Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
31
6%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 559

imperator01

#21426 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by imperator01 »

Jel to pala i forza? Ili je to ona komplikovana verzija cracka gdje treba imati određenu verziju Windowsa?
Mega Man X

#21427 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Nema još oficijelni krek, ali jedan lik je uspio da napravi bypass i uz to uspio da pokrene Blizzard Mountain ekspanziju na bypass verziji.
aditon

#21428 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Merce wrote:Rainbow six siege je ovog vikenda besplatan na uplayu i steamu uz 50% popusta (20 eura). Ja preporucujem standardnu verziju jer season pack ne nudi nista sto vec ne postoji u standardnoj verziji.
Meni je ovo GOTY 2016. Sigurno jedana od najboljih pucacina ikad. Razliciti operateri sa svojim sposobnostima i oruzijem i destructable environment je ono sto je odvaja od drugih igara u ovom zanru. Developeri jos podrzavaju igru kroz ceste patcheve a svaka 3 mjeseca izlazi i DLC koji je besplatan za sve i koji sadrzi 2 nova operatera i novu mapu.
Probajte pa odlucite da li je vrijedno tih para. Moja 7 godina stara konfa sasvim dobro pokrece ovo ( i5 760 sa 560TI)
Moj uplay acc: Merce-nary
Nisam te baš najbolje razumio. Jel na uplayu ovaj vikend rainbow six besplatan a na steamu se može kupiti za 20 eura?
Merce

#21429 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Merce »

Dzaba je i na steamu i uplayu od danas, ako hoces da nastavis da igras nakon vikenda morat ces kupiti igru. Cijena je ista.
aditon

#21430 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Merce wrote:Dzaba je i na steamu i uplayu od danas, ako hoces da nastavis da igras nakon vikenda morat ces kupiti igru. Cijena je ista.
:thumbup: sad sam razumio :lol: Pa, probati treba, iako sam zelen u tom serijalu.
Merce

#21431 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Merce »

Ovaj rainbow i nema neke velike veze sa ostalim, pogotovo jer je multiplayer only. Postoji singleplayer mod terrorist hunt ali to je daleko od sp moda starijih rainbow igara.
Evo jedan video koji pokazuje sve operatore:

Sredinom februara bi trebao izaci novi DLC (nova mapa i dva operatora) koji je besplatan za sve.
Mega Man X

#21432 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Ljudi koji zovu Rainbox Six najbolji FPS u 2016 očito imaju veoma niske standarde.

I da, skino sam Steam verziju pošto je free weekend. Odigro dva meča i sa zadovoljstom Uninstall. Najbolji vic je kad R6 nazovu bolji CS:GO od normalnog CS:GO.
Merce

#21433 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Merce »

Znaci ipak si popustio i skinuo "10-20 GB smeća" kako kazes :lol: Konkretno sta ti se ne sviđa? Ne znam koji bi to multiplayer FPS koji je izasao ove godine a da moze parirati ovom. Overwatch mozda.
http://youtu.be/nNmNqnJcRCI?t=907
TB znaci ima niske standarde :D Have in mind igra je izasla krajem 2015. Jeste da ne navodi da je to GOTY ali jeste treci najbolji shooter po njegovom misljenju. Prvi Overwatch a drugi f2p koji nisam igrao. Ovaj video me je i potakao da nabavim igru sredinom 2016ste.
Mega Man X

#21434 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

.
Last edited by Mega Man X on 03/02/2017 11:00, edited 1 time in total.
Mega Man X

#21435 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Jesam zato što je mali broj seedera na Forza Horizon 3 torrentu.
Merce wrote:Ne znam koji bi to multiplayer FPS koji je izasao ove godine a da moze parirati ovom. Overwatch mozda.
Evo ti prvi hint:

Image
Merce

#21436 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Merce »

Ako mislis na Doom sigurno ali za singleplayer. Multi je mrtav.
Mega Man X

#21437 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Ni R6 Siege nije nešto bolji po tom pitanju. A Doom je očit primjer da nije sve u multiplayeru. Ima nešta i u SP-u.

Image
Merce

#21438 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Merce »

Naravno, ti mozda preferiras sp sto je uredu ali ja govorim za mp shootere. Cs nema sp pa se najvise igra.
Zasto steam stats screenshot? to ti je dokaz da je mp mrtav u rs siege ? :lol: Top 10 na steamu, mada veliki je broj i na uplayu koji nije ukljucen u tu brojku koju si stavio.
Svako ima pravo na svoje misljenje ali pljuvanje samo radi pljuvanja :-) Sta ti se konkretno ne sviđa?
FasterThanLight

#21439 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by FasterThanLight »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

kako lose izgleda

chmoljo na aparatima
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#21440 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

aj paćenika majko moja
Liara's face was mesmerizing and full of promise in me3. This asari fuckface looks like a deformed pile of morning shit. Maybe they give an explanation in game as to why she's so ugly. Maybe she got ran over by the mako in some mission.
:lol: :lol: :lol:
Asari are (by lore) meant to be the race of attractive females all other races like. If you're gonna shove Peebee in our fucking faces by making her a permanent squadmate, at least make her easy on the eyes. Like someone else here said, it looks like bioware went out of their fucking way making this asari ugly. I think im going with the human chick or some other romance option in this one.
:shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ferratilis

#21442 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Koliko su vama bitni achievementi u igrama?

Htio sam uganjati sve achievemente u Witcheru 3 i dosadilo mi nakon nekog vremena, moras ubit toliko i toliko protivnika i slicno. Igra izgubi smisao, postane rutina :-) Poenta RPG-a je da radis sta hoces, sa achievementima postane ko Pacman :D
Korisnikk

#21443 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Korisnikk »

ferratilis wrote:Koliko su vama bitni achievementi u igrama?
0%.
Maharadza

#21444 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Korisnikk wrote:
0%.
Image
AmiĐa_Idriz

#21445 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by AmiĐa_Idriz »

Htio sam uganjati sve achievemente u Witcheru 3 i dosadilo mi nakon nekog vremena, moras ubit toliko i toliko protivnika i slicno. Igra izgubi smisao, postane rutina :-) Poenta RPG-a je da radis sta hoces, sa achievementima postane ko Pacman :D
Ni sekundu :mrgreen:

Jedan od najjaci achievementa ikad mi je iz Outlasta: scared by plant :mrgreen: sto je najgore, fkt se prepadnes jebene saksije sa fikusom :mrgreen:
Averus

#21446 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Zavisi od igre...
Npr. u Assassin's Creed-u ili Need For Speed nisam ganjao 100% completition, jer mi neki dijelovi igre apsolutno nisu bili zanimljivi.
Tomb Raider sam počeo igrati sa ciljem da nakucam 100%, ali u po' frke mi dosadilo nalaziti papire i otpad, pa sam samo prošišao glavne i sporedne misije, bez obraćanja pažnje na completition rate.

S druge strane Final Fantasy 7 sam igrao (po 8000000. put) kad sam kupio na steamu samo da bih nakucao 100% :D

Ima nekih igara koje ti osvoje srce i onda se zadaš da ih degustiraš do kraja... Npr u RocketLeague isto ganjam da sve Steam achievemente pokupim :)
ferratilis

#21447 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Pa i meni je Witcher 3 omiljena igra, ali neki achievementi nemaju veze s mozgom :-)

Neki achievementi su odlicni, npr. da predjes igru na najvecoj tezini. Ima jedan achievement gdje moras protivniku istovremeno nanijeti fire, cold i poison damage, sto je odlicno jer se bas moras potruditi da to uradis.

Ali achievementi koji ionako dobijes igranjem, koje je nemoguce promasiti su glupi. Ili achievement gdje ti treba 100 sati da skupis neke gluposti. Bolje je kad igra ima 20 achievementa koji imaju smisla nego 100 glupih. Samo moje misljenje :D
Mega Man X

#21448 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

http://www.ign.com/articles/2015/06/30/ ... ideo-games

Pa vi skontajte da ima sve gore do goreg.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#21450 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

svaki put kažem odoh na 100% ali mi u po frke dojadi i kontam da jednostavno nemam toliko vremena i odustanem...
Post Reply