BAKIRE ODLAZI

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2151 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

sulejman1 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Bosnjaci ako ste pametni ne slusajte sluge okupatora kao sto je sulejman1 :D

Jesu ih stranacki Gebelsi dobro napuckali na mantru-ko kritikuje Bakirov lopovluk, taj cita Avaz ili je Fahrin stranacki pulen :D Nije tacno. Dovoljno mi je bilo vidjeti uplasenog i nervoznog Bakira kada je u jeku protesta pricao o Shiddi shopping centru, da znam o kakvom se covjeku radi.

Zato Bakire odlazi :bih:

PS Ko je Alija da dijeli pare namjenjene ovom narodu za sta on smatra da treba?
A ko tvrdi da je Alija dao pare, pročitaj moju rečenicu ponovo pa vidi.Ovo gore ti je bez veze, šta si mislio reći da se Bakir uplašio, pa normalno da se uplašio i ja sam se uplašio kad sam vido fantomke iz srpske balvan revolucije kako pale državne institucije
Nadmasili ste Gebelsa.

Naravno da ce se prepast neko ko je rat proveo u trezoru narodne banke. Tom kamenice izgledaju kao granate, a obespravljeni narod kao strani specijalci :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2152 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

sulejman1 wrote: Al Shidi je skupljao pomoć za tvoju i moju guzicu da ne pomremo od gladi, kao što su to radili mnogi i trebamo im zahvaliti, a ne ovako napadati i omalovažavati
Mozda i jeste, ali to ne umanjuje cinjenicu da su je ratni sverceri, a danasnji SDA ugledni bizMismeni prodavali narodu po astronomskim cijenama. Fuj banda :oops:
sulejman1

#2153 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

_BataZiv_0809 wrote:
sulejman1 wrote: Al Shidi je skupljao pomoć za tvoju i moju guzicu da ne pomremo od gladi, kao što su to radili mnogi i trebamo im zahvaliti, a ne ovako napadati i omalovažavati
Mozda i jeste, ali to ne umanjuje cinjenicu da su je ratni sverceri, a danasnji SDA ugledni bizMismeni prodavali narodu po astronomskim cijenama. Fuj banda :oops:
Vidi molim te, svi šverceri bili SDA-ovci, švercer ti daje naputke sa tornja kako trebaš blatiti poštene, a da se nebaviš njime :lol:
Paranoid

#2154 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paranoid »

_BataZiv_0809 wrote:
:lol: :lol:

Eto te ko šuko utičnica u teheranu... To "fuj banda" ostavi za dane kad se budu rasprodali resursi u fbih, kao što je to uradjeno u "boljem dijelu BiH"...onda ćemo skupa naglas vikati "fuj banda", a sve dok se ne nadju iza rešetaka oni su biznismeni ili kako ti ono napisa "bizMismeni".. :lol:
drus

#2155 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drus »

Jest a sam ja od fahra kupovao farmerke iz varteksa u romanijskoj u bazi 92-93 dok mu Bakirov babo nije dao pare da napravi novinu.
sulejman1

#2156 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Mislim da ovo više nema smisla, vi ste jasno za SBB i DF ili eventualno za SDP, ja sam za SDA i normalno da ćemo se ovako ne slagati, s tim da vi imate jedan mali problem,a to je da se ne mirite sa činjenicom da SDA ovog puta uzima aBd. apsolutnu vlast. Zato je brate najbolje da se džaba ne trošimo, SDA dolazi....
duh_sa_sjekirom

#2157 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by duh_sa_sjekirom »

sulejman1 wrote:Mislim da ovo više nema smisla, vi ste jasno za SBB i DF ili eventualno za SDP, ja sam za SDA i normalno da ćemo se ovako ne slagati, s tim da vi imate jedan mali problem,a to je da se ne mirite sa činjenicom da SDA ovog puta uzima aBd. apsolutnu vlast. Zato je brate najbolje da se džaba ne trošimo, SDA dolazi....
sulejman1

#2158 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Nema crvenih nigdje, gdje li su nestali, možda gledaju partizanske filmove na FTV :D
Nomo

#2159 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nomo »

Paranoid wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Eto te ko šuko utičnica u teheranu... To "fuj banda" ostavi za dane kad se budu rasprodali resursi u fbih, kao što je to uradjeno u "boljem dijelu BiH"...onda ćemo skupa naglas vikati "fuj banda", a sve dok se ne nadju iza rešetaka oni su biznismeni ili kako ti ono napisa
"bizMismeni"
.. :lol:
a ti jednoC napisa da je ,, paranoid ,, rock grupa .
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2160 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Paranoid wrote:
Eto te ko šuko utičnica u teheranu... To "fuj banda" ostavi za dane kad se budu rasprodali resursi u fbih, kao što je to uradjeno u "boljem dijelu BiH"...onda ćemo skupa naglas vikati "fuj banda", a sve dok se ne nadju iza rešetaka oni su biznismeni ili kako ti ono napisa "bizMismeni".. :lol:
Banda su i jedni i drugi. Resursi su rasprodati davno, sta mislis da je MMF dao kredit bez zaloga, jest al u limburgu :D PS Ne vidim razloga da se na temi o Bosnjaku koji se bira sa teritorije Federacije, raspravlja o rs entitetu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2161 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

sulejman1 wrote: Vidi molim te, svi šverceri bili SDA-ovci, švercer ti daje naputke sa tornja kako trebaš blatiti poštene, a da se nebaviš njime :lol:
Vidi molim te, ima nas koji razmisljamo svojom glavom i ne trebaju nam napu(t)ci. I tog tornjaka je tvoja SDA stvorila, samo se mali sad ufurao da je novi Tito :D

Nego posto kila humanitarne pomoci?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2162 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Nomo wrote:
Ne konta delegat sto sam napisao "bizMeni" :D
Paranoid

#2163 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paranoid »

_BataZiv_0809 wrote:
Paranoid wrote:
Banda su i jedni i drugi. Resursi su rasprodati davno, sta mislis da je MMF dao kredit bez zaloga, jest al u limburgu :D PS Ne vidim razloga da se na temi o Bosnjaku koji se bira sa teritorije Federacije, raspravlja o rs entitetu.
Vidi se da u vezi zaduživanja nemaš blage veze, a što se tiče rasprave o eresu..pa sva priča o Bakiru, a da ne spominjem njegovog oca, se uglavnom potencira iz eresa..
Paranoid

#2164 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paranoid »

Nomo wrote:
Paranoid wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Eto te ko šuko utičnica u teheranu... To "fuj banda" ostavi za dane kad se budu rasprodali resursi u fbih, kao što je to uradjeno u "boljem dijelu BiH"...onda ćemo skupa naglas vikati "fuj banda", a sve dok se ne nadju iza rešetaka oni su biznismeni ili kako ti ono napisa
"bizMismeni"
.. :lol:
Nomo, vrati se u skolu...nemas ti pojma ni sta sam ja napisao, a kamoli da znas šta je sarkazam...

...o rok sastavu da ne govorim..
Novak20

#2165 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

sulejman1 wrote:Nema crvenih nigdje, gdje li su nestali, možda gledaju partizanske filmove na FTV :D
Nije nego gledaju mogu li šta ukrast' i uprskat' prije vas iz SDA. :D Džabe im trud. :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2166 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Paranoid wrote:
Vidi se da u vezi zaduživanja nemaš blage veze, a što se tiče rasprave o eresu..pa sva priča o Bakiru, a da ne spominjem njegovog oca, se uglavnom potencira iz eresa..
Gospodine Paranoid, ne znam sta ste sebi umislili, ali odakle vam pravo i drskost da se nekome obracate sa visine?
Ako imate kontraargumente, bujrum da raspravljamo. Ako nemate, onda ili odj. u skokovima ili cu vas ignorisat :lol:

RS je sa Izetbegovicima zavrsio 1995, a sva prica koja se potencira o njemu je iz onog dijela bh gradjanstva kojim upravlja stranka gospodina Bakira. Ta stranka i on su medju navjecim posastima koje su zadesile ovu zemlju.

A sad mi vi objasnite sustinu zaduzivanja u svrhu isplata plate sve brojnijoj armiji drzavnih uhljeba? Prosvijetlite me, pa postanite Prometej umjesto Paranoid-
Banksy

#2167 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote:
RS je sa Izetbegovicima zavrsio 1995,
Ali nisu oni s RS-om.

SDA djeli listice u kojim poziva narod da glasa za Dodika i Cvijanovicku

Image

_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2168 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
RS je sa Izetbegovicima zavrsio 1995,
Ali nisu oni s RS-om.

SDA djeli listice u kojim poziva narod da glasa za Dodika i Cvijanovicku

Image

Trebao bi ovo Borenovic prijavit CIK-u. Znao sam da su stoka, ali se svaki dan nanovo uvjeravam da uopce nemaju granice u bezobrazluku :run:
sulejman1

#2169 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati ;-)
sulejman1

#2170 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Ja se samo bojim izborne krađe u RS, inače stvari dobro stoje
Banksy

#2171 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

sulejman1 wrote: Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati ;-)
:lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2172 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote:
sulejman1 wrote: Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati ;-)
Banksy popij kafu sa mnom.

Fin sam Tita mi :D
madner

#2173 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Suljo ima odgovore na mnoga pitanja koje razuman covjek nikad ne bi postavio. :D
Banksy

#2174 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote:
Banksy wrote:
Banksy popij kafu sa mnom.

Fin sam Tita mi :D
Samo ako i Sule ide s nama :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2175 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote: Samo ako i Sule ide s nama :lol:
Ma moRe komotno :D

Salu na stranu, bio je jos jedan forumas, ne mogu se tacno sad sjetit nicka, koji je hvalio Alijine taktice sposobnosti, bas kao i nas suljke. Uglavnom lik napisa nesto u stilu Alija je zrtvovao pijuna da spasi kraljicu. Ja kad raja navali na frajera :lol: Taj se ne oporavi :lol: :mrgreen:
Post Reply