157 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Hebo vas ba Haskić, liku 30 godina, sad se ufatili ko da je Messi. On je budućnost reprezentacije, nema sumnje.P.Starck wrote:Pa šta ga zove onda koji k. Zbog 4 gola ove sezone ili zbog par sezona oranja bh ledina za Želju.Point. wrote:Daj nemojte se kačiti opet na igrače koji neće dobiti ni minute na travnjaku.
Uvijek se ufatite nekih igrača i furate ters. Vrančić, Izet, Huskićem. Daj popustite.
- luckylaka
#2158 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moze li neko od strucnjaka objaaniti po kojem kriterijumu se pozivaju igraci u reprezentacuju
-po formi
-po zaslugama
-po gidinama
-po sposobnosti ili podobnosti
-po menadjerima
-po formi
-po zaslugama
-po gidinama
-po menadjerima
- Logovan
#2159 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
To trebaš Roberta pitati.luckylaka wrote:Moze li neko od strucnjaka objaaniti po kojem kriterijumu se pozivaju igraci u reprezentacuju
-po formi
-po zaslugama
-po gidinama
-po menadjerima
-
Bazinga1234
#2160 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Svejedno, standardniji je i od Civica i Duljevica koji su haman prvotimci u reprezentaciji. Dobro, Civic nije al' ima više minuta u repki nego u klubu.luckylaka wrote:Pa vise je na klupi(ne znam cak ni je li na klupi)a za Kodro nisam ni rekao da je trebao biti pozvan kao ni Prevljak( bar trenutno).Ni jedan nije zasluzio poziv.Cuj Zakaric i reprezentacijaBazinga1234 wrote:Laka sta si htio reći ovime?
Haj postavi i za Kodru..Dobar Zakaric a ne valja Haskic iz iste lige.
Zakaric, Milošević, Kodro...
- luckylaka
#2161 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sto zutog kad ovdje imas veci strucnjaka od Robija...sta ce nam igraci u formi,sta ce u godinama...sta ce nam itkoLogovan wrote:To trebaš Roberta pitati.luckylaka wrote:Moze li neko od strucnjaka objaaniti po kojem kriterijumu se pozivaju igraci u reprezentacuju
-po formi
-po zaslugama
-po gidinama
-po menadjerima
-
Vitoo
#2162 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Mozes da pitas Susicaluckylaka wrote:Moze li neko od strucnjaka objaaniti po kojem kriterijumu se pozivaju igraci u reprezentacuju
-po formi
-po zaslugama
-po gidinama
-po menadjerima
- luckylaka
#2163 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vitoo wrote:Mozes da pitas Susicaluckylaka wrote:Moze li neko od strucnjaka objaaniti po kojem kriterijumu se pozivaju igraci u reprezentacuju
-po formi
-po zaslugama
-po gidinama
-po menadjerima
- Grean
#2164 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa Kodro nije na spisku, kao ni Izet prevara od igracaBazinga1234 wrote:Svejedno, standardniji je i od Civica i Duljevica koji su haman prvotimci u reprezentaciji. Dobro, Civic nije al' ima više minuta u repki nego u klubu.luckylaka wrote:Pa vise je na klupi(ne znam cak ni je li na klupi)a za Kodro nisam ni rekao da je trebao biti pozvan kao ni Prevljak( bar trenutno).Ni jedan nije zasluzio poziv.Cuj Zakaric i reprezentacijaBazinga1234 wrote:Laka sta si htio reći ovime?
Haj postavi i za Kodru..Dobar Zakaric a ne valja Haskic iz iste lige.
Zakaric, Milošević, Kodro...
Sala...nije prevara
-
Bazinga1234
#2165 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Fakat, moja greska, mislim da je na nekom portalu tako pisalo.
- Artest
#2166 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nedostaju Nusmir Fajic, Tino Svenkules i Zoran Kvrzic Zozon
Robi se prodo
Robi se prodo
- Edin H.
#2167 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Safet postavio standarde.Tomahawk11 wrote:Po onoj Safetovoj....teško se ulazi, ali još teže izlazi iz reprezentacijeLogovan wrote:Vala da mi je znati kako je Zakarić zaslužio ovolike pozive.
Ali cekaj, nije li Safet takodje rekao: "Ko ne igra u klubu, ne moze igrati za reprezentaciju!"
-
Vitoo
#2168 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sehan na golu Kukurzporu napravio penal.
Dobio zuti primio gol...nije se ni pomjerio
Dobio zuti primio gol...nije se ni pomjerio
-
palermo
#2169 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ofalio je Fajke ove proljetne sezone, ne bih ga ja zvao...Artest wrote:Nedostaju Nusmir Fajic, Tino Svenkules i Zoran Kvrzic Zozon
Robi se prodo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2170 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Izuzetak od pravilaEdin H. wrote:Safet postavio standarde.Tomahawk11 wrote:Po onoj Safetovoj....teško se ulazi, ali još teže izlazi iz reprezentacijeLogovan wrote:Vala da mi je znati kako je Zakarić zaslužio ovolike pozive.![]()
Ali cekaj, nije li Safet takodje rekao: "Ko ne igra u klubu, ne moze igrati za reprezentaciju!"
- Edin H.
#2171 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
To da se tesko ulazi, ali i tesko izlazi je jedna od najvecih besmislica koje sam ikada cuo.Tomahawk11 wrote:
Izuzetak od pravila
Forma je promjenljiva, vrijeme prolazi, razliciti klubovi imaju razlicite pripreme, i upravo zadatak selektora, kao i njegovih suradnika jeste da prate igrace, ocijene formu, fizicku i psihicku pripremljenost, motivaciju, te da igraju najbolji i najspremniji u datom trenutku, koliko je moguce na prirodnim pozicijama.
E sada ako selektor radije bira podobne od sposobnih je vec nesto drugo.
-
Korisničkoime
#2172 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ne znam ali selektor se najvise prozivao zbog Memisevica, Vrancica i doduse nekad prije Prevljaka. Sada su sva trojica na spisku i likovi izvuku nekog skoro 30-to godisnjaka koji igra u Srbiji kako bi prozivali. Ono zaista.
S Hajrovicem ni meni nije jasno pogotovo u vrijeme kada je igrao i pruzao dobre partije u LE ali selektor koga god je najavio da ce zvati i zvao je, Gojak naprimjer, sada Memisevic, tako da ce vjerovatno i Hajrovic dobiti priliku.
S Hajrovicem ni meni nije jasno pogotovo u vrijeme kada je igrao i pruzao dobre partije u LE ali selektor koga god je najavio da ce zvati i zvao je, Gojak naprimjer, sada Memisevic, tako da ce vjerovatno i Hajrovic dobiti priliku.
-
Bazinga1234
#2173 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Da se gleda samo forma, na svakom spisku bi bilo 10 novih igrača.Edin H. wrote:To da se tesko ulazi, ali i tesko izlazi je jedna od najvecih besmislica koje sam ikada cuo.Tomahawk11 wrote:
Izuzetak od pravila
Forma je promjenljiva, vrijeme prolazi, razliciti klubovi imaju razlicite pripreme, i upravo zadatak selektora, kao i njegovih suradnika jeste da prate igrace, ocijene formu, fizicku i psihicku pripremljenost, motivaciju, te da igraju najbolji i najspremniji u datom trenutku, koliko je moguce na prirodnim pozicijama.
E sada ako selektor radije bira podobne od sposobnih je vec nesto drugo.
Razumijem ja tebe al' selektori imaju odredjene igrače kojima vjeruju i kojih se ne žele odreći.
- Point.
#2174 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
To stručnjaci izvuku neko ime iz naftalina jer su već nakon 2-2 sa Grčkom mudro došli do zaključka da je Robi ubleha.Korisničkoime wrote:Ne znam ali selektor se najvise prozivao zbog Memisevica, Vrancica i doduse nekad prije Prevljaka. Sada su sva trojica na spisku i likovi izvuku nekog skoro 30-to godisnjaka koji igra u Srbiji kako bi prozivali. Ono zaista.
Ono, daj Memiševića, a gdje je Vrančić a i onaj Prevljak gdje je on i kad ih pozove onda a gdje je neki 30-godišnji anonimus iz Srbijanske lige, da je i njega zvao bilo bi e hej ima jedan iz federalne lige, u formi frajer dao 30 golova za FK Igman gdje je on. Još se nije rodio koji je forumašu ugodio.
- luckylaka
#2175 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Da pratis malo bolje bilo bi ti sigurno jasnije zasto se pozivaju podobni a ne sposobni.Sto neko napisa u situaciji kada nam treba svaki igrac da je u imalo boljoj formi za naredne dvije utakmice zuti ide gledati Dzeku i MiretaKorisničkoime wrote:Ne znam ali selektor se najvise prozivao zbog Memisevica, Vrancica i doduse nekad prije Prevljaka. Sada su sva trojica na spisku i likovi izvuku nekog skoro 30-to godisnjaka koji igra u Srbiji kako bi prozivali. Ono zaista.