Da ali ovdje se neki upinju do neba da pokažu da nas turci vole, bar pola onoliko koliko rusi vole vodku. Za ruse se zna kakvi su nam ali ni turci nisu ništa bolji.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Sve ti je to u pet deka. Pitaj uposlenike Sberbank i Gazprom kako Rusi vole Bosance. Jesu li ono prje par godina naši radnici radili u Rusiji k'o robovi, jedva uspjeli da se vrate u BiH jer su im oduzeli pasoše.
Sirija vol. 2
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#2151 Re: Sirija vol. 2
- Drvosjeca iz Dejcica
#2152 Re: Sirija vol. 2
salik79 wrote:Nisu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sve ti je to u pet deka. Pitaj uposlenike Sberbank i Gazprom kako Rusi vole Bosance. Jesu li ono prje par godina naši radnici radili u Rusiji k'o robovi, jedva uspjeli da se vrate u BiH jer su im oduzeli pasoše.arman1 wrote:Nažalost ova Sirijska tragedija nas itekako dotiće. Pokrenula je neke procese i pokazala nam kakvi smo. Ko ima imalo pameti skinula je skramu holivudskih dobrih i dokazala šta je suština politike. Neko kaže loši su nam rusi. Ni turci nisu ništa bolji. Isti trash.
I svi bjelosvjetski igraći će nas samljeti zbog 0,2 % večeg profita.
Na žalost imamo kretene od političara koji žure da se naguze kom stignu i usput i nas naguze.
Žao mi je što sam se ovdje rodio i jo više žao što sam ostao (i borio se).
Kad vidim kakvi smo Bog je stvarno milostiv jer smo mnogo gore zaslužili.
Poruka za sve turkofile, pitajte uposlenike Čengiza i Zirata kakvi su turci i koliko bosance vole.
Korigujem se ipak je bio Azerbejdžan. Ali odnos svakog posldavca je sličan, radi što više za što manje para, nije to samo specifičnost Turaka.
- Ratoborna Gljiva
#2153 Re: Sirija vol. 2
bogumi ja u pomenutoj banci digoh 40 0000 na 12 godina rata 406km nigdje drugo nisam moga ni prismrdit na više od 5 godina.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Sve ti je to u pet deka. Pitaj uposlenike Sberbank i Gazprom kako Rusi vole Bosance. Jesu li ono prje par godina naši radnici radili u Rusiji k'o robovi, jedva uspjeli da se vrate u BiH jer su im oduzeli pasoše.
- Freamon Lester
#2154 Re: Sirija vol. 2
Nije on nicija pudlica vec je clan NATO saveza. A i ima dovoljno jaku armiju da Putku zavali samar, a da ovaj podvije rep i kuka po medijima kao kakva pickica.KUZNETSOV wrote:: lik je podmukla pudlica amera, zao mi je samo sto su potonule vjere i nade domacih neoosmanlija za totalnom nezavisnosti turske i stvaranjem trece supersile
Napokon je neko Rusiji pokazao gdje je se nalazi sa svojim konvencionalnim naoruzanjem.Odokativno 70-te godine proslog vijeka. Samim tim nema potrebe da se mjesaju u sukobe kad nemaju misice. Da imaju misice nikome ne bi palo na pamet rusiti taj avion. A kad se moze, zasto ne.
-
_drunken_santa_
#2155 Re: Sirija vol. 2
Od koga nije izložena ruglu i sankcijam od Kine, Irana, Sirije i Vijetnama? Izložena od cijele zapadne Evrope i Amerike i to s razlogom. Rusija je od svjetionika slobode srozana na mafijašku krčmu bez krčmara i to zahvaljujući Putinu.[/quote]Drvosjeca iz Dejcica wrote:od koga je izlozena sankcijama, od amerike ciji vodeci predizborni kandidati muslimane nazivaju bijesnim psima i zatvrili bi dzamije?... koje rusija ne gađa cak i kad se teroristi u njima kriju?_drunken_santa_ wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Zna se koja je država izložena poniženju sankcija i ruglu, Turska to sigurno nije niti će biti samo zato što to želi Putin, vođa najveće mafijaške organizacije u povijesti.
mislis da je politika uvlacenja u guzicu, malo imperijalistima, malo teroristima, put do vecih penzija i manjoj nezaposlenosti?
dobro da amerika i njihove pudlice uvijek valjaju... i trump, koji ce muslimane evidentirat kao hitler zidove. odakle takva guzovuvlakacki mentalitet da mi je znat...
-
Samprotivsviju
#2156 Re: Sirija vol. 2
Isto se tvrdilo za Sadama, Gadafija i Mubaraka...pa vidi sta bisarajevoxxxx wrote:Asad njih ne smatra svojima. Za Asada su svi, žene, djeca, starci, svi su teroristi i sve treba pobiti.Kakva crna njegova zemlja.Ko mu ovih dana brani Haleb? Pet nekakvih milicija iz Iraka,Irana, Libanona, Afganistana, Jemena, zatim ruski avioni, a u Damasku puni kafići i restorani, kao da se ratuje u nekoj drugoj zemlji a ne u Siriji.Ratoborna Gljiva wrote:vidiš jebade ovaj u svojoj zemlji kupovo svoju naftu a erdogan istu kamionima dovozio u tursku i u tankere.sarajevoxxxx wrote:
Naftu iz Sirije kupovao je i sirijski režim.Preko 50 % svih energenata režim je nabavljao od Isila.
- Opetja033
#2157 Re: Sirija vol. 2
Latakija - pobunjenici ponovi zauzeli planinu Zahiya na sjeveru Latakije.
Fotke sutra.
Fotke sutra.
- Freamon Lester
#2158 Re: Sirija vol. 2
Daj zajmi 5 stoja kad si s parama.Ratoborna Gljiva wrote:bogumi ja u pomenutoj banci digoh 40 0000 na 12 godina rata 406km nigdje drugo nisam moga ni prismrdit na više od 5 godina.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Sve ti je to u pet deka. Pitaj uposlenike Sberbank i Gazprom kako Rusi vole Bosance. Jesu li ono prje par godina naši radnici radili u Rusiji k'o robovi, jedva uspjeli da se vrate u BiH jer su im oduzeli pasoše.
- insomnia78
#2159 Re: Sirija vol. 2
Eno kurdski aktivisti pisu po tviteru da je ovaj lik turcinEm2r wrote:
Poceli su odmrzavat i prdogane
Navodno, pripadnik sivih vukova
- Grean
#2160 Re: Sirija vol. 2
Sta ocekivati od dzikana pogane krvi.salik79 wrote:KUZNETSOV wrote:
bilo kako bilo najebala je turska manjina na sjeveru latakije, nove migracije stanovnistva sa toga podrucija ce biti neophodne... nadam se da su braca turci spremni da prime 300k pripadnika njihove pogane krvi...
![]()
![]()
Svrsavali su na dizanje Rusije a tu drze predavanje o neoosmanlijama. Draze im je rusko govno nego oni sami.
- Ratoborna Gljiva
#2161 Re: Sirija vol. 2
otišlo na podrum, destileriju i kućerak, biće iduće godine munšajn bro munšajnFreamon Lester wrote:Daj zajmi 5 stoja kad si s parama.Ratoborna Gljiva wrote:bogumi ja u pomenutoj banci digoh 40 0000 na 12 godina rata 406km nigdje drugo nisam moga ni prismrdit na više od 5 godina.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
-
sarajevoxxxx
#2162 Re: Sirija vol. 2
Samo koji šok kod ovih što 4 godine opravdavaju ubistva civila, masakre barel bombama. Ljudi navikli navijati za jačeg, koliko samo su nade polagali u Rusiju, kada ono sve uredno oboren ruski avion Hahaha. Kako to? To nikako nije moglo da se desi, još se uvijek pitajuFreamon Lester wrote:Nije on nicija pudlica vec je clan NATO saveza. A i ima dovoljno jaku armiju da Putku zavali samar, a da ovaj podvije rep i kuka po medijima kao kakva pickica.KUZNETSOV wrote:: lik je podmukla pudlica amera, zao mi je samo sto su potonule vjere i nade domacih neoosmanlija za totalnom nezavisnosti turske i stvaranjem trece supersile
Napokon je neko Rusiji pokazao gdje je se nalazi sa svojim konvencionalnim naoruzanjem.Odokativno 70-te godine proslog vijeka. Samim tim nema potrebe da se mjesaju u sukobe kad nemaju misice. Da imaju misice nikome ne bi palo na pamet rusiti taj avion. A kad se moze, zasto ne.
- Ratoborna Gljiva
#2163 Re: Sirija vol. 2
to je okidač za buduće eskalacije kontaresarajevoxxxx wrote:
Samo koji šok kod ovih što 4 godine opravdavaju ubistva civila, masakre barel bombama. Ljudi navikli navijati za jačeg, koliko samo su nade polagali u Rusiju, kada ono sve uredno oboren ruski avion Hahaha. Kako to? To nikako nije moglo da se desi
-
llull
#2164 Re: Sirija vol. 2
Predsjednik Čečenije, Ramzan Kadirov oglasio se na društvenoj mreži Instagram povodom turskog obaranja ruskog borbenog aviona i izjavio da je to bio krajnje podmukao čin.
Kadirov, inače poznat po tome što je aktivan na društvenim mrežama, je na svom Instagram profilu napisao: "Ja nemam nikakve sumnje da će Turska žaliti, i to veoma dugo. Tako ne postupaju oni koji su u svakoj prilici govorili o prijateljstvu i saradnji".
On je podsjetio na Putinove riječi da je ovaj incident za Rusiju "nož u leđa" i da će "ovaj tragičan događaj imati ozbiljne posljedice u rusko-turskim odnosima".
"Tursku smo uvijek tretirali kao bliskog komšiju, i kao prijateljsku državu", napisao je on, dodajući da su turske vlasti odmah pozvale NATO, umjesto da nađu način da razgovaraju sa liderima Rusije.
"Ja lično, Čečenija i čečenski narod spremni smo da ispunimo Putinova naređenja", napisao je Kadirov i dodao da "će se vidjeti kako se ponašaju prave ruske patriote".
"Imamo volju, snagu i dobro obučene dobrovoljce", istakao je čečenski predsjednik.
Podsjetimo, Turska je oborila ruski borbeni avion uz tvrdnje da je upao u njihov zračni prostor.
- See more at: http://m.avaz.ba/clanak/206726/upozoren ... KPZrI.dpuf
http://m.avaz.ba/clanak/206726/upozoren ... uski-avion
Kadirov, inače poznat po tome što je aktivan na društvenim mrežama, je na svom Instagram profilu napisao: "Ja nemam nikakve sumnje da će Turska žaliti, i to veoma dugo. Tako ne postupaju oni koji su u svakoj prilici govorili o prijateljstvu i saradnji".
On je podsjetio na Putinove riječi da je ovaj incident za Rusiju "nož u leđa" i da će "ovaj tragičan događaj imati ozbiljne posljedice u rusko-turskim odnosima".
"Tursku smo uvijek tretirali kao bliskog komšiju, i kao prijateljsku državu", napisao je on, dodajući da su turske vlasti odmah pozvale NATO, umjesto da nađu način da razgovaraju sa liderima Rusije.
"Ja lično, Čečenija i čečenski narod spremni smo da ispunimo Putinova naređenja", napisao je Kadirov i dodao da "će se vidjeti kako se ponašaju prave ruske patriote".
"Imamo volju, snagu i dobro obučene dobrovoljce", istakao je čečenski predsjednik.
Podsjetimo, Turska je oborila ruski borbeni avion uz tvrdnje da je upao u njihov zračni prostor.
- See more at: http://m.avaz.ba/clanak/206726/upozoren ... KPZrI.dpuf
http://m.avaz.ba/clanak/206726/upozoren ... uski-avion
- Drvosjeca iz Dejcica
#2165 Re: Sirija vol. 2
Hoće, da znaš da hoće. Trump neće nikada osvojiti predsjedničke izbore, može samo populistički laprdati k'o Šešelj u Srbiji ili Žirinovski onomad. Imaju amerikanci svojih momenata ali Putin je obični komad budale da bi se isti podržao barem od strane Bošnjaka._drunken_santa_ wrote: dobro da amerika i njihove pudlice uvijek valjaju... i trump, koji ce muslimane evidentirat kao hitler zidove. odakle takva guzovuvlakacki mentalitet da mi je znat...
- Em2r
#2166 Re: Sirija vol. 2
*ishaj ga da je pripadnik crvenih kmerainsomnia78 wrote:Eno kurdski aktivisti pisu po tviteru da je ovaj lik turcinEm2r wrote:
Last edited by Em2r on 24/11/2015 23:08, edited 1 time in total.
- Ratoborna Gljiva
#2167 Re: Sirija vol. 2
jebo ti budalu a šta ako šaban šaulić pobjedi na izborimaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Hoće, da znaš da hoće. Trump neće nikada osvojiti predsjedničke izbore, može samo populistički laprdati k'o Šešelj u Srbiji ili Žirinovski onomad. Imaju amerikanci svojih momenata ali Putin je obični komad budale da bi se isti podržao barem od strane Bošnjaka.
- KUZNETSOV
#2168 Re: Sirija vol. 2
hahahaFreamon Lester wrote:Nije on nicija pudlica vec je clan NATO saveza. A i ima dovoljno jaku armiju da Putku zavali samar, a da ovaj podvije rep i kuka po medijima kao kakva pickica.KUZNETSOV wrote:: lik je podmukla pudlica amera, zao mi je samo sto su potonule vjere i nade domacih neoosmanlija za totalnom nezavisnosti turske i stvaranjem trece supersile
Last edited by KUZNETSOV on 24/11/2015 23:09, edited 1 time in total.
- Ratoborna Gljiva
#2169 Re: Sirija vol. 2
kake su mu ovo čage u rukama, sjeti se namještanja čagetaEm2r wrote:*ishaj ga da je pripadnik crvenih kmerainsomnia78 wrote:Eno kurdski aktivisti pisu po tviteru da je ovaj lik turcinEm2r wrote:
-
_drunken_santa_
#2170 Re: Sirija vol. 2
ne bi podrzao putina da ti je majci iz oka ispao a erdoganu bi i govno pojeo. toliko si "realan".Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hoće, da znaš da hoće. Trump neće nikada osvojiti predsjedničke izbore, može samo populistički laprdati k'o Šešelj u Srbiji ili Žirinovski onomad. Imaju amerikanci svojih momenata ali Putin je obični komad budale da bi se isti podržao barem od strane Bošnjaka._drunken_santa_ wrote: dobro da amerika i njihove pudlice uvijek valjaju... i trump, koji ce muslimane evidentirat kao hitler zidove. odakle takva guzovuvlakacki mentalitet da mi je znat...
- salik79
#2171 Re: Sirija vol. 2
Svi su smijesni u poredjenju sa Katarom. Oni imaju klasicnu robovlasnicku politiku, pogotovo ako su radnici/robovi s Indijskog potkontinenta...Islamski gledano, nisu ni robovi, jer su u islamu robovi imali jasno definisana prava. Ovi nemaju apsolutno nikakvih prava.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Korigujem se ipak je bio Azerbejdžan. Ali odnos svakog posldavca je sličan, radi što više za što manje para, nije to samo specifičnost Turaka.
- husein_kapetan
#2172 Re: Sirija vol. 2
Jadna li je ova zemlja.. i narodi njeni.. kada u svemu uzor u drugom trebaju traziti i na tudje se oslanjati dabi znali sta i kako trebaju pricati i raditi..
Odavno.. valjda zbog lakseg varenja.. ovdje se javno profilira ideja da zastupati odredjeni stav znaci fiziolosku i
ideolosku vezanost za nekog ili nesto.. i to bi trebalo znaciti da neko nije u stanju imati i graditi vlastiti stav bez da je inficiran necijom ideologijom ili uvjerenjem..
Ako to nije vrijedjanje inteligencije ja ne znam sta je...
A etiketiranje je izgleda postao metod i nekakav morbidni model vlastite superiornosti kako u misli tako i ponasanju..
Sve nekakvi rusofili, nustafili, isisfili, turkofili... ini fili.....
A Bogme niko dalje od vlastitog nosa nije kadar vidjeti..
"Bosno moja poharana"...
Odavno.. valjda zbog lakseg varenja.. ovdje se javno profilira ideja da zastupati odredjeni stav znaci fiziolosku i
ideolosku vezanost za nekog ili nesto.. i to bi trebalo znaciti da neko nije u stanju imati i graditi vlastiti stav bez da je inficiran necijom ideologijom ili uvjerenjem..
Ako to nije vrijedjanje inteligencije ja ne znam sta je...
A etiketiranje je izgleda postao metod i nekakav morbidni model vlastite superiornosti kako u misli tako i ponasanju..
Sve nekakvi rusofili, nustafili, isisfili, turkofili... ini fili.....
A Bogme niko dalje od vlastitog nosa nije kadar vidjeti..
"Bosno moja poharana"...
- Drvosjeca iz Dejcica
#2173 Re: Sirija vol. 2
Pa šta će Turskoj balističke rakete. Njihova vojna doktrina nikada nije išla u tom pravcu za razliku Ruske. Nema ni Njemačka nuklearno oružije a Francuska ima iako nema balističke inter-kontinentalne rakete. Ako dođe do upotrebe tih balističkih nuklearnih projektila bojim se da ni Rusija neće ostati čitava. Ti baš k'o maksum kakav, moja chuna je veća od tvoje.KUZNETSOV wrote:hahahaFreamon Lester wrote:Nije on nicija pudlica vec je clan NATO saveza. A i ima dovoljno jaku armiju da Putku zavali samar, a da ovaj podvije rep i kuka po medijima kao kakva pickica.KUZNETSOV wrote:: lik je podmukla pudlica amera, zao mi je samo sto su potonule vjere i nade domacih neoosmanlija za totalnom nezavisnosti turske i stvaranjem trece supersile
Napokon je neko Rusiji pokazao gdje je se nalazi sa svojim konvencionalnim naoruzanjem.Odokativno 70-te godine proslog vijeka. Samim tim nema potrebe da se mjesaju u sukobe kad nemaju misice. Da imaju misice nikome ne bi palo na pamet rusiti taj avion. A kad se moze, zasto ne.turska ima armiju, ali nema ono sto se danas cijeni u svijetu a to su balisticke rakete velikoga dometa i nuklearni arsenal, pa oni nemaju ni program za nuklearnu bombu kamol' da je posjeduju
turci posjeduju balisticke rakete koje su na njihovome teritoriju al' pod patronatom amera te oni nemaju utjecaja na bilo kakve odluke o njima
turska armija i sama turska ti je mudo labudovo da budem prost q od ovce
![]()
![]()
- Ratoborna Gljiva
#2174 Re: Sirija vol. 2
tako je i gadafi prdio kamilama i hurmama pa završi kako je završio, žao mi ga što jes jes ipak je to naš zet.a turci računaju na pomoć bošnjaka.KUZNETSOV wrote:
hahahaturska ima armiju, ali nema ono sto se danas cijeni u svijetu a to su balisticke rakete velikoga dometa i nuklearni arsenal, pa oni nemaju ni program za nuklearnu bombu kamol' da je posjeduju
turci posjeduju balisticke rakete koje su na njihovome teritoriju al' pod patronatom amera te oni nemaju utjecaja na bilo kakve odluke o njima
turska armija i sama turska ti je mudo labudovo da budem prost q od ovce
![]()
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#2175 Re: Sirija vol. 2
Slažem se. Tu se vidi koliko je diktatura proletarijata bila neophodna i koliko su ti lijevi pokreti valjali radnicima i pravima koja uživamo danas. Ali da ne idemo dalje u off sa ovim.salik79 wrote:Svi su smijesni u poredjenju sa Katarom. Oni imaju klasicnu robovlasnicku politiku, pogotovo ako su radnici/robovi s Indijskog potkontinenta...Islamski gledano, nisu ni robovi, jer su u islamu robovi imali jasno definisana prava. Ovi nemaju apsolutno nikakvih prava.Drvosjeca iz Dejcica wrote: