Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#2151 Re: Asmir Begović

Post by BHF_Manijak »

todd_smith wrote:Pricate gluposti.

Begovic je uzasan sa formom i samopouzdanjem trenutno, ali sve u svemu lik i da ima jednu ruku opet bi bio nas najbolji golman.
Begovic uzasan sa formom? Koje ti utakmice Chelsea gledas u picku mater'nu... Osim ako s ovim ne mislis iskljucivo na reprezentativne nastupe!
Begovic je dosad spasio dodatnih 15 golova za Chelsea i u onim utakmicama koje je branio, bio je jedan od najbolje ocijenjenih, koji vi ba fudbal gledate ili samo pogledate primljene golove Chelsea kod poraza od 3:1?!
todd_smith

#2152 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:
todd_smith wrote:Pricate gluposti.

Begovic je uzasan sa formom i samopouzdanjem trenutno, ali sve u svemu lik i da ima jednu ruku opet bi bio nas najbolji golman.
Begovic uzasan sa formom? Koje ti utakmice Chelsea gledas u picku mater'nu... Osim ako s ovim ne mislis iskljucivo na reprezentativne nastupe!
Begovic je dosad spasio dodatnih 15 golova za Chelsea i u onim utakmicama koje je branio, bio je jedan od najbolje ocijenjenih, koji vi ba fudbal gledate ili samo pogledate primljene golove Chelsea kod poraza od 3:1?!
lik samo nastavio sa formom od prosle sezone

u Stokeu je vadio sve zivo jednu utakmicu, i onda drugu sut sa 40m prosipa igracu u 16 i tako primi gol, te razne suteve koji mu prolaze kroz ruke kao onaj protiv Belgije ili prvi gol protiv Kipra

Pricas o Celziju, lik brani 5-6 utakmica zaredom i to neka forma? to sto si ti zaljubljen u njega... :mrgreen:

Vrlo jednostavno za reprezentativni standard on je najbolji golman, klasa nevidjena. Za svjetski standard, Begovic je malo iznad prosjeka.
cyprus

#2153 Re: Asmir Begović

Post by cyprus »

Begović je sasvim solidan golman, ali ništa više od toga... I ne mislim da je nešto naročito van forme...
It_is_a_Leclerc

#2154 Re: Asmir Begović

Post by It_is_a_Leclerc »

Hirurg je ljekar pa pogrijesi i ubije covjeka. Pa sta onda ocekujete od jednog golmana koji mora u pola sekunde zaustaviti lopte koje idu vise desetaka kilometara na sat

Begovic je izvanredan golman i nista manje od toga.
cyprus

#2155 Re: Asmir Begović

Post by cyprus »

It_is_a_Leclerc wrote:Hirurg je ljekar pa pogrijesi i ubije covjeka. Pa sta onda ocekujete od jednog golmana koji mora u pola sekunde zaustaviti lopte koje idu vise desetaka kilometara na sat

Jedan od 20-30 najboljih na svijetu... Doduše, slažem se - to jeste izvanredno...
Laertes

#2156 Re: Asmir Begović

Post by Laertes »

Ja mislim da se Asmir puno više trudi u klubu. U reprezentaciji još nije dao go.
shalla

#2157 Re: Asmir Begović

Post by shalla »

cyprus wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Hirurg je ljekar pa pogrijesi i ubije covjeka. Pa sta onda ocekujete od jednog golmana koji mora u pola sekunde zaustaviti lopte koje idu vise desetaka kilometara na sat

Jedan od 20-30 najboljih na svijetu... Doduše, slažem se - to jeste izvanredno...
Pa eto, vrlo realna konstatacija ali moramo priznati da je to fenomenalno.
Vidi se da loši rezultati Chelseaja utiču i na njega, realno njegove izvedbe su malo pale, manjak koncentracije je izraženiji nego inače ali ne sumnjam ja da će vrlo vrlo brzo on vratiti svoju formu i samopouzdanje...
mO k3

#2158 Re: Asmir Begović

Post by mO k3 »

shalla wrote:
cyprus wrote:

Pa eto, vrlo realna konstatacija ali moramo priznati da je to fenomenalno.
Vidi se da loši rezultati Chelseaja utiču i na njega, realno njegove izvedbe su malo pale, manjak koncentracije je izraženiji nego inače ali ne sumnjam ja da će vrlo vrlo brzo on vratiti svoju formu i samopouzdanje...
:thumbup:
nije stabilan u zadnje vrijeme nikako... previse pritiska na njega , koji on ocito ne podnosi
Bosanski_kralj

#2159 Re: Asmir Begović

Post by Bosanski_kralj »

Begović je profesionalac i ne sumnjam da je svjestan svojih grešaka. Učiniće on sve da svoje mane popravi i da greške svede na minimum.
jasko_ba

#2160 Re: Asmir Begović

Post by jasko_ba »

Clean sheet :thumbup:
Nije igrao Ivanovic, odmah je sigurniji :D
fidoremilienko

#2161 Re: Asmir Begović

Post by fidoremilienko »

propo je ko mudo kroz poderane gace.

2 komada dnas
Herr Flick

#2162 Re: Asmir Begović

Post by Herr Flick »

Odavno je on propao,samo sto to ne vide forumski strucnjaci jer je naš..Sad ce opet rece odbrana Chelsea ne valja,bolje mu je da je ostao u Stoku :-)
ljevoruki

#2163 Re: Asmir Begović

Post by ljevoruki »

Nije danas kriv ni jedan gol, ne znam zasto se povlaci ova prica da je propao. :(
insaneinthebrain

#2164 Re: Asmir Begović

Post by insaneinthebrain »

cuj propao, ja debilske price :lol:
fidoremilienko

#2165 Re: Asmir Begović

Post by fidoremilienko »

Kod drugog gola je kriv. Krenuo pa stao i onda ga carrol lobovao. Sta treba jos?
mir5
Location: pa vi stvarno niste normalni ovaj Željo sve će jebati

#2166 Re: Asmir Begović

Post by mir5 »

ovaj otkad je dosao među šampione, ne može se bez dva primljena gola proci, danas kao i ranije kriv za oba, kod prvog mu na blizu stativu levat sutira i on onoliki i blizi stativi ne odbrani, kod drugog gola istrcava naprijed sto golmani plavih nikada ne rade i naravno zbog odstojanja od crte nije u stanju da skine relativno lagan sut...katastrofa od golmana, ne znam ko je majstora zahebo da dovede ovog ne znam ni ja kako bi ga nazvao
fidoremilienko

#2167 Re: Asmir Begović

Post by fidoremilienko »

A ono kad mu je terry vratio. Ne zna da loptu da primi. Pricajte sta hocete, ali evidentno je da lik slabi. da li je pritisak u CHE prevelik za njega ili nesto drugo ne znam. Ali vidjelo se to jos iz utakmica za repku da je nesiguran.
mir5

#2168 Re: Asmir Begović

Post by mir5 »

fidoremilienko wrote:A ono kad mu je terry vratio. Ne zna da loptu da primi. Pricajte sta hocete, ali evidentno je da lik slabi. da li je pritisak u CHE prevelik za njega ili nesto drugo ne znam. Ali vidjelo se to jos iz utakmica za repku da je nesiguran.

on ne da nema komunikaciju sa odbranom, nego ne zna ni sta je komunikacija.

i ne slabi, nikad nije ni bio jak golman, dosao je da bude klupa al jbg povrijedio se belgijanac.

flop decenije a ne godine.
Herr Flick

#2169 Re: Asmir Begović

Post by Herr Flick »

Ma vidilo se protiv Kipra da mu nesto fali,nazalost danas je to dokazao
trcicu trceci

#2170 Re: Asmir Begović

Post by trcicu trceci »

4 odbrane imao dok sam gledao, i nesto radio kad vidim na klixu u top temama Begovic, reko mora da ga je primio pa jedva docekali debili da komentarisu... providni ste postali
Tomahawk11
Globalni moderator

#2171 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

mir5 wrote:ovaj otkad je dosao među šampione, ne može se bez dva primljena gola proci, danas kao i ranije kriv za oba, kod prvog mu na blizu stativu levat sutira i on onoliki i blizi stativi ne odbrani, kod drugog gola istrcava naprijed sto golmani plavih nikada ne rade i naravno zbog odstojanja od crte nije u stanju da skine relativno lagan sut...katastrofa od golmana, ne znam ko je majstora zahebo da dovede ovog ne znam ni ja kako bi ga nazvao
Dzunup, jes to ti? Mani se lazi i podmetanja.
Prvo, nije tacno da ne moze proci bez 2 komada po utakmici. Prethodne dvije nije primio ni jedan.
Drugo, kod prvog gola je opet ispala odbrana Chelsea i nije tacno da je bio blizi toj stativi. Bio je na sredini gola.
Da, bas je katastrofa od golmana, samo on je kriv za ovaj ocaj od Chelsea :lol: I Kurto je po 2 komada primao kad je branio, dakle nije do golmana.
Bice da ti ne mozes Begovica, pa mu prisijes i sto nije.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2172 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

trcicu trceci wrote:4 odbrane imao dok sam gledao, i nesto radio kad vidim na klixu u top temama Begovic, reko mora da ga je primio pa jedva docekali debili da komentarisu... providni ste postali
:thumbup:
Nas najbolji golman, sigurno medju 10 aktivnih golmana 8-)
Hejteri ko hejteri....jedva docekaju.
mir5

#2173 Re: Asmir Begović

Post by mir5 »

Tomahawk11 wrote:
mir5 wrote:ovaj otkad je dosao među šampione, ne može se bez dva primljena gola proci, danas kao i ranije kriv za oba, kod prvog mu na blizu stativu levat sutira i on onoliki i blizi stativi ne odbrani, kod drugog gola istrcava naprijed sto golmani plavih nikada ne rade i naravno zbog odstojanja od crte nije u stanju da skine relativno lagan sut...katastrofa od golmana, ne znam ko je majstora zahebo da dovede ovog ne znam ni ja kako bi ga nazvao
Prvo, nije tacno da ne moze proci bez 2 komada po utakmici. Prethodne dvije nije primio ni jedan.
Drugo, kod prvog gola je opet ispala odbrana Chelsea i nije tacno da je bio blizi toj stativi. Bio je na sredini gola.
Da, bas je katastrofa od golmana, samo on je kriv za ovaj ocaj od Chelsea :lol: I Kurto je po 2 komada primao kad je branio, dakle nije do golmana.
ja fudbal ne gledam patriotskim ocima.

meni ocigledne greske i neznanje ne moze pokriti plast patriotizma.

kad igra za BiH meni je najbolji, ali ovo sto radi plavima je u najmanju ruku za otjerati.

sto se ovog ostalog tice sto si napisao ocito da si jedno poluvrijeme jedne utakmice Chelseaja ove sezone pogledao kako treba.

i niko nije hejter, ne mozes naseg covjeka mrzit, jednostavno to je karina od golmana kojem nije mjesto na najvisem nivou nego na nivou Stokea.

a patriote ko patriote, iz slijepila u glupost, iz gluposti u bezobrazluk.
Last edited by mir5 on 24/10/2015 18:29, edited 1 time in total.
Šunj

#2174 Re: Asmir Begović

Post by Šunj »

Tomahawk11 wrote:
Image
Da se ned'o Alah Dragi, Asmir zove Ratomir Dujkovic, bio bi najbolji golman na dunjaluku.
Image
Last edited by Šunj on 24/10/2015 18:32, edited 1 time in total.
mir5

#2175 Re: Asmir Begović

Post by mir5 »

Šunj wrote:
Tomahawk11 wrote:
Da se ned'o Alah Dragi, Asmir zove Ratomir Dujkovic, bio bi najbolji golman na dunjaluku.
Image

jos jedan "patriota" na baterije :run: :run:
Post Reply