Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lajkujMe
#2151 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Hjoj da hoce let za Pariz u kojem ce Susic da sjedi pasti ko kamen u vodu i da se ne patimo vise 
- Mali_Vuk
#2152 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ovo je i bilo nekako u planu prije početka kvalifikacija - bod kod kuće protiv Belgije i pušiona u Belgiji.
Ali Kipar...
Džeko
Ali Kipar...
Džeko
- mO k3
#2153 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ovako nesto napisati je strašno , koji mentalni skloplajkujMe wrote:Hjoj da hoce let za Pariz u kojem ce Susic da sjedi pasti ko kamen u vodu i da se ne patimo vise
- SaNsEo
#2154 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
agent_zero wrote:Čestitke našim igračima, ipak je belgija strašna ekipa po imenima. I bod protiv ovakve ekipe je u nekim drugim okolnostima ravan pobjedi.
Ali s ovim bodom mi smo se još više udaljili od borbe za drugo mjesto, jer u narednih 7 utakmica moramo pobijediti 6, što mislim da je u ovim okolnostima, tj. s ovakvim selektorom prosto neizvodiva i nemoguća misija.
I ponavljam, još jednom čestitke našim momcima, žao mi je samo što imaju takvu nesreću da ih vodi ovaka taraba od trenera, pa se moramo na belgiji vaditi, umjesto da smo ovu utakmicu dočekali sa min. 4 boda, a realno smo mogli i sa svih 6 da je bilo ko s malo više trenerskog znanja i iskustva vodio ove momke.
Hvala vam momci i borite se i dalje za ovaj dres i zemlju, uz nadu da ćete imati boljeg trenera.
PS: problem je samo sto je safet uspio da ispere mozak raji pa vidim mnostvo komentara jao dobro je sa bodom.... mi smo trebali da bi se izvadili iz problema koje smo si dali porazom od Kipra NAJMANJE da uzmemo 4 boda ( 3 welsu i veceras jedan ) a optimalno bi bilo da smo uzeli 6...
znaci sa ova 2 boda je ovo KATASTROFA
- pirmin
#2155 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
insaneinthebrain wrote:kako je krenulo i andori ako otkinemo bod bice puna saka brade
- Butmiran
#2156 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ova Belgija je u prošlim kvalifikacijama karala i Srbiju i Hrvatsku usred Beograda i Zagreba. Protiv ovakve ekipe bod nije malo, kako god to sad izgledalo. Prije svega problem je ona utakmica protiv Kipra, pa hajde i Velsa, tu se trebaji tražiti zamjerke.
Istina za Vedrana!
Istina za Vedrana!
- IcedMFEarth
#2157 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
2 boda iz 3 utakmice i zadovoljni ? Jesmo to postali Estonija ili šta ?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2158 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Stvarno si bolestan I kandidat za dozivotnog bana!lajkujMe wrote:Hjoj da hoce let za Pariz u kojem ce Susic da sjedi pasti ko kamen u vodu i da se ne patimo vise
-
5 0 5
#2159 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
dva boda iz izraela su kljucna. uz pretpostavku da cemo uzeti sve ostale. fuj. praviti ovakve racunice poslije samo 3 utakmice. uzas.mirsek wrote:Zavisi, ako dobijemo tj. oduzmemo bodove konkurentima za drugo mjesto Izraelu i Velsu mi smo 80% posla za drugo mjesto odradili.5 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
Znaci, pobjedimo vels kod kuce , sa izraelom 4 boda uzmemo i skoro sigurno smo 2 ako ne kiksamo protiv andore i kipra a naravno racunam da gubimo protiv belgije a i tu mozemo bod ganjati.
-
TheMule
#2160 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
e jebiga sad....lajkujMe wrote:Hjoj da hoce let za Pariz u kojem ce Susic da sjedi pasti ko kamen u vodu i da se ne patimo vise
bod ko kuca, ali sta radi sa ibisevicem nikad skontat necu, u drugom se vedator nije vidio uopste u pm....
- It_is_a_Leclerc
#2161 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Apelujem na razum cijenjenih forumaša. Pogledajte šta se zbiva po svijetu.
Evo Nijemci zijanili od nekakve Poljske, Holandiju otresla Zemlja gejzira, Portugal tuknut od strane Albanije...Shit happens ! Izgubili od Kipra . So what !
Bod bih potpisao u svakom trenutku ove utakmice jer su nas ljudi raštelovali da se ne lažemo. Jeboga ćaća.
Mora se ići dalje. Evo, protiv Izraela se mora dobiti.
Ako računamo neoptimistična 4 boda protiv Izraela, optimistična 3 protiv Velsa, optimističnih 3 protiv Kipra, optimističnih šest protiv sirotinje sa Pirinieja...To je 18 bodova. Drugo mjesto k'i sunce žareno ! Ajmo biti pozitivni.
P.S. Navijači koji su zviždali Tinkiju (solidnom) su takve ništice, da ja to ne mogu komentirati. Evo ne mogu.
P.S. 2. Da li je realno biti toliki katil i pljuvati po Begi ?! Alo, narode, da nam ga ne bi, tricu bi nam dali ovi Belgijaneri.
Evo Nijemci zijanili od nekakve Poljske, Holandiju otresla Zemlja gejzira, Portugal tuknut od strane Albanije...Shit happens ! Izgubili od Kipra . So what !
Bod bih potpisao u svakom trenutku ove utakmice jer su nas ljudi raštelovali da se ne lažemo. Jeboga ćaća.
Ako računamo neoptimistična 4 boda protiv Izraela, optimistična 3 protiv Velsa, optimističnih 3 protiv Kipra, optimističnih šest protiv sirotinje sa Pirinieja...To je 18 bodova. Drugo mjesto k'i sunce žareno ! Ajmo biti pozitivni.
P.S. Navijači koji su zviždali Tinkiju (solidnom) su takve ništice, da ja to ne mogu komentirati. Evo ne mogu.
P.S. 2. Da li je realno biti toliki katil i pljuvati po Begi ?! Alo, narode, da nam ga ne bi, tricu bi nam dali ovi Belgijaneri.
-
lajkujMe
#2162 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ljudi nadam se da je vama jasno da vec na samom pocetku kvalifikacija moramo da radimo u veliko kalkulacije i da ne zavisi sve od nas. Iz 3 utakmice protiv 2 slabije ili osrednje ekipe mi uzeli samo jedan bod i jedina svjetla tacka u svemu ovome je Belgija jer smo na momente igrali odlicno.
Za SP kvalifikacije jedina kalkulacija tokom citavih kvalifikacija je bila Pobjedjuj vise od Grcke.
Za SP kvalifikacije jedina kalkulacija tokom citavih kvalifikacija je bila Pobjedjuj vise od Grcke.
- mO k3
#2163 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne mora niko nama da pere mozak , Belgija nije tamo neka mala repka u ovome trenutku 5. Mjesto na fifa ljestviciSaNsEo wrote:agent_zero wrote:Čestitke našim igračima, ipak je belgija strašna ekipa po imenima. I bod protiv ovakve ekipe je u nekim drugim okolnostima ravan pobjedi.
Ali s ovim bodom mi smo se još više udaljili od borbe za drugo mjesto, jer u narednih 7 utakmica moramo pobijediti 6, što mislim da je u ovim okolnostima, tj. s ovakvim selektorom prosto neizvodiva i nemoguća misija.
I ponavljam, još jednom čestitke našim momcima, žao mi je samo što imaju takvu nesreću da ih vodi ovaka taraba od trenera, pa se moramo na belgiji vaditi, umjesto da smo ovu utakmicu dočekali sa min. 4 boda, a realno smo mogli i sa svih 6 da je bilo ko s malo više trenerskog znanja i iskustva vodio ove momke.
Hvala vam momci i borite se i dalje za ovaj dres i zemlju, uz nadu da ćete imati boljeg trenera.![]()
![]()
![]()
PS: problem je samo sto je safet uspio da ispere mozak raji pa vidim mnostvo komentara jao dobro je sa bodom.... mi smo trebali da bi se izvadili iz problema koje smo si dali porazom od Kipra NAJMANJE da uzmemo 4 boda ( 3 welsu i veceras jedan ) a optimalno bi bilo da smo uzeli 6...
- Eskimko
#2164 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Da mi je neko ponudio ovaj rezultat prije pocetka prihvatio bi ga objerucke bez razmisljanja ..(rezultat da naglasim za bukvalce)...ali poslije ove tekme ostaje onaj gorak osjecaj kad skontas da smo imali zrelije sanse.Ovaj bod i onaj iz velsa bi imali tek svoju tezinu da je uzet kipar kuci a ovako sve je jos na dugom stapu. Uzasni smo slabi nazad ,zato sto nemamo bolje al mi teze pada slabost na sredini terena kad uzmes da tu imamo igraca za te pozicije. Dok je bio Miske govoreno je da tusi Pjanica a evo sad nema guzonje al vala nema ni onog protoka lopte na sredini i pasova...drugim rijecima nema Misketa nema ni golova jer cinjenica je evo treca tekma a ugurali smo jedva dva i to jedan kipru. Nadati se moramo da ce biti bolje a mora ako mislimo ici na to drugo mjesto u grupi.
- Partijaner
#2165 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Koliko god ovdje neki branili Susica cinjenica je ta da imamo 2 boda iz tri utakmice i da nije sramota sto smo izvukli bod protiv Belgije nego je problem Kipar i Vels.
Kad vidim da se Susic ne sikira za odlazak, pa jbemu mater sto bih onda i ja.
-
VCorp
#2166 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Mi sebi mozemo dopustiti samo još da izgubimo od Belgije gore a ostalih dvadeset bodova moramo osvojiti inače ćemo mi ići direktno u picku materinu a ne u Francusku.
Ide treci u baraz, to je istina. Ali sta ako dobijemo neku ekipu koja ima neke zvijede velike u timu ? Procemo moj kurac, PlatiMi does not give a fuck.
Ide treci u baraz, to je istina. Ali sta ako dobijemo neku ekipu koja ima neke zvijede velike u timu ? Procemo moj kurac, PlatiMi does not give a fuck.
- cpu_fan
#2167 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa to i ja govorim i slušam ovog debila sa Sušićem pa ne mogu da vjerujem šta pričaju. Haman pa su vile pronosale BelgijuVelkoski wrote:Pa Belgija nas je demolirala, možemo zahvaliti Allahu, Isusu, Budi i Krišni na ovom bodu. Ja ne znam šta ste vi gledali, al' ovo je prejadno.
Još vidim da se po portalima bod slavi k'o smo igrali protiv Peletovog Brazila![]()
Sušić i vođenje utakmice![]()
Mi smo repka iz prvog šešira, nedavno se potukli sa Argentinom, a sada slavimo bod protiv Belgije
- Havatar
#2168 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kojem solidnom Tinkiju kad se nije vidioIt_is_a_Leclerc wrote:Apelujem na razum cijenjenih forumaša. Pogledajte šta se zbiva po svijetu.
-
VCorp
#2169 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Partijaner wrote:Koliko god ovdje neki branili Susica cinjenica je ta da imamo 2 boda iz tri utakmice i da nije sramota sto smo izvukli bod protiv Belgije nego je problem Kipar i Vels.
Zato što je Susic dokazao da nema mozak a o za tebe nemamo pojma ko si.
-
TheMule
#2170 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Imamo dobar raspored, ali pitanje je da li mozemo odrzati i unaprijediti formu koju smo pokazali danasHouse wrote:bull21 wrote:Raspored, neko je tražio:
thanks
- It_is_a_Leclerc
#2171 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa nije nam zgodan raspored. Lako je klepi Baleu imati 7 bodova, od toga tri protiv Izraela i tri protiv Andore...IcedMFEarth wrote:2 boda iz 3 utakmice i zadovoljni ? Jesmo to postali Estonija ili šta ?
Zajebali smo protiv Kipra. Zajebale su i veće ekipe od nas, i niko ne urliče ko mi. I ja kritikujem, al' ovo kod nas - zlo i naopako.
P.S. Sve zavisi od nas. Što izmišljate to - "drugi rezultati". Ja znam da je sve u sportu moguće, al' da Andora pobijedi nas, a Kipar i Vels Belgiju su ko šanse Bakira Hadžiomerovića na opštim izborima.
P.S. 2. Kak'i 20 bodova ?! hihi.. ljudi, dozovite se !
- MOSALJOZE
#2172 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Tino nije bio loš protiv Velsa,ali večeras po meni katastrofa.Desni bek mu je uzeo najmanje 2 lopte,dosta loših centaršuteva,dodavanja itd...Hare isto nije bio na svom nivou.Begi se nema šta zamjeriti,dešava se.
Sve u svemu sam zadovoljan
Sve u svemu sam zadovoljan
-
5 0 5
#2173 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
u safetovoj glavi.hrasno38 wrote: Gdje pise da ne mozemo opet otkinuti bod Belgiji....vratiti ce se Kolasinac, Bicakcic, Spahic....Miske:)
- SaNsEo
#2174 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
nije problem u Beligiji problem je u nasa 2 boda iz tri tekme, znaci nama je samo pobjeda bila dobra, i bar malo bi nas izvadila iz problema u kojima smo ...mO k3 wrote:Ne mora niko nama da pere mozak , Belgija nije tamo neka mala repka u ovome trenutku 5. Mjesto na fifa ljestviciSaNsEo wrote:agent_zero wrote:Čestitke našim igračima, ipak je belgija strašna ekipa po imenima. I bod protiv ovakve ekipe je u nekim drugim okolnostima ravan pobjedi.
Hvala vam momci i borite se i dalje za ovaj dres i zemlju, uz nadu da ćete imati boljeg trenera.![]()
![]()
![]()
Da je situacija na tabeli bila kao ato je trebala biti bod bi bio OK ovako ponavljam jos jednom KATASTROFA
-
zetareticula
#2175 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ovo je onaj fazon kao u skoli, dobijes kecinu i cekas nebili jos ko dobio pa ono "nisam jedini ima i on"