Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije, ide i sve oko katedrale. Alfonso, Chipas, Dolce oro.... a Ort tamo nikad nikom nije ni smetao. Realno.
i to je vrlo vjerovatno zbog zimske sezone, do prvog proljetnog sunca
Al' satro naredili da se sklone baste od 15.tog septembra, pa svakako bi ih sklonili ubrzo, eto ti jeseni i zime kuca na vrata
Kakve splacine od ljudi, sjeli danas, popili kafu, dogovarali se kako da zamazu okice gradjanima i stanarima navedenih ulica pa ces cim prvo sunce u maju izadje morati 10 minuta traziti najlaksu rutu kroz strosu.
denis je direktno ili indirektno vezan za crnu hroniku, tako da ima veze
u štrosi su se tukli pucali sjekli tako da jeste za crne hronike
da ne govorimo da krše zakone i ne plaćaju državi ništa
1946--1987 wrote:Al' satro naredili da se sklone baste od 15.tog septembra, pa svakako bi ih sklonili ubrzo, eto ti jeseni i zime kuca na vrata
Kakve splacine od ljudi, sjeli danas, popili kafu, dogovarali se kako da zamazu okice gradjanima i stanarima navedenih ulica pa ces cim prvo sunce u maju izadje morati 10 minuta traziti najlaksu rutu kroz strosu.
Klasična za raju
Ovo sa narkićima u parkovima posebno u Vilisu je jedno veliko sranje. Prošle sedmice sa suprugom i malim u onom novom parku kod "Boške Buhe" i upada grupa od 7-8 trenerkaša odvoji se na klupu lagano džoja a park pun djece. Roditelji se samo premjestiše na klupe u drugom dijelu par hrabrijih ostadoše u njihovoj blizini ja pokupim svoje i razguli dalje.....jbga
Sarajevska policija je danas oko 17.45 sati dobila dojavu da je na Dolac Malti došlo do nesreće u kojoj je povrijeđena jedna osoba
Kako su nam potvrdili iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, povrijeđena osoba je prevezena na KUM KCUS-a gdje su mu utvrđene lakše tjelesne povrede.
Ozljede je zadobilo lice S. P.
Kako su nam kazali, mladić se vozio sa ocem u automobilu te je 'iskočio' iz njega, pred drugo vozilo koje ga je udarilo.
Nesreća se dogodila u ulici Zmaja od Bosne na broju 75.
sunceKOtepsija wrote:
ne skakat pred rudu, kao s onim momkom pa kad se ispostavilo da nije on zbo djevojku svi se usutili, a ovdje su mu vjesala kovali
ne skace pred rudu igli nije mjesto u parku bila ona inficirana ili ne
Sat iza ponoći s parkinga između ulica Emila Zole i Nurije Pozderca u sarajevskom naselju Dobrinja 2 ukradeno je vozilo Audi stranih registarskih oznaka.
Čuvar parkinga krenuo je prema automobilu kako bi vidio šta se dešava i zatekao dva mladića koji su u njega uperili pištolje i rekli mu da bježi.
Nakon toga sjeli su u automobil, upalili svjetla i sva četiri žmigavca te velikom brzinom izašli s parkinga i zamalo izazvali sudar s drugim automobilom.
Očevici tvrde da su se lopovi odvezli u pravcu Lukavice. Kako saznajemo krađa je prijavljena MUP KS, ali više informacija nismo uspjeli dobiti.
Podsjećamo, u nedjelju tokom dana samo dvije ulice dalje osujećen je pokušaj krađe automobila BMW također stranih registarskih oznaka.
Dvojicu mladića uplašio je jedan stanar pitajući ih šta rade pored automobila s metalnom šipkom nakon čega su pobjegli prema Dobrinji 4.
Još nije poznato da li je riječ o istim lopovima.
mali Ninja wrote:danas sam ni manje ni vise na brzoj cesti u blazuju udario ovcu, tacnije ona je natrcala na mene
Ti si kurban ranije zakl'o al' nema veze upisaće ti se u sevap
ja sam jos u cudu, nevjerovatno odjednom poveca ovca trci lijevom trakom prema meni, i ja sam pri udaru isao najvise 20km/h sa intenzitetom zaustavljanja, ali otpade tablica k'o da je nikad nije bilo, umjesto nje ostade cuperak vune.
jao_situacije wrote:čisto da jebem mater mupu i ovim četnicima koji i dalje teroriziraju građane sarajeva
ovako izgleda kad nađeš auto na palama
U krađi nema četnika, balije i slično, jer oni rade udruženo i ne gledaju. Znači u centru sarajeva moraš imati čovjeka, na izlazu iz Sarajeva moraš imati čovjeka, a isto tako i na Palama gdje je destinacija. Nemoj da te zavara lokacija gdje automobil završi, jer imaš i "naših" u tim grupama.