Iz tebe ssijeva komplex nevjerovatne snage, al' to je tvoj problem. Kakva veze sa svime ima cinjenica da je neko promijenio ime portala. Redakcija je i dalje u glavnom gradu, pardon kasabi kako tvoja velicina pise, al ipak glavna kasaba gdje smo ja i meni ipak dio te kasabe i mi smo oni koji smo odbranili ovu kasabu, a ti si, jado, tamo niko i nista jedna obicna cestica, dust in the wind!Zeljoooo wrote: Prvo kad dodje vlasnik foruma i kaze da je ovo cisto sarajevski forum ja vise na njemu ncecu pisati. A koliko se sjecam vlasnik portala i foruma je davno presao taj nivo kasabe kad je promijenio ime portala sa sarajevo-x na klix.ba (joj koji je to plac bio na forumupa cak su i kasabljani stavljali avatare sa prekrizenom klix.ba slikom
![]()
![]()
) J E B O T E L E D
Kasabu cine ljudi, svi koji ste ostali u vasim glavam u osamdesetim i devedetim cinite kasavu. Svi vi koji prebrojavate zrnca i svi vi kojima su svi drugi krivi za vlastiti neuspjeh. Kao sto sam rekao citavo Sarajevo stanje u dvije zgrade zgrade neke metropole pa ti razmisli gdje si i sta si i koliku vaznos imas.
Kao i ovi postovi, ne moze Karajlic bez Sarajeva. Ne moze kuzrac, dosao covjek da pokupi pare na budalama a to ce i uraditi ako je suditi po ovoj temi. Pisao je u ratu po Sarajevu a pisa i sad a koliko vidim po tebi odabranim kasabljanima se to i svidja. Ipak je on gradska raja sto je malo pisnuo po Sarajevu i podrzavao koljace i ubice nema veze. Omaklo se
Dos`o Nenad!
- zateznistub
#2151 Re: Dos`o Nenad!
- Zeljoooo
#2152 Re: Dos`o Nenad!
Do je ovaca bice i vune pa ti razmisli. Pa on ce profitirati pa ti gledaj ko je donji tu. zgrnuce lovu nad budalama pa ti gledaj a i svako bi da mu se ukaze prilika.Banksy wrote:Pa vidiš da ne može. Mogu misliti koja je vuna kad znaš da su ti mrski šeher i mrske džihadlije zadnja nada za preživljavanje.Zeljoooo wrote:
... ne moze Karajlic bez Sarajeva. Ne moze kuzrac, dosao covjek da pokupi pare
Ovdje se namece da ne moze Karajlic bez Sarajeva u duhovnom smislu a realno ne moze kurac. Sad ce pokupiti pare ako se prilika ukaze i ode duh odmarati na drugom mjestu.
Dajte ba ljudi osvjestite se. Isto ko sto genocidasi negiraju BiH a nece da se odreknu para, to je ta situacija!
- zateznistub
#2153 Re: Dos`o Nenad!
Do je ovaca bice i vune pa ti razmisli. Pa on ce profitirati pa ti gledaj ko je donji tu. zgrnuce lovu nad budalama pa ti gledaj a i svako bi da mu se ukaze prilika.Zeljoooo wrote:
Pa vidiš da ne može. Mogu misliti koja je vuna kad znaš da su ti mrski šeher i mrske džihadlije zadnja nada za preživljavanje.
Ovdje se namece da ne moze Karajlic bez Sarajeva u duhovnom smislu a realno ne moze kurac. Sad ce pokupiti pare ako se prilika ukaze i ode duh odmarati na drugom mjestu.
Dajte ba ljudi osvjestite se. Isto ko sto genocidasi negiraju BiH a nece da se odreknu para, to je ta situacija![/quote]
ko ovdje pise o nenadu
- Zeljoooo
#2154 Re: Dos`o Nenad!
Pa ti nisi dobarzateznistub wrote:Iz tebe ssijeva komplex nevjerovatne snage, al' to je tvoj problem. Kakva veze sa svime ima cinjenica da je neko promijenio ime portala. Redakcija je i dalje u glavnom gradu, pardon kasabi kako tvoja velicina pise, al ipak glavna kasaba gdje smo ja i meni ipak dio te kasabe i mi smo oni koji smo odbranili ovu kasabu, a ti si, jado, tamo niko i nista jedna obicna cestica, dust in the wind!Zeljoooo wrote: Prvo kad dodje vlasnik foruma i kaze da je ovo cisto sarajevski forum ja vise na njemu ncecu pisati. A koliko se sjecam vlasnik portala i foruma je davno presao taj nivo kasabe kad je promijenio ime portala sa sarajevo-x na klix.ba (joj koji je to plac bio na forumupa cak su i kasabljani stavljali avatare sa prekrizenom klix.ba slikom
![]()
![]()
) J E B O T E L E D
Kasabu cine ljudi, svi koji ste ostali u vasim glavam u osamdesetim i devedetim cinite kasavu. Svi vi koji prebrojavate zrnca i svi vi kojima su svi drugi krivi za vlastiti neuspjeh. Kao sto sam rekao citavo Sarajevo stanje u dvije zgrade zgrade neke metropole pa ti razmisli gdje si i sta si i koliku vaznos imas.
Kao i ovi postovi, ne moze Karajlic bez Sarajeva. Ne moze kuzrac, dosao covjek da pokupi pare na budalama a to ce i uraditi ako je suditi po ovoj temi. Pisao je u ratu po Sarajevu a pisa i sad a koliko vidim po tebi odabranim kasabljanima se to i svidja. Ipak je on gradska raja sto je malo pisnuo po Sarajevu i podrzavao koljace i ubice nema veze. Omaklo se
Pa kakve veze ima ako je redakcija u Sarajevu? Pa gdje ce biti nego u glavnom gradu? Sutra da se glavni grad prebaci u Focu vidio bi odliva sjedista....tako ti je to.
Ti odbranio Sarajevu, u drzavnoj firmi nekoj...mozda?
A evo vidim Karajlic vam je gradska raja, pa docekajte ga onda kako valja, domacinski!
- JohnnyS
#2155 Re: Dos`o Nenad!
Kako ide onaj vic: koja je sličnost između njujorčana i sarajlija? I jedni i drugi misle da je njihov grad centar svijeta 
Al nastranu to, ne mora netko iz Štokholma, Njujorka ili Tel Aviva patiti za Sarajevom i svaki dan čeznuti za Baščaršijom, ali ne može me nitko uvjeriti da je bilo tko toliko ravnodušan prema rodnom gradu pa da mu je svejedno što u grad gdje je odrastao mora dolaziti pod policijskom pratnjom. Tako da, koliko god da je šupak, svejedno mu sasvim nije.
Al nastranu to, ne mora netko iz Štokholma, Njujorka ili Tel Aviva patiti za Sarajevom i svaki dan čeznuti za Baščaršijom, ali ne može me nitko uvjeriti da je bilo tko toliko ravnodušan prema rodnom gradu pa da mu je svejedno što u grad gdje je odrastao mora dolaziti pod policijskom pratnjom. Tako da, koliko god da je šupak, svejedno mu sasvim nije.
- Banksy
#2156 Re: Dos`o Nenad!
Odeš avionom, vratiš se kroz kanalizacionu cijev, kome bi bilo svejedeno.JohnnyS wrote:
ne može me nitko uvjeriti da je bilo tko toliko ravnodušan prema rodnom gradu pa da mu je svejedno što u grad gdje je odrastao mora dolaziti pod policijskom pratnjom. Tako da, koliko god da je šupak, svejedno mu sasvim nije.
- zateznistub
#2157 Re: Dos`o Nenad!
Da! U cemu je problem? Ja odbranio SarajevU! Ti?Zeljoooo wrote: Pa ti nisi dobarAko se napise bilo sta o Sarajevu sto ne odgovara kasabljanima odmah ide mantra iz tebe izbija kompleks, dosljo i sl...
![]()
Pa kakve veze ima ako je redakcija u Sarajevu? Pa gdje ce biti nego u glavnom gradu? Sutra da se glavni grad prebaci u Focu vidio bi odliva sjedista....tako ti je to.
A evo vidim Karajlic vam je gradska raja, pa docekajte ga onda kako valja, domacinski!
- Zeljoooo
#2158 Re: Dos`o Nenad!
zateznistub wrote:Da! U cemu je problem? Ja odbranio SarajevU! Ti?Zeljoooo wrote: Pa ti nisi dobarAko se napise bilo sta o Sarajevu sto ne odgovara kasabljanima odmah ide mantra iz tebe izbija kompleks, dosljo i sl...
![]()
- uglavnomja
#2159 Re: Dos`o Nenad!
ako ima neko upucen da doda cinjenice, da popunim matematiku
samo stampanje knjige dodje par hiljada km za 500 komada
onda su tu urednik, izdavac, lektor, graficar .... ne znam
ko sve i svi moraju copnuti malo za sebe ...
a onda dolaze otimaci para, distributeri i knjizare
uzimaju do 30% za svoju uslugu. (normala da pisac dobije 15% od cijene)
koliko kosta neleto iseravanje? i koliko bi trebao komada prodati da kaze da je zaradio
samo stampanje knjige dodje par hiljada km za 500 komada
onda su tu urednik, izdavac, lektor, graficar .... ne znam
a onda dolaze otimaci para, distributeri i knjizare
koliko kosta neleto iseravanje? i koliko bi trebao komada prodati da kaze da je zaradio
- Pismonosa
#2160 Re: Dos`o Nenad!
E, hajmo sad, da vidimo, ko je kupio knjigu neka digne tri prsta 
- JohnnyS
#2161 Re: Dos`o Nenad!
Banksy wrote:Odeš avionom, vratiš se kroz kanalizacionu cijev, kome bi bilo svejedeno.JohnnyS wrote:
ne može me nitko uvjeriti da je bilo tko toliko ravnodušan prema rodnom gradu pa da mu je svejedno što u grad gdje je odrastao mora dolaziti pod policijskom pratnjom. Tako da, koliko god da je šupak, svejedno mu sasvim nije.
Ma šta otišao, on je protjeran avionom
Usporediš onu kolonu iz Vukovara i njega kako ženu i dijete uvodi u taxi, vozač ga pita kamo, on kaže na aerodrom, stjuardesa kaže: "Molim vežite pojaseve, uskoro ćemo biti protjerani. Želite li sok ili kafu uz vaše protjerivanje?"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2162 Re: Dos`o Nenad!
Pismonosa wrote:E, hajmo sad, da vidimo, ko je kupio knjigu neka digne tri prsta

- uglavnomja
#2163 Re: Dos`o Nenad!
JohnnyS wrote:Banksy wrote:Odeš avionom, vratiš se kroz kanalizacionu cijev, kome bi bilo svejedeno.JohnnyS wrote:
Usporediš onu kolonu iz Vukovara i njega kako ženu i dijete uvodi u taxi, vozač ga pita kamo, on kaže na aerodrom, stjuardesa kaže: "Molim vežite pojaseve, uskoro ćemo biti protjerani. Želite li sok ili kafu uz vaše protjerivanje?"
a vratio se prevarom, opklada
undergorund
a hebote, njega je zena odveo na avijon, djece on u taxi
- Pismonosa
#2164 Re: Dos`o Nenad!
pici wrote:Pismonosa wrote:E, hajmo sad, da vidimo, ko je kupio knjigu neka digne tri prsta
Al najjači su mi ovi što kad dolaze u Sarajevo prvo na najbližoj česmi operu cipele, pa tek onda ko mahniti srljaju na raskrsnicama i rizikuju vugla bježeći od traJvana pričaju o kasabi
Small town, small minds bolan, pa kad bi se na glavu nasadio.
- uglavnomja
#2165 Re: Dos`o Nenad!
pici wrote:Pismonosa wrote:E, hajmo sad, da vidimo, ko je kupio knjigu neka digne tri prsta
hebote pici
-
KENJAC
#2166 Re: Dos`o Nenad!
Previse , previse gajite taj mit Sarajeva ! O tome se moze pricati samo sa ljudima koji su malo svog zivota proveli i van Sarajeva. Nije bas da se ne moze zivjet bez njega!
- Banksy
#2168 Re: Dos`o Nenad!
Da, da ...JohnnyS wrote:Banksy wrote:Odeš avionom, vratiš se kroz kanalizacionu cijev, kome bi bilo svejedeno.JohnnyS wrote:
- zateznistub
#2169 Re: Dos`o Nenad!
Za tebe i slicne tebi:KENJAC wrote:Previse , previse gajite taj mit Sarajeva ! O tome se moze pricati samo sa ljudima koji su malo svog zivota proveli i van Sarajeva. Nije bas da se ne moze zivjet bez njega!
http://www.interliber.com/catlistdetail ... 44136&ml=b
- insomnia78
#2170 Re: Dos`o Nenad!
[/img]

- zateznistub
#2171 Re: Dos`o Nenad!
Jel' mu herc ok? bio je hastapici wrote:Pismonosa wrote:E, hajmo sad, da vidimo, ko je kupio knjigu neka digne tri prsta
-
sickle_and_hammer
#2172 Re: Dos`o Nenad!
diason wrote:Papa je stadion napunio, nele nije ni kafanu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2173 Re: Dos`o Nenad!
polaHko traju pripreme za doĆek Žvalje u sloGi 28. 02

ev pomjerišHe za 29. 02

ev pomjerišHe za 29. 02
Last edited by pici on 21/02/2015 14:33, edited 1 time in total.
- Creasy
#2174 Re: Dos`o Nenad!
Pismonosa wrote:E, hajmo sad, da vidimo, ko je kupio knjigu neka digne tri prsta
- Creasy
#2175 Re: Dos`o Nenad!
I još jednom za one koji ne znaju, ne propustite sutra najgledaniju emisiju ove godine: