Ako treba da vas unaprijed obavjesim da ste ga popušili, sad je nešto toliko u Mittalu eksplodiralo da se meni kuća tresla, identična eksplozija onoj od prošle zime kad je kotao eksplodirao.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#21426 Re: Zeničani
Je l' se sad nekad kotao treba palit?
Ako treba da vas unaprijed obavjesim da ste ga popušili, sad je nešto toliko u Mittalu eksplodiralo da se meni kuća tresla, identična eksplozija onoj od prošle zime kad je kotao eksplodirao.
- ExNihilo
#21427 Re: Zeničani
Kralj.
- Casual's
#21428 Re: Zeničani
Haman se zvanično saznalo ko stoji iza ovih lažnih profila po FB..biće zanimljivo narednih dana na tom polju. 
- Norm
#21429 Re: Zeničani
...vidis kako spinujes, jer si se ti zakacio na moj post...ali ocito Guru dobro placa...ha...neka neka samo vrag dodje po svoje...smartXL wrote:Nisam ti iz cista mira to spomenuo, jer si saam zapoceo na tu temu, onim tonom kao sve znasNorm wrote:...trazenje statistickih podataka iz 90-tih je spin...ti si bas bukvalac...ali tebi i guru-u nedam za pravo...![]()
![]()
Znas li ti koliko...
Ne znam, de mi ti reci. Djeluje da si jebeno upucen, a ustvari si demagog
... ma nisam ja upucen naprotiv, pojima ja nemam...
Last edited by Norm on 06/09/2017 00:03, edited 1 time in total.
- Norm
#21430 Re: Zeničani
...ja bih licno volio da vecina balvana napusti ovaj prostor...pa jbt vesc sad nemozes naci poznatog normalnog covjeka da stanes na carsiji s njim...ili kafu onako usput popijes...sve naki zombiji..._BataZiv_0809 wrote:
Idu i intelektualci i balvani.
-
smartXL
#21431 Re: Zeničani
Demagog sa iskustvom, od 2011...Norm wrote:...vidis kako spinujes, jer si se ti zakacio na moj post...ali ocito Guru dobro placa...ha...neka neka samo vrag dodje po svoje...
... ma nisam ja upucen naprotiv, pojima ja nemam...ja sam demagog...samo oni u timu Guru-a sve znaju...samo vrijeme ce pokazati...
- Ja_Ja
#21432 Re: Zeničani
Hajde da vidimo ko je XL. Tip se samo javi kad neko dofua i njegove napredne politike pomene,Casual's wrote:Haman se zvanično saznalo ko stoji iza ovih lažnih profila po FB..biće zanimljivo narednih dana na tom polju.
Da se malo nadovezem na ovog za ove junice s predhodne strane. Narod i jeste i nije kriv. Kriv je jer ima masu a ne mjenja. Nije kriv jer kvalitetne alternative nema. Evo prosli izbori u Zenici nisu ponudili zdravu alternativu. Nije tu bilo nista za cim danas moze covjek da se kaje. Nisam glasao za Fudu jer sam znao da je unlehas, ali i ovaj za kojeg sam glasao je jos mozda i veci.
Da bogdom hoce neko doci ko ce jasno i glasno reci da ce slijedece 4 godine biti najteze u poslijednjih 20 a nakon toga ce biti makar malo bolje odmah bi im glas dao i jos i u kampanju za njih krenuo. Narod ne zna, a oni sto znaju ne zele da o tome pricaju da za boljitak grada pa i drzave treba debele rezove udarat, skidat sve sa javne sise, u stecaj slati, debele reforme i rezove praviti prije nego sto je moguce naprijed krenuti. Sve manje od toga je rahat patnja i obicna ubleha.
- Norm
#21433 Re: Zeničani
E moj deckosmartXL wrote:Demagog sa iskustvom, od 2011...Norm wrote:...vidis kako spinujes, jer si se ti zakacio na moj post...ali ocito Guru dobro placa...ha...neka neka samo vrag dodje po svoje...
... ma nisam ja upucen naprotiv, pojima ja nemam...ja sam demagog...samo oni u timu Guru-a sve znaju...samo vrijeme ce pokazati...
Samo se ti drzi Guru-a...
-
smartXL
#21434 Re: Zeničani
Ja te pitao da li znas sta znaci termin spin a sta demagogija. Baratas pojmovima koje ne razumijes. Nadji na google pa ces vidjet da taj opis odgovara uporavo tebiNorm wrote:
E moj decko...Norm je ovdje puno duze...doduse nije uvijek bio Norm...
![]()
Samo se ti drzi Guru-a...i pokusavaj sa spinovima i dalje...
...mozda neko i nasjedne...
...sa iskustvom...
Ako treba pomoc, javi, postavit cu ovdje
-
sagitariusZE
#21435 Re: Zeničani
smartXL wrote:
Ja ti opet kazem, najveci broj je otisao ovih preko noci svrsenih medicinara, sreca, jer meni takav ovdje ne treba ni krv da uzima, a kamol sta drugo.
A i ovi drugi su i prije isli, samo se nije paznja obracala, doduse nije se ni za kv obracala, pa se poslije rata vidjela sansa da se ide, pa navalili.
Ovo je nesto najjace sto sam procitao na forumu, tebi ne trebaju koji zivis u Zenici, Bosni, a trebaju Njemackoj.Cudno kako oni takve zele a ti ne.
-
smartXL
#21436 Re: Zeničani
Jest neka pamet obrisat guzicu i presvuc starca, dat mu terapije koje piju... Mi i nemamo toliko starackih domova zato nam i ne trebaju, ali ce biti porazno ako takvi zavrse kod nas u domu zdravlja ili nekoj drugoj zdravstvenoj ustanovi.sagitariusZE wrote:
![]()
![]()
Ovo je nesto najjace sto sam procitao na forumu, tebi ne trebaju koji zivis u Zenici, Bosni, a trebaju Njemackoj.Cudno kako oni takve zele a ti ne.
- kamen spoticanja
#21437 Re: Zeničani
PR sluzba izgleda nije dosla do druge lekcije "ne zamjeraj se neutralnim" 
- avenija
#21438 Re: Zeničani
Ubi vas politika, definitvo treba smijer na UNZE politicke nauke prekucali bi na upisnim rokovima.
-
kakavdanakneiskustvu
#21439 Re: Zeničani
danas vidjeh kod jedne žene,cure šta je već,tetovažu na kojoj piše ekrem oruč i ispod znak ekorkomerca,osto sam ono bez riječi
- phillie
#21440 Re: Zeničani
ma garant privremenakakavdanakneiskustvu wrote:danas vidjeh kod jedne žene,cure šta je već,tetovažu na kojoj piše ekrem oruč i ispod znak ekorkomerca,osto sam ono bez riječi
Advertajzing u nasem gradu poprima novi izgled. Jos samo da se pocMu zigosati. pa da "gazde" mogu prebrojati i razvrstati koja je cija.
- Casual's
#21441 Re: Zeničani
Jesi vidio tetovažu Isak Ramo kod njegovog radnika na vratu?kakavdanakneiskustvu wrote:danas vidjeh kod jedne žene,cure šta je već,tetovažu na kojoj piše ekrem oruč i ispod znak ekorkomerca,osto sam ono bez riječi
-
kakavdanakneiskustvu
#21442 Re: Zeničani
Casual's wrote:
Jesi vidio tetovažu Isak Ramo kod njegovog radnika na vratu?kakavdanakneiskustvu wrote:danas vidjeh kod jedne žene,cure šta je već,tetovažu na kojoj piše ekrem oruč i ispod znak ekorkomerca,osto sam ono bez riječi
a nisam,ali ovo danas je da ostanes bez teksta i sutis bar sat vremena
- Norm
#21443 Re: Zeničani
... opet statisticki spinujes demagogijomsmartXL wrote:Ja te pitao da li znas sta znaci termin spin a sta demagogija. Baratas pojmovima koje ne razumijes. Nadji na google pa ces vidjet da taj opis odgovara uporavo tebiNorm wrote:
E moj decko...Norm je ovdje puno duze...doduse nije uvijek bio Norm...
![]()
Samo se ti drzi Guru-a...i pokusavaj sa spinovima i dalje...
...mozda neko i nasjedne...
...sa iskustvom...
![]()
Ako treba pomoc, javi, postavit cu ovdje
-
smartXL
#21445 Re: Zeničani
Meni ne treba google, ja znam te termine, ali ih ti koristis a ne poznajes njihovo znacenje. Samo se furas na elokvencijuNorm wrote:... opet statisticki spinujes demagogijom![]()
![]()
nista ti nisi pitao nego konstatovao (izGuglaj
)
![]()
![]()
ako tebi treba google za te stvari e hebi ga onda...bolja ti je Wikipedija...a sta cu ja davti rjesenja kada vecina od one manjine koja glasa izabere kome ce vjerovati a onda taj nadje nekog kao ti da nas sve ubijedi da nam rjesenja ne trebaju jer problema nema...evo me isto Grunf
![]()
![]()
Na tvoje prosto pitanje znamo li mi koliko je samo otislo, ovih onih...ja reko da ne znam, de nam podatke i ti okreno na demagogiju, onako kako radis vec godinama. S politickog aspekta sam bio neutralan, ni fudu ni sda ni snagu nisam spomenuo, za razliku od tebe.
Samo sam trazio da odgovoris na pitanje koje si saam naceo.
Necu s tobom vise u diskusiju, necu da se bodem s rogatim, naceo si temu pa onda skreno s kursa braneci se napadom. Klasican izraz nemoci.
Mogu ti samo jos napisati sta znaci spin a sta demagogija. Da se vise ne provaljujes
- Norm
#21446 Re: Zeničani
...eh, sta da ti recem, sve si u pravu...niti sam elokventansmartXL wrote:Meni ne treba google, ja znam te termine, ali ih ti koristis a ne poznajes njihovo znacenje. Samo se furas na elokvencijuNorm wrote:... opet statisticki spinujes demagogijom![]()
![]()
nista ti nisi pitao nego konstatovao (izGuglaj
)
![]()
![]()
ako tebi treba google za te stvari e hebi ga onda...bolja ti je Wikipedija...a sta cu ja davti rjesenja kada vecina od one manjine koja glasa izabere kome ce vjerovati a onda taj nadje nekog kao ti da nas sve ubijedi da nam rjesenja ne trebaju jer problema nema...evo me isto Grunf
![]()
![]()
Bolje je nekad i sutit nego svasta izvalit.
Na tvoje prosto pitanje znamo li mi koliko je samo otislo, ovih onih...ja reko da ne znam, de nam podatke i ti okreno na demagogiju, onako kako radis vec godinama. S politickog aspekta sam bio neutralan, ni fudu ni sda ni snagu nisam spomenuo, za razliku od tebe.
Samo sam trazio da odgovoris na pitanje koje si saam naceo.
Necu s tobom vise u diskusiju, necu da se bodem s rogatim, naceo si temu pa onda skreno s kursa braneci se napadom. Klasican izraz nemoci.
Mogu ti samo jos napisati sta znaci spin a sta demagogija. Da se vise ne provaljujes
Ne trebas ti mene sine uciti nista, sebe ti malo koriguj...
Nego decko, postavi sebi samo jedno pitanje, Ko si ti da od mene trazis statisticke podatke i da ti ja MORAM odgovoriti na ista? Ko ovdje ispoljava odredjeni vid agresije?
Ja?
Mozebitno...
-
kakavdanakneiskustvu
- Norm
#21448 Re: Zeničani
...KDN sta je reci? do sada su ga uvijek pustali nakon 48 sati? nema vise zastite?kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.zenit.ba/produzena-mjera-pr ... iz-zenice/
-
kakavdanakneiskustvu
#21449 Re: Zeničani
Znam ko i tiNorm wrote:...KDN sta je reci? do sada su ga uvijek pustali nakon 48 sati? nema vise zastite?kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.zenit.ba/produzena-mjera-pr ... iz-zenice/