Narod nije zao, ne podmeci, nisam to rekao. Tvoja stranka je zlo, cisto nepatvoreno zlo, jos otkako je koalirala sa Karadzicem i Bobanom.HM 2011 wrote: Ja otvoreno tvrdim da plasiraš ublehu i da se ne radi o zlu, i da ovaj narod nije zao....
da otvoreno agitujem, jel ti to šta čudno ? za koga ti agituješ kada radiš protiv SDA ? Za još veće zlo za moj narod - za razjedinjenost moga naroda ? Jesi li predziđe kriščanstva, jel ne želiš islamsku državu na balkanu, onda se POBOSANČI i POHERCEGOVČI i komplet i srbe i hrvate isto pa i meni isto sugestiraj.
SDA-All about
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21376 Re: SDA-All about
-
HM 2011
#21377 Re: SDA-All about
Svi članovi te stranke su ljudi iz naroda, stranka je narodna..._BataZiv_0809 wrote:Narod nije zao, ne podmeci, nisam to rekao. Tvoja stranka je zlo, cisto nepatvoreno zlo, jos otkako je koalirala sa Karadzicem i Bobanom.HM 2011 wrote: Ja otvoreno tvrdim da plasiraš ublehu i da se ne radi o zlu, i da ovaj narod nije zao....
da otvoreno agitujem, jel ti to šta čudno ? za koga ti agituješ kada radiš protiv SDA ? Za još veće zlo za moj narod - za razjedinjenost moga naroda ? Jesi li predziđe kriščanstva, jel ne želiš islamsku državu na balkanu, onda se POBOSANČI i POHERCEGOVČI i komplet i srbe i hrvate isto pa i meni isto sugestiraj.
Svrha koalicije sa Karadžićem i Bobanom je bila BiH svih nas - ali niti karadžiću niti bobanu se nije sviđala ta ideja - a da nisu imali mandata od naroda to ne možeš osporiti...
Želiš li još šta reći o zlu ? Izvoli ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21378 Re: SDA-All about
A odakle su druge stranke? S Marsa?HM 2011 wrote:
Svi članovi te stranke su ljudi iz naroda, stranka je narodna...
Svrha koalicije sa Karadžićem i Bobanom je bila BiH svih nas - ali niti karadžiću niti bobanu se nije sviđala ta ideja - a da nisu imali mandata od naroda to ne možeš osporiti...
A sto se tice Karazdica i Bobana-vi ste isti.
-
HM 2011
#21379 Re: SDA-All about
Koje druge stranke - SDP - pokazao se, SBB - takođe, SzaBiH prezentacija samo takva, DF/NS margina...._BataZiv_0809 wrote:A odakle su druge stranke? S Marsa?HM 2011 wrote:
Svi članovi te stranke su ljudi iz naroda, stranka je narodna...
A sto se tice Karazdica i Bobana-vi ste isti.
Možda misliš na HDZ ili SDS odakle su oni.... Bogami posveti se historiji....
Šta još želiš reći o zlu, i ko smo to MI ? Ja znam ko sam ja - ali ko smo to Mi ? gubiš tlo pod nogama, jel tvoj sljedeći argument da mi je glava kockasta ili da sam klempav....
Last edited by HM 2011 on 15/10/2015 19:01, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21380 Re: SDA-All about
Vi ste SDA.HM 2011 wrote: Šta još želiš reći o zlu, i ko smo to MI ? Ja znam ko sam ja - ali ko smo to Mi ? gubiš tlo pod nogama, jel tvoj sljedeći argument da mi je glava kockasta ili da sam klempav....
Ne znam kakav ti je oblik glave, niti me zanima. Znam kakav ti je obraz dok imas drskosti braniti SDA.
-
HM 2011
#21381 Re: SDA-All about
Kao prvo da bi mi mogao reći da sam SDA u formi u kojoj to plasiras- moram obnašati političku funkciju u zakonodavnim ili izvršnim tijelima u BiH - pošto me u tome nema - ne ja nisam SDA, ja sam Supporter SDA, glasač SDA, ali da mi kažeš da utičem na politiku ove zemlje - ne ja nemam nikakvog uticaja - žao mi je, ljudi ubiru apanaže za to, i ja bih preuzeo takvu odgovornost, ali, izgleda ne mogu doći na red._BataZiv_0809 wrote:Vi ste SDA.HM 2011 wrote: Šta još želiš reći o zlu, i ko smo to MI ? Ja znam ko sam ja - ali ko smo to Mi ? gubiš tlo pod nogama, jel tvoj sljedeći argument da mi je glava kockasta ili da sam klempav....
Ne znam kakav ti je oblik glave, niti me zanima. Znam kakav ti je obraz dok imas drskosti braniti SDA.
Ne treba mi drskost - dovoljno je da vidim šta su uradili oni koji su na napadanju SDA došli do komada vlasti - srozavaju moj narod što je više moguće.
Treba li obraz za napadanje na SDA nakon svega ? Da ih malo prozovemo za kriminalnu hobotnicu, za politička ubistva ?
Tvrdim da se svodiš na argument "hamo vidi mu glave" jer ti ništa drugo nije preostalo.
Te zato podsjećam
Samo SDA na svim nivoima, u jedinstvu je snaga, pokaži odgovornost - traži odgovornost.
*Znaš li ko nedostaje, lik sa poselami čovića, ili možda lik sa eto SNSD-a sad ce Željko da nas odbrani.)
Last edited by HM 2011 on 15/10/2015 19:11, edited 3 times in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21382 Re: SDA-All about
A s kim ste u koaliciji od juce?HM 2011 wrote:
Ne treba mi drsost - dovoljno je da vidim šta su uradili oni koji su na napadanju SDA došli do komada vlasti - srozavaju moj narod što je više moguće.
Treba li obraz za napadanje na SDA nakon svega ? Da ih malo prozovemo za kriminalnu hobotnicu, za politička ubistva ?
-
HM 2011
#21383 Re: SDA-All about
Kao prvo da bi mi mogao reći da sam SDA u formi u kojoj to plasiras - moram obnašati političku funkciju u zakonodavnim ili izvršnim tijelima u BiH - pošto me u tome nema - ne ja nisam SDA, ja sam Supporter SDA, glasač SDA, ali da mi kažeš da utičem na politiku ove zemlje - ne ja nemam nikakvog uticaja - žao mi je, ljudi ubiru apanaže za to, i ja bih preuzeo takvu odgovornost, ali, izgleda ne mogu doći na red._BataZiv_0809 wrote:A s kim ste u koaliciji od juce?HM 2011 wrote:
Ne treba mi drsost - dovoljno je da vidim šta su uradili oni koji su na napadanju SDA došli do komada vlasti - srozavaju moj narod što je više moguće.
Vođe naše SDA potpisuju koalicioni sporazum sa čelnicima SBB-a u svrhu formiranja funkcionalne vlade, a navodno će istom sporazumu biti priključeni i SzaBIH i BPS koliko sam shvatio ?
Ima li nešto o zlu ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21384 Re: SDA-All about
Dok glasas i podrzavas-ti si isto sto i oniHM 2011 wrote:
Kao prvo da bi mi mogao reći da sam SDA u formi u kojoj to plasiras - moram obnašati političku funkciju u zakonodavnim ili izvršnim tijelima u BiH - pošto me u tome nema - ne ja nisam SDA, ja sam Supporter SDA, glasač SDA, ali da mi kažeš da utičem na politiku ove zemlje - ne ja nemam nikakvog uticaja - žao mi je, ljudi ubiru apanaže za to, i ja bih preuzeo takvu odgovornost, ali, izgleda ne mogu doći na red.
Vođe naše SDA potpisuju koalicioni sporazum sa čelnicima SBB-a u svrhu formiranja funkcionalne vlade, a navodno će istom sporazumu biti priključeni i SzaBIH i BPS koliko sam shvatio ?
Ima li nešto o zlu ?
Budi covjek i priznaj da ovo na forumu radis po zadatku. Znam da hoces da se uhljebis preko stranke. Nisi ni prvi ni posljednji, ali vala brate nemoj nam vrijedjati inteligenciju.
-
HM 2011
#21385 Re: SDA-All about
Glasam i podržavam jer zaista vidim prednosti za sve nas -_BataZiv_0809 wrote:Dok glasas i podrzavas-ti si isto sto i oniHM 2011 wrote:
Kao prvo da bi mi mogao reći da sam SDA u formi u kojoj to plasiras - moram obnašati političku funkciju u zakonodavnim ili izvršnim tijelima u BiH - pošto me u tome nema - ne ja nisam SDA, ja sam Supporter SDA, glasač SDA, ali da mi kažeš da utičem na politiku ove zemlje - ne ja nemam nikakvog uticaja - žao mi je, ljudi ubiru apanaže za to, i ja bih preuzeo takvu odgovornost, ali, izgleda ne mogu doći na red.
Ima li nešto o zlu ?BPS i SzaBiH-od zla oca, gore matere, naspram njih ste vi smučarsko društvo.
Budi covjek i priznaj da ovo na forumu radis po zadatku. Znam da hoces da se uhljebis preko stranke. Nisi ni prvi ni posljednji, ali vala brate nemoj nam vrijedjati inteligenciju.
Pokušao sam i sa drugim strankama i utvrdio da se radi o običnoj prevari i ko god da me zna zna da tu nema spora. Nema zadatka osim onog koji sam sebi zadam, nema šefa, nema hijerarhije.
To se zove slobodno vrijeme. Izabrao sam baš ovo - šta to tebe toliko pogađa ? U jedinstvu je snaga. Budi dio SDA. Naše SDA.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21386 Re: SDA-All about
Pogadja me jer su stranacki prvaci tvoje SDA prodavali humanitarnu pomoc namijenjenu narodu. Npr. a primjera imam koliko hoces. Ovaj mi je najstrasniji poslije šurovanja sa Radovanom.HM 2011 wrote: Glasam i podržavam jer zaista vidim prednosti za sve nas -
Pokušao sam i sa drugim strankama i utvrdio da se radi o običnoj prevari i ko god da me zna zna da tu nema spora. Nema zadatka osim onog koji sam sebi zadam, nema šefa, nema hijerarhije.
To se zove slobodno vrijeme. Izabrao sam baš ovo - šta to tebe toliko pogađa ? U jedinstvu je snaga. Budi dio SDA. Naše SDA.
-
HM 2011
#21387 Re: SDA-All about
Nisu stranački prvaci bili na čelu crvenog krsta ili merhameta._BataZiv_0809 wrote:Pogadja me jer su stranacki prvaci tvoje SDA prodavali humanitarnu pomoc namijenjenu narodu. Npr. a primjera imam koliko hoces. Ovaj mi je najstrasniji poslije šurovanja sa Radovanom.HM 2011 wrote: Glasam i podržavam jer zaista vidim prednosti za sve nas -
Nisu se strančki prvaci bavili švercom hrane u ratu.
i tu griješiš. Primjera koliko hoćeš - nikakve pozicije u stranci niti strankama.
Last edited by HM 2011 on 15/10/2015 19:36, edited 1 time in total.
-
starisalko
#21388 Re: SDA-All about
Sto bi narod reko,puscan slanca.Jos jugo zapuhoHM 2011 wrote:Glasam i podržavam jer zaista vidim prednosti za sve nas -_BataZiv_0809 wrote:
Dok glasas i podrzavas-ti si isto sto i oniBPS i SzaBiH-od zla oca, gore matere, naspram njih ste vi smučarsko društvo.
-
HM 2011
#21389 Re: SDA-All about
Lanca nije niti bilo, što je najsmješnije, a pošto bi neki i na lancu držali ljude,starisalko wrote:Sto bi narod reko,puscan slanca.Jos jugo zapuhoHM 2011 wrote:Glasam i podržavam jer zaista vidim prednosti za sve nas -_BataZiv_0809 wrote:
Dok glasas i podrzavas-ti si isto sto i oniBPS i SzaBiH-od zla oca, gore matere, naspram njih ste vi smučarsko društvo.
još jedan razlog za samo SDA u jedinstvu je snaga.
Da ti određuje šta ćeš raditi u svoje slobodno vrijeme, da svi uzmemo crvene knjižice ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21390 Re: SDA-All about
Ma yok, moj otac sa linije šefovao Merhametom.HM 2011 wrote: Nisu stranački prvaci bili na čelu crvenog krsta ili merhameta.
i tu griješiš. Primjera koliko hoćeš - nikakve pozicije u stranci niti strankama.
-
dezurni_ucenik
#21391 Re: SDA-All about
_BataZiv_0809 wrote:Ma yok, moj otac sa linije šefovao Merhametom.HM 2011 wrote: Nisu stranački prvaci bili na čelu crvenog krsta ili merhameta.
Sta se sa likom svadjas, garant se javlja iz stranacke centrale. Ovdje ispravlja krive drine. Isto ko i onaj ujeb sto brani bh telekom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21392 Re: SDA-All about
Ne znam ni ja koji mi je qrtz. U pravu si drugar.dezurni_ucenik wrote:
Sta se sa likom svadjas, garant se javlja iz stranacke centrale. Ovdje ispravlja krive drine. Isto ko i onaj ujeb sto brani bh telekom.
Ko to brani telekom
-
dezurni_ucenik
#21393 Re: SDA-All about
ja mislim da je mirza15. Ne sjecam se koja je tema bila u pitanju, ali na kraju je levat priznao da radi u Telekomu. Samo steta je da lik boravi 24/7 na ovom forumu i da za to uzima cetverocifrenu cifru. Nesto slicno ko i ovaj hm2011_BataZiv_0809 wrote:Ne znam ni ja koji mi je qrtz. U pravu si drugar.dezurni_ucenik wrote:
Ko to brani telekom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21394 Re: SDA-All about
A na temi o Siriji imamo jednog novinara Al Lažiredezurni_ucenik wrote: ja mislim da je mirza15. Ne sjecam se koja je tema bila u pitanju, ali na kraju je levat priznao da radi u Telekomu. Samo steta je da lik boravi 24/7 na ovom forumu i da za to uzima cetverocifrenu cifru. Nesto slicno ko i ovaj hm2011
Šteta što nije premijerova mala, imao bih joj štošta predložiti
-
dezurni_ucenik
#21395 Re: SDA-All about
_BataZiv_0809 wrote:A na temi o Siriji imamo jednog novinara Al Lažiredezurni_ucenik wrote: ja mislim da je mirza15. Ne sjecam se koja je tema bila u pitanju, ali na kraju je levat priznao da radi u Telekomu. Samo steta je da lik boravi 24/7 na ovom forumu i da za to uzima cetverocifrenu cifru. Nesto slicno ko i ovaj hm2011![]()
Šteta što nije premijerova mala, imao bih joj štošta predložiti![]()
Bio je prije nekoliko godina jedan nas poznati novinar/voditelj na forumu. Pisao svasta o kolegama iz struke. Provalili neki forumasi o kome je rijec, valjda pisao o sebi previse, kojeg psa voda, auto i slicne informacije. Nakon toga nikad se nije vise pojavio.
Last edited by dezurni_ucenik on 15/10/2015 20:04, edited 1 time in total.
- AntiKrist
#21396 Re: SDA-All about
Jos da nam se vrati Rizzo Ruzza 
-
HM 2011
#21397 Re: SDA-All about
primjer sarajevo rat_BataZiv_0809 wrote:Ma yok, moj otac sa linije šefovao Merhametom.HM 2011 wrote: Nisu stranački prvaci bili na čelu crvenog krsta ili merhameta.
Alemko Nuhanovic
Selver Oruc
Alija Delimustafic
Delkiustafic je zavrsio u zatvoru jos u ratu.
Alemko i Selver nisu vidjeli zatvora a sto bi, podmicivali sve armijske rukovodioce i svercali sta god da su htjeli, a narod ginuo za kilu brasna ili cak i obecanje da ce dobiti kilu brasna koje na kraju nije niti bilo.
a politicari blejali ili bivali iznenandjeni sa stekom cigara usred rata kada dodju na kafu kod njih.
mogu li ja biti mirnodopski politicar a ne ratni politicar.
- XXS
#21398 Re: SDA-All about
Samo Sfahro SDA Spasava
ps - jednu vrecu za mog Bakira
-
HM 2011
#21399 Re: SDA-All about
Valjda federaciju i predlozeni set reformi.XXS wrote:Samo Sfahro SDA Spasava![]()
pored ovoliko pokusaja podmetanja nasoj SDA dvoumim se da napisem knjigu: Pogled na profil, ideologiju, politiku SDA....
al nesto mi previse nisko zvuci...
ko bi bio recenzent..
- XXS
#21400 Re: SDA-All about
Nema potrebe za knjigom kad jedna recenica sve pojasnjava.HM 2011 wrote:...dvoumim se da napisem knjigu: Pogled na lik, djelo i politicku filozofiju SDA....
Lik je septicka jama puna govana, djelo je unistena i pokradena drzava, a filozofija je feudalna.
Samo Sfahro SDA Spasava!