Ali čim sam došao kući i vidio rezultat, odmah sam otvorio flašu Eviana, Limited Edition bottle iz 2015-e koju čuvam za posebne prilike, i nazdravio za pobjedu.
Čestitke Safetu, svaka čast majstore. Živjeli!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sudeci po ovom:perfekcionista1 wrote:neka ste malo sisli sa aparata, predugo ste bili.![]()
3 uzastopna poraza je imao prije ove pobjede, konacno da ubode. Sa najjacim timom druge lige on igra toplo hladno,, do kad tako odlucit ce uprava. Drago mi je da vam je papke vratio osmijehe na lica, vi zivite za njegove uspjehe a on se sve nesto ceše po jajima zbog vas
Opsjednuti su ovi trolovi a ne mi simpatizeri.jeza u ledja wrote: Nego, fascinira me sto su neki ljudi i dalje toliko opsjednuti s Papetom, bilo pozitivno, bilo negativno. Koga ba zaboli kako igra Evian?
zasto hejteri da utihnu??JoseMujica wrote:Paul ne bacaj soli na žive rane ako boga znašosim ako nisi psihoterapeut
![]()
ono što se pika je sinočnje deranje guzova i skok na 6-tu poziciju uz gol razliku +9 što naš voljeni klub stavlja među prva tri najefikasnija kluba lige što je jedan veliki plus za Evian, Podravku, nas navijaće, Saju i naše igraće
s nestrpljenjem ćekamo rezultat današnjeg meća Paris-Red Star da vidimo hočemo li zadržati tu poziciju
PRAVDA ZA LUCKIJA! koji se u skromnosti svoga amerićkog doma, uprkos vremenskoj razlici, raduje sa nama![]()
Sajo!
ps
i kad če ovi hejteri da utihnu...sad im ni fashion, voljeni pimky dresovi ne valjaju, novinarski mobiteli na stolu itd. samo izmišljaju kako bi umanjili velićinu največeg selektora u povijesti naše zemlje...znate kako narod kaže: krivom qhorcu svaka dlaka smeta...osmijeh Zavidoviča na Sajinom licu je najbolja poruka za vas
Već duže vrijeme ti mene prozivaš a ja tebe ignorišem. Na ovom forumu, na raznim temama, ljudi koji su 56 puta pametniji od tebe su ti strpljivo i uzaludno objašnjavali stvari. Ne pada mi na pamet da komuniciram s nekim tvojih "dometa". Briši !!!Point. wrote:Paul, de ti nama ispricaj kako je moderacija ovog foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji.![]()
Ljudi ti se smiju moj Paule. Svrati na onu temu gdje si napisao tu glupost, uvjeri se.Paul F. wrote:Već duže vrijeme ti mene prozivaš a ja tebe ignorišem. Na ovom forumu, na raznim temama, ljudi koji su 56 puta pametniji od tebe su ti strpljivo i uzaludno objašnjavali stvari. Ne pada mi na pamet da komuniciram s nekim tvojih "dometa". Briši !!!Point. wrote:Paul, de ti nama ispricaj kako je moderacija ovog foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji.![]()
Dobro, ja sam najgluplji a ti si vrhunski intelektualac koji ima potrebu da non stop proziva glupane na forumu. Briši !!!Point. wrote: Ljudi ti se smiju moj Paule. Svrati na onu temu gdje si napisao tu glupost, uvjeri se.Znaci imas informaciju da se Kolasinac olesio pred Nigeriju i evo sad ekskluzivu da je moderacija klix foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji.
Ti ko onaj cuko Draguljce iz onog crtanog. Agent tajne sile.
Cuj vas voljeni klub. Kako jadno. Koja zaludjenost papketom, covjekom kojeg mrzi bar pola nacije jer je unistio nasu repku na svjetskom i u kvalifikacijama, posvadjao se sa pola igraca u repki...cuj omiljeni tim Evian, drugoligas koji sad gubi sad pobjedjuje. Za plakati je sta citam ovdje. Kao da nemate svoj zivot pa se radujete onim sto papke radi sa svojim zivotom.JoseMujica wrote:
ono što se pika je sinočnje deranje guzova i skok na 6-tu poziciju uz gol razliku +9 što naš voljeni klub stavlja među prva tri najefikasnija kluba lige što je jedan veliki plus za Evian, Podravku, nas navijaće, Saju i naše igraće
Hej nemoj se srditi, nisam rekao da si paglu. Samo zelim da postavis dokaze svojih suludih tvrdnji.Paul F. wrote:Dobro, ja sam najgluplji a ti si vrhunski intelektualac koji ima potrebu da non stop proziva glupane na forumu. Briši !!!Point. wrote: Ljudi ti se smiju moj Paule. Svrati na onu temu gdje si napisao tu glupost, uvjeri se.Znaci imas informaciju da se Kolasinac olesio pred Nigeriju i evo sad ekskluzivu da je moderacija klix foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji.
Ti ko onaj cuko Draguljce iz onog crtanog. Agent tajne sile.
Red je kad ti neko kaže da neće s tobom da komunicira da mu se skineš s kurca a ne upadati na treću temu i trolati. Briši !!!Point. wrote: Hej nemoj se srditi, nisam rekao da si paglu. Samo zelim da postavis dokaze svojih suludih tvrdnji.Mislim, red bi bio zar ne?
Dokaze na stol, gospodine!Paul F. wrote:Red je kad ti neko kaže da neće s tobom da komunicira da mu se skineš s kurca a ne upadati na treću temu i trolati. Briši !!!Point. wrote: Hej nemoj se srditi, nisam rekao da si paglu. Samo zelim da postavis dokaze svojih suludih tvrdnji.Mislim, red bi bio zar ne?
hahhahahahahhahahaJoseMujica wrote:znaš moke onaj osječaj kad nastane muk na južnoj tribini![]()
tako je jutros srkat kaHvu na balkonu dok sunce grije najdraži pimky šuškavac
Nikad me to nije zanimalo al sad kad gledam fakat se vidi da ima razlike.JoseMujica wrote:da valja ko ćoek ne bi navijo za klubič plavih boja
Hej nemoj tako, reprezentacija je u plavom.JoseMujica wrote:da valja ko ćoek ne bi navijo za klubič plavih boja
Pa moj Moke, da nako neko tebi drsko pise ti bi ga prijavio KGB-u, kamoli Cmolji.mO k3 wrote:hahhahahahahhahahaJoseMujica wrote:znaš moke onaj osječaj kad nastane muk na južnoj tribini![]()
tako je jutros srkat kaHvu na balkonu dok sunce grije najdraži pimky šuškavac![]()
Ah da point ponovo zakuhava pa kada ga moderacija banuje opet ce da kmechi ...
to je samo jedan detalj u široj prići zavjere u i oko naše reprezentacije u ćemu prednjače pojedinci na forumuPoint. wrote:Hej nemoj tako, reprezentacija je u plavom.JoseMujica wrote:da valja ko ćoek ne bi navijo za klubič plavih boja