Grčka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Frankyee

#2151 Re: Grčka - BiH

Post by Frankyee »

Tomahawk11 wrote:
Frankyee wrote:Propustili smo jos jednu rijetku sansu da pobijedimo nominalno jaci tim i napravimo nesto iznad ocekivanja. To je jedini nacin da se postigne neki uspjeh i respekt.

Mislim i da sami igraci nisu vjerovali u sebe da mogu pobijediti 3-0 na primjer i da mogu razvaliti jaceg protivnika. To nam fali najvise.
Ko nominalno jaci tim? Grcka?
Da Grcka je nominalno jaci tim od kada je formiran nas savez ( kada su kuci igrali ). Nikada nismo isli tamo ocekujuci pobjedu a svi znamo koliko puta Grci pobjede kada slabo igraju. Evropsko koje su uzeli da ne spominjem, samo pogledato koga su sve Grci tukli.

Ovo je kao nasa utakmica u Parizu , blizu ali ne dovoljno
Kinaski

#2152 Re: Grčka - BiH

Post by Kinaski »

Mirza007 wrote:
luckylaka wrote: Sa Spahicem i Dzekom mozemo dobiti ,bez njih dvojice problem ce nam biti i Gibraltar
Ako Gibraltar ne mozemo dobiti bez njih dvojice onda bolje da odmah odustanemo od kvalifikacija.
bez njih dvojice dobila se danska a bgm i japan ;-)
Mirza007

#2153 Re: Grčka - BiH

Post by Mirza007 »

Edin H. wrote:
Mirza007 wrote: Mi smo dali gol na majstorstvo Pjanica, sa 30+ metara, iz igra ga nismo mogli dati, ljudi jesu prepustili inicijativu, ali su sve cisto cistili, osim velike sanse Pjanica. Naravno da ih mozemo dobiti, ako neko ne napravi kakav belaj u vezi ovoga sto Cyprus govori, ali nece to biti nimalo lako, i zasigurno nisu Grci bez sansi, jer ce se nasi morati vise otvoriti. Dzeko bi prije nekoliko godina u onakvoj utakmici postigao dva pogotka, ali godine cine svoje, reflex, brzina, taman dovoljno da njihovi stoperi stignu.
Da je Dzeko bio sinoc pravi u prvom poluvremenu smo trebali dati makar dva gola iz igre (Dzekine sanse u 17., 22., 24. i 27. minuti + Hajrovicev udarac u 21. min). Prvu sansu i generalno opasnu situaciju pred nasim golom grci imaju tek u 47. min!? kada se lopta odbija od Jajalova ledja do Mitroglua a Begovic odlicno brani. U drugom poluvremenu oni su imali par poluprilika i onaj udarac Fortunisa ali su prave sanse fulali Dzeko, Pjanic i Ibisevic (kralj peterca - jedna jedina sansa glavom preko gola sa 6 metara).
Znam da su grci jaci nego sto se sinoc vidjelo ali ni nama efikasnost nije bila jaca strana. Mislio sam da je onaj poraz od Bjelorusa slucajnost ali uz ovo sinoc vise nisam siguran u neki njihov pretjeran kvalitet.
Naravno da nece biti lako ali valjda smo nesto naucili sinoc i nadam se da slicne gluposti necemo raditi u revansu.
Mirza007

#2154 Re: Grčka - BiH

Post by Mirza007 »

Kinaski wrote:
Mirza007 wrote:
luckylaka wrote: Sa Spahicem i Dzekom mozemo dobiti ,bez njih dvojice problem ce nam biti i Gibraltar
Ako Gibraltar ne mozemo dobiti bez njih dvojice onda bolje da odmah odustanemo od kvalifikacija.
bez njih dvojice dobila se danska a bgm i japan ;-)
Evo prilike za Djurica, Cimirota a mozda i Hodzica.
Mirza007

#2155 Re: Grčka - BiH

Post by Mirza007 »

Frankyee wrote: Da Grcka je nominalno jaci tim od kada je formiran nas savez ( kada su kuci igrali ). Nikada nismo isli tamo ocekujuci pobjedu a svi znamo koliko puta Grci pobjede kada slabo igraju. Evropsko koje su uzeli da ne spominjem, samo pogledato koga su sve Grci tukli.

Trenutno nisu ni nominalno jaci. Tu smo na papiru negdje ali smo sinoc mi puno vise pokazali. Evropsko koje su uzeli je davno bilo ali imaju izgleda kredita kod sudija.
USAblues

#2156 Re: Grčka - BiH

Post by USAblues »

Ljut i tuzan sam kao i vecina vas. Mislio sam da Edin ima vise respekta medju europskim sudijama.....penal je morao svirati...100 % kontak je bio....
Mesi bih zamjerio na pogresnim izmjenama i vrijme kad su napravljene....manje - vise Ponosan sam na igrace.....Begovic naizad branio ne odbranjiive udarce a ne one samo koje bih 99 % golmana odbranilo.
Kao sto svi znamo sa 3 boda protiv Grcke bili bi ozbiljni kandidati za prvo mjesto u grupi, ovako drugo mjesto je nas cilj koji sasvim realan.

Da, sudija je odigro veliku negativnu ulogu.
Last edited by USAblues on 15/11/2016 00:27, edited 2 times in total.
Kinaski

#2157 Re: Grčka - BiH

Post by Kinaski »

USAblues wrote:Ljut i tuzan sam kao i vecina vas. Mislio sam da Edin ima vise respekta medju europskim sudijama.....penal je morao svirati...100 % kontak je bio....
Mesi bih zamjerio na pogresnim izmjenama i vrijme kad su napravljene....manje - vise Ponosan sam na igrace.....Begovic naizad branio ne odbranjiive udarce a ne one samo koje bih 99 % golmana odbranilo.
Kao sto svi znamo sa 3 boda protiv Grcke bili bi ozbiljni kandidati za prvo mjesto u grupi, ovako drugo mjesto je nas cilj koji sasvim realan.

velide jesi to ti? :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2158 Re: Grčka - BiH

Post by Tomahawk11 »

Mirza007 wrote:
Frankyee wrote: Da Grcka je nominalno jaci tim od kada je formiran nas savez ( kada su kuci igrali ). Nikada nismo isli tamo ocekujuci pobjedu a svi znamo koliko puta Grci pobjede kada slabo igraju. Evropsko koje su uzeli da ne spominjem, samo pogledato koga su sve Grci tukli.

Trenutno nisu ni nominalno jaci. Tu smo na papiru negdje ali smo sinoc mi puno vise pokazali. Evropsko koje su uzeli je davno bilo ali imaju izgleda kredita kod sudija.
Ne bih se slozio ni na papiru da smo tu negdje.
Oni nemaju igraca kao sto je Pjanic ili Dzeko.
USAblues

#2159 Re: Grčka - BiH

Post by USAblues »

Kinaski wrote:
USAblues wrote:Ljut i tuzan sam kao i vecina vas. Mislio sam da Edin ima vise respekta medju europskim sudijama.....penal je morao svirati...100 % kontak je bio....

velide jesi to ti? :D
jesam
kudrilo

#2160 Re: Grčka - BiH

Post by kudrilo »

Ukucajte na FB Zijad Zijo Ćerimović, nađite jučerašnji video i njegovu poruku FAST TV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Logovan

#2161 Re: Grčka - BiH

Post by Logovan »

kudrilo wrote:Ukucajte na FB Zijad Zijo Ćerimović, nađite jučerašnji video i njegovu poruku FAST TV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hhahahah joj Zije hahah vidi mu sjekirice :lol: Pjan k'o zemlja.
Paul F.

#2162 Re: Grčka - BiH

Post by Paul F. »

Po meni, najteža tekma ovih kvalifikacija. Trebalo je imati muda pa dole igrati i navijati. Uradili smo oboje. Njihovi navijači su laserima zajebavali naše igrače. Povrh toga, sudija na njihovoj strani. A moglo je lahko biti i gorih stvari. Sve u svemu, bravo momci. :bih:
BlueBlood

#2163 Re: Grčka - BiH

Post by BlueBlood »

It_is_a_Leclerc wrote:
Mirza007 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Istina je da se Eriksen totalno pogubio. Nije da je presudio utakmicu, ali suđenje je bilo katastrofalno.

Lik je dao crveni karton pogrešnom Grku, zato što ga je uhvatio za džep.
Papadopulos mu je posao izvaditi crveni karton iz dzepa. On je zato iskljucen. Sokratis nista nije dobio a sve je zakuhao.
Tačno. To je pogrešno.

Da Papadopulos nije uhvatio za džep, crvenog za Grke ne bi ni bilo ?! :D
nije tacno!

Na kraju lijevo pored pomocnog sudije se vidi kako Papadopulos udara Zukanovica prvo glavom pa sakom
Image

11.sec udara Zukanovica prvo glavom pa sakom
Last edited by BlueBlood on 15/11/2016 01:56, edited 2 times in total.
bersK

#2164 Re: Grčka - BiH

Post by bersK »

Kad vidim da su danas Poljaci igrali neriješeno sa Slovencima, a toliko nabrijana reprezentacija - bude mi lakše.

Na te Poljake svršavali svi redom s pričom "Oni imaju Lewu, heej bolan, i onog Blašžčćččžčžčžšćikovskog i Ščešnog".

A mogli su da zijane, jer su gubili 0-1 citavo prvo i dio drugog poluvremena.

Tako da keep calm. Nismo mi jedina baksuzna repka u Europi.
USAblues

#2165 Re: Grčka - BiH

Post by USAblues »

kudrilo wrote:Ukucajte na FB Zijad Zijo Ćerimović, nađite jučerašnji video i njegovu poruku FAST TV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:bih: :bih: :bih: :lol: :lol:
Logovan

#2167 Re: Grčka - BiH

Post by Logovan »

http://www.avaz.ba/clanak/262097/grcki- ... rcegovcima

Glupi Avaz. :lol: Parola dignuta prije dvije godine na utakmici Atromitos - FK Sarajevo. :lol:
Vsvp

#2168 Re: Grčka - BiH

Post by Vsvp »

bersK wrote:Kad vidim da su danas Poljaci igrali neriješeno sa Slovencima, a toliko nabrijana reprezentacija - bude mi lakše.

Na te Poljake svršavali svi redom s pričom "Oni imaju Lewu, heej bolan, i onog Blašžčćččžčžčžšćikovskog i Ščešnog".

A mogli su da zijane, jer su gubili 0-1 citavo prvo i dio drugog poluvremena.

Tako da keep calm. Nismo mi jedina baksuzna repka u Europi.
Kakve veze ima nebitna prijateljska utakmica Poljaka ?
Lewa i Ščešni ni na klupi nisu bili ...
Dobro je pa ti je lakse :D
USAblues

#2169 Re: Grčka - BiH

Post by USAblues »

Zijad isti Totti ....mozda je dobro da je TV prenos stao na 86 min....da je doceko kraj prenosa ....kucu bi demolirao garant :lol: :lol:
costacurta

#2170 Re: Grčka - BiH

Post by costacurta »

USAblues wrote:
Zijad isti Totti ....mozda je dobro da je TV prenos stao na 86 min....da je doceko kraj prenosa ....kucu bi demolirao garant :lol: :lol:
Get D Fak Aut!!! :lol:

Jest ga Zijo isfaširo :D :izet:
zg1911

#2171 Re: Grčka - BiH

Post by zg1911 »

samo da izrazim zal sto propustiste grkocetnicku gamad. jos od eura 2002. ih ne mogu smislit, a onda kad se tome dodaju maloumnici s tribina... go angela go!
Tomahawk11
Globalni moderator

#2172 Re: Grčka - BiH

Post by Tomahawk11 »

Dobro je, lucky nije iz Kentuckyja :D
sumirprimus

#2173 Re: Grčka - BiH

Post by sumirprimus »

Al se zijo nasikira :lol:
bosanska senzacija

#2174 Re: Grčka - BiH

Post by bosanska senzacija »

Partijaner wrote::mrgreen:

Image
:D

Spahina podignuta obrva je zajebana stvar, garant mu je palio cvoke u Leverkusenu :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2175 Re: Grčka - BiH

Post by Tomahawk11 »

Kae....mali, hos da prodjem kroZate....nemoj, Spaha, necu vise...ja se zajebavo :mrgreen:
Locked