Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Da li je na defanzivca Schalkea u vašim planovima, bilježnici?
- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.
Duga procedura
Tehnički direktor N/FSBiH Denijal Pirić je prije sedam dana u razgovoru za "Sport" potvrdio da su se Sead i njegov otac nedavno ponovo izjasnili da će igrati za naš državni tim...
- To je duga procedura... Normalno, mladi fudbaler koji sve više i više igra za Schalke, da ne postoji administartivna barijera, sigurno bi bio u grupi igrača koji konkurišu za našu reprezentaciju, za kraj kaže selektor Sušić.
Iz cijele priče zaključujemo da se Safet "znalac" Sušić nije udostojio da pozove Kolašinca. Nije se udostojio ni da pogleda utakmicu koju je odigrao, u snimku ako ništa. Gluho bilo da najavi posjetu igraču. Safet Sušić, egotriper i dieselaš.
Fol se ja pitam šta će Sušić uraditi povodom Kolašinca, evo šta će uraditi. Ja idiota majko draga. Mi smo stvarno proklet i glup naroda. Ne možeš dva dobra sastaviti, al nikako. Imaš igrače, debil trener.
@Jez, jesi li cinican ili fakat govoris, fakat ne mogu da ocijenim?!
IcedMFEarth wrote:Kako je Sušić trebao znati da će ga Keller ubaciti u vatru u ovako važnoj utakmici ?
Jah jebote, mi na forumu znali a SELEKTOR koji bi trebao imati veze i kontakte nije mogo znati. Kakvo opravdanje!
Sarajevo_Grad wrote:Osima za selektora!
Ocajan izgovor. Osima niko nije spomeno, kako su vam samo neukusni ovi klizeci startovi sa pokusajem odbrane selektorovih glupih poteza.
Ali hajde boli nas qrac kad nam jos jedan igrac ode, onda ce kroz koju godinu se spominjati majka nekome u savezu, ovom ili onom, a u biti ce se zaboraviti ko je zaista kriv.
Znas ti i pametnije od ovoga odgovorit, puno puno bolje!
IcedMFEarth wrote:Kako je Sušić trebao znati da će ga Keller ubaciti u vatru u ovako važnoj utakmici ?
Procitati novine? Pa svi smo znali da ce igrati.
No nebitno, moze pogledati barem snimak. Ja sam odgledao obje utakmice moze i on.
Mescini da on u ovom slucaju tersa jer misli da ovaj momak nece da igra za nas.
Sto se mene tice - Capella za selektora! Za 5 glava.
NAMA TREBA MLAD I AMBICIOZAN SELEKTOR.COVJEK KOJI RAZUMIJE IGRACE I NAVIJACE . I KOJI SE NE BOJI POSLATI SAVEZ U 3PM. JEDINI KOJEG TAKVOG IMAMO JE BARBAREZ.
safetu se zahvaliti na kraju kvalifikacija i poslati ga u katar.
No nebitno, moze pogledati barem snimak. Ja sam odgledao obje utakmice moze i on.
NAMA TREBA MLAD I AMBICIOZAN SELEKTOR.COVJEK KOJI RAZUMIJE IGRACE I NAVIJACE . I KOJI SE NE BOJI POSLATI SAVEZ U 3PM. JEDINI KOJEG TAKVOG IMAMO JE BARBAREZ.
e to najvaznije na kraju kvalifikacija(abd poslije brazila) a sad mjenjat selektor au ovoj situaciji
Kontra__ wrote:@Jez, jesi li cinican ili fakat govoris, fakat ne mogu da ocijenim?!
Jah jebote, mi na forumu znali a SELEKTOR koji bi trebao imati veze i kontakte nije mogo znati. Kakvo opravdanje!
Nisam siguran, ali mislim da se kartu uzimaju prije nego što se objavi početni sastav ekipa
A to kad kupis kartu, odes na stadion u ulozi selektora koji je dosao gledati svog buduceg igraca, onda samo smijes samo na stadionu biti, ne mozes tamo nikako stupiti u kontakt s tim deckom?
I cak nisam ni mislio na ovu utakmicu kada sam rekao da neko iz NSBiH-a (dakle ne mora to uopste biti selektor!!!) ode na neku utakmicu Schalkea, moze to biti i prvenbstvena utakmica, trening, nebitno, samo da se ode na lice mjesta kako bi se jednom za sva vremena izbjegla ta prepucavanja putem telefona, jebo ga telefon vise!
Je li toliki problem Bakovicu ili Piricu tamo otici i na licu mjesta sve rijesiti? Ali jok, trazi se alibi "decko se ne javlja"!
Murat Sabanovic wrote:
Ako se ne varam, Barbarez se zamjerio uhljupima koji sjede u NSBiH a dolaze iz RS.
Nista sad mijenjati. Susic ce nas abd odvesti u Brazil, a poslije ko zivko josilo.
jer i ovaj decko zeli igrati samo za A repku kao sto je i Ibra zelio.
ibro nikad nije htio igrati za BiH,,otkud ti to ba
drugo,,,kontam da bi za tekmu zgrcima trebalo zovnuti i muslimoića kao trećeg napadača..zna on kako zgrcima
kladio bi se da ako bude igrao protiv grčke da će zabit gol
Murat Sabanovic wrote:
Ma ja ba, sta ce nama selektor koji nas drzi na prvom mjestu. Nismo mi navikli na to, nama treba mlad i ambiciozan selektor, koji ce odbrusiti savezu (svom vlastitom sefu) pa dobiti nogu kao Kodro.
Kad budemo znali razvrstati sta je ciji posao, mozda nam bude i lakse.
Kolasinac je slucaj za savez, a ne za selektora , koji apsolutno nista za njeg ne moze uraditi, sve dok ovaj ne digne dupe, skokne do BIH i izvadi pasos.
EDIT: Hrvatska i njihovi igraci, selektori i ostalo ne pripadaju ovoj temi.
Ova tema je zrela za novog kljuca i ciscenja a dosta forumasa za odmora! Ovo je posljednje upozorenje a poslije toga cemo metlicu u ruke. Posljednji put, kritikovati Papeta mozete, niko ne brani, svako ima pravo na svoje misljenje a na kraju niko nije savrsen pa da moze bez kritike. Ali svako naredno dodavanje pridjeva debil, idiot, kreten, glupan i slicno za sobom ce povlaciti sankcije pa vi nastavite ...
svi u napad wrote:Dragi Paso, hvala ti velika za ovaj link iz Jutarnjeg u vezi Rakitica. Ja dvije stranice prije u kratkim crtama objasnio kako to treba odraditi (to radim vec treci put - treca sreca) cak i naveo da se obrate Markovicu za pomoc kad ti stavi link. Samo bi te zamolio da jos jednom procitas pazljivo tekst i onda ces vidjeti da je njihov selektor pozvao Rakitica za utakmicu sa Estonijom (odmah po povratku Merkovica i Srebrica). Molim te da stavis link kad ovi nasi posjete Kolasinca. Nadam se da ce onda i Pape pozvati malog ili poslati neko auto da ne ide pjeske. Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
Neko je iznad napisao ali vrijedi ponoviti - konkretno sto se tice Kolasinca. Ne moze se momak pozvati tek tako jer nema nas pasos, a procedura dobijanja istog je izgleda mnogo komplikovanija od procedure dobijanja novog sportskog drzavljanstva.
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Da li je na defanzivca Schalkea u vašim planovima, bilježnici?
- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.
Duga procedura
Tehnički direktor N/FSBiH Denijal Pirić je prije sedam dana u razgovoru za "Sport" potvrdio da su se Sead i njegov otac nedavno ponovo izjasnili da će igrati za naš državni tim...
- To je duga procedura... Normalno, mladi fudbaler koji sve više i više igra za Schalke, da ne postoji administartivna barijera, sigurno bi bio u grupi igrača koji konkurišu za našu reprezentaciju, za kraj kaže selektor Sušić.
Iz cijele priče zaključujemo da se Safet "znalac" Sušić nije udostojio da pozove Kolašinca. Nije se udostojio ni da pogleda utakmicu koju je odigrao, u snimku ako ništa. Gluho bilo da najavi posjetu igraču. Safet Sušić, egotriper i dieselaš.
Fol se ja pitam šta će Sušić uraditi povodom Kolašinca, evo šta će uraditi. Ja idiota majko draga. Mi smo stvarno proklet i glup naroda. Ne možeš dva dobra sastaviti, al nikako. Imaš igrače, debil trener.
Slažem se da nisu baš najmudrije izjave, daleko od toga, igrač koji igra za 90 minuta u Shalkeu u 1/8 LP nikako ne smije da se ispusti i selektor MORA izjaviti da na tog igrača najozbiljnije računa i ad se u najkraćem mogućem roku ako isti da zelenosvjetlo da hoće da igra mora pokrenuti procedura promjene sportskog dražvljanstva i izdavanja našeg pasoša....samo debil, idiot da nisi šta zaboravio, da mu se familije svi ovdje sjetimo možda...
Situacija je jasna, ako ne odemo na SP, krivca se mora tražiti najvećim dijelom u selektoru, samo ne znam ako odemo, šta ćemo onda, reći kako bi to uradio i trener Prijedora ili Goška, da je to ništa i dalje čovjeka nastaviti omaložavati i hrakati po faci...ispasti ćeš i tebi slični koji ga svakodnevno blate dobrim dijelom u pravu ako grohnemo na kraju, jer neće biti da nije do njega, ali šta ćemo u suprotnom, ja ne bi imao obraza ikad više posjetiti ovu temu....
north wrote:
Slažem se da nisu baš najmudrije izjave, daleko od toga, igrač koji igra za 90 minuta u Shalkeu u 1/8 LP nikako ne smije da se ispusti i selektor MORA izjaviti da na tog igrača najozbiljnije računa i ad se u najkraćem mogućem roku ako isti da zelenosvjetlo da hoće da igra mora pokrenuti procedura promjene sportskog dražvljanstva i izdavanja našeg pasoša....samo debil, idiot da nisi šta zaboravio, da mu se familije svi ovdje sjetimo možda...
Situacija je jasna, ako ne odemo na SP, krivca se mora tražiti najvećim dijelom u selektoru, samo ne znam ako odemo, šta ćemo onda, reći kako bi to uradio i trener Prijedora ili Goška, da je to ništa i dalje čovjeka nastaviti omaložavati i hrakati po faci...ispasti ćeš i tebi slični koji ga svakodnevno blate dobrim dijelom u pravu ako grohnemo na kraju, jer neće biti da nije do njega, ali šta ćemo u suprotnom, ja ne bi imao obraza ikad više posjetiti ovu temu....
Mah, dobitna situacija. Ako grohnemo, ogledalo će biti suviše malo za njihov lik, i ponavljanje, jesam li vam rekao.
Ako ne grohnemo, a tad će igrači biti zaslužni, a usput će se i dodati ona, nije zar da ste mislili da mi navijamo poritv BiH.
Najžalosnije je što se na ovaj način zapravo uništava svaka mogućnost konstruktivne kritike rada selektora (jer, očito je, ima mnogo prostora zato). Zapravo, oni traže da se svi kompletno priključimo pljuvačini.....a ja ne bih.
Ne zbog Sušića, nego zbog sebe prevashodno
palermo wrote:
Najzalosnije je što se na ovaj način zapravo uništava svaka mogućnost konstruktivne kritike rada selektora (jer, očito je, ima mnogo prostora zato). Zapravo, oni traže da se svi kompletno priključimo pljuvačini.....a ja ne bih.
Ne zbog Sušića, nego zbog sebe prevashodno
Dirljivo zaista. Jedan covjek nazvao selektora debilom i sad odjednom svi bi mi da pljujemo, a sto se disertacije pisu o pogresnim (eto u najmanju ruku cudnin) potezima nema veze. I eto, napisao bi i ti konstruktivnu kritiku al si previse fin i bojis se da te ne proglase pljuvacem ovi jos finiji od tebe.