UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#21476 Re: UEFA Champions League
Messi je najbolji.
Mbappe ce tek biti.
Modricu cestitke.
Mbappe ce tek biti.
Modricu cestitke.
- deer_hunter
#21477 Re: UEFA Champions League
ja bih mu dao zlatnu loptu samo zbog toga...igrati nasu ligu u to vrijeme i napustiti je ziv i zdrav je cudo, tehniku je razvio izbjegavajuci startove premijerligaskih drvosjecazomri wrote:Kad skontas da je osvajac Ballon d’Ora odigrao sezonu u nasoj ligi
- Logovan
#21478 Re: UEFA Champions League
Po čemu je Messi bio najbolji?Nadzorna_ploca wrote:Messi je najbolji.
Mbappe ce tek biti.
Modricu cestitke.
-
Nadzorna_ploca
#21479 Re: UEFA Champions League
Nije bio, nego i ostao.Logovan wrote:Po čemu je Messi bio najbolji?Nadzorna_ploca wrote:Messi je najbolji.
Mbappe ce tek biti.
Modricu cestitke.
Meni je on najbolji igrac vec godinama. To je moj ukus i uzivam gledati kako igra.
- Logovan
#21480 Re: UEFA Champions League
Kažem "bio" jer se gleda samo prošla sezona. Eto po tebi on je najbolji godinama, a kakve veze imaju prethodne sezone sa onom prošlom sezonom u kojoj se gleda šta je ko ostvario?Nadzorna_ploca wrote:Nije bio, nego i ostao.Logovan wrote:Po čemu je Messi bio najbolji?Nadzorna_ploca wrote:Messi je najbolji.
Mbappe ce tek biti.
Modricu cestitke.![]()
Meni je on najbolji igrac vec godinama. To je moj ukus i uzivam gledati kako igra.
-
Nadzorna_ploca
#21481 Re: UEFA Champions League
Jarane sta si se ba nahorozio.
Opusti se i skuliraj.
Opusti se i skuliraj.
- Logovan
#21482 Re: UEFA Champions League
- Edin H.
#21483 Re: UEFA Champions League
Men's Ballon d'Or winner 2018 Luka Modric: "Change of position helped me a lot in my career. I used to play more offensively.
"When I dropped back, I was able to read the game better and show my creativity. Harry Redknapp made that change."
"When I dropped back, I was able to read the game better and show my creativity. Harry Redknapp made that change."
- AmiĐa_Idriz
#21484 Re: UEFA Champions League
Lik iz rijaliti šoua zaslužan..ikonskiEdin H. wrote:Men's Ballon d'Or winner 2018 Luka Modric: "Change of position helped me a lot in my career. I used to play more offensively.
- Point.
#21485 Re: UEFA Champions League
Prika, znam da te euforija spucala al de ohani malo sa hvalospijevima.olympus76 wrote:Iskreno, i prije pocetka svjetskog prvenstva je bez sumnje bio najveci ikad sa podrucja ex-yu,zomri wrote:Modrić![]()
Sad bez ikakve sumnje najveći sa ovih prostora ikad.
Gdje li su sad miševi što su mi se smijali kad sam mu prognozirao ljetos sve ovo
plus jos ovo finale mundijala i sve ove nagrade koje je apsolutno zasluzio ga svrstavaju kao
najboljeg iz jugoistocne Europe svih vremena zajedno sa Hristom, i kao jedan od najboljih centralnih
veznjaka otkad je nogomet izmisljen, uz bok jednom Xaviju i Iniesti.
Sto se tice ex yu nitko mu ni kopacke ne moze cistiti a ta tvrdnja ima dodatnu tezinu kad znamo kakve
je nogometase i sportase opcenito ovo nase podrucje proizvodilo kroz povijest
- Edin H.
#21486 Re: UEFA Champions League
AmiĐa_Idriz wrote:Lik iz rijaliti šoua zaslužan..ikonskiEdin H. wrote:Men's Ballon d'Or winner 2018 Luka Modric: "Change of position helped me a lot in my career. I used to play more offensively.
Evo mu se sin upravo jacio direktno u "I am celebrity, get me out of here"
-
Nadzorna_ploca
#21487 Re: UEFA Champions League
Ali sad iz ove perspektive izgleda nevjerovatno i bolesno da Iniesta nije dobio loptu zlatnu one godine kad je donio Spaniji titulu prvaka svijeta. Mislim da je te godine i Ligu prvaka osvojio.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21488 Re: UEFA Champions League

E'o ko bira ovaj cirkus
- Logovan
#21489 Re: UEFA Champions League
Nije, osvojio je Inter, Sneijder dominirao.Nadzorna_ploca wrote:Ali sad iz ove perspektive izgleda nevjerovatno i bolesno da Iniesta nije dobio loptu zlatnu one godine kad je donio Spaniji titulu prvaka svijeta. Mislim da je te godine i Ligu prvaka osvojio.
-
smijesni_ste
#21490 Re: UEFA Champions League
Upravo...i zaslužio je više po meni od trojca iz BarceLogovan wrote:Nije, osvojio je Inter, Sneijder dominirao.Nadzorna_ploca wrote:Ali sad iz ove perspektive izgleda nevjerovatno i bolesno da Iniesta nije dobio loptu zlatnu one godine kad je donio Spaniji titulu prvaka svijeta. Mislim da je te godine i Ligu prvaka osvojio.
-
Nadzorna_ploca
#21491 Re: UEFA Champions League
Moze i Sneider. Why not? I on je bio dobar na tom SPu.
Ali nagrada nije funkcionisala tako.
Ali nagrada nije funkcionisala tako.
- AmiĐa_Idriz
#21492 Re: UEFA Champions League
Meni su Sneider i Ronaldova lopta 2013te momenti kada sam shvatio kakav je ovo cirkus oko kojeg se generalno ne treba puno cimati 
-
omar little
#21493 Re: UEFA Champions League
ljudi imaju pravo glasa kao i svako drugi. debili sa radio sarajeva su kao kvalificirani za ballon d'or zbog necega za razliku od tih ljudi iz centralne africke republike?Velkoski wrote:
E'o ko bira ovaj cirkus
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21494 Re: UEFA Champions League
jarane, ne smeta mi republika, smeta mi glas za jebenog Benzemu. Nemoj im odmah o rasizmu Allaha ti 
i nije RSA nego N1
i nije RSA nego N1
- AmiĐa_Idriz
#21495 Re: UEFA Champions League
Jel Merima glasalaVelkoski wrote:jarane, ne smeta mi republika, smeta mi glas za jebenog Benzemu. Nemoj im odmah o rasizmu Allaha ti
i nije RSA nego N1
Halal joj bilo da je i Neymaru dala
-
omar little
#21497 Re: UEFA Champions League
osjecas se kao rasista pa odma to vidis u postu?Velkoski wrote:jarane, ne smeta mi republika, smeta mi glas za jebenog Benzemu. Nemoj im odmah o rasizmu Allaha ti
i nije RSA nego N1
-
Crvena Tifoza
#21498 Re: UEFA Champions League
I u takvoj LA Ligi, među takvim velikanima, Real Madrid meda ne može godinama. Koliko su ono bili bodova u minusu na kraju prošle sezone, 17, 19???bersK wrote:Ja fakat ne znam čime da smatram ljude koji dovode u pitanje Modrićevu nagradu noćas. Lik je preštijao sezonu. Ko vam je kriv kad samo dvojicu igrača pratite.
90% hr. repke na SP, Madridov motor godinama. Fudbalska inteligencija, znanje, borba, muda kad treba i povučenost. Nešto najbolje što se desilo ove godine fudbalu.
Al' Messi peti.![]()
![]()
Gdje su ti ljudi što misle da čovjek zvani "grupna faza" trebao uopšte da se razmatra za top 3? Može se jedino pohvaliti statistikom u La Ligi protiv Alavesa i Malage. Na SP ga jedan tuljan Bjarnasson strpa u džep, a u LP postane nevidljiv protiv najnegledljivije ekipe u historiji takmičenja.
Nokaut fazu SP-a ne bi ni dočekao da nisu bezočno Nigerijce pokrali.
Za Ronalda se znalo da neće osvojit, on je to sam i znao. Nije zaslužio i adio amore.
Evo nabaci peticu!
- bersK
#21499 Re: UEFA Champions League
Crvena Tifoza wrote:I u takvoj LA Ligi, među takvim velikanima, Real Madrid meda ne može godinama. Koliko su ono bili bodova u minusu na kraju prošle sezone, 17, 19???bersK wrote:Ja fakat ne znam čime da smatram ljude koji dovode u pitanje Modrićevu nagradu noćas. Lik je preštijao sezonu. Ko vam je kriv kad samo dvojicu igrača pratite.
90% hr. repke na SP, Madridov motor godinama. Fudbalska inteligencija, znanje, borba, muda kad treba i povučenost. Nešto najbolje što se desilo ove godine fudbalu.
Al' Messi peti.![]()
![]()
Gdje su ti ljudi što misle da čovjek zvani "grupna faza" trebao uopšte da se razmatra za top 3? Može se jedino pohvaliti statistikom u La Ligi protiv Alavesa i Malage. Na SP ga jedan tuljan Bjarnasson strpa u džep, a u LP postane nevidljiv protiv najnegledljivije ekipe u historiji takmičenja.
Za Ronalda se znalo da neće osvojit, on je to sam i znao. Nije zaslužio i adio amore.![]()
Evo nabaci peticu!
Navijačima Barse mjerodavnija je La Liga od Lige prvaka i Svjetskog prvenstva. To je ono "lisica ne dohvati stablo, pa kaže da je nezrelo"
- B6Redhell
#21500 Re: UEFA Champions League
Modric lukaabersK wrote:Ja fakat ne znam čime da smatram ljude koji dovode u pitanje Modrićevu nagradu noćas. Lik je preštijao sezonu. Ko vam je kriv kad samo dvojicu igrača pratite.
Al' Messi peti.![]()
![]()
Za Ronalda se znalo da neće osvojit, on je to sam i znao. Nije zaslužio i adio amore.
Vidim ima ih puše se po temi ko masna jaretina na raznju.. Ali cestitke covjeku koji je daleko doguro.