Sam u subotu, sam u ponedeljak,....
E bas mi je lose
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ing-ecc wrote:Ahhhhh ovih zena, ja ovo skoro jedva trpim
Sam u subotu, sam u ponedeljak,....
E bas mi je lose
može ......Euridika wrote:Kakav je ovo javašluk nastupio na temi?? Će da bijem...![]()
![]()
Ono se našlo sastajati bez mene...![]()
(neka ste, malo se šalim...
)
E sad zaozbiljno, slušam ponude... samo ozbiljne dolaze u obzir ... recimo za četvrtak...
Da da, upravo to, sam sa zenama.Oticon wrote:Mislis sam sa zenama?
Nek smo mi s E na vrhu...eluna wrote:može ......Euridika wrote:Kakav je ovo javašluk nastupio na temi?? Će da bijem...![]()
![]()
)
E sad zaozbiljno, slušam ponude... samo ozbiljne dolaze u obzir ... recimo za četvrtak...
Lista za četvrtak:
Euridika
Eluna
.
.
.
. dopisujte se
Meni je nezgodna zbog djece i treninga...nuovavita wrote:Meni bi više pasala srijeda...ali prilagodim se većini.
Lokacija od subote mi je također super...pa eto...
Jah, ta je tema plaho popularna ovih dana... mens'čini da se ipak bojite...ing-ecc wrote:Da da, upravo to, sam sa zenama.Oticon wrote:Mislis sam sa zenama?
Ne znam ima li to veze s drugom temom Bojimo li se uspjesnih zena?? Ja se vala i ne bojim al dajem sve od sebe da izadjem na kraj.
Po abecediEuridika wrote: Nek smo mi s E na vrhu...![]()
EOticoneluna wrote:može ......Euridika wrote:Kakav je ovo javašluk nastupio na temi?? Će da bijem...![]()
![]()
)
Lista za četvrtak:
Euridika
Eluna
.
.
.
. dopisujte se
Prvo nam je falilo žena sad će ih biti "viška"Oticon wrote:EOticoneluna wrote:može ......Euridika wrote:Kakav je ovo javašluk nastupio na temi?? Će da bijem...![]()
![]()
)
Lista za četvrtak:
Euridika
Eluna
.
.
.
. dopisujte se
Onda sam i ja EndžinjerEuridika wrote:Nek smo mi s E na vrhu...eluna wrote:može ......euridika wrote: E sad zaozbiljno, slušam ponude... samo ozbiljne dolaze u obzir ... recimo za četvrtak...
Lista za četvrtak:
Euridika
Eluna
.
.
.
. dopisujte se![]()
što ste kukale da vam fali...ko vam je kriv sada...sada trpitenuovavita wrote:
Prvo nam je falilo žena sad će ih biti "viška"![]()
Neka nas!Oticon wrote:što ste kukale da vam fali...ko vam je kriv sada...sada trpitenuovavita wrote:
![]()
![]()
Euridika wrote:Nek smo mi s E na vrhu...eluna wrote:može ......Euridika wrote:Kakav je ovo javašluk nastupio na temi?? Će da bijem...![]()
![]()
)
Lista za četvrtak:
Euridika
Eluna
.
.
.
. dopisujte se![]()
ma mene onaj sok od višnje privukao...valjda ćeš ponjeti flašu na probuEuridika wrote: Neka nas!![]()
Što više nas, doći više i njih...![]()
bogami - prije će biti da će se oni razbježati hahahahahahahEuridika wrote:Neka nas!Oticon wrote:što ste kukale da vam fali...ko vam je kriv sada...sada trpitenuovavita wrote:
![]()
![]()
![]()
Oticon wrote:ma mene onaj sok od višnje privukao...valjda ćeš ponjeti flašu na probuEuridika wrote: Neka nas!![]()
![]()
Jedino s posla...eluna wrote:bogami - prije će biti da će se oni razbježati hahahahahahahEuridika wrote:Neka nas!Oticon wrote:što ste kukale da vam fali...ko vam je kriv sada...sada trpite![]()
![]()
![]()
Hahahaha, znači da sljedeći put ponesem pletivo ili heklerajnuovavita wrote:Prvo nam je falilo žena sad će ih biti "viška"![]()
Kafa u četvrtak, lokacija PUB Maltaing-ecc wrote: Onda sam i ja EndžinjerI ako mogu sto vise prema vrhu
ili da usput lakiramo noktepukepuke wrote:Hahahaha, znači da sljedeći put ponesem pletivo ili heklerajnuovavita wrote:Prvo nam je falilo žena sad će ih biti "viška"![]()
![]()
Endžineru .... jes' siguran za tu kafu u četvrtakeluna wrote:ili da usput lakiramo noktepukepuke wrote:Hahahaha, znači da sljedeći put ponesem pletivo ili heklerajnuovavita wrote:Prvo nam je falilo žena sad će ih biti "viška"![]()
![]()