Anestezija wrote:Pricaju dvojica vehabija,joj jesi vidio Ahmeda sinoc jest se raznio
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Moderator: Chloe
Anestezija wrote:Pricaju dvojica vehabija,joj jesi vidio Ahmeda sinoc jest se raznio
alkalna_baterija wrote:evo ga anđo
Napušio se zec i pao u potok. Došli medo i lisica pa mu kažu: - "Zeko jesi normalan, izlazi, utopit ćeš se?!"
A zeko će na to:
- "Odjebite vi kopnene životinje!"
Ridjobrki wrote:Idu trojica vehabija ulicom i interno osuđuju neprikladno odjevene prolaznice...
Prođe jedna sa dubokim dekolteom...
- A subhanallah, subhanallah!
Ide nek'va u majici na bretele, sve kipi iz nje...
- Aaa, subhanallah, subhanallah!!!
Zastao jedan od njih na nekom štandu, prolazi cura u minjaku a ova dvojica:
- O subhanallahhh!!!
Kad će ovaj treći:
- Đe je, đe subhanallah???
Ridjobrki wrote:Idu trojica vehabija ulicom i interno osuđuju neprikladno odjevene prolaznice...
- O subhanallahhh!!!
Kad će ovaj treći:
insomnia78 wrote:Joj komentara na klixu na onaj clanak o lavčetu iz pionirske![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Aquatic B wrote:Razgovaraju dva Mostarca:
- "Imal' kakvih žena?"
odgovara drugi:"A gledo sam nešto, Šarapova kec?"![]()
Ne kopiraj dezulovicafloki wrote:Došao Hercegovac kod prijatelja u Međugorje, kad vidio u dvorištu iza kuće osvijetljeni teniski teren, a na njemu igraju Marin Čilić i Ivan Dodig.
"Šta je ovo?", upitao ga prijatelj, "otkud ona dvojica kod tebe??"
"Ne pitaj", odgovorio mu ovaj, "našao sam zlatnu Djevicu Mariju, pa je molio tri dana i tri noći."
"Gdje si je našao, i ja bih je nešto zamolio?", upalilo se prijatelju, a Hercegovac mu pokazao na suvenirnicu u dnu ulice.
"Obična je pedeset eura, a zlatna sto. Samo pazi, malo je nagluha."
"Ne sekiraj se", uzvratio prijatelj i požurio kupiti zlatnu Gospu.
Drugu sedmicu, vratio se i sav ljut nosi onaj pozlaćeni kipić.
"Kakva je ovo Gospa!?", požalio se odmah s vrata.
"Ja je molio pare, pa dobio jare, molio je novce, dobio ovce! Šta ću s toliko stoke?!"
"Pa rek'o sam ti da je Gospa nagluha", objasnio mu Hercegovac.
"Šta misliš, da sam ja molio da imam vrhunski tenis?"
hape wrote:Joj, krenuli dobri vicevi a ti se odmah poseres na sve. Bjez' ba, odoh sa zekom zapaliti.

baš htjedoh reći da mi djeluje ko hrvatski humorhape wrote:Ne, napisao sam ja svoj, pogledaj mi posljednji post. Nisam ti ja kriv sto je hrvatski humor odron. I to nema veze sa nacionalizmom, dzaba pokusavas skrenuti u taj pravac. Hajde eto molim te reci mi sta je smijesno u tvom posljednjem vicu? Sto je Fata rekla "u pm"?
hape wrote:Joj, krenuli dobri vicevi a ti se odmah poseres na sve. Bjez' ba, odoh sa zekom zapaliti.
Kaže Štef Joži: - "Čuj, nekaj bi ti pripovedal."baš htjedoh reći da mi djeluje ko hrvatski humor
- O subhanallahhh!!!
Kad će ovaj treći: