Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pukepuke wrote:
Turn on... Kad je onako, kompletno fin. Pametan, zgodan, seksi glas, nasmiješen, pristojan...
Moze podpitanje...cesto ti kompletno fini izvise upravo zato, sto su kompletno fini.
Ono, daj nek ima bar neku manu da je bar s neke strane bad guy.
Ubi finocom....sve super, pa jesi li covjek ili si robot?
pukepuke wrote:
Turn on... Kad je onako, kompletno fin. Pametan, zgodan, seksi glas, nasmiješen, pristojan...
Moze podpitanje...cesto ti kompletno fini izvise upravo zato, sto su kompletno fini.
U spavaćoj sobi mora biti nepristojan, naravno . Što kažeš, finoća ubi. Ovaj gore opis je onako, za prvi dojam.
pukepuke wrote:
U spavaćoj sobi mora biti nepristojan, naravno . Što kažeš, finoća ubi. Ovaj gore opis je onako, za prvi dojam.
Aha
Mislio sam i na to da bude malo izvan tog okvira da je sav tip-top....ono, da ipak nije 100% pristojan (recimo, flertuje, ali u granicama normale, tj. izaziva varnice ).
Tomahawk11 wrote:
Aha
Mislio sam i na to da bude malo izvan tog okvira da je sav tip-top....ono, da ipak nije 100% pristojan (recimo, flertuje, ali u granicama normale, tj. izaziva varnice ).
Pa i to, da. Da ima zločestu iskru u očima. Da zna odmjeriti, diskretno. Da pri rukovanju zadrži ruku sekundu dulje nego što je potrebno. I pogled. Itd... Savršeno je fin, a ispod finoće, mmmhmhm...
pukepuke wrote:
Pa i to, da. Da ima zločestu iskru u očima. Da zna odmjeriti, diskretno. Da pri rukovanju zadrži ruku sekundu dulje nego što je potrebno. I pogled. Itd... Savršeno je fin, a ispod finoće, mmmhmhm...
jao_situacije wrote:kada muška brada počinje izgledati neuredno
Na nekim muškarcima brada jednostavno izgleda neuredno, bilo koje duljine.
Kad je jednako duga i na obrazima i na bradi, a dulja je od recimo 2 cm. Šumski čovjek.
Kad se ne potkresuje, vidi se to.
jao_situacije wrote:kada muška brada počinje izgledati neuredno
Na nekim muškarcima brada jednostavno izgleda neuredno, bilo koje duljine.
Kad je jednako duga i na obrazima i na bradi, a dulja je od recimo 2 cm. Šumski čovjek.
Kad se ne potkresuje, vidi se to.
znači da uređujem redovno
meni nekako nema prevelike razlike, valjda se navikne oko
hmm, šta ja znam oko cenat na obrazima, brada i brkovi oko 2 centa
bilo je duže izgledalo mi neuredno i ja mašinicom skratio
vrat uređujem brijačem da bude ravna linija
jao_situacije wrote:hmm, šta ja znam oko cenat na obrazima, brada i brkovi oko 2 centa
ovako nešto otprilike
Pa, ovo je dosta ležerno ali meni to može proć, jedino mi se ne sviđa kad zaraste ovaj dio dole prema vratu
Da li je razlika od cca 10 godina izmedju dvoje prevelika, mislim znam kako ljudi stare da ta razlika postaje irelevantnija...ali recimo u slucaju gdje djevojka ima 18 19 20 a momak , 28, 29 30 31...kako vi zene na to gledate?
Ili recimo da li bi odobravali svome djetetu vezu sa cca 10 godina starijom djevojkom/momkom
jao_situacije wrote:hmm, šta ja znam oko cenat na obrazima, brada i brkovi oko 2 centa
ovako nešto otprilike
Pa, ovo je dosta ležerno ali meni to može proć, jedino mi se ne sviđa kad zaraste ovaj dio dole prema vratu
Samprotivsviju wrote:Da li je razlika od cca 10 godina izmedju dvoje prevelika, mislim znam kako ljudi stare da ta razlika postaje irelevantnija...ali recimo u slucaju gdje djevojka ima 18 19 20 a momak , 28, 29 30 31...kako vi zene na to gledate?
Ili recimo da li bi odobravali svome djetetu vezu sa cca 10 godina starijom djevojkom/momkom
Ja ne volim veliku razliku, sve preko 5 godina je meni već previše. A da (ne)odobravam takvu vezu svom djetetu... Ne bih se petljala, neka sami vide mogu li biti u takvoj vezi.