BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#21426 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Medunjanin zaradio federalnu tuzbu iz US and A zbog pokusaja podmetanja laznih dokumenata.
- Logovan
#21427 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma ja on, zaboravih dodati da se radi o njemu.Bosanski_kralj wrote:Tin?Logovan wrote:Kako piše Calciomercato.com, za našeg reprezentativca zainteresovana su tri kluba: Verona, Inter i Milan.
Hajde pređi više.Sapunica....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21428 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
BiH-reprezentativac Tino Sven Sušić je s Hajdukom u Antalyji, ali prvoligaš iz istoimenog grada poslao je u Split ponudu za posudbu veznjaka koji uskoro puni 24. godine. Turski mediji pišu da bi Antalyspor Hajduku za posudbu platio 1,5 milijuna eura, a na kraju sezone imala bi opciju otkupa ugovora.
25. klub na mojoj listi koji želi TSS-a
- mirzadelibasic
#21429 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Marko Vejinovic (25 godina), zadnji vezni u Feynordu. Zna li neko nesto o ovom igracu? Vrijednost mu je 5 miliona i igrao je za sve mladje selekcije Holandije. Ima i naše dezavljanstvo ja mislim.
Jel ovo onaj supak sto je odbio BiH, a Holandija ga naguzila?
Jel ovo onaj supak sto je odbio BiH, a Holandija ga naguzila?
-
palermo
#21430 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mislim da ga je holndski selektor već pozvao bio za neku prijateljsku, a i ako nije, koliko ja znam komšije već čekaju u redu za njega, tako da otpis.....mirzadelibasic wrote:Marko Vejinovic (25 godina), zadnji vezni u Feynordu. Zna li neko nesto o ovom igracu? Vrijednost mu je 5 miliona i igrao je za sve mladje selekcije Holandije. Ima i naše dezavljanstvo ja mislim.
- luckylaka
#21431 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nasi strucnjaci vjerovatno nisu ni culi za njega.Oni kad procitaju neko ime na forumu onda se dignu traziti ga .Ovaj Marko bi lego ko budali samar.palermo wrote:Mislim da ga je holndski selektor već pozvao bio za neku prijateljsku, a i ako nije, koliko ja znam komšije već čekaju u redu za njega, tako da otpis.....mirzadelibasic wrote:Marko Vejinovic (25 godina), zadnji vezni u Feynordu. Zna li neko nesto o ovom igracu? Vrijednost mu je 5 miliona i igrao je za sve mladje selekcije Holandije. Ima i naše dezavljanstvo ja mislim.
-
palermo
#21432 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma nema šanse za njega, ni Srbi se izugleda ne mogu izboriti z njega, a ne mi......nema ovo veze s stručnjacimaluckylaka wrote: Nasi strucnjaci vjerovatno nisu ni culi za njega.Oni kad procitaju neko ime na forumu onda se dignu traziti ga .Ovaj Marko bi lego ko budali samar.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#21433 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Velkoski wrote:BiH-reprezentativac Tino Sven Sušić je s Hajdukom u Antalyji, ali prvoligaš iz istoimenog grada poslao je u Split ponudu za posudbu veznjaka koji uskoro puni 24. godine. Turski mediji pišu da bi Antalyspor Hajduku za posudbu platio 1,5 milijuna eura, a na kraju sezone imala bi opciju otkupa ugovora.
Najrealnije do sad i vrlo moguce
- mirzadelibasic
#21434 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
U Holandiji izgleda nema mjesta za njega, jer nije ni u prijateljskoj ni minute odigrao, a u kvalifikacijama ga nije bilo ni na širem spisku. Što znači da nije ni debitovao.luckylaka wrote:Nasi strucnjaci vjerovatno nisu ni culi za njega.Oni kad procitaju neko ime na forumu onda se dignu traziti ga .Ovaj Marko bi lego ko budali samar.palermo wrote:Mislim da ga je holndski selektor već pozvao bio za neku prijateljsku, a i ako nije, koliko ja znam komšije već čekaju u redu za njega, tako da otpis.....mirzadelibasic wrote:Marko Vejinovic (25 godina), zadnji vezni u Feynordu. Zna li neko nesto o ovom igracu? Vrijednost mu je 5 miliona i igrao je za sve mladje selekcije Holandije. Ima i naše dezavljanstvo ja mislim.
Srbija na njegovoj poziciji ima Matića, Gudelja, Milivojevica, a sada im dolaze Brasanac i Grujic, sve dobri igrači, a konkurencija ogromna.
Mi na ovoj poziciji imamo Besica i Pjanica, tako da bi nam ovaj momak legao ko budali šamar, što ti reče i riješili bi tu poziciju u narednih 5 godina.
Samo ne znam šta čeka Meša, neka ga pozove i znat ćemo na čemu smo sa njim.
- luckylaka
#21435 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Valjda nasi strucnjaci cekaju da ga neko drugi pozove pa da poslije kazu,,vid supka i patriote izabra drugu reprezentaciju"Pa u cijelom svijetu nema vecih levat nego sto su ovi nasi u savezu.Jel Rahimic za nesto imenovan u savezu,dze su silni dzabalebarosi koji treba da prete potencionalne kandidate po europi.
- Bianconeri1988
#21436 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... a_la_roma/
Lijep tekst o bh. reprezentativcima u Italiji i to od strane jednog od najeminentnijih svjetskih sportskih listova, meni lično najmržeg.
Lijep tekst o bh. reprezentativcima u Italiji i to od strane jednog od najeminentnijih svjetskih sportskih listova, meni lično najmržeg.
- mirzadelibasic
#21437 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Neka zavire u mlađe selekcije Austrije i Švicarske, naših momaka na pretek.luckylaka wrote:Valjda nasi strucnjaci cekaju da ga neko drugi pozove pa da poslije kazu,,vid supka i patriote izabra drugu reprezentaciju"Pa u cijelom svijetu nema vecih levat nego sto su ovi nasi u savezu.Jel Rahimic za nesto imenovan u savezu,dze su silni dzabalebarosi koji treba da prete potencionalne kandidate po europi.
Između ostalih imaju Omerovic i Arnel Jakupovic. Ostale sam zaboravio, ali ima ih i može nešto biti od tih omladinaca.
- cyprus
- jeza u ledja
#21439 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
vau sta je ovo. ne sjecam se da smo ikad imali 3 rep'stativca u jednom klubu 
- cyprus
#21440 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A Energie Cottbus? 
- ljevoruki
#21441 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nema nista ni od ovoga, 1,5M je puno, nece to niko platiti.Slo Burner wrote:Velkoski wrote:BiH-reprezentativac Tino Sven Sušić je s Hajdukom u Antalyji, ali prvoligaš iz istoimenog grada poslao je u Split ponudu za posudbu veznjaka koji uskoro puni 24. godine. Turski mediji pišu da bi Antalyspor Hajduku za posudbu platio 1,5 milijuna eura, a na kraju sezone imala bi opciju otkupa ugovora.
Pogotovo klub sa zacelja turske lige.
Jos jedna bomba u reziji brace Susic.
- jeza u ledja
#21442 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
dzemenadzecyprus wrote:A Energie Cottbus?
- ultima_palabra
#21443 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Slažem se.Slo Burner wrote:Velkoski wrote:BiH-reprezentativac Tino Sven Sušić je s Hajdukom u Antalyji, ali prvoligaš iz istoimenog grada poslao je u Split ponudu za posudbu veznjaka koji uskoro puni 24. godine. Turski mediji pišu da bi Antalyspor Hajduku za posudbu platio 1,5 milijuna eura, a na kraju sezone imala bi opciju otkupa ugovora.
-
Mobile_Disco
#21444 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima 
- ultima_palabra
#21445 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Za mjesec dana na Bernabeu, a Tino u ZaprešićMobile_Disco wrote:Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima
- Edin H.
#21446 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Eki ovog Behrama, sto ga je klapio Reading, ima loptu ko Beckam
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... sport.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... sport.html
-
Mobile_Disco
#21447 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Auuuu na to sam totalno zaboravioultima_palabra wrote:Za mjesec dana na Bernabeu, a Tino u ZaprešićMobile_Disco wrote:Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima
- Point.
#21448 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zar je moguce da Zuka, to olicje loseg covjeka i loseg fudbalera, napravi haman 3 transfera od SP a Tino ne moze iz Hajduka? E moj Pape, pa stvarno si bio ubleha samo taka.Mobile_Disco wrote:Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima
- mirzadelibasic
#21449 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I to dosta dobra tri transfera, Chievo, Sampdorija i Roma. Uzlazna putanja u karijeri.Point. wrote:Zar je moguce da Zuka, to olicje loseg covjeka i loseg fudbalera, napravi haman 3 transfera od SP a Tino ne moze iz Hajduka? E moj Pape, pa stvarno si bio ubleha samo taka.Mobile_Disco wrote:Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima
PS negdje sam pročitao da je na posudbi u Romi? Je li stvarno to istina ili ga mogu otkupiti?
-
Nadzorna_ploca
#21450 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne kontam cemu prozivanja Safeta Susica?
Pa zna se da njegov nepoziv nema nikakve veze sa igrackim kvalitetima..
Pa zna se da njegov nepoziv nema nikakve veze sa igrackim kvalitetima..