leškarenje wrote:Dje ba dobarTomahawk11 wrote:Fala na obavjestenju![]()
Dobar termin, nedeljapa necemo piti pivu u 11
Moze po jedna
Moderators: Charuga, Tomahawk11
leškarenje wrote:Dje ba dobarTomahawk11 wrote:Fala na obavjestenju![]()
Dobar termin, nedeljapa necemo piti pivu u 11
Jes jes....jedan na istoku drugi na zapaduLogovan wrote:Ako vidim dvojicu na utakmici da teturaju, znat ću da su to Toma i leško.
Moze biti da je derbi u Novom Sarajevu,ja zamalo nisam prispo na tekmuF&N wrote:Ko se sjeca s kim smo igrali tekmu isto je bila nedjelja u 13h, kada se islo pravo s aftera na tekmu. Noc prije bio Umek u Domu mladih![]()
Bash je bilo tesko navijati taj dan... Umek svirao za horde...
Ho'š ti sa nama,haLogovan wrote:Mala zajebancija, ne zamjeri, dosadno mi.
Nije, znam da je bila domaca 100%, samo se ne mogu sjetiti protivnika...leškarenje wrote:Moze biti da je derbi u Novom Sarajevu,ja zamalo nisam prispo na tekmuF&N wrote:Ko se sjeca s kim smo igrali tekmu isto je bila nedjelja u 13h, kada se islo pravo s aftera na tekmu. Noc prije bio Umek u Domu mladih![]()
Bash je bilo tesko navijati taj dan... Umek svirao za horde...![]()
Kakvo teturanje tako rano,da je to napisao profesionalac pa haj....on svakako salje poruke u tom fonuali ti @logovani
cccc
Nego @Toma sarni neki kontakt u pp da ti se javim
Ma jok, hvala na pozivu.leškarenje wrote:Ho'š ti sa nama,haLogovan wrote:Mala zajebancija, ne zamjeri, dosadno mi.ako ne pijes moze Pepsi,nema kole kod Masnog mescini
A mene ne zoves, hinjoleškarenje wrote:Ho'š ti sa nama,haLogovan wrote:Mala zajebancija, ne zamjeri, dosadno mi.ako ne pijes moze Pepsi,nema kole kod Masnog mescini
Je li i dalje vazi dogovor, -"Zapad, dio do Sjevera"? Ili ostajes na Istokuleškarenje wrote:![]()
![]()
Ti znas gdje ces me nacinema fule
Ostajemibizza wrote:Je li i dalje vazi dogovor, -"Zapad, dio do Sjevera"? Ili ostajes na Istokuleškarenje wrote:![]()
![]()
Ti znas gdje ces me nacinema fule
F&N wrote:Ko se sjeca s kim smo igrali tekmu isto je bila nedjelja u 13h, kada se islo pravo s aftera na tekmu. Noc prije bio Umek u Domu mladih![]()
Bash je bilo tesko navijati taj dan... Umek svirao za horde...
Kako vrijeme leti :O A gledam ovaj snimak i protiv neke *ebene Modrice, preko milje na Sjeveru...Anestezija wrote:F&N wrote:Ko se sjeca s kim smo igrali tekmu isto je bila nedjelja u 13h, kada se islo pravo s aftera na tekmu. Noc prije bio Umek u Domu mladih![]()
Bash je bilo tesko navijati taj dan... Umek svirao za horde...![]()
Da te jebo srebrenikAnestezija wrote:i najhladnija utakmica ikad gradina -sarajevo-10 na skeli
i ovo je bilo vrh zezancije na poligonu nekom kod skole,pa smo loptu neku sutali i na tribinibleee_sa wrote:Da te jebo srebrenikAnestezija wrote:i najhladnija utakmica ikad gradina -sarajevo-10 na skeli
![]()
![]()
Siso da pisam slic se zaledio

leškarenje wrote:Ja i moja Kraljica idemo![]()