Ja sam kao klinac bio izuzetno temperamentan, konfliktan. Nakon dvije-tri rijeci svadje, odmah idem sakama. I sjecam se jednom, na fudbalu, kako sam zgrmio na starijeg lika, poceo mu psovati bogove itd... I dobijem samar. Stari kada je saznao i on mi zavezao par samara, iako je mogao prebiti tog momka. Momku 25, a meni 15... i da se ja derem na njega, da mu psujem...!?? Ne ide. I nisam vise nikad slicno ponovio. Na grub nacin naucio lekciju koja mi je koristila u zivotu.
E tako ni ja ne mogu trpiti da mi se neki slino unosi u facu. Normalno da bih ga sastavio sa zemljom.
Isto tako, ako vidim da se neki klinac zalece na stariju osobu, makar mi bio najrodjeniji, probat cu ga zaustaviti, pa i tazgu opaliti ako se bude protivio. Sta Musa ima ici na Mozgova!?? Zasto? Kakva je to gluma!??? Podsjeca na Balotelija koji je glupostima upropastio karijeru.
Klinci su grozni danas. Moj jaran, sila od covjeka, veoma nezgodan i zajeban lik kada mu se dirne u zivac. I nasali se na racun balavca od 18 godina (bezvezna, obicna, lagana sala), koji je ujedno karatas, pa se malo ufurao... i mali njemu odgovori, 'mr's u pizdu materinu'...

... Mene presjeklo, odmah ga uhvatim oko struka.

Polomio bi i njega i cijelu njegovu porodicu.

I govori moj dobri jaro sam sebi 'smiri se jebo te bog, dijete, smiri se...'
I bas komentarisemo danas Musu. Kaze, ja bih ga ondje naucio lekciju za sva vremena.
Klinci su danas STRASNO bezborzani, STRASNO. Jos ako ih se podrzi, ako osjete da su neko i nesto, budu jos gori. Musa mi je drag i zelim da bude najbolji igrac Lejkersa, ali treba se malo uhavizati, treba mu neko objasniti...