Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jao prebacih na braviji na digitalu ( inace imam analognu kablovsku ) i nadjem HBO HD i pustim ide neki film i scena sa kameron diaz , jao majko draga tv 40 incha a njene noge preko pola ekrana i to u HD iznenadih oci jbt.e kako je dobra slika .... nista moram kakav HD resiver zbavit grehota je da onakav tv patim sa analognim kanalima
Bubalo1 wrote:Jos ovo nije neki HD .. Cini mi se da je downscaled ali dobar je eto Zamisli Hustler full hd
kako mislis nije neki HD ... ja za bolji ne znam Mislim imam ovu Sony Braviju Full HD Bravia Engine 2 sve sto sam do sad gledao od HD.a je ovo sada i Sport Klubovi Kad su bili Free i onaj Fashion Kanal i to je to al ako BGD planiram da uzmem sebi Dreambox HD ili neki drugi resiver HD pa da vidimo onda cija majka crnu vunu prede
p.s A sta fali ovom HBO HD kakav to ima bolji HD , zar HD nije jedan
p.s.s a hustler Full HD nesmijem ni da zamislim ono gledam film i 'treba mi s...m izbije oko koliko je realno
Ma citao sam negdje a vidim i ja da postoji razlika izmedju HD.a njemackog recimo i ovog na telemachu .. Sve je to do gledaoca .. Mojim starcima nema razlike izmedju HD.a i slike na BHT.u
Imao sam slican problem, pozivao sa Eroneta u Telemach preneseni broj i tokom vikenda nije moglo. Prijavio problem Eronetu i danas oko 16:00 poziv sa ostvario bez problema.
Cudi me da Logosoft nema vezu sa Telemachom a sa Telemacha se moze dobiti svaki Logosoft broj. Mene sa HS-a uredno dobijaju na Telemach broj.[/quote][/quote]
Hvala za info. Prijavio sam i ja problem Eronetu juce i sada cekam da mi jave ili da rijese problem.
A sto se tice Logosofta, iskreno i mene cudi. Juce sam osim dva broja koja redovno zovem a koji su na telemach mrezi, pokusao da dobijem jos 3-4 druga i nisam uspio. Mislim da Telemach i Logosoft to moju rijesiti izmedju sebe. Nadam se da ce brzo
Da me neko pogresno NE shvati...nisam za bilo kakva gasenja kanala...ali brate pusti svima ISTO isto placaju u Sa. (samo u Sa. neJma RTL2-hr,DomaTV,RTS1,2,B92,B92info itd..i ako puste novi kanal ISKLJUCIVO U DODATNI PAKET) kao sto placaju u Mo. i Ze. JebeN li ga valjda se pAlitika uvukla i u kablovske operatere pa korisnike dijele po gradovima
Tiger 033 wrote:Da me neko pogresno NE shvati...nisam za bilo kakva gasenja kanala...ali brate pusti svima ISTO isto placaju u Sa. (samo u Sa. neJma RTL2-hr,DomaTV,RTS1,2,B92,B92info itd..i ako puste novi kanal ISKLJUCIVO U DODATNI PAKET) kao sto placaju u Mo. i Ze. JebeN li ga valjda se pAlitika uvukla i u kablovske operatere pa korisnike dijele po gradovima
Slazem se i samo konstatujem da vise nema tih kanala sto si nabrojao. Vjerovatno izjednacavaju ponudu u svim gradovima.
Zbog ovog' se njima "preljeva" signal i imaju se u OSNOVNOM PAKETU!!!
Citat:
"U nemogućnosti hvatanja signala HRT1 i HRT2, prinuđen je pratiti programe tih televizija preko kablovskog operatera Telemacha, bivšeg Moneta.
Gradski odbor HDZ 1990. Pozvao je na raskidanje ugovora i bojkot operatera koblovske televizije- tvrtke Telemach i sarajevskih medija"
p.s. "U nemogućnosti hvatanja signala HRT1 i HRT2" ...sto znaci oni su sami priznali kako se signal HRT-a NE preljeva u Mo. ali "ostali" tvrde suprotno
Last edited by Tiger 033 on 08/01/2013 12:49, edited 1 time in total.
Telemach wrote:Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti MIR BOŽIJI - HRISTOS SE RODI!
Hvala
zenica blues 27 wrote:Pa jebemu mater sto ste ukinuli ove srpske kanale koji k? Sta su vam oni smetali,al nema veze zato,nek imaju ovi mtv igman,nek ima onaj kruzni tok gdje cijeli dan oko ćabe hodaju ko levati.
Mislim da za ove stvari treba imati nula tolerancije
Koliko vidim otključani su HBO HD,FACE HD te nekoliko lokalnih SD kanala.Do kada će ova pogodnost trajati jer znam je politika HBO kanala da idu isključivo u dopunskoj ponudi.Da li telemach želi da se fasciniramo HD slikom te tako uplatimo neki dodatni paket?
Da nema TV Igman nikad ne bi ni uzimao telemach ostao bih na ASK.Danasnja zatupljena omladina sigurno ima vise sansi da nesto nauci na TV Igman nego li na pinku i hayatu.
zenica blues 27 wrote:Pa jebemu mater sto ste ukinuli ove srpske kanale koji k? Sta su vam oni smetali,al nema veze zato,nek imaju ovi mtv igman,nek ima onaj kruzni tok gdje cijeli dan oko ćabe hodaju ko levati. Nek se ukine jos jedan kanal prelazim na moju tv il logosoft,jebo sve svoje ak ne bude tako !!!
@all
Obavještavamo vas da je od danas ponuda HBO Premium paketa bogatija sa dodatnim kanalima.
Kanali HBO Comedy HD, Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD od sada će biti sastavni dio ponude za HBO Premium paket.
HBO COMEDY HD prikazuje isti program kao i HBO COMEDY, s tim da program emituje u tehnologiji visoke rezolucije i donosi oštriju i kvalitetniju sliku. HBO Comedy HD je član HBO porodice, koji je fokusiran samo na komediju. Najbolje komedije, humorsitične serije i filmovi u HD rezoluciji.
CINEMAX 1 HD i CINEMAX 2 HD prikazuju isti program kao i CINEMAX 1 i CINEMAX 2, ali u tehnologiji visoke rezolucije. Uz CINEMAX 1 i 2 HD imate mogućnost cjelodnevnog uživanja u odličnom sadržaju sa još više detalja, kvalitetnijoj slici, živim bojama i vrhunskom zvuku.