BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#21426 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Medunjanin zaradio federalnu tuzbu iz US and A zbog pokusaja podmetanja laznih dokumenata.
Logovan

#21427 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Bosanski_kralj wrote:
Logovan wrote:Kako piše Calciomercato.com, za našeg reprezentativca zainteresovana su tri kluba: Verona, Inter i Milan.

Hajde pređi više. :roll: Sapunica....
Tin?
Ma ja on, zaboravih dodati da se radi o njemu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21428 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

BiH-reprezentativac Tino Sven Sušić je s Hajdukom u Antalyji, ali prvoligaš iz istoimenog grada poslao je u Split ponudu za posudbu veznjaka koji uskoro puni 24. godine. Turski mediji pišu da bi Antalyspor Hajduku za posudbu platio 1,5 milijuna eura, a na kraju sezone imala bi opciju otkupa ugovora.

25. klub na mojoj listi koji želi TSS-a :oops:
mirzadelibasic

#21429 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mirzadelibasic »

Marko Vejinovic (25 godina), zadnji vezni u Feynordu. Zna li neko nesto o ovom igracu? Vrijednost mu je 5 miliona i igrao je za sve mladje selekcije Holandije. Ima i naše dezavljanstvo ja mislim.

Jel ovo onaj supak sto je odbio BiH, a Holandija ga naguzila?
palermo

#21430 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

mirzadelibasic wrote:Marko Vejinovic (25 godina), zadnji vezni u Feynordu. Zna li neko nesto o ovom igracu? Vrijednost mu je 5 miliona i igrao je za sve mladje selekcije Holandije. Ima i naše dezavljanstvo ja mislim.
Mislim da ga je holndski selektor već pozvao bio za neku prijateljsku, a i ako nije, koliko ja znam komšije već čekaju u redu za njega, tako da otpis.....
luckylaka

#21431 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

palermo wrote:
mirzadelibasic wrote:Marko Vejinovic (25 godina), zadnji vezni u Feynordu. Zna li neko nesto o ovom igracu? Vrijednost mu je 5 miliona i igrao je za sve mladje selekcije Holandije. Ima i naše dezavljanstvo ja mislim.
Mislim da ga je holndski selektor već pozvao bio za neku prijateljsku, a i ako nije, koliko ja znam komšije već čekaju u redu za njega, tako da otpis.....
Nasi strucnjaci vjerovatno nisu ni culi za njega.Oni kad procitaju neko ime na forumu onda se dignu traziti ga .Ovaj Marko bi lego ko budali samar.
palermo

#21432 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

luckylaka wrote: Nasi strucnjaci vjerovatno nisu ni culi za njega.Oni kad procitaju neko ime na forumu onda se dignu traziti ga .Ovaj Marko bi lego ko budali samar.
Ma nema šanse za njega, ni Srbi se izugleda ne mogu izboriti z njega, a ne mi......nema ovo veze s stručnjacima
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#21433 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Slo Burner »

Velkoski wrote:BiH-reprezentativac Tino Sven Sušić je s Hajdukom u Antalyji, ali prvoligaš iz istoimenog grada poslao je u Split ponudu za posudbu veznjaka koji uskoro puni 24. godine. Turski mediji pišu da bi Antalyspor Hajduku za posudbu platio 1,5 milijuna eura, a na kraju sezone imala bi opciju otkupa ugovora.

Najrealnije do sad i vrlo moguce
mirzadelibasic

#21434 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mirzadelibasic »

luckylaka wrote:
palermo wrote:
Nasi strucnjaci vjerovatno nisu ni culi za njega.Oni kad procitaju neko ime na forumu onda se dignu traziti ga .Ovaj Marko bi lego ko budali samar.
U Holandiji izgleda nema mjesta za njega, jer nije ni u prijateljskoj ni minute odigrao, a u kvalifikacijama ga nije bilo ni na širem spisku. Što znači da nije ni debitovao.

Srbija na njegovoj poziciji ima Matića, Gudelja, Milivojevica, a sada im dolaze Brasanac i Grujic, sve dobri igrači, a konkurencija ogromna.

Mi na ovoj poziciji imamo Besica i Pjanica, tako da bi nam ovaj momak legao ko budali šamar, što ti reče i riješili bi tu poziciju u narednih 5 godina.

Samo ne znam šta čeka Meša, neka ga pozove i znat ćemo na čemu smo sa njim.
luckylaka

#21435 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Valjda nasi strucnjaci cekaju da ga neko drugi pozove pa da poslije kazu,,vid supka i patriote izabra drugu reprezentaciju"Pa u cijelom svijetu nema vecih levat nego sto su ovi nasi u savezu.Jel Rahimic za nesto imenovan u savezu,dze su silni dzabalebarosi koji treba da prete potencionalne kandidate po europi.
Bianconeri1988

#21436 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bianconeri1988 »

http://www.corrieredellosport.it/news/c ... a_la_roma/

Lijep tekst o bh. reprezentativcima u Italiji i to od strane jednog od najeminentnijih svjetskih sportskih listova, meni lično najmržeg. :-D
mirzadelibasic

#21437 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mirzadelibasic »

luckylaka wrote:Valjda nasi strucnjaci cekaju da ga neko drugi pozove pa da poslije kazu,,vid supka i patriote izabra drugu reprezentaciju"Pa u cijelom svijetu nema vecih levat nego sto su ovi nasi u savezu.Jel Rahimic za nesto imenovan u savezu,dze su silni dzabalebarosi koji treba da prete potencionalne kandidate po europi.
Neka zavire u mlađe selekcije Austrije i Švicarske, naših momaka na pretek.
Između ostalih imaju Omerovic i Arnel Jakupovic. Ostale sam zaboravio, ali ima ih i može nešto biti od tih omladinaca.
cyprus

#21438 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Sretno Zuki...
jeza u ledja

#21439 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

vau sta je ovo. ne sjecam se da smo ikad imali 3 rep'stativca u jednom klubu :-)
cyprus

#21440 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

A Energie Cottbus? :mrgreen:
ljevoruki

#21441 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ljevoruki »

Slo Burner wrote:
Velkoski wrote:BiH-reprezentativac Tino Sven Sušić je s Hajdukom u Antalyji, ali prvoligaš iz istoimenog grada poslao je u Split ponudu za posudbu veznjaka koji uskoro puni 24. godine. Turski mediji pišu da bi Antalyspor Hajduku za posudbu platio 1,5 milijuna eura, a na kraju sezone imala bi opciju otkupa ugovora.

Nema nista ni od ovoga, 1,5M je puno, nece to niko platiti.
Pogotovo klub sa zacelja turske lige.
Jos jedna bomba u reziji brace Susic.
jeza u ledja

#21442 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:A Energie Cottbus? :mrgreen:
dzemenadze :-D :thumbup:
ultima_palabra

#21443 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Slo Burner wrote:

Slažem se.
Mobile_Disco

#21444 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mobile_Disco »

Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima :D
ultima_palabra

#21445 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Mobile_Disco wrote:Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima :D
Za mjesec dana na Bernabeu, a Tino u Zaprešić :lol:
Edin H.

#21446 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Eki ovog Behrama, sto ga je klapio Reading, ima loptu ko Beckam :-)

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... sport.html
Mobile_Disco

#21447 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mobile_Disco »

ultima_palabra wrote:
Mobile_Disco wrote:Zuka i pored toga sto nije igrao svjetsko napravi 3 odlicna transfera.. Sretno Zuka u Romi! Susici na apaurinima :D
Za mjesec dana na Bernabeu, a Tino u Zaprešić :lol:
Auuuu na to sam totalno zaboravio :D
Point.

#21448 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Zar je moguce da Zuka, to olicje loseg covjeka i loseg fudbalera, napravi haman 3 transfera od SP a Tino ne moze iz Hajduka? E moj Pape, pa stvarno si bio ubleha samo taka. :-)
mirzadelibasic

#21449 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mirzadelibasic »

Point. wrote:
Zar je moguce da Zuka, to olicje loseg covjeka i loseg fudbalera, napravi haman 3 transfera od SP a Tino ne moze iz Hajduka? E moj Pape, pa stvarno si bio ubleha samo taka. :-)
I to dosta dobra tri transfera, Chievo, Sampdorija i Roma. Uzlazna putanja u karijeri.

PS negdje sam pročitao da je na posudbi u Romi? Je li stvarno to istina ili ga mogu otkupiti?
Nadzorna_ploca

#21450 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Nadzorna_ploca »

Ne kontam cemu prozivanja Safeta Susica?
Pa zna se da njegov nepoziv nema nikakve veze sa igrackim kvalitetima.. :-)
Post Reply