Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

Norman

#2151 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Norman »

Večeras sam bio opravdano odsutan, pa nisam mogao u realnom vremenu pratiti utakmicu voljenog kluba.

Ali čim sam došao kući i vidio rezultat, odmah sam otvorio flašu Eviana, Limited Edition bottle iz 2015-e koju čuvam za posebne prilike, i nazdravio za pobjedu.

Čestitke Safetu, svaka čast majstore. Živjeli!

Image
jeza u ledja

#2152 Re: Safet Sušić - Pape

Post by jeza u ledja »

perfekcionista1 wrote:neka ste malo sisli sa aparata, predugo ste bili. :lol:
3 uzastopna poraza je imao prije ove pobjede, konacno da ubode. Sa najjacim timom druge lige on igra toplo hladno, :facepalm:, do kad tako odlucit ce uprava. Drago mi je da vam je papke vratio osmijehe na lica, vi zivite za njegove uspjehe a on se sve nesto ceše po jajima zbog vas :thumbup:
Sudeci po ovom:
http://www.transfermarkt.com/ligue-2/st ... bewerb/FR2
Daleko od toga da je najjaci.

Nego, fascinira me sto su neki ljudi i dalje toliko opsjednuti s Papetom, bilo pozitivno, bilo negativno. Koga ba zaboli kako igra Evian?
Mislim sve super, zelim mu sve najbolje, ali nije nam on vise selektor. Cemu ovolika tema? :roll:

PS: Uzasni su im dresovi. :zid:
Paul F.

#2153 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

jeza u ledja wrote: Nego, fascinira me sto su neki ljudi i dalje toliko opsjednuti s Papetom, bilo pozitivno, bilo negativno. Koga ba zaboli kako igra Evian?
Opsjednuti su ovi trolovi a ne mi simpatizeri.
Ja ga gotivim jer "igra za raju i zanemaruje taktiku" :D . Otvoreni, čisti napadački fudbal bez mrljavljenja i podmuklih trikova. Da praktikuje grčki stil, ja ga ne bih pratio. Klub mi je također simpatičan. Da je Safet u nekoj tamo pustinji, manje bi me to zanimalo. Kao čovjek mi je drag, na osnovu onoga što sam čuo iz prve, druge i treće ruke. Najgore je ovo što je Mujicu zajebo za spisak za Brazil. :D
PS. Hvala na tabeli.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2154 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Paul ne bacaj soli na žive rane ako boga znaš :cry: osim ako nisi psihoterapeut :D

ono što se pika je sinočnje deranje guzova i skok na 6-tu poziciju uz gol razliku +9 što naš voljeni klub stavlja među prva tri najefikasnija kluba lige što je jedan veliki plus za Evian, Podravku, nas navijaće, Saju i naše igraće

s nestrpljenjem ćekamo rezultat današnjeg meća Paris-Red Star da vidimo hočemo li zadržati tu poziciju

PRAVDA ZA LUCKIJA! koji se u skromnosti svoga amerićkog doma, uprkos vremenskoj razlici, raduje sa nama :pijani:

:hajmooo: Sajo! :serbo:

ps

i kad če ovi hejteri da utihnu...sad im ni fashion, voljeni pimky dresovi ne valjaju, novinarski mobiteli na stolu itd. samo izmišljaju kako bi umanjili velićinu največeg selektora u povijesti naše zemlje...znate kako narod kaže: krivom qhorcu svaka dlaka smeta...osmijeh Zavidoviča na Sajinom licu je najbolja poruka za vas
mO k3

#2155 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

JoseMujica wrote:Paul ne bacaj soli na žive rane ako boga znaš :cry: osim ako nisi psihoterapeut :D

ono što se pika je sinočnje deranje guzova i skok na 6-tu poziciju uz gol razliku +9 što naš voljeni klub stavlja među prva tri najefikasnija kluba lige što je jedan veliki plus za Evian, Podravku, nas navijaće, Saju i naše igraće

s nestrpljenjem ćekamo rezultat današnjeg meća Paris-Red Star da vidimo hočemo li zadržati tu poziciju

PRAVDA ZA LUCKIJA! koji se u skromnosti svoga amerićkog doma, uprkos vremenskoj razlici, raduje sa nama :pijani:

:hajmooo: Sajo! :serbo:

ps

i kad če ovi hejteri da utihnu...sad im ni fashion, voljeni pimky dresovi ne valjaju, novinarski mobiteli na stolu itd. samo izmišljaju kako bi umanjili velićinu največeg selektora u povijesti naše zemlje...znate kako narod kaže: krivom qhorcu svaka dlaka smeta...osmijeh Zavidoviča na Sajinom licu je najbolja poruka za vas
zasto hejteri da utihnu?? :mrgreen:
Drazi su mi ovako na aparatima :thumbup:
JoseMujica

#2156 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

znaš moke onaj osječaj kad nastane muk na južnoj tribini :evil:

tako je jutros srkat kaHvu na balkonu dok sunce grije najdraži pimky šuškavac :D
Point.

#2157 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Paul, de ti nama ispricaj kako je moderacija ovog foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji. :lol: :pisnula:
Paul F.

#2158 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Point. wrote:Paul, de ti nama ispricaj kako je moderacija ovog foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji. :lol: :pisnula:
Već duže vrijeme ti mene prozivaš a ja tebe ignorišem. Na ovom forumu, na raznim temama, ljudi koji su 56 puta pametniji od tebe su ti strpljivo i uzaludno objašnjavali stvari. Ne pada mi na pamet da komuniciram s nekim tvojih "dometa". Briši !!!
Point.

#2159 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote:Paul, de ti nama ispricaj kako je moderacija ovog foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji. :lol: :pisnula:
Već duže vrijeme ti mene prozivaš a ja tebe ignorišem. Na ovom forumu, na raznim temama, ljudi koji su 56 puta pametniji od tebe su ti strpljivo i uzaludno objašnjavali stvari. Ne pada mi na pamet da komuniciram s nekim tvojih "dometa". Briši !!!
Ljudi ti se smiju moj Paule. Svrati na onu temu gdje si napisao tu glupost, uvjeri se. :lol: Znaci imas informaciju da se Kolasinac olesio pred Nigeriju i evo sad ekskluzivu da je moderacija klix foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji. :lol: Ti ko onaj cuko Draguljce iz onog crtanog. Agent tajne sile. :kiss:
Paul F.

#2160 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Point. wrote: Ljudi ti se smiju moj Paule. Svrati na onu temu gdje si napisao tu glupost, uvjeri se. :lol: Znaci imas informaciju da se Kolasinac olesio pred Nigeriju i evo sad ekskluzivu da je moderacija klix foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji. :lol: Ti ko onaj cuko Draguljce iz onog crtanog. Agent tajne sile. :kiss:
Dobro, ja sam najgluplji a ti si vrhunski intelektualac koji ima potrebu da non stop proziva glupane na forumu. Briši !!!
perfekcionista1

#2161 Re: Safet Sušić - Pape

Post by perfekcionista1 »

JoseMujica wrote:
Cuj vas voljeni klub. Kako jadno. Koja zaludjenost papketom, covjekom kojeg mrzi bar pola nacije jer je unistio nasu repku na svjetskom i u kvalifikacijama, posvadjao se sa pola igraca u repki...cuj omiljeni tim Evian, drugoligas koji sad gubi sad pobjedjuje. Za plakati je sta citam ovdje. Kao da nemate svoj zivot pa se radujete onim sto papke radi sa svojim zivotom. :facepalm:
Point.

#2162 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote: Ljudi ti se smiju moj Paule. Svrati na onu temu gdje si napisao tu glupost, uvjeri se. :lol: Znaci imas informaciju da se Kolasinac olesio pred Nigeriju i evo sad ekskluzivu da je moderacija klix foruma razjebala atmosferu u reprezentaciji. :lol: Ti ko onaj cuko Draguljce iz onog crtanog. Agent tajne sile. :kiss:
Dobro, ja sam najgluplji a ti si vrhunski intelektualac koji ima potrebu da non stop proziva glupane na forumu. Briši !!!
Hej nemoj se srditi, nisam rekao da si paglu. Samo zelim da postavis dokaze svojih suludih tvrdnji. :) Mislim, ted bi bio zar ne?
JoseMujica

#2163 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

4-0 za našeg SuperSaja a Papkari na hAparatima

:hajmooo: Sajoooo :serbo:
perfekcionista1

#2164 Re: Safet Sušić - Pape

Post by perfekcionista1 »

a cuj ih vele kao covjek im drag. Pa stvarno koliko moras biti licemjeran da tako nesto tvrdis. Po cemu se on to pokazao kao dobar covjek tokom vodjenja repke- De neka mi neko navede dva gesta koja bi mogao okarakterizirati kao gest dobrog covjeka???

A ja cu vama navesti mnooogo djela koja govore da je on los covjek, poguzija, ubleha, lazov, licemjer.
Dobar covjek nece lagati naciju da je Tino zadnji vezni a kad dobije poziv i poce igrati u repki kao ofanzivac onda se kiselo smijati na pitanje novinara je li i dalje tvrdi da je zadnji vezni.
Dobar covjek nece otjerati jednog Zukanovica iz repke samo da nebi mjesto u avionu izgubio neki od njegovih igraca iz bratove agencije
Dobar covjek nece traziti nakon zasluzenog otkaza milion maraka odstete, a prije toga je sebi podigao mjesecno platu sa 5 hiljada na 50.000, i to mu nije bilo dovoljno. POKVARENA UBLEHA. NEKA MU BOG DA STA JE ZASLUZIO, A VAMA NEKA PODARI VASE ZIVOTE DA VAM NE BUDE SRECA TUDJI ZIVOT. Uostalom nemate razlog za srecu, safet daleko od toga da dobro vodi Evian, trenutno su tek 6. a to je lose za tim koji je najavljivao povratak u prvu ligu.
Paul F.

#2165 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Point. wrote: Hej nemoj se srditi, nisam rekao da si paglu. Samo zelim da postavis dokaze svojih suludih tvrdnji. :) Mislim, red bi bio zar ne?
Red je kad ti neko kaže da neće s tobom da komunicira da mu se skineš s kurca a ne upadati na treću temu i trolati. Briši !!!
Point.

#2166 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote: Hej nemoj se srditi, nisam rekao da si paglu. Samo zelim da postavis dokaze svojih suludih tvrdnji. :) Mislim, red bi bio zar ne?
Red je kad ti neko kaže da neće s tobom da komunicira da mu se skineš s kurca a ne upadati na treću temu i trolati. Briši !!!
Dokaze na stol, gospodine! :izet: :) Nesto si neurozan od jutros. Lose vino?
mO k3

#2167 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

JoseMujica wrote:znaš moke onaj osječaj kad nastane muk na južnoj tribini :evil:

tako je jutros srkat kaHvu na balkonu dok sunce grije najdraži pimky šuškavac :D
hahhahahahahhahaha :thumbup:

Ah da point ponovo zakuhava pa kada ga moderacija banuje opet ce da kmechi ...
JoseMujica

#2168 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

da valja ko ćoek ne bi navijo za klubič plavih boja
Paul F.

#2169 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

JoseMujica wrote:da valja ko ćoek ne bi navijo za klubič plavih boja
Nikad me to nije zanimalo al sad kad gledam fakat se vidi da ima razlike.
Point.

#2170 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

Hej nemoj tako, reprezentacija je u plavom. :)
Point.

#2171 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Point. »

mO k3 wrote:
JoseMujica wrote:znaš moke onaj osječaj kad nastane muk na južnoj tribini :evil:

hahhahahahahhahaha :thumbup:

Ah da point ponovo zakuhava pa kada ga moderacija banuje opet ce da kmechi ...
Pa moj Moke, da nako neko tebi drsko pise ti bi ga prijavio KGB-u, kamoli Cmolji.
Paul F.

#2172 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Ako sam dobro upratio, sad su dvije hefte pauze. Optimista sam jer su izgleda vaspitno popravne mjere urodile plodom. Bruni dodaju lopte i zabio je dva gola. Nakon tri trijumfa neki igrači su se previše ufurali i mislili su da mogu igrati kako im je ćeif i dodavati loptu kome im je ćeif a ne kako to šef naredi. Sad je i to riješeno i idemo dalje.
JoseMujica

#2173 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

dupli
Last edited by JoseMujica on 07/11/2015 11:59, edited 1 time in total.
JoseMujica

#2174 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Point. wrote:
Hej nemoj tako, reprezentacija je u plavom. :)
to je samo jedan detalj u široj prići zavjere u i oko naše reprezentacije u ćemu prednjače pojedinci na forumu
mO k3

#2175 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

@point.... neces nikada preboljeti :mrgreen:
Locked