Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:kakva se ono crkva gradi od luksora kad se gleda prema brdu suprotno od dobrinje
i kakva je ono fabrika iza luksora oće li se moći graditi dalje
Ja sam u Luksoru primjetio da je među ostalom štampom za goste u ponudi i Avaz i da ga gosti čitaju.
Jeli u Luksoru ima toliko gostiju iz federacije da zbog njih drže Avaz. Nisam primjetio ni u jednom kafiću u Sarajevu da ima Glas Srpske.
Nisam dugo bila u Istočnom Sarajevu ali se usuđujem da odgovorim na ovo tvoje oštroumno pitanje.
Broj federalnih gostiju varira od dana do dana. Taj kafić je poznat kao mjesto brojnih oscilacija tako da su federalni gosti najčešći u periodu 9:00-11:45 odnosno od 16:00-18:00.
Dnevni Avaz je ključan u ovoj navali jer gosti iz Federacije željni Radončićevih opservacija u formatu novine nemaju mnogo mjesta u Sarajevu gdje ga mogu javno čitati pa je ovaj lukavički kafić prava Meka i hodočašće...
Što se tiče nekadašnjeg banjalučkog "Glasa" , on se nikada nije čitao u Sarajevu ni prije rata a nakon rata se može čitati online u svakom kafiću u Sarajevu koji ima internet posjetom na web sajt pomenute novine koja sada nosi drugo ime.
Nadam se da sam pomogla.
Nema na čemu.
У парку Гаврила Принципа завршен је пројекат садње стабала и зеленила. Посадјено је 60 стабла црногоричног и бјелогоричног дрвећа, бјелогорично и црногорично жбуње и руже. Значајно учешће у овом пројекту су узели и сами грађани наше општине који су покренули акцију „Оплеменимо наш парк“ и скупили значајан дио средства. Учешће у овој акцији су узела и удружења „Ресурс“ и „Мотус Адулесценти“ који су заједно са грађанима општине скупили средства за набавку садница стабала и грмља. Општина Источно Ново Сарајево је финансирала радове, превоз садница из расадника и набавку ружа и дијела украсног грмља. Реализацијом овог пројекта је парк Гаврила Принципа заиста оплемењен и захваљујемо се свим грађанима и удружењима који су у томе помогли.
Dnevni Avaz je ključan u ovoj navali jer gosti iz Federacije željni Radončićevih opservacija u formatu novine nemaju mnogo mjesta u Sarajevu gdje gamogu javno čitati pa je ovaj lukavički kafić prava Meka i hodočašće...
Što se tiče nekadašnjeg banjalučkog "Glasa" , on se nikada nije čitao u Sarajevu ni prije rata a nakon rata se može čitati online u svakom kafiću u Sarajevu koji ima internet posjetom na web sajt pomenute novine koja sada nosi drugo ime.
Nadam se da sam pomogla.
Nema na čemu.
jok, nikako se avaz ne cita. jos mu reci da je glavni hit u sarajevu citanje glasa koncila.povjerovat ce ti.
Dnevni Avaz je ključan u ovoj navali jer gosti iz Federacije željni Radončićevih opservacija u formatu novine nemaju mnogo mjesta u Sarajevu gdje gamogu javno čitati pa je ovaj lukavički kafić prava Meka i hodočašće...
Nadam se da sam pomogla.
Nema na čemu.
jok, nikako se avaz ne cita. jos mu reci da je glavni hit u sarajevu citanje glasa koncila.povjerovat ce ti.
pa kako je u zavadi sa SDA sve manje, realno. a svim pisanim medijima i ovako opada tiraž.
Black swan wrote:u luksoru sam prvi i jedini put doživio situaciju da stariji lik u trenirci mene pušta da izađem prvi
a ja njega
neka gospodine izvolite
neka gospodine izvolite vi
mogli smo do sutra kao u simsonima kada nelson pušta onu babu s parkinga a ona njega
sve čudno ali kako u trenirci... maniri su za nekog u odijelu
U dijelu opštine Istočno Novo Sarajevo koji je najatraktivniji za
izgradnju poslovnih objekata nalazi se jezero. Slabo pristupačan teren i nepostojanje plana za njegovo uređenje razlozi su što mnogi stanovnici Istočnog Sarajeva ne znaju da jezero postoji. Oni koji znaju apeluju da se ono uredi i sačuva.
falcon_iv wrote:U dijelu opštine Istočno Novo Sarajevo koji je najatraktivniji za
izgradnju poslovnih objekata nalazi se jezero. Slabo pristupačan teren i nepostojanje plana za njegovo uređenje razlozi su što mnogi stanovnici Istočnog Sarajeva ne znaju da jezero postoji. Oni koji znaju apeluju da se ono uredi i sačuva.
Neku noć sam u automobilu prošla pored osnovne škole koja dođe sa lijeve strane kada se putuje od Aerodroma prema Kuli i ušla u Dobrinju.
Mrkli mrak je oko škole. Strahovito. Nevjerovatno. Vidjela sam dječicu kako baterijskim lampama sebi osvjetljavaju put prema kući.