Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2151 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:Pa tko se hoće pržit nek se prži. :-) Ja mislim da i tamni i svijetli ten mogu bit lijepi.
Mislim da je jako arogantno tvrditi da je tvoj osobni ukus nekakvo objektivno mjerilo. A i prilično je ignorantno kad osoba ne vidi dalje od svoje uže okoline pa smatra da je to nešto što vrijedi za sve. Znaš li da recimo u Japanu žene idu na tretmane izbjeljivanja? U tom dijelu svijeta svijetlija put je jako poželjna. Meni je to izbjeljivanje glupo, kao što mi je i opsesija tamnjenjem glupa, općenito mi se ne sviđa ideja da se treba drastično modificirati svoj izgled da bi bili privlačni i poželjni.
Svijet je raznoliko mjesto gdje egzistiraju različiti ljudi s različitim ukusima. Postoji čitava supkultura koju karakterizira mrtvačko blijedilo i crna odjeća, i ima muškaraca koji itekako na to svršavaju :D
Pogledaj recimo liste najsexy žena, nać ćeš podjednako tamnije i svijetlije žene.
Ja ne mogu vjerovat da netko ne može prihvatit da ne razmišljaju svi ljudi na svijetu na isti način, ili da ne postoji samo jedan ukus što se tiče ženskog izgleda.
Ovo je užasno glupa rasprava :oops: tako da je s moje strane završena. :D
Respect za ovaj i jos nekoliko postova na ovoj temi :thumbup: Mlada damo, prepisujem vasa razmisljanja u svoje ćitabe :postar:
natt

#2152 Re: Što privlači nas, dame?

Post by natt »

Gabrielo wrote:Manje bi mi smetalo da ima male sise nego da je blijeda. To vezem sa slabim imunoloskim sustavom i bolestinama.

Ljudi se zadovolje sa manje da ne bi ostali sami. :evil:
Odista cudno kako dozivljavamo stvari drugacije. :oops: Prva asocijacija na velike grudi je da stare dva tri puta brze nego male. :D Vezem ih za starost i baku.
Gabrielo wrote:Nadjite mi jednu zenu koja ce reci da vise voli niske od visokih muskaraca. Ne ide bez razloga ono visok, zgodan, crn. :-D
Isto kao sto zena koja nema sise i guzove nije privlacna. :oops: Ili koja je blijeda. :evil:

Kad se sjetim kako je jedna visoka cura bila sretna sto je mene nasla. Kaze napokon mogu stikle nositi. :izet:
Ne volim visoke muskarce. Ostavljam ih niskim djevojkama da nadoknade svoj nedostatak. :D
sha_ba

#2153 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sha_ba »

KvaziExpert wrote::lol: :lol: :lol:
sta je tebi smijesno :mrgreen:
sha_ba

#2154 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sha_ba »

KvaziExpert wrote: Studen hasim, kao santa leda :lol: :lol: :lol:
nisi romantican :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Gabrielo

#2155 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

natt wrote:
Gabrielo wrote:Manje bi mi smetalo da ima male sise nego da je blijeda. To vezem sa slabim imunoloskim sustavom i bolestinama.

Ljudi se zadovolje sa manje da ne bi ostali sami. :evil:
Odista cudno kako dozivljavamo stvari drugacije. :oops: Prva asocijacija na velike grudi je da stare dva tri puta brze nego male. :D Vezem ih za starost i baku.
Gabrielo wrote:Nadjite mi jednu zenu koja ce reci da vise voli niske od visokih muskaraca. Ne ide bez razloga ono visok, zgodan, crn. :-D
Isto kao sto zena koja nema sise i guzove nije privlacna. :oops: Ili koja je blijeda. :evil:

Kad se sjetim kako je jedna visoka cura bila sretna sto je mene nasla. Kaze napokon mogu stikle nositi. :izet:
Ne volim visoke muskarce. Ostavljam ih niskim djevojkama da nadoknade svoj nedostatak. :D
Zensko si. Sta ti imas dozivljavati sise? :lol:

Ne mozes stikle nositi. :D
Gabrielo

#2156 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:
annoy wrote:Pa tko se hoće pržit nek se prži. :-) Ja mislim da i tamni i svijetli ten mogu bit lijepi.
Mislim da je jako arogantno tvrditi da je tvoj osobni ukus nekakvo objektivno mjerilo. A i prilično je ignorantno kad osoba ne vidi dalje od svoje uže okoline pa smatra da je to nešto što vrijedi za sve. Znaš li da recimo u Japanu žene idu na tretmane izbjeljivanja? U tom dijelu svijeta svijetlija put je jako poželjna. Meni je to izbjeljivanje glupo, kao što mi je i opsesija tamnjenjem glupa, općenito mi se ne sviđa ideja da se treba drastično modificirati svoj izgled da bi bili privlačni i poželjni.
Svijet je raznoliko mjesto gdje egzistiraju različiti ljudi s različitim ukusima. Postoji čitava supkultura koju karakterizira mrtvačko blijedilo i crna odjeća, i ima muškaraca koji itekako na to svršavaju :D
Pogledaj recimo liste najsexy žena, nać ćeš podjednako tamnije i svijetlije žene.
Ja ne mogu vjerovat da netko ne može prihvatit da ne razmišljaju svi ljudi na svijetu na isti način, ili da ne postoji samo jedan ukus što se tiče ženskog izgleda.
Respect za ovaj i jos nekoliko postova na ovoj temi :thumbup: Mlada damo, prepisujem vasa razmisljanja u svoje ćitabe :postar:
Batice, batice. Isto da je dosao muskarac i napisao kako ima i zena koje ne vole visoke. :-)
SpecialOffer

#2157 Re: Što privlači nas, dame?

Post by SpecialOffer »

Sad kad im skidam gacice guze bijele k'o sirevi :oops:
Ramzess Veliki

#2158 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

annoy wrote:
Ne mogu zamislit dobar seks s fizički neprivlačnom osobom, nema tih milijuna koji bi me mogli navlažit u takvoj situaciji, a dobar seks je nešto bez čeg ne bih htjela živjet :D
U ovome se slažemo. I meni je dobar seks uslob da bih ostao sa nekom.
Od svih sa kojima sam bio samo sa par njih je to bilo nešto predobro.
U 90% slučajeva je to legne djeva na leđa i digne noge.
I viče uh ...
I poslije kažu da im je to bio najbolji seks koji su doživjele.
Meni bio najgori u ponovljenom nizu.

Ja ne mogu zamisliti seks sa dosadnom osobom ili neatraktivnom.
Mislim mogu, ali to je ono nazor ... daleko od toga kakav seks može da bude.
I mrzim pasivne žene.
zli_hordas

#2159 Re: Što privlači nas, dame?

Post by zli_hordas »

sherbett wrote:
nightvision wrote:a to kao nisu? mozemo mi to upakovati u celofan i nazivati i opisivati ljepsim rijecima ali muskarac je oduvijek bio provajder a zena user.
podcjenjuješ žene!
Nije ti to lijepo!
ja znam više žena koje prežive bez muškarca, nego muškarce koji prežive bez žena! Vi ste jednostavno nesposobni da živite bez žene. Vi bez žene nebiste opstali! Bez majke, sestre, supruge, ćerke. Ja to odgovorno tvrdim!
Lajkam.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2160 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

Pa dobro bez Helene Trojanske, Kleopatre, preko Ivane Orleanske, do Klare Šuman, Marije Kiri, Klare Cetkin i Majke Tereze, istorija bi bila skroz drukcija :)
Matzan

#2161 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

Da je Tesla bio oženjen još bi mi pod fenjerima ćumurali. :oops: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2162 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

Inace na Tesli pada teorija Napoleona Hilla da muskarce najvise pokrece zelja za osvajanjem zena.
prog321

#2163 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Ako si uspjesan zenke se same zalete i skoce na hashima. Ne trebas puno pokusavati. I odmah izgubis tu neku draz. Nije to to . :-D
zli_hordas

#2164 Re: Što privlači nas, dame?

Post by zli_hordas »

prog321 wrote:Ako si uspjesan zenke se same zalete i skoce na hashima. Ne trebas puno pokusavati. I odmah izgubis tu neku draz. Nije to to . :-D
To mi se stalno desava.
sheilak

#2165 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sheilak »

posto vidim da spominjete teslu- pogledajte malo sto je on govorio o zenama i zenskoj emancipaciji...mozda se fakat s pravom bojite toga. jer tesla predvidja, izmedju ostalog, i suvisnost muskarca i uredjenje drustva poput kosnice-sa maticom, radilicama i trutovima... :D

iskreno, ne znam da li mi se to svidja. ali zvuci zanimljivo, teslina razmisljanja do sada su se pokazala tacnima.

i ne znam jel se na ovoj temi povela rasprava o boji tena zena (inace fakat najgluplja rasprava ikad :D ili jedna od...) vjestacki iskvarcani ten je do zla boga jeftin i vulgaran. uz ispeglanu ziht crnu ili izblajhanu plavu kosu...i svjetli ruz :D zdrava prirodna preplanula put je lijepa i pozeljna.

al jel ono ona(j) lujka amilijana preferirala ovaj gore spomenuti, iskvarcani stajl? :D i jel ono ona bila fan onog malenog jokericousa...gabrielo kao da objedinjuje oba ta lika u sebi.... :D ovo samo am rande mala misao...
MisterNo1

#2166 Re: Što privlači nas, dame?

Post by MisterNo1 »

sherbett wrote:
nightvision wrote:a to kao nisu? mozemo mi to upakovati u celofan i nazivati i opisivati ljepsim rijecima ali muskarac je oduvijek bio provajder a zena user.
podcjenjuješ žene!
Nije ti to lijepo!
ja znam više žena koje prežive bez muškarca, nego muškarce koji prežive bez žena! Vi ste jednostavno nesposobni da živite bez žene. Vi bez žene nebiste opstali! Bez majke, sestre, supruge, ćerke. Ja to odgovorno tvrdim!
i ti strašno griješiš :wink:

živimo bez žena kad hoćemo. onda kada smo bez njih to je samo što nam je takav ćejf.
Ramzess Veliki

#2167 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

Istina. Mene privlače i žute, bijele i tamnopute a ne bi mi smetala ni neka zgodna vanzemaljka u više boja. Ljepota je sklad u izgledu, govoru i ponašanju.
Kad sam zaglavio poslom u Libiji prije ... godina, došao sam u zimskom periodu, blijed k'o zombi, da gol stanem uz bijel zid jedva bi me uočili. Prvi komentar koji sam čuo od prevejanih građevinaca koji su tu proveli godine i godine bio je:
- "Čuvaj se da te libijke ne vide, oguliće te nećeš znati za sebe."
Arapima, a i arapkinjama bijelo je pojam ljepote. Što si blijeđi to si ljepši. Kako god da si grdan, samo da si bijel k'o isprana krpa.
Tako imućnije arapkinje izbjeljuju cijelo tijelo svim i svačim, a one siromašnije samo lice i ruke, a stražnjica im crna k'o kaubojska tava. :D
klixoris

#2168 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

sheilak wrote:posto vidim da spominjete teslu- pogledajte malo sto je on govorio o zenama i zenskoj emancipaciji...mozda se fakat s pravom bojite toga. jer tesla predvidja, izmedju ostalog, i suvisnost muskarca i uredjenje drustva poput kosnice-sa maticom, radilicama i trutovima... :D
.
Pik ja trut !!! :mrgreen:
Ramzess Veliki

#2169 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:ja znam više žena koje prežive bez muškarca, nego muškarce koji prežive bez žena! Vi ste jednostavno nesposobni da živite bez žene. Vi bez žene nebiste opstali! Bez majke, sestre, supruge, ćerke. Ja to odgovorno tvrdim!
:shock:
:lol: :lol: :lol:
Čuj ... :lol: :lol: :lol:
U svakom muškarcu čuči jedan Bear Gryll i čeka ...
Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2170 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote: Istina. Mene privlače i žute, bijele i tamnopute a ne bi mi smetala ni neka zgodna vanzemaljka u više boja. Ljepota je sklad u izgledu, govoru i ponašanju.
Kad sam zaglavio poslom u Libiji prije ... godina, došao sam u zimskom periodu, blijed k'o zombi, da gol stanem uz bijel zid jedva bi me uočili. Prvi komentar koji sam čuo od prevejanih građevinaca koji su tu proveli godine i godine bio je:
- "Čuvaj se da te libijke ne vide, oguliće te nećeš znati za sebe."

Arapima, a i arapkinjama bijelo je pojam ljepote. Što si blijeđi to si ljepši. Kako god da si grdan, samo da si bijel k'o isprana krpa.
Tako imućnije arapkinje izbjeljuju cijelo tijelo svim i svačim, a one siromašnije samo lice i ruke, a stražnjica im crna k'o kaubojska tava. :D
E jebiga sad. Ja blijed ko krpa, plavokos i plavook, frizura ala Devid Bekam (2007 godina) i nije me nijedna htjela :lol:
Last edited by _BataZiv_0809 on 13/07/2015 10:44, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#2171 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:posto vidim da spominjete teslu- pogledajte malo sto je on govorio o zenama i zenskoj emancipaciji...mozda se fakat s pravom bojite toga. jer tesla predvidja, izmedju ostalog, i suvisnost muskarca i uredjenje drustva poput kosnice-sa maticom, radilicama i trutovima... :D

iskreno, ne znam da li mi se to svidja. ali zvuci zanimljivo, teslina razmisljanja do sada su se pokazala tacnima.
Pusti snovi, puste želje ... zamišljam rudnike pune žena a trutovi u hladu čekaju da im prođe smjena ... :sad:
Ramzess Veliki

#2172 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:E jebiga sad. Ja blijed ko krpa, plavokos i plavook, frizura ala Devid Bekam (2007 godina) i nije me nijedna htjela :lol:
Valjda nisi pitao ... :oops:
ZenaZbrkovima

#2173 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ZenaZbrkovima »

sherbett wrote:ja znam više žena koje prežive bez muškarca, nego muškarce koji prežive bez žena! Vi ste jednostavno nesposobni da živite bez žene. Vi bez žene nebiste opstali! Bez majke, sestre, supruge, ćerke. Ja to odgovorno tvrdim!
ma mogu oni bez zena, samo je takav zivot nekako otuzan, onako blago receno.
mozete se vi ovdje danima ubjedjivati da nije tako, al nedO Bog dozivjeti starost sam/a. Kako muskarcima, tako i zenama.
Gabrielo

#2174 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

Pa sta su nam ovo sve forumasice blijede. :-)
Ruzno brate. :cry:
nightvision

#2175 Re: Što privlači nas, dame?

Post by nightvision »

ZenaZbrkovima wrote: ....al nedO Bog dozivjeti starost sam/a. Kako muskarcima, tako i zenama.
Bolje sam nego s bilo kim, bolje sretan sam nego nesretan u dvoje. Ili u troje, u cetvero, u petero... Mada konacni broj nije ni bitan, nije safun da se potrosi... :lol:
Kako muskarci tako i zene. :)
Post Reply