Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elSaik wrote:Imaš livadu, imaš miševe koji sa obilježjima vašeg "kluba" se šetkaju po livadi. Nakon toga ide šetalica sa kobrom koja izbija iz zemlje, a slike miševa sa obilježjima bivaju promijenjen u miševe koji bježe. Što se kobre tiče, to je stari simbol Manijaka. Još predratni. Parolu nisam vidio.
BHF_Manijak wrote:Imas objasnjenje koreografija na prethodnoj stranici, Kobra je jedan od nakova TM-a, sto se moze vidjeti na prikazanim grbovima.
Evo pogledah. Hajde da i ja nešto pod stare dane naučim. Zato je bila ona zajebancija "il' leže il' bježe". Ali opet mi nije jasno što na zelenoj, a ne recimo na plavoj podlozi. Ili je neko "Bajram edition of TM" ili su kontali kao teren zelen. Ali koliko ja znam, TM nemaju ništa sa terenom, isto kao ni HZ.
elSaik wrote:Imaš livadu, imaš miševe koji sa obilježjima vašeg "kluba" se šetkaju po livadi. Nakon toga ide šetalica sa kobrom koja izbija iz zemlje, a slike miševa sa obilježjima bivaju promijenjen u miševe koji bježe. Što se kobre tiče, to je stari simbol Manijaka. Još predratni. Parolu nisam vidio.
Fino si ti to kralju objasnio, samo to na TV-u nema šanse da se moglo skontati, a cijeli jug je bio zumiran nekoliko sekundi..... nit vidjeh miševe nit nekakva obilježja
Eh vidiš, to izgleda dobro zamišljeno, ali se nije baš dobro vidjelo na TV-u. Ja sam vidio samo kobru i sad kad reče bilo je još nešto, ali se nije vidjelo šta.
BHF_Manijak wrote:Imas objasnjenje koreografija na prethodnoj stranici, Kobra je jedan od nakova TM-a, sto se moze vidjeti na prikazanim grbovima.
Evo pogledah. Hajde da i ja nešto pod stare dane naučim. Zato je bila ona zajebancija "il' leže il' bježe". Ali opet mi nije jasno što na zelenoj, a ne recimo na plavoj podlozi. Ili je neko "Bajram edition of TM" ili su kontali kao teren zelen. Ali koliko ja znam, TM nemaju ništa sa terenom, isto kao ni HZ.
Da, pošto su inače livade na koji bi se kretale zmije i miševi su plave boje. Strašno, svega mi. Sreća samo pa su tek sada neki od malenih dobili priliku skužiti sopstvene parole od prije jedno 3-4 godine.
@north - niko vam nije kriv što se zalijećete ko kurve umjesto da sačekate slike.
KPNCTNJAH wrote:Cekamo slike koreografije maslacci, leteci medvjedici, medvjedici dobrog srca, popaj, strumfovi, zmije, zecevi... k'o da su im vodje braca Grim
Kolega forumaš @veljača reče da mi to nismo dobro skontali, pa kad ga neko pita da pojasni niđe ga....ovo sa noževima kao ni sa zmijom i zelenim kartonima fakat ne kontam....fakat neka manijaci pojasne ako to ima nekog smisla ili neka priznaju da su se izblamirali.....
Pa realno,nisam vidio koreo jer sam bio na jugu,ali bi bilo logično da je pravljena sa nekim smislom i sa nekom porukom,jer ne bi valjda neko skršio dosta love za nešto što nema veze s vezom.
Ne bi im bio prvi put da bace pare na koreografiju koja propadne
Da, pošto su inače livade na koji bi se kretale zmije i miševi su plave boje. Strašno, svega mi. Sreća samo pa su tek sada neki od malenih dobili priliku skužiti sopstvene parole od prije jedno 3-4 godine.
@north - niko vam nije kriv što se zalijećete ko kurve umjesto da sačekate slike.
Stani bolan polako. Vidiš da si mi tek u slijedećam postu objasnio da ima veze s livadom, a ne sa terenom.
Acheron wrote:Ma ja , hajmo malo spina. Nemojte pricati da ste najgora ekipa koja je gostovala na Grbavici, hajmo malo o glupostima.
Ono sto mene najvise fascinira kod amatera iz bh lige jeste - HRVANJE s loptom. Niko ne moze u trku vodit loptu, da ima brzinu i kontrolu nad istom. Ono, kao na TV-u kad se igrac ispali. Kod nas to dijeluje kao patnja. I generalno rahiticni pokreti.
Eto dobismo pojašnjenje koreografija (valjda će biti i kakva slika kao dokaz da je koreografija stvarno tako izgledala).
Ali šta bi sa parolom, ne kontam.
Na stranu ovo "prepucavanje" nego sta je falilo komitetu pa da fino organizuju tekmu ? bilo je opet nekih 500 tinjak navijaca Sarajeva i sve je bilo regularno vjerovali ili ne niko nije bacio baklju na suprotnu stranu a kamol sta vise.
Samo je Zeba namagarcio Comora 2-3 puta, ovaj nije znao ni gdje mu je igrac ni gdje je lopta.
Adi Adilović odbrani penal Zebi, koji nikad ne fula sa bijele tacke i još par šuteva skide (onu bombu Nyeme ja vidio u golu)....a dok je kod nas branio primao golove sa centra, iz auta itd.
astala_vistala wrote:Na stranu ovo "prepucavanje" nego sta je falilo komitetu pa da fino organizuju tekmu ? bilo je opet nekih 500 tinjak navijaca Sarajeva i sve je bilo regularno vjerovali ili ne niko nije bacio baklju na suprotnu stranu a kamol sta vise.
Ma mogli su veceras svi doci, policija nije dirala HZ iako su bacali i topovske udare i baklje u teren... dobili su onaj dio sjevera gdje su mogli svi stati...bilo je hordaša, došli ljudi i navijali svoje - boli ih kita za nekakve zabrane....više je propagande bilo s vaše strane da ne dolazite, opet je neko garant zakazao negdje kolektivno gledanje da se uzme para
astala_vistala wrote:Na stranu ovo "prepucavanje" nego sta je falilo komitetu pa da fino organizuju tekmu ? bilo je opet nekih 500 tinjak navijaca Sarajeva i sve je bilo regularno vjerovali ili ne niko nije bacio baklju na suprotnu stranu a kamol sta vise.
itekako je bilo...kamenjanje...neko zalijetanja iz auta. petorica na trojicu čini mi se...sve gled'o s prozora neka 2 sata posliej tekme. jadno. heroji nabijem vas na kurac.
Eh vidiš, to izgleda dobro zamišljeno, ali se nije baš dobro vidjelo na TV-u. Ja sam vidio samo kobru i sad kad reče bilo je još nešto, ali se nije vidjelo šta.
Sad ce biti da ja kujem neke teorije zavjere i slicno, ali nije, to je cinjenica a dokaz mi je revans kupa u Zenici, vrlo cesto se izbjegavaju kadrovi u kojima su Manijaci na BHT-u, a o toncu, koji je usput budi receno vase boje, ne bih trosio rijeci, dokazani debil i opet se vracam kup BiH, zanemarimo eto sad derbi i derbije, ali gol pada i prikazuje sjevernu tribinu u Zenici, kod nas bukvalno, li fakat bukvalno, slike ima tona nema, nit radovanje cujes, nit pjesmu, nista, samo cujes onog Sabana sa mikrofonom, tu se samo potvrdilo da u 90% slucajeva nas tonac jebe i to dobro, sem kad igramo recimo sa anamonjima ala Borac ili Siroki, jer haman da njih vise ne žemo od nas!
itekako je bilo...kamenjanje...neko zalijetanja iz auta. petorica na trojicu čini mi se...sve gled'o s prozora neka 2 sata posliej tekme. jadno. heroji nabijem vas na kurac.
Nasa vrla murija pametna pa cijelu tribinu u isto vrijeme ispratila
Mislio sam na ponasanje na tribini,a to sto ti govoris se uvijek desavalo i bice toga uvijek ni prvi ni posljednji put.
BHF_Manijak wrote:
Sad ce biti da ja kujem neke teorije zavjere i slicno, ali nije, to je cinjenica a dokaz mi je revans kupa u Zenici, vrlo cesto se izbjegavaju kadrovi u kojima su Manijaci na BHT-u, a o toncu, koji je usput budi receno vase boje, ne bih trosio rijeci, dokazani debil i opet se vracam kup BiH, zanemarimo eto sad derbi i derbije, ali gol pada i prikazuje sjevernu tribinu u Zenici, kod nas bukvalno, li fakat bukvalno, slike ima tona nema, nit radovanje cujes, nit pjesmu, nista, samo cujes onog Sabana sa mikrofonom, tu se samo potvrdilo da u 90% slucajeva nas tonac jebe i to dobro, sem kad igramo recimo sa anamonjima ala Borac ili Siroki, jer haman da njih vise ne žemo od nas!
Pa sad se vas cuo sa mikrofonom doduse i vi ste se culi ali onoliko hordi na sjever i jug da se cuje sramota po vas...pa u vise navrata mi smo se doslovno orili nesto kao vi na kosevu kad ste pjevali onu slalalala