Hajmo Mirzu skroz izbrisati iz historije, kao što su uradili u Turskoj za Šukura.Mustang1 wrote:Kad ste brisali Nurkicu ono "dijamant bh kosarke" brisite i ovu temu skroz! Lako je biti covjek kada te ide, budi i kada ne ide!
Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#21376 Re: Mirza Teletovic all about
-
Mustang1
#21377 Re: Mirza Teletovic all about
NajboljeLogovan wrote:Hajmo Mirzu skroz izbrisati iz historije, kao što su uradili u Turskoj za Šukura.Mustang1 wrote:Kad ste brisali Nurkicu ono "dijamant bh kosarke" brisite i ovu temu skroz! Lako je biti covjek kada te ide, budi i kada ne ide!
-
Nadzorna_ploca
#21378 Re: Mirza Teletovic all about
Pa u principu to i jest to od njega, tema bi vrlo lako mogla u arhivu. Njegove tekme za repku više neće biti a imamo nba temu. 
- PriNc_ba
#21379 Re: Mirza Teletovic all about
pa krenuo musa na karaseva i mirzi nije bilo pravo da mu dira jarana balavacTomahawk11 wrote:Ne kontam sta se desilo pa izmedju njih problem. Karasev je udario Musu i iza toga frka s Mirzom.
Zato ne bih krizao nikog dok ne vidimo sta bi.
-
Dr Baltazar
#21380 Re: Mirza Teletovic all about
Tomahawk11 wrote:Ne kontam sta se desilo pa izmedju njih problem. Karasev je udario Musu i iza toga frka s Mirzom.
Mirza nije balavac i dječak da tek tako onako odreaguje. A Musa je pokazao da zna biti itekakav provokator (zakačio se i sa Mozgovom u onih par minuta). Zato treba sačekati i tek onda donijeti sud.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21381 Re: Mirza Teletovic all about
To bi bilo bas bezveze. Cuj Karasev mu jaranPriNc_ba wrote:pa krenuo musa na karaseva i mirzi nije bilo pravo da mu dira jarana balavacTomahawk11 wrote:Ne kontam sta se desilo pa izmedju njih problem. Karasev je udario Musu i iza toga frka s Mirzom.
- Maharadza
#21382 Re: Mirza Teletovic all about
Fuj Mirza, pa ljudi smo, nismo hercegovci!
- PriNc_ba
#21383 Re: Mirza Teletovic all about
ma zezam se, mada nije ni to iskljuceno. ali najrealnije je da je mirza htio da smiri musu s obzirom da se vec kurcio mozgovu i onda i sam nervozan pretjerao. a realno onaj lakat karaseva je bio za iskljucenja samo sto niko nije vidio. fkt gledam musu pomodrio na zemlju kad je pao. i trebao mu je jebat mater a mirza se nije imao sta petljati. ako je vec htio da se petlja trebao je sutati ko normalan insan a ne na kraju tekme kad je sve gotovo sprijecavati suigrace da jebu mater ruskim kabadahijama...Tomahawk11 wrote:To bi bilo bas bezveze. Cuj Karasev mu jaranPriNc_ba wrote:pa krenuo musa na karaseva i mirzi nije bilo pravo da mu dira jarana balavacTomahawk11 wrote:Ne kontam sta se desilo pa izmedju njih problem. Karasev je udario Musu i iza toga frka s Mirzom.
Last edited by PriNc_ba on 10/09/2016 23:07, edited 1 time in total.
-
Nadzorna_ploca
#21384 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza je ostavio neizbrisivu mrlju sa ovim. Sta god da je Musa uradio a nije mogao puno toga na podu nije razlog da se ovako presramotno ponasas. Ovo je takva bruka da je obiljezen za sva vremena. Ako se nastavilo i u svlačionici onda je baš hrabar i mangup.
- Maharadza
#21385 Re: Mirza Teletovic all about
Šutevi 7 od 21, 2 od 5 za 2 i 5 od 16 za 3
JEL' TE STID MAJMUNE?
JEL' TE STID MAJMUNE?
-
kurdy
#21386 Re: Mirza Teletovic all about
ovako je i džeko pljuvan poslije sp a prije je bio smaragdni dijamant...
povraca mi se i od pljuvanja i od tih hvalospjeva
povraca mi se i od pljuvanja i od tih hvalospjeva
- relativno84
- arzuhal
#21388 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza će se izvinit Musi javno, bit će to OK, Mulaomeroviću se zahvaliti i to je to...
-
LSD
#21389 Re: Mirza Teletovic all about
Udri ga Mirza, mali se nafurao opasno...neces preko Teletovića zarađivati sebi jeftine poene u javnosti
Svi smo mi Mirza Teletović
Svi smo mi Mirza Teletović
-
cassius
#21390 Re: Mirza Teletovic all about
Kakav strahovit pad u ocima , lika kojeg je citava nacija zakivala u zvijezde.
- Bosanski_kralj
#21391 Re: Mirza Teletovic all about
Ko je mozgov da se sa njim ne smije zakačiti?Dr Baltazar wrote:Tomahawk11 wrote:Ne kontam sta se desilo pa izmedju njih problem. Karasev je udario Musu i iza toga frka s Mirzom.
Zato ne bih krizao nikog dok ne vidimo sta bi.![]()
Mirza nije balavac i dječak da tek tako onako odreaguje. A Musa je pokazao da zna biti itekakav provokator (zakačio se i sa Mozgovom u onih par minuta). Zato treba sačekati i tek onda donijeti sud.
-
Rob_Atl
#21392 Re: Mirza Teletovic all about
Ja ba ne kontam ni ja,ko je Mozgov? Kad se Mirza zakacio sa Lebronom ovdje se svrsavalo na Mirzu niko nije spomenuo gdje ces na Lebrona nisi mu ni do clanaka. Sad odjednom problem sto mali Musa nije dao na sebe, nema nigdje videa ili ja nisam vidio ko je koga isprovocirao prvo, mislim na Mozgova i Dzanana. Teletovic je morao da stane iza svog saigraca ma koliko god ovaj pogresan bio, i kad se Mirza zakacio sa Lebronom nisu mu saigraci prilazili i hvatali ga za vrat i govorili znas li ti ko je on. Stipu suplju, izletio je sa parketa brzinom svjetlosti, znao je da je pogrijesio.
- Kikibombona
#21393 Re: Mirza Teletovic all about
Mali se treba izviniti. Neko sa njim treba obaviti ozbiljan razgovor, za dobrobit njegove karijere. Mora se nauciti uvazavati starije, posebno kapitena ekipe.arzuhal wrote:Mirza će se izvinit Musi javno, bit će to OK, Mulaomeroviću se zahvaliti i to je to...
Teletovic je reagovao kao svaki kapiten. Vec vidjeno milion puta, kada igrac pokusava raspravljati sa sudijom ili protivnikom, da kapiten odreaguje i upozori saigraca. Musa se ponio veoma drsko. Umjesto da se povuce, on se raspravlja sa kapitenom, sa covjekom koji je dosta stariji od njega. Drsko se unosi u facu i trazi konflikt. Ne moze se tako ponasati.
Jucer sam postavljao. 0.25. Oliver Kan. Ko je pratio ovog covjeka, sjeca se kakav je imao autoritet. Bezbroj puta se izderao sa saigrace, posebno mladje igrace. I to su cijenili u Bajernu. Kan je bio vodja, karizmaticni lider.
https://m.youtube.com/watch?v=XPi0ZKe0Ybc
Bezbroj je ovakvih primjera. Klinci se uvijek povuku pred starijim kolegama, posebno kapitenima.
- Point.
#21394 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza kao kapiten treba da brani svoje suigrace ma sta radili. Tako pravi kapiteni rade a poslije u svlacionici odrze lekciju saigracu ako je pogrijesio. Ovako psovati mladom igracu kojem si vjerovatno i uzor je dno dna.
Spahic, pravi kapiten, bi u ovoj situaciji hladno povaljo najmanje dva rusa pa bi onda pito dze problem momci.
Spahic, pravi kapiten, bi u ovoj situaciji hladno povaljo najmanje dva rusa pa bi onda pito dze problem momci.
- Point.
#21395 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza nije Kurd, nema potrebe da ga ovoliko branis.Kikibombona wrote:Mali se treba izviniti. Neko sa njim treba obaviti ozbiljan razgovor, za dobrobit njegove karijere. Mora se nauciti uvazavati starije, posebno kapitena ekipe.arzuhal wrote:Mirza će se izvinit Musi javno, bit će to OK, Mulaomeroviću se zahvaliti i to je to...
Teletovic je reagovao kao svaki kapiten. Vec vidjeno milion puta, kada igrac pokusava raspravljati sa sudijom ili protivnikom, da kapiten odreaguje i upozori saigraca. Musa se ponio veoma drsko. Umjesto da se povuce, on se raspravlja sa kapitenom, sa covjekom koji je dosta stariji od njega. Drsko se unosi u facu i trazi konflikt. Ne moze se tako ponasati.
Jucer sam postavljao. 0.25. Oliver Kan. Ko je pratio ovog covjeka, sjeca se kakav je imao autoritet. Bezbroj puta se izderao sa saigrace, posebno mladje igrace. I to su cijenili u Bajernu. Kan je bio vodja, karizmaticni lider.
https://m.youtube.com/watch?v=XPi0ZKe0Ybc
Bezbroj je ovakvih primjera. Klinci se uvijek povuku pred starijim kolegama, posebno kapitenima.
- Kikibombona
#21396 Re: Mirza Teletovic all about
Sta mislis da se Grahovac unese u facu Spahicu i krene mu nesto granati? Pa polomio bi ga.Point. wrote:Mirza kao kapiten treba da brani svoje suigrace ma sta radili. Tako pravi kapiteni rade a poslije u svlacionici odrze lekciju saigracu ako je pogrijesio. Ovako psovati mladom igracu kojem si vjerovatno i uzor je dno dna.
Koliko su se puta Oliver Kan i Roj Kin izderali na saigrace? I???
Cinjenica je da danas balavci nemaju nikakvog postovanja, DA NE TRPE AUTORITET.
Poremetio se sistem vrijednosti. Kada sam ja igrao fudbal i kosu, pa se neko stariji izdere na mene, povucem se, ne unosim se u facu. Isto tako nisam trpio da se meni balavac unosi. Mora postojati neka hijerarhija.
Teletovic nije htio dozvoliti da se dijete, Musa, svadja sa Rusima. Apsolutno je kapitenski postupio. Poslije mu je pukao film radi drskosti Muse.
Ok, klinac je, ne treba mu uzimati za zlo. Treba mu objasniti da se tako ne moze ponasati.
Uvrede na racun Teletovica su degutantne. Uopste nisam njegov fan. Odigrao je za kurac, sramotno lose. Ipak, ovdje je postupio kapitenski. Musa je isprovocirao njegovu ostru reakciju. I tako bi reagova na njegovom mjestu svako.
- KB9
#21397 Re: Mirza Teletovic all about
savrseno pojasnjenoKikibombona wrote:Odigrao je za kurac, sramotno lose. Ipak, ovdje je postupio kapitenski. Musa je isprovocirao njegovu ostru reakciju. I tako bi reagova na njegovom mjestu svako.
-
Nadzorna_ploca
#21398 Re: Mirza Teletovic all about
Onda je Edin Dzeko ovdje vjerovatno prolupao svijet. Brani prgavog Besica koji i poslije kartona provocira, plus koljacki je start imao.
https://www.youtube.com/watch?v=_6GkigNhl4E
-
Mobile_Disco
#21399 Re: Mirza Teletovic all about
Bravo Dzeko je pravi kapiten, brani i stiti svoje saigrace posebno mladje, a ne da im jebe mater, ako si vec imao sta reci ima svlacionica a ne za vrijeme utakmice. Ja mislim da mu je to Musa i prigovorio da je kapiten i da stane u zastitu igraca.Nadzorna_ploca wrote:Onda je Edin Dzeko ovdje vjerovatno prolupao svijet. Brani prgavog Besica koji i poslije kartona provocira, plus koljacki je start imao.
- omega369
#21400 Re: Mirza Teletovic all about
A je li basic dzeku poslao u materinu?? Nije.
Ne opravdavam mirzu, ali mogu razumjeti njegovu reakciju. Malog je ponijelo i fakat je pretjerao. I ne moze jedan nepromisljen potez baciti mrlju na sve sto je mirza do sada uradio
Ne opravdavam mirzu, ali mogu razumjeti njegovu reakciju. Malog je ponijelo i fakat je pretjerao. I ne moze jedan nepromisljen potez baciti mrlju na sve sto je mirza do sada uradio