hahaha, nestajanje je ionako aktuelno, nestaju ljudi iz Bosne, tako da nisam se loše izrazioTravnički Noćni Šetač wrote:Ima logike...Laplace wrote:
U pravu je selma83. Nema kazne za nestajanje na Stop. Što je i logično - kako te mogu kazniti ako si nestao? Nema te pa nemaju koga da kazne.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
selma 83
#21451 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#21452 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Razlog je taj da su losi vozaci i da ne mogu pratiti traku. Ne vidim neko drugo normalno objasnjenje.Laplace wrote: A razlog je? Pogrešna procjena brzine ulaska u krivinu?
.
- dadoka84
#21453 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod nekih samo bahatost na cesti. Nesposobni uglavnom vrludaju po traci i bježe od kamiona skroz na vanjsku.
- славянин
#21454 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koliko dugo vozis ?un1ted wrote:Razlog je taj da su losi vozaci i da ne mogu pratiti traku. Ne vidim neko drugo normalno objasnjenje.Laplace wrote: A razlog je? Pogrešna procjena brzine ulaska u krivinu?
.
-
BiBi911
#21455 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
un1ted wrote:Razlog je taj da su losi vozaci i da ne mogu pratiti traku. Ne vidim neko drugo normalno objasnjenje.Laplace wrote: A razlog je? Pogrešna procjena brzine ulaska u krivinu?
.
Nisu svi ko ti rodjeni F1 vozaci ili si ti iz Grupa B ispaoo
-
Naslovnica
#21456 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ponekad namjerno siječem krivinu kada sam 100% siguran da je to bez rizika, znači prazna i pregledna cesta. Nemojte mi samo reći da niko od vas to nikada nije uradio?!
Smatram se za uzornog vozača, minimum kazni za preko 20g vozačkog staža.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21457 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne radim to nikad namjerno, vise slucajno..Naslovnica wrote:Ja ponekad namjerno siječem krivinu kada sam 100% siguran da je to bez rizika, znači prazna i pregledna cesta. Nemojte mi samo reći da niko od vas to nikada nije uradio?!![]()
- Travnički Noćni Šetač
#21458 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Masne su mi ruke bas nesto oko raznja petljam ali samo na kratko da pitam:Naslovnica wrote:Ja ponekad namjerno siječem krivinu kada sam 100% siguran da je to bez rizika, znači prazna i pregledna cesta. Nemojte mi samo reći da niko od vas to nikada nije uradio?!![]()
Dok to radis svjestan si da cinis prekrsaj ?
- kokuz_sa
#21459 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam ipak misljenja da vozaci koji sjeku krivineun1ted wrote:Razlog je taj da su losi vozaci i da ne mogu pratiti traku. Ne vidim neko drugo normalno objasnjenje.Laplace wrote: A razlog je? Pogrešna procjena brzine ulaska u krivinu?
.
Napominjem..vozaci koji to znaju da rade..
Su oni koji poznaju put, sigurni su u svoju voznju, znaju ocijeniti situaciju
Tako da ja ih ne svrstavam u te lose vozace..
Pitanje, sta je sa putevima na kojim nema iscrtane linije?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21460 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja kontam ti ulje mijenjasTravnički Noćni Šetač wrote: Masne su mi ruke
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21461 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako je nema, onda se pravis da je ima, tako sto je zamislis...kokuz_sa wrote:Ja sam ipak misljenja da vozaci koji sjeku krivineun1ted wrote:Razlog je taj da su losi vozaci i da ne mogu pratiti traku. Ne vidim neko drugo normalno objasnjenje.Laplace wrote: A razlog je? Pogrešna procjena brzine ulaska u krivinu?
.
Napominjem..vozaci koji to znaju da rade..
Su oni koji poznaju put, sigurni su u svoju voznju, znaju ocijeniti situaciju
Tako da ja ih ne svrstavam u te lose vozace..
Pitanje, sta je sa putevima na kojim nema iscrtane linije?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21462 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zamisljas li zid gdje je puna linijakonektovan wrote:
Ako je nema, onda se pravis da je ima, tako sto je zamislis...
- kokuz_sa
#21463 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hahahaha
Nekidan sam na ZOBS postavio pitanje..
Stigla kazna za voznju u jednosmjernoj ulici .
Izlazio sa parkinga..namotao lijevo i kazna..
Nekad je bio znak za jednosmjernu, i odnijela braca romi..
Uslikao raskrsnicu da nema znaka, uslikao ceatu da nema linije nikako..
I na sud..
Oslobodjen kazne..
A vidis sudija mi je mogao reci da zamislim znak
Nekidan sam na ZOBS postavio pitanje..
Stigla kazna za voznju u jednosmjernoj ulici .
Izlazio sa parkinga..namotao lijevo i kazna..
Nekad je bio znak za jednosmjernu, i odnijela braca romi..
Uslikao raskrsnicu da nema znaka, uslikao ceatu da nema linije nikako..
I na sud..
Oslobodjen kazne..
-
Naslovnica
#21464 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesam, sto pitas?!Travnički Noćni Šetač wrote:Masne su mi ruke bas nesto oko raznja petljam ali samo na kratko da pitam:Naslovnica wrote:Ja ponekad namjerno siječem krivinu kada sam 100% siguran da je to bez rizika, znači prazna i pregledna cesta. Nemojte mi samo reći da niko od vas to nikada nije uradio?!![]()
Vojvodina, pregledno 10 km, nigdje nikoga, krivina zbog ko zna cega i sta sada ako je presjecem?!
Da me ne bi u zatvor, robija, giljotina, ne kontam?!
-
NediM17
#21465 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dje su tu sindikati, radnicka prava, 3 osmice, Marx, Engels, Lenjin, Tito? Razocaro si ko drug i ko komunista.Travnički Noćni Šetač wrote:Masne su mi ruke bas nesto oko raznja petljam ali samo na kratko da pitam:Naslovnica wrote:Ja ponekad namjerno siječem krivinu kada sam 100% siguran da je to bez rizika, znači prazna i pregledna cesta. Nemojte mi samo reći da niko od vas to nikada nije uradio?!![]()
Da je makar grah, nego razanj.
- Travnički Noćni Šetač
#21466 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A to je bilo neki dan.... đe ću danas ulje mijenjati pa nisam na propuhu bio....bitanga_sa_otesa wrote:ja kontam ti ulje mijenjasTravnički Noćni Šetač wrote: Masne su mi ruke
- Travnički Noćni Šetač
#21467 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa nisam te osudjivao samo pitam... opet je bolje biti svjestan da se cini prekrsaj nego smatrati da prekrsaj ne postoji...Naslovnica wrote: Jesam, sto pitas?!
Vojvodina, pregledno 10 km, nigdje nikoga, krivina zbog ko zna cega i sta sada ako je presjecem?!
Da me ne bi u zatvor, robija, giljotina, ne kontam?!
- Travnički Noćni Šetač
#21468 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa mogao sam ja i kod tebe na razanj da ne sitnim svoje pare... ali nisi zvao malo si me razocarao...NediM17 wrote: Dje su tu sindikati, radnicka prava, 3 osmice, Marx, Engels, Lenjin, Tito? Razocaro si ko drug i ko komunista.
Da je makar grah, nego razanj.
....
Drago mi je da cujem poziv na samokritiku... ima 30 godina da nisam to cuo...
Kacemo mi kafu da se prisjetimo starih partijskih sastanaka ?
-
NediM17
#21469 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E jbg. mene nikad nije primilo u partiju. Samo Savez pionira i SSOJ. Lazem bio sam i u Savezu gorana i u Planinarskom savezu ako se to pika. Ili si moro bit odlikas, ili primjeran vojnik, ili student s desetkama. Ja vazda nedje malo iznad prosjeka. Kasnije kad su primali s reda onda ja ne htjedoh.Travnički Noćni Šetač wrote:Pa mogao sam ja i kod tebe na razanj da ne sitnim svoje pare... ali nisi zvao malo si me razocarao...NediM17 wrote: Dje su tu sindikati, radnicka prava, 3 osmice, Marx, Engels, Lenjin, Tito? Razocaro si ko drug i ko komunista.
Da je makar grah, nego razanj.![]()
....
Nema u mene raznja, samo grah i to solo, solidarnost s obespravljenim radnicima na djelu. A sutra ce biti razanj, pika li se pile?
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#21470 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
NediM17 wrote:E jbg. mene nikad nije primilo u partiju. Samo Savez pionira i SSOJ. Lazem bio sam i u Savezu gorana i u Planinarskom savezu ako se to pika. Ili si moro bit odlikas, ili primjeran vojnik, ili student s desetkama. Ja vazda nedje malo iznad prosjeka. Kasnije kad su primali s reda onda ja ne htjedoh.Travnički Noćni Šetač wrote:Pa mogao sam ja i kod tebe na razanj da ne sitnim svoje pare... ali nisi zvao malo si me razocarao...NediM17 wrote: Dje su tu sindikati, radnicka prava, 3 osmice, Marx, Engels, Lenjin, Tito? Razocaro si ko drug i ko komunista.
Da je makar grah, nego razanj.![]()
....
Nema u mene raznja, samo grah i to solo, solidarnost s obespravljenim radnicima na djelu. A sutra ce biti razanj, pika li se pile?
Hoce li biti barem nesta ovako?

- Travnički Noćni Šetač
#21471 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pile je odlicno... taman su mi rekli da bi trebao smrsati... 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#21472 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vise od 10 godina. Znam i ja sta je "udobnost" u voznji. Znam i ja neka pravila prekrsiti, ALI MI NE PADA na pamet da sjecem krivine, da preticem na punoj (normalan saobracaj), prolazim kroz crveno i slične stvari.славянин wrote:Koliko dugo vozis ?un1ted wrote:Razlog je taj da su losi vozaci i da ne mogu pratiti traku. Ne vidim neko drugo normalno objasnjenje.Laplace wrote: A razlog je? Pogrešna procjena brzine ulaska u krivinu?
.
Nadjite mi jednu krivinu koju svakodnevno koriste hiljade vozila i da se mora sjeći.
- un1ted
#21473 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa naravno da ces biti oslobodjen kazne. Nema znaka, nema kazne. Sto se tice saobracajnice gdje nema iscrtane linije, drzis se maksimalno desno i to je jedino ispravno. Zar je ovo naucna fantastika, i prvo i drugo?kokuz_sa wrote: Oslobodjen kazne..
-
NediM17
#21474 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma i janjetina je dijetalna. Samo nemoj jesti onu hrskavu kozicu, malo krhtine uzmi. Nego jel ga vakat skidati, ja sam za sahat na Vlasicu samo ako ne pada snijeg. Iako je 4x4 ali ljetne su mi gume. Glava glavi, plecka harambasi, a fukara more i rebara.Travnički Noćni Šetač wrote:Pile je odlicno... taman su mi rekli da bi trebao smrsati...
Od mene salata, evo sam nabro malo mladog radica po basci, imam i domaceg jabukovog sirceta, a more i dvoguza piva.
- славянин
#21475 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zavisi kojom brzinom ulazis ima ih dostaun1ted wrote:
Vise od 10 godina. Znam i ja sta je "udobnost" u voznji. Znam i ja neka pravila prekrsiti, ALI MI NE PADA na pamet da sjecem krivine, da preticem na punoj (normalan saobracaj), prolazim kroz crveno i slične stvari.
Nadjite mi jednu krivinu koju svakodnevno koriste hiljade vozila i da se mora sjeći.