Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonca wrote:
Smijeno je ici preko FB ako se ves poznaju.
Meni bi to bilo jako cudno i vjerovatno znak da nesto nije ok s njim.
Odbila bih ga.
Tako,u ovom slucaju samo uzivo kontakt i postepeno zblizavanje, ako ona dopusti. Ne zuriti - ako ga odbije nema vise sansi.
Iskreno, po meni ovo vazi za nekoga ko ti se apsolutno prvi put javlja i za koga ne znas ni kako izgleda uzivo. To bi bilo u najmanju ruku cudno i znak za uzbunu.
Medjutim kod mene je ipak situacija takva da smo koliko-toliko pricali uzivo tako da nismo bas potpuni stranci. Ne znam, vjerovatno sam subjektivan, ali po meni ako ti neko klikne fizicki svojom pojavom (ne mora biti ljubav na prvi pogled), a trenutno nisi u vezi i taj neko te pozove na kafu, ne vidim razloga da se od tog pravi problem gdje ga nema. Ako ti se osoba ne svidja, jednostavno kazes da si vec u vezi i to je to.
Ako ste pricali , jesi li primjetio ista vise od formalnog razgovora....
..ima situacija da ne 'kliknete' odmah -- inakon nekoliko 'slucajnih' susreta - dodje do zbljizavanja.
Ako te odbije na poziv preko FB- to je tebi kraj... bice ti svejedno ako ti se svidjala 'nako' ali, ako zbilja mislish da bi zelio s njom na duze staze ..... mmmm-- razmisli.
No, ko ce ga znati -- zene su nepredvidive i to im je vrlina.
triconja wrote:
E jebiga sad , nako zanima me ba da vidim jel to zene imaju neki univerzalni nacin , mene ih par odbila recenicom kae nisam ja dobra za tebe
Kako je to ruzan/ ponizavajuci izgovor- dobro je, da se tako izrazavaju..
triconja wrote:
E jebiga sad , nako zanima me ba da vidim jel to zene imaju neki univerzalni nacin , mene ih par odbila recenicom kae nisam ja dobra za tebe
Kako je to ruzan/ ponizavajuci izgovor- dobro je, da se tako izrazavaju..
Cekaj malo, zaboravio sam i jednu najvazniju stavku, znaci ide nisam ja dovoljno dobra za tebe
moonca wrote:
Smijeno je ici preko FB ako se ves poznaju.
Meni bi to bilo jako cudno i vjerovatno znak da nesto nije ok s njim.
Odbila bih ga.
Tako,u ovom slucaju samo uzivo kontakt i postepeno zblizavanje, ako ona dopusti. Ne zuriti - ako ga odbije nema vise sansi.
Iskreno, po meni ovo vazi za nekoga ko ti se apsolutno prvi put javlja i za koga ne znas ni kako izgleda uzivo. To bi bilo u najmanju ruku cudno i znak za uzbunu.
Medjutim kod mene je ipak situacija takva da smo koliko-toliko pricali uzivo tako da nismo bas potpuni stranci. Ne znam, vjerovatno sam subjektivan, ali po meni ako ti neko klikne fizicki svojom pojavom (ne mora biti ljubav na prvi pogled), a trenutno nisi u vezi i taj neko te pozove na kafu, ne vidim razloga da se od tog pravi problem gdje ga nema. Ako ti se osoba ne svidja, jednostavno kazes da si vec u vezi i to je to.
Ma ne treba meni neko odobravanje niti mi je to bio cilj ovog pisanja. Zelio sam jednostavno vidjenje iz druge perspektive uzimajuci u obzir pomalo neobicnu/nezahvalnu situaciju. Naravno da se niko od vas ne moze potpuno uziviti u ovaj slucaj niti sam to ocekivao. Na kraju se sve svodi na njenu i moju percepciju cijele situacije.
A to ako me odbije mi je iskreno najmanji problem, cak i da se cesce vidjamo. Pa nije smak svijeta - realno prezivio sam i gore, a i jednom jedan pametan covjek rece: puno more riba
Ne treba se potcjenjivati.
Ljudi često u strahu postave prenisko letvicu i onda i gdje imaju prolaz, nema uspjeha, jer je samopouzdanje nula i druga strana osjeti tu negativu.
Što budeš duže mudrovao, sve će ti biti teže.
Slao ti poruke i lajkove klasicnom postom pa se toliko razvuklo ganjanje ? Skrtica ! Mogao je izdvojiti koji dinar vise pa platiti "air mail" i smuntat te za godinu
Last edited by klixoris on 22/01/2019 15:42, edited 1 time in total.
Slao ti poruke i lajkove klasicnom postom pa se toliko razvuklo ganjanje ? Skrtica ! Mogao je izdvojiti koji dinar vise pa platiti "air mail" i smuntat te za godinu
Pošalje on goluba pismonošu, ali lija ga uvreba dok se odmara i hop - ode goluban
I tako....dok jedan nije prošao.
Uloviše liju
Tomahawk11 wrote:Ne treba se potcjenjivati.
Ljudi često u strahu postave prenisko letvicu i onda i gdje imaju prolaz, nema uspjeha, jer je samopouzdanje nula i druga strana osjeti tu negativu.
Što budeš duže mudrovao, sve će ti biti teže.
Treba realan biti. Ja poznajem muskarce koji kukaju kako su zene povrsne, a javljaju se samo najljepsim instagram curama.
triconja wrote:
Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".
triconja wrote:
Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".