aaa kud ne udje ovaj sut Johnsona....
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- horion_bosona
#2151 Re: Liverpool FC
dobro je... Maxi bi trebao umjesto Hendersona u drugom...
- vaučer
#2152 Re: Liverpool FC
Jebga, zaslužili smo pobjedu komotno.
Hart igrač utakmice, Downing najlošiji igrač Liverpoola i žali bože para.
Adam, Lucas, Henderson odlični.
Hart igrač utakmice, Downing najlošiji igrač Liverpoola i žali bože para.
Adam, Lucas, Henderson odlični.
-
LSD
#2153 Re: Liverpool FC
Više napravi Andy za 10 minuta, nego Kuyt za 80....a Kenny ga drži zavezanog na klupi ko kera

- horion_bosona
#2154 Re: Liverpool FC
Liverpool je definitivno bio bolja ekipa... steta... ovi na podu, trebalo ih je samo dotuci... Hart je strasan golman...
ovako tek toliko da prvenstvo zadrzi neisvjesnost...
ovako tek toliko da prvenstvo zadrzi neisvjesnost...
-
Lucas Leiva
#2155 Re: Liverpool FC
Odavno sam rekao da je promasaj Dauning, a ne Kerol.... Kerol nema adekvatnu minutazu da bi bio proglasen promasajem! Henderson napusen!
Džo Hart je najbolji golman na svijetu, poslije njega dolaze Handanovič i Hauard.... Kakvi Kasiljasi, Bufoni i slicni tatini sinovi!
Džo Hart je najbolji golman na svijetu, poslije njega dolaze Handanovič i Hauard.... Kakvi Kasiljasi, Bufoni i slicni tatini sinovi!
-
Mustang1
#2156 Re: Liverpool FC
Da je Andy igrao od pocetka ne bi nista napravio ..Dobro je jebiga mogli smo ih uzeti ali smo mogli i ispusiti lagano .. Barem ako nista nismo primili 6 golova 
-
sa1981
#2157 Re: Liverpool FC
Kenny je po meni pogriješio što nije Carrol-a ubacio makar pola sata prije kraja utakmice. Lucas fantastičan, Henderson više nego solidan, Enriqe puno petlja i gubi lopte. Sve u svemu, dva vrlo teška meča i 4 poena, nije loše.
-
Teufik
#2158 Re: Liverpool FC
Cestitam.Bolji ste bili.Trebali ste pobijediti.
- Edin H.
#2159 Re: Liverpool FC
Jest fala tezak na izmjenama frajer, vidi da imaju inicijativu, ne mogu gola dati, normalno da ga je puno ranije morao ubaciti.sa1981 wrote:Kenny je po meni pogriješio što nije Carrol-a ubacio makar pola sata prije kraja utakmice. Lucas fantastičan, Henderson više nego solidan, Enriqe puno petlja i gubi lopte. Sve u svemu, dva vrlo teška meča i 4 poena, nije loše.
- BHF_Manijak
#2160 Re: Liverpool FC
Lucas Leiva wrote:Odavno sam rekao da je promasaj Dauning, a ne Kerol.... Kerol nema adekvatnu minutazu da bi bio proglasen promasajem! Henderson napusen!
-
mikelandjelo
#2161 Re: Liverpool FC
"Mancini je također priznao da je golman njegove momčadi Joe Hart zbog serije odličnih odbrana najzaslužniji što je City izbjegao prvi poraz ove sezone u Premiershipu."
naravno i kad dolazi reprezentacija univerzuma na anfield bod je ko kuca!
YNWA
naravno i kad dolazi reprezentacija univerzuma na anfield bod je ko kuca!
YNWA
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2163 Re: Liverpool FC
''Moj Reufe, djeca nam se smiju...''BHF_Manijak wrote:Lucas Leiva wrote:Odavno sam rekao da je promasaj Dauning, a ne Kerol.... Kerol nema adekvatnu minutazu da bi bio proglasen promasajem! Henderson napusen!
Džo Hart je najbolji golman na svijetu, poslije njega dolaze Handanovič i Hauard.... Kakvi Kasiljasi, Bufoni i slicni tatini sinovi!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- horion_bosona
#2164 Re: Liverpool FC
odlicna lopta Hendersona do Bellamya, ovaj u pet za Maxia...
- vaučer
#2165 Re: Liverpool FC
Za klasu iznad Chelsea koji je izgledao jadno i prazno.
Odlična igra skoro pa svih. Samo da Lucas nije na duže ozljeđen.
A tek kako su prepjevali taj jadni Stamford Bridge, otužni su im ti navijači bome, kao da ih nema nikako.
A tek kako su prepjevali taj jadni Stamford Bridge, otužni su im ti navijači bome, kao da ih nema nikako.
- horion_bosona
#2166 Re: Liverpool FC
kad Torres primi loptu k'o da mu citav stadion zvizdi...vaučer wrote:Za klasu iznad Chelsea koji je izgledao jadno i prazno.
ako bi nekog izdvojio onda je to Henderson, momak je igrao bez opterecenja, rastrcan s dosta dobrih pasova, napreduje iz utakmice u utakmicu...
dajte ove manĆesterske divove u polufinalu da se igramo...
- BHF_Manijak
#2167 Re: Liverpool FC
S tim sto je Liverpool usao sa ajcim sastavom u tekmu, skoro pa prvi tim a Chelsea je kombinovo!vaučer wrote:Za klasu iznad Chelsea koji je izgledao jadno i prazno.
-
Lucas Leiva
#2168 Re: Liverpool FC
Bez adekvatno uspostavljenog sistema rotacija nasa realnost ce biti Karling kup... Karling kup takmicenje za Liverpool!
Ima nesto u tom Džordanu Hendersonu sto se ne vidi golim okom, a ja sam zamjetio na vrijeme! Jos uvijek nema konstantnost jer nije sazrio mentalno, tako da mu se desi neka utakmica da izgleda kao napusen i izgubljen, a neka da lici na najvisu klasu ovoga svijeta... steta sto je ova druga faza u Karling kupu uglavnom!
Ima nesto u tom Džordanu Hendersonu sto se ne vidi golim okom, a ja sam zamjetio na vrijeme! Jos uvijek nema konstantnost jer nije sazrio mentalno, tako da mu se desi neka utakmica da izgleda kao napusen i izgubljen, a neka da lici na najvisu klasu ovoga svijeta... steta sto je ova druga faza u Karling kupu uglavnom!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2171 Re: Liverpool FC
Dok ne nalete na Man City....hoce ljudi sve da osvoje ove sezone. Dzeko je gladan trofejaLucas Leiva wrote:Bez adekvatno uspostavljenog sistema rotacija nasa realnost ce biti Karling kup... Karling kup takmicenje za Liverpool!
- vaučer
#2172 Re: Liverpool FC
Lucas izgleda između 6 i 9 mjeseci van terena.
Gotova sezona najboljeg nam igrača.
E jebem ti..
E jebem ti..
-
Baudelaire
#2173 Re: Liverpool FC
Mislim da je samim tim i Liverpoolova borba za ulazak u Ligu prvaka gotova.vaučer wrote:Lucas izgleda između 6 i 9 mjeseci van terena.![]()
E jebem ti..
- vaučer
#2174 Re: Liverpool FC
Pa i bez Lucasa nam je sredina bolja od recimo Manchesterove.
Ništa nije gotovo, ali da je ozbiljan udarac, jeste.
-
Baudelaire
#2175 Re: Liverpool FC
City i Tottenham imaju ubjedljivo najbolji vezni red. Usudio bih se reći da je Tottenhamov i bolji. Liverpool po mom mišljenju značajno kaska, ali još uvijek je bolji od Uniteda, pa rekao bih i Arsenala.vaučer wrote:Pa i bez Lucasa nam je sredina bolja od recimo Manchesterove.