Bakir i Fahro, mjera svega, opet pričaju o sebi. Ne znam za druge, ali pored takvih i sličnih iz SDP, DF.. žalim što ne odoh glasati za Džebraila u Predsjedništvu. Zalutao normalan.. E ne znam jedino da li i on voli uzeti auto od 212 hiljada i da li ima ambicioznu ženu koja bi uzela 78 hiljada godišnje neto, a sve se nadam da bi ga stid bila da se tim bavi dok ovaj narod propada._BataZiv_0809 wrote:Dok glasas i podrzavas-ti si isto sto i oniHM 2011 wrote: Vođe naše SDA potpisuju koalicioni sporazum sa čelnicima SBB-a u svrhu formiranja funkcionalne vlade, a navodno će istom sporazumu biti priključeni i SzaBIH i BPS koliko sam shvatio ?BPS i SzaBiH-od zla oca, gore matere, naspram njih ste vi smučarsko društvo.
Nego, uze Fahro sve federalne ministre, a Bakir ih obeć'o ZaBih I A-sda. I tu be se neko unezgodio ali Bakir ne, odmah se snađe i kaže imaju i mjesta pomoćnika i zavoda..
Ko nije skontao, to je onih 229 mjesta rukovodećih službenika za koje su prije par dana lopovski kradeze ministar i blentavi sda premijer govorili da idu na mandat radi veće efikasnosti, kao fol konkursom.
Kakva crna efikasnost, nego nezajažljive proklete stranke.. To su jedini uslovi, i vazelin. Samo da se svi sada rastale koje mjesto kojem 'da doprinesu'.