Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
palermo

#2151 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

spreca wrote:Dali je Zuco toliko glup i ima tako slabe savjetnike da to nisu mogli predvidjeti..........a mozda stvarno i on bi htio Trokutbosnjakistan.......dali u znanju ili ne znanju mislim da nam je Zuco najveca opasnost....kako @Mujica rece fala bogu sto i Krmoglavog ne uvedose u vladu
Bogami druže, ja mislim da je to pitanje prevashodno za Komšića.....

By the way, ne precjenjujte Čovića----
jao_situacije

#2153 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

Haris.ba wrote:
Banksy wrote:Potpredsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH (VSTV) Ružica Jukić podnosi prijavu Uredu disciplinskog tužioca VSTV-a i Tužilaštvu FBiH protiv nepoznatih lica iz Suda, Tužilaštva ili Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH zbog kršenja Zakona o krivičnom postupku BiH.
Povreda tajnosti postupka
Član 237.
(1) Ko neovlašteno drugom otkrije činjenicu ili sredstvo koje sadrži informaciju i u čiji je posjed došao iz istražnog,
sudskog, prekršajnog ili upravnog postupka pred institucijama Bosne i Hercegovine, a što se po zakonu ne smije
objaviti ili je odlukom Suda Bosne i Hercegovine ili od strane ovlaštenog lica označeno kao tajni podatak,
kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.
(2) Ko neovlašteno objavi, posreduje u objavljivanju, omogući objavljivanje ili učini dostupnim činjenicu ili sredstvo
koje sadrži informaciju i u čiji je posjed došao iz istražnog, sudskog, prekršajnog ili upravnog postupka pred institucijama Bosne i Hercegovine, a što se po zakonu ne smije objaviti ili je odlukom Suda Bosne i Hercegovine ili od
strane ovlaštenog lica označeno kao tajni podatak,
kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

E sad. Šta se ne smije po zakonu objaviti? :D
mogla bi ova ružica fasovati od gatačkog klana :oops:
Budući da su dnevnice isplaćene za period od sedam mjeseci, prostom računicom (pomnoži se broj dnevnica i broj radnih dana u tom periodu) dođe se do nevjerovatnog zaključka da je Jukić, faktički, svaki dan putovala na relaciji Tuzla – Sarajevo, preskočivši tek nekoliko radnih dana.

Međutim, osim naknada u VSTV-u i masnih dnevnica, zanimljivo je da Jukić ima i plaću u Općinskom sudu u Tuzli, gdje je zaposlena kao sutkinja. Ostalo je nejasno kako Jukić svaki dan putuje u Sarajevo i redovno obavlja sudačke poslove u Tuzli.
O'zone
Globalni moderator

#2154 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by O'zone »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad Švrakića sjebe i sam SBB

http://www.klix.ba/vijesti/bih/sbb-rado ... /160129094
U povodu medijskih najava da "Zelene Beretke" najavljuju okupljanje pred Sudom i Tužilaštvom BiH, SBB je saopćio da Fahrudin Radončić nije član ”Zelenih Beretki”.

"Predsjedništvo SBB-a poziva građane da se ne pridružuju vaninstitucionalnim aktivnostima i prepuste nadležnim pravosudnim institucijama da odluke donose na profesionalan i neovisan način", saopćeno je iz SBB-a.
jao_situacije

#2155 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

O'zone wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U povodu medijskih najava da "Zelene Beretke" najavljuju okupljanje pred Sudom i Tužilaštvom BiH, SBB je saopćio da Fahrudin Radončić nije član ”Zelenih Beretki”.

"Predsjedništvo SBB-a poziva građane da se ne pridružuju vaninstitucionalnim aktivnostima i prepuste nadležnim pravosudnim institucijama da odluke donose na profesionalan i neovisan način", saopćeno je iz SBB-a.
ovo je pranje ruku
znači biće paljevine i nasilja
channel10

#2156 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by channel10 »

Kakve paljevine? Ko ce BA paliti za ovog lopova? Mogu jedino paliti iz ovako nakaradne zemlje.
spreca

#2157 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by spreca »

Idriz wrote:
Moj Spreca, pa Hrvati manipulisu Bosnjacima od 1990 i prvog vezivanja zastava. 26 godina kasnis.
Ali nikada kao sada
Last edited by spreca on 29/01/2016 17:11, edited 2 times in total.
spreca

#2158 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by spreca »

Trebam te wrote:
spreca wrote:Dali je Zuco toliko glup i ima tako slabe savjetnike da to nisu mogli predvidjeti..........a mozda stvarno i on bi htio Trokutbosnjakistan.......dali u znanju ili ne znanju mislim da nam je Zuco najveca opasnost....kako @Mujica rece fala bogu sto i Krmoglavog ne uvedose u vladu
Zuco je podobro glup, frajer nije za politike uopste!!! Najgore je sto je glup a nece da prizna i makne se. Haj ubujedi glupog da ne zna? Neces lahko :run:

:bih:
On se gura a mi ga podrzavamo....jebem li ga ...ali i mi smo krivi
Matzan

#2159 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

O'zone wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Touché

'ebo ti sve dosad snimljene mexičke, turske i indijske sapunice.
spreca

#2160 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by spreca »

palermo wrote:

Ok...Komso se je predao bez neke borbe ali svejedno bi ga Covke istjero prije ili kasnije...naravno uz pomoc poslusnika Bakira.....jebiga mi nemamo niti jednog politicara da se odlikuje nekom strategijom
Alfons Kauders

#2161 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:jebiga mi nemamo niti jednog politicara da se odlikuje nekom strategijom
Osim Esse a.s.
Idriz

#2162 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Idriz »

spreca wrote:
palermo wrote:

Ok...Komso se je predao bez neke borbe ali svejedno bi ga Covke istjero prije ili kasnije...naravno uz pomoc poslusnika Bakira.....jebiga mi nemamo niti jednog politicara da se odlikuje nekom strategijom
Normalno da nema jer jedina racionalna strategija bi bila pakt sa Srbima, sto je kod Bosnjaka politicki nekorektno.
jao_situacije

#2163 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

esso je izmislio strategiju za sve ove levate

do sada smo imali dvor na uni, a uskoro ćemo imati dvor na drini :oops:
spreca

#2164 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
spreca wrote:jebiga mi nemamo niti jednog politicara da se odlikuje nekom strategijom
Osim Esse a.s.
:lol: :lol: :lol: Esso Velicanstveni
Last edited by spreca on 29/01/2016 17:29, edited 1 time in total.
spreca

#2165 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by spreca »

Idriz wrote:
Normalno da nema jer jedina racionalna strategija bi bila pakt sa Srbima, sto je kod Bosnjaka politicki nekorektno.
Bili smo i sa njima i zavrsi se kako se zavrsi
Samprotivsviju

#2166 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Koje su to prelivode....

Vidjeli da ce dobiti po pickama...pa skontali da i nije najbolje da se vezu sa njima :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2167 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:
Osim Esse a.s.
:lol: :lol: :lol: Esso Velicanstveni

ustat i spomenut giganta :kakoste:

pod hitno vratit našeg Poslanika i Prosvjetitelja Essa a.s. iz Medine na Drini u Meku na Miljacki inaće odosmo u tri p.m.

što nije rješila Azirina sedma i zlatna kašika odriješit če Zlatna ruka
jao_situacije

#2168 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

on kad bi ponovo došao u zzo ks, mi bi otvorili još dvije bolnice a ne zatvarali ovo što imamo
al ne dadoše dušmani da ostane u zzo
Samprotivsviju

#2169 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Ovo samo jos jedan dokaz koja anarhija vlada u SBBu i Avazu...

Hebote ko razbijena vojska, ne zna seko pije a ko placa
spreca

#2170 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by spreca »

JoseMujica wrote:

ustat i spomenut giganta :kakoste:

pod hitno vratit našeg Poslanika i Prosvjetitelja Essa a.s. iz Medine na Drini u Meku na Miljacki inaće odosmo u tri p.m.

što nije rješila Azirina sedma i zlatna kašika odriješit če Zlatna ruka
:thumbup: :lol: :lol: ....trebamu napraviti spomenik za zivota....da se cuke imaju uza sta pisati :lol:
O'zone
Globalni moderator

#2171 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by O'zone »

http://zurnal.ba/novost/19639/kada-avaz ... ti-u-blatu
„Kada Avaz podivlja tu idu demonstracije“ kaže Radončić i dodaje : „Ovo je naš personalni sukob, žele nekoga osuditi i da se više niko tim ne bavi.“
Tito_i_Partija

#2172 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tito_i_Partija »

Koliko moras bit' dno da cak ni SBB nece da ima nista s tobom? :lol:

Neocekivano, al' zasluzeno. :thumbup:
Alfa_Ze

#2173 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfa_Ze »

Švrakiću pojeo si goVno od KinG KongA :izet: trazio si - dobio si :lol:
DzejAr

#2174 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by DzejAr »

Samprotivsviju wrote:Ovo samo jos jedan dokaz koja anarhija vlada u SBBu i Avazu...

Hebote ko razbijena vojska, ne zna seko pije a ko placa
Pa tako je to kad je u pitanju SJL (stranka jednog lica), isto kao i ZABIH, ode 'osnivac' u helac, ode i stranka.
VjecitiStudent

#2175 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

Tomahawk11 wrote:
Nikolai Stavrogin wrote:
Tomahawk11 wrote:SBB ima dosta onih koji su razocarani u SDA, SDP ili DF i kao traze neke promjene :mrgreen:
Al fakat je ovaj narod lud, nema pametnijeg posla nego potpisuje peticije za pustanje Radoncica :-)
Ima li đe online peticija da se potpiše?
Samo ako si porijeklom iz Sandzaka, a nisi trenutno u BiH :D
Avaz ekipa radi punom parom na tome, budi spreman :)
Da pokrenemo peticiju za ostanak Fahre u zatvoru? 8-)
Post Reply