Crna hronika BH cesta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Throttle

#2151 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Throttle »

62 hiljade čovjek dužan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
holowey

#2152 Re: Crna hronika BH cesta

Post by holowey »

Throttle wrote:62 hiljade čovjek dužan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
treba povecati visinu kazni... kad je dernek, nek' i hala gori :D
zforumas

#2153 Re: Crna hronika BH cesta

Post by zforumas »

Throttle wrote:62 hiljade čovjek dužan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dosao covjek do tacke odakle nema povratka, presle mu kazne vrijednost auta, kuce, placa i svega ostalog sto ima, sad uziva u zivotu i skuplja radarske slike.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2154 Re: Crna hronika BH cesta

Post by mali_milojica »

Nakon 5 godina ide zastara i kazne se brisu.
5 godina je jednako 1825 dana.
62k KM/1825 dana.
Svaki dan kazna 40 KM. :-) :lol:
Throttle

#2155 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Throttle »

Vuče prikolicu samo za naloge :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2156 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Jimmy McNulty »

Ma ovaj iz Trebinja trolla, vozi covjek po ogranicenju, ugleda radar ili patrolu nagari ga i onda opet normala. :-D
Tako sam prosle godine znao bajkom otici na m17 u Vracu, kupim sladoled i onda kraj cesme pratim saobracaj i jednom naleti lik na motoru ali nije imao tablice. Vozi normalno cijelo vrijeme, pred radar ga nabere 50 iznad ogranicenja, uslika ga radar frajer uspori i normala opet po ogranicenju, jaran i ja svisnuli od smijeha :lol:
Throttle

#2157 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Throttle »

Moze s motorom kad nema tablice ili je dole savijena pod repom :mrgreen:
zrakomlat

#2158 Re: Crna hronika BH cesta

Post by zrakomlat »

geralt wrote:
escobar__ wrote:Tužna je zemlja u kojoj mi živimo i u kojoj narkomani, alkoholičari i generalno ološ ima veća prava od normalnih građana.

Imam komšiju koji bez vozačke dozvole vozi već nekih sigurno 9 godina... Svaki put kad ga zaustave samo mu kaleme nekakve kazne i to je to, lik i dalje uredno vozi. I šta čovjek da očekuje ovdje jebo te grob i država, pa ovo spalit treba!?
Trajno oduzimanje auta je jedini lijek. Svaka voznja bez vozacke i ponovljeni teski prekrsaji trebaju time rezultirati, bez obzira na kome je registrovano auto.

Osim sto ce eliminisati slucajeve kao sto je tvoj komsija, onda bi i roditelj dobro razmislio hoce li omladincu dati kljuceve kad krene subotu navece u izlazak.
:thumbup:
Logovan

#2159 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Logovan »

O'zone wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... zne/320864

Eto kazni....koga boli Kad za kaznama..
58 miliona maraka. :shock: :shock:

Onaj nakupio 62 hiljade. :shock: A ja nisam mogao registrovati radi duga od 20 KM. Nije meni problem platiti, normalno da ću platiti, ali ovaj se uredno vozi i povećava dug, a ja gledam da sve platim da mogu voziti. :-)
Mlad i Nevin

#2160 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Mlad i Nevin »

I nema vise zastare bolan, jednom duzan uvijek duzan :mrgreen:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2161 Re: Crna hronika BH cesta

Post by konektovan »

Logovan wrote:
O'zone wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... zne/320864

Eto kazni....koga boli Kad za kaznama..
58 miliona maraka. :shock: :shock:

Onaj nakupio 62 hiljade. :shock: A ja nisam mogao registrovati radi duga od 20 KM. Nije meni problem platiti, normalno da ću platiti, ali ovaj se uredno vozi i povećava dug, a ja gledam da sve platim da mogu voziti. :-)
Za legaliste je u ovoj zemlji zivot izuzetno tezak, a za one druge, i sam vidis....
Mlad i Nevin

#2162 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Mlad i Nevin »

Kod nas se jedino isplati biti ilegalan, svercat, radit na crno, ne placat kazne itd.
Throttle

#2163 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Throttle »

Pa sta ce mu neko kad na svoje ime samo rodni list ima :lol:
kloniran

#2164 Re: Crna hronika BH cesta

Post by kloniran »

Throttle wrote:Moze s motorom kad nema tablice ili je dole savijena pod repom :mrgreen:
Sad ima novi fazon, crnom trakom po broj-dva i slovo prekriju.
Neki dan ih kolona citava tako prođe, garant uzoriti vozači.
Throttle

#2165 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Throttle »

Donatori organa
Sve je manje normalnih bajkera
preludezalude

#2166 Re: Crna hronika BH cesta

Post by preludezalude »

Danas sam dobio informaciju da je kantonalni sud u Tuzli pravo poceo derati kazne za prekrsaje pod dejstvom alkohola. Cak su i zatvorske kazne izrecene. Razlog: pod pritiskom javnosti su. Prica jedna osoba: bila pijana i napravi laganu saobracajnu nezgodu bez povrijedjenih i sa manjom materijalnom stetom. Dobio je 3 godine uslovno/jedna godina zatvora.
KladionicarXXX

#2167 Re: Crna hronika BH cesta

Post by KladionicarXXX »

Mlad i Nevin wrote:I nema vise zastare bolan, jednom duzan uvijek duzan :mrgreen:
Nakon 5 godina svaki prekrsajni nalog se brise.. za krivicna djela nakon 5 godina mozes podnijeti zahtjev za brisanjem iz dosijea.. pa nije to njemacka
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2168 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Jimmy McNulty »

http://www.072info.com/zenica-pokosio-s ... e-zatvora/

Ovog debilčine se sjećam jer je i meni nekoliko puta uzeo prednost za dlaku da sam ja jednom bio preblijedio koliko je malo falilo da ga udarim.

Divljao je mjesecima ali mjesecima, nisi mogao proci autom kroz grad da idiota ne sretneš kako idiotiše i pravi sranja.

Vozio ono malo trneće i mercedesa a170
Malo je i dobio koliki je debil glupi.

40 km/h na sat iznad ogranicenja vozio kreten raspali.
Throttle

#2169 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Throttle »

Cuj dvije godine :roll:
Naslovnica

#2170 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Naslovnica »

Jimmy McNulty wrote:http://www.072info.com/zenica-pokosio-s ... e-zatvora/

Ovog debilčine se sjećam jer je i meni nekoliko puta uzeo prednost za dlaku da sam ja jednom bio preblijedio koliko je malo falilo da ga udarim.

Divljao je mjesecima ali mjesecima, nisi mogao proci autom kroz grad da idiota ne sretneš kako idiotiše i pravi sranja.

Vozio ono malo trneće i mercedesa a170
Malo je i dobio koliki je debil glupi.

40 km/h na sat iznad ogranicenja vozio kreten raspali.
Ali zato zaustave mog kolegu i naplate mu kaznu jer nije stao pješaku koji je bio 2 metra od pješačkog, bez jasne namjere da će krenuti u prelazak ceste. Jednog su mi zaustavili jer pored Džananovića nije vozio uz desni rub trake, nego kao i svi ostali, ko zna taj potez znaće o čemu govorim.
Očito je da ovaj debil ima nekakvu debelu vezu čim je bilo dozvoljeno toliko dugo da radi to što je radio, i na kraju minimalna kazna gaženje 6 pješaka.
Sramota.
BadBoy

#2171 Re: Crna hronika BH cesta

Post by BadBoy »

zforumas wrote:
Dosao covjek do tacke odakle nema povratka, presle mu kazne vrijednost auta, kuce, placa i svega ostalog sto ima, sad uziva u zivotu i skuplja radarske slike.
Haha tačno tako. Da je dužan 600 maraka, imao bi on problem. Ovako kad je dužan 60 hiljada onda država ima problem.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2172 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Jimmy McNulty »

Naslovnica wrote: Ali zato zaustave mog kolegu i naplate mu kaznu jer nije stao pješaku koji je bio 2 metra od pješačkog, bez jasne namjere da će krenuti u prelazak ceste. Jednog su mi zaustavili jer pored Džananovića nije vozio uz desni rub trake, nego kao i svi ostali, ko zna taj potez znaće o čemu govorim.
Očito je da ovaj debil ima nekakvu debelu vezu čim je bilo dozvoljeno toliko dugo da radi to što je radio, i na kraju minimalna kazna gaženje 6 pješaka.
Sramota.
Hvala Bogu pa mi se nije dogodila situacija da me džaba tako peglaju i pišu kaznu. Da me tako nešto pogodi tj zadesi koliko sam isfrustriran mislim da bih se popičkaro i pobio ondje sa njima pa nek mi plešu po leđima čitavu noć.

Prosle godine ja silazim na aut. stanicu kod kuce i bio onaj Brzi na motoriću i zaustavi lika bez tablica koji vec dugo vozi neregistrovano auto, zdušno se pozdraviše i ovaj ode. I sad stoji Brzi tu, gledao sam ga direktno u oči da mu dam do znanja da sam vidio da ga pusta sve dok mu nije postalo neugodno. Na kraju se pokupi, upali motorić i ode.
Sodom1

#2173 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Sodom1 »

Sto GA nisi prijavio, nisi ti supermen da przis raju pogledom :D
Throttle

#2174 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Throttle »

:lol: :lol: :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2175 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Jimmy McNulty »

Sodom1 wrote:Sto GA nisi prijavio, nisi ti supermen da przis raju pogledom :D
Nema od prijave nista, em ti se on nakaci na kosti, em lokalni kabadahija kojeg je pustio. Bolje Supermana glumit i dovest u nezgodnu situaciju.
Post Reply