Ne ostane jer zakačim baš gdje je sašiveno i ne pritisnem skroz štipaljku. Mada kod nekih majica, recimo tatinih zna i ostati trag. Pokušaj, možda ti bude valjalo.Big Ang wrote:Ali ti ostane onaj trag od stipaljke?lua wrote:Ja kačim majice za ramena, tj. one rubove đe su ramena i ne desi se da se razvuku, a ni da se izgužvaju.
Žene pitaju žene
- lua
#2151 Re: Žene pitaju žene
- Đulbešećer
#2152 Re: Žene pitaju žene
Ja ne kačim za ramena, već za rubove donjeg dijela, tamo gdje je šiveno i samo malo pritisnem da štipaljka dotakne, toliko da ne spadne.
- Mis mekinjas
#2153 Re: Žene pitaju žene
Ispod rukava, predio pazuha i skidam prije nego se skroz osuse. Mrvu mokre. Cak ih nekad ni ne peglam. Motam takve, ormar, i ko da sam ih peglala satima budu.Big Ang wrote:Kako vi vjesate ovaj ves, odjecu? Kako cu objesiti majicu a da nema posljedica i tragova? Kad je zakacim stipaljkama za krajeve razvuce se, kad je presavijem ostane linija, kad je stavim na vjesalicu opet ostanu nake gute na ramenima. Ni kad je zakacim stipaljkama za onaj dio gdje pazuh dodje, nije bas bajno rjesenja jer se zguzva.
Cesto one linije sto ostanu ni peglanje ne rjesava.
- Big Ang
#2154 Re: Žene pitaju žene
Ofingeri za sakoe, vata, skidati vlazne ...
Eh tako. Sad i to znam.
Jos samo pita
Fala cure
Eh tako. Sad i to znam.
Jos samo pita
Fala cure
- Mis mekinjas
#2155 Re: Žene pitaju žene
Zna li neko ima li u Sa kupiti ovo?

-
Ujedam
#2156 Re: Žene pitaju žene
što dobro izgledaMis mekinjas wrote:Zna li neko ima li u Sa kupiti ovo?
- Big Ang
#2157 Re: Žene pitaju žene
Jel to krema za cipele? 
- lavorpunvode
#2158 Re: Žene pitaju žene
Okacim ih preko pola pa povremeno okrecem da ne ostane trag. A i ako nemam vremena da prevrcem ves, ta linija preko pola mi je bezbolnije rjesenje od razvucenih krajeva. A i svakako se izgubi nakon peglanja.Big Ang wrote:Kako vi vjesate ovaj ves, odjecu? Kako cu objesiti majicu a da nema posljedica i tragova? Kad je zakacim stipaljkama za krajeve razvuce se, kad je presavijem ostane linija, kad je stavim na vjesalicu opet ostanu nake gute na ramenima. Ni kad je zakacim stipaljkama za onaj dio gdje pazuh dodje, nije bas bajno rjesenja jer se zguzva.
Cesto one linije sto ostanu ni peglanje ne rjesava.
- Mis mekinjas
#2159 Re: Žene pitaju žene
To kad hanibali ogule covjeka, pa naprave cipele, onda ih mazu s ovim.
Idem na more, samo mi od ovoga koza dobije onu dobru bakrenu boju. Kakao maslac, necu inacice raznih proizvodjaca, treba mi ovaj.
Ako neko vidi, gdje ima kupiti nek javi. Cijena bi trebala biti oko 20KM, +/-
Idem na more, samo mi od ovoga koza dobije onu dobru bakrenu boju. Kakao maslac, necu inacice raznih proizvodjaca, treba mi ovaj.
Ako neko vidi, gdje ima kupiti nek javi. Cijena bi trebala biti oko 20KM, +/-
-
Ujedam
#2160 Re: Žene pitaju žene
Jel'ijedna ima/imala mladež koji joj je malo se odlomio? Jel'nakon toga vremenom novi se stvori na tom dijelu gdje fali ili? Iskustva?
-
sweet_sin
#2161 Re: Žene pitaju žene
idi ti doktoru zbog togaUjedam wrote:Jel'ijedna ima/imala mladež koji joj je malo se odlomio? Jel'nakon toga vremenom novi se stvori na tom dijelu gdje fali ili? Iskustva?
- Big Ang
#2162 Re: Žene pitaju žene
Vaše mišljenje o selfiju?
- Big Ang
#2163 Re: Žene pitaju žene
nisi se nikad samoslikala?Milloni wrote:Hahaha
Selfi who?
Meni inace naslikavanje u raznoraznim pozama ide na zivce
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Big Ang
#2164 Re: Žene pitaju žene
Milloni wrote:JokRacuna li se ona u ogledalu? Tako jesam par puta, kad sam drugaricama nesto pokazivala
![]()
računa
-
ado_sar
#2166 Re: Žene pitaju žene
Milloni wrote:Ehh onda sam se selfijalaali opravdano, sve su drugarice kilometrima daleko od mene, vidimo se par puta godisnje.
(Ovih dana mi bas fizicki nedostajutrebaju mi)
Mrsh andjo rasplaka me :-( (ne zamjeri)
- lua
#2167 Re: Žene pitaju žene
Podržavam. Sve dok usta ne napuče k'o čmar od krave.Big Ang wrote:Vaše mišljenje o selfiju?![]()
- Big Ang
#2168 Re: Žene pitaju žene
lua wrote:Podržavam. Sve dok usta ne napuče k'o čmar od krave.Big Ang wrote:Vaše mišljenje o selfiju?![]()
-
Mutivoda
#2169 Re: Žene pitaju žene
Kad' postoji neki problem, nesporazum, nešto hahhaah, je l' vam svejedno ako ostane nerašćišćeno? Ili ne volite nedovršene stvari? Kako se postavljate tad'?
Sjooooo, ne znam se više ni izraziti kako treba
- lua
#2170 Re: Žene pitaju žene
Volim riješiti sve, jer ako imam problem s nekim mislim da je ljudski da kažem koji imam problem i da u skladu s tim zajednički donesemo odluku da li naš međuljudski odnos treba biti nastavljen ili ne. Iz poštovanja prema prijateljima i drugim ljudima u mom okruženju volim jasno da kažem svoje mišljenje o njihovim postupcima, sve ostalo je po mom poimanju pičkasto.Mutivoda wrote:Kad' postoji neki problem, nesporazum, nešto hahhaah, je l' vam svejedno ako ostane nerašćišćeno? Ili ne volite nedovršene stvari? Kako se postavljate tad'?
Znači, mene ako pitaš, grande je pičketina osoba koja nema hrabrosti da kaže šta je problem i koja se lafira nekim ili ignorirenjem ili ogovaranjem iza leđa. Ako nemaš muda reći nekome nešto u lice, onda se udostoji i da šutiš kad su mu leđa okrenuta.
Ne volim, stvarno ne volim, ljude malo slabijeg karaktera.
- lua
#2171 Re: Žene pitaju žene
Bolje dizat' nos i buljit' k'o opaljena kokoš, nego reć šta je problem.Eurosa wrote:
kako to bona,pa najbolje je s ledja,iza ledja,karakterno.
-
Mutivoda
#2172 Re: Žene pitaju žene
To je tolua wrote:
Volim riješiti sve, jer ako imam problem s nekim mislim da je ljudski da kažem koji imam problem i da u skladu s tim zajednički donesemo odluku da li naš međuljudski odnos treba biti nastavljen ili ne. Iz poštovanja prema prijateljima i drugim ljudima u mom okruženju volim jasno da kažem svoje mišljenje o njihovim postupcima, sve ostalo je po mom poimanju pičkasto.
Znači, mene ako pitaš, grande je pičketina osoba koja nema hrabrosti da kaže šta je problem i koja se lafira nekim ili ignorirenjem ili ogovaranjem iza leđa. Ako nemaš muda reći nekome nešto u lice, onda se udostoji i da šutiš kad su mu leđa okrenuta.
Ne volim, stvarno ne volim, ljude malo slabijeg karaktera.
Kad' ostane nešto nedorečeno, često mi dođe neki čudan osjećaj koji ne znam opisat' kako treba, al' koji me "izludi".
Dok ja dođem do ovog @Eurosinog - "..pustim. Baš me briga.", "skrenem".
- lua
#2173 Re: Žene pitaju žene
E taj "bolikurac" kod mene samo postoji ako mi je osoba o kojoj se radi zanimljiva i bitna kao utakmica treće talijanske lige.Mutivoda wrote:
To je to![]()
Kad' ostane nešto nedorečeno, često mi dođe neki čudan osjećaj koji ne znam opisat' kako treba, al' koji me "izludi".
Dok ja dođem do ovog @Eurosinog - "..pustim. Baš me briga.", "skrenem".Moram se naučiti bržem dostizanju "bolikurca"
![]()
- ema_
#2174 Re: Žene pitaju žene
Selfijam se
, ali vala mi ne ide u glavu ono kad na slici sastave kez, mislim kome se smiješ toliko i tako nazor
. Kod mene su ako je baš selfie onda je neka serious face - malo smiješka, a ako je u društvu, onda malo više osmijeha
.
-
Mutivoda
#2175 Re: Žene pitaju žene
I kod mene je tako oko "bolikurca" i osoba do kojih mi je stalo. I imam to nešto da ne odustajem laHko od ljudi, pa ni u nekim trenucima kad' znam da bi drugima preporučila to da urade - jer je logično.lua wrote:
E taj "bolikurac" kod mene samo postoji ako mi je osoba o kojoj se radi zanimljiva i bitna kao utakmica treće talijanske lige.A ako mi je do nekog stalo, onda stvarno ne volim te furke seljačke (meni stvarno jest seljački iz čista mira se nešto nadrkati i ne reći osobi o kojoj je riječ šta je problem, pa da ta osoba to eventualno sazna kroz nekih godinu dvije, iz usta nekog desetog). Reci, jarabi, neću ti ništa. Prije ću te pojesti za doručak kad mi mlatiš iza leđa, ha ja.
U biti, najveći problem je što previše razmišljam i stvaram sebi neki stres, al' JE BI GA.
A npr. imam u okruženju ljude kojima je dovoljno da prespavaju, sutradan ih već boli briga za to nešto. (i ja bih ponekad to) Ili se samo prave da je tako, ali onda im pravo dobro ide.