Black swan wrote:to narod traži samo crno crno i crno
smrt, lom,sakaćenje
jbg mediji se samo prilagođavaju
Tako je.
Black swan wrote:to narod traži samo crno crno i crno
smrt, lom,sakaćenje
jbg mediji se samo prilagođavaju
Mora da se salis.DZONPI wrote:Ma daj prije je bilo vise budala.Hajde prodji kroz Svrakino naletis li na Nixona ili Dzina pa Hamo Celo Zuti neznas ko je gori.Meni Bea trazi kais kaze imam sastanak sa trebom hos mi posudit kais spada mi trenerka.Dalabu je bilo vise samo sto se to pricalo po bastama kaficima a ne sto kazes odma na naslovnoj strani novina.Sarajvu fale sad takvi da ovo posamara jer sad izgleda svak opasan.Jeste Brne je imo mrtvacki sanduk u kuci u njemu spavo jer sam mu licno bio u stanu na Alipasinu.Prijasnja murija licni primjer.Pomarali se mi u Azaru na Malti dosla murija cim te strpa u auto opalis glavom onda kad treba potpisat izjavu ti taman da potpises on samarcinu pa opet isto pa ti obori papir kaze digni sa poda a ti se nesmijes saget znas da ces opet dobit.Kad izadjes iz stanice mirniji si od makovog zrna i dobro ces razmislit hoces li se pomarisat vise.Ja sam iso u Dansing na Sosijalnom au tu faca a svi nabildani i kad plesu miske se izbace.Rus iz hrasnog kako neznam sestra mu je bila kralj kad te nogom opali ko da te Brus Li opalio.Ma znao sam sve face mrsko mi nabrajat bilo ih je tona.Istina za onog malog sto je zbo frajera.Meni su Pofalici bili kriticni vazda frka sa njima.
Bodkin wrote:dezurni_ucenik wrote:E jebi ga sad, vi napraviste Compton od Sarajeva.a valjda misle danas nema marisana nego samo pucanje. Jedini je problem sto se danas niko ne smije pobiti nego ili skupi raju pa 10 na 1 ili prebije nekog mrsavog strebera
ljubav uvijek pobjedjujeNavodno, Mekić je bio u ljubavnoj vezi s A. A. (19) koju je nakon kratke svađe brutalno napao i nanio joj ubodnu ranu u predjelu leđa, odnosno plućnog krila, ali i kontuzije glave.
No, kako saznajemo, djevojka ne želi teretiti svoga momka za ono što joj se dogodilo.
Pa kad ti je smiješno razmisli koliko se puta godišnje obratiš ljudima koje znaš zbog ovog i onong. Ovo je jedan od osnovnih društvenih principa ali ti bukvalno shvataš. Možeš biti u dobrom(isplativom ) društvu tj u raji i dobro ti je, Možeš biti u dobroj državi ili firmi nisi u raji ali daješ za raju da ti bude dobra, a možeš kao sad da budeš ponosni Bosanac građanin n-tog reda u svojoj zemlji.dezurni_ucenik wrote:Bodkin wrote:dezurni_ucenik wrote:E jebi ga sad, vi napraviste Compton od Sarajeva.a valjda misle danas nema marisana nego samo pucanje. Jedini je problem sto se danas niko ne smije pobiti nego ili skupi raju pa 10 na 1 ili prebije nekog mrsavog strebera
Smijesno mi sto ovaj napisa : "Ili si u raji ili plačaš raji ili te lema ko stigne. Samotnjaci(nesocijalni) su slobodne mete." . Ko da je rijec o nekom svijetu post apokalipse, distopija, Mad Max folovi.
oldtajmer wrote:ljubav uvijek pobjedjujeNavodno, Mekić je bio u ljubavnoj vezi s A. A. (19) koju je nakon kratke svađe brutalno napao i nanio joj ubodnu ranu u predjelu leđa, odnosno plućnog krila, ali i kontuzije glave.
No, kako saznajemo, djevojka ne želi teretiti svoga momka za ono što joj se dogodilo.nek crknu dusmani
arman1 wrote:Pa kad ti je smiješno razmisli koliko se puta godišnje obratiš ljudima koje znaš zbog ovog i onong. Ovo je jedan od osnovnih društvenih principa ali ti bukvalno shvataš. Možeš biti u dobrom(isplativom ) društvu tj u raji i dobro ti je, Možeš biti u dobroj državi ili firmi nisi u raji ali daješ za raju da ti bude dobra, a možeš kao sad da budeš ponosni Bosanac građanin n-tog reda u svojoj zemlji.dezurni_ucenik wrote:Bodkin wrote:
a valjda misle danas nema marisana nego samo pucanje. Jedini je problem sto se danas niko ne smije pobiti nego ili skupi raju pa 10 na 1 ili prebije nekog mrsavog strebera
Smijesno mi sto ovaj napisa : "Ili si u raji ili plačaš raji ili te lema ko stigne. Samotnjaci(nesocijalni) su slobodne mete." . Ko da je rijec o nekom svijetu post apokalipse, distopija, Mad Max folovi.
Ovoje bilo i prije rata, nista novo, sjecam se davno prije rata kada su upravo rambovci dosli da istuku slovom i brojem jednu osobu...njih je doslo tona...5 minuta prelazili mostic na ČV2 frajer je kasnije bio optuzen da je roknuo Rikija u ratu Mario kako li se zvao...Bodkin wrote:dezurni_ucenik wrote:E jebi ga sad, vi napraviste Compton od Sarajeva.a valjda misle danas nema marisana nego samo pucanje. Jedini je problem sto se danas niko ne smije pobiti nego ili skupi raju pa 10 na 1 ili prebije nekog mrsavog strebera
Stoji, ali i stoji da su za razliku od ovih modernih "mangupa" predratni imali damu i uglavnom karakter što se za ove nove generalno ne može reći.dezurni_ucenik wrote:Ja ne pricam o tome koliko imas /nemas koristi od nekoga/necega. Sega mi je sto tadasnje vrijeme predstavljate kao vrijeme najjebenijih likova. Vi ste svi u godinama, imate porodice pa i mozda nemate vremena da vidite koliko su se neke stvari promjenile. Nema vise saketanja, sto bi neki klosar otisao da se znoji u teretanu, kad moze nabaviti bez ikakvih problema noz i utoku.arman1 wrote: Pa kad ti je smiješno razmisli koliko se puta godišnje obratiš ljudima koje znaš zbog ovog i onong. Ovo je jedan od osnovnih društvenih principa ali ti bukvalno shvataš. Možeš biti u dobrom(isplativom ) društvu tj u raji i dobro ti je, Možeš biti u dobroj državi ili firmi nisi u raji ali daješ za raju da ti bude dobra, a možeš kao sad da budeš ponosni Bosanac građanin n-tog reda u svojoj zemlji.
svi penzioneri kako se smjenjuju misle da je u njihov vakat bilo boljearman1 wrote: Sve u svemu bilo je 100x bolje.
Prije par godina je bio onaj slucaj sa djevojkom iz Hrasnice. Lik je svu izbusio nozem. Nekim cudom ostala ziva i na prvu izgleda kao normalna djevojka, ali sigurno ima traume. Izbusio je, a ond trazio od nje da suti i da se uda za njegaLogovan wrote:oldtajmer wrote:ljubav uvijek pobjedjujeNavodno, Mekić je bio u ljubavnoj vezi s A. A. (19) koju je nakon kratke svađe brutalno napao i nanio joj ubodnu ranu u predjelu leđa, odnosno plućnog krila, ali i kontuzije glave.
No, kako saznajemo, djevojka ne želi teretiti svoga momka za ono što joj se dogodilo.nek crknu dusmani
![]()
Ja glupe djevojke jebo te.
Pa pošto znam da imam vršnjaka koji ima unuče neču ti ništa opsovati zelembač. Ipak pokušaj naći Oslobođenje iz 70 tih i 80 tih pa usporedi crnu hroniku.sunceKOtepsija wrote:svi penzioneri kako se smjenjuju misle da je u njihov vakat bilo boljearman1 wrote: Sve u svemu bilo je 100x bolje.
arman1 wrote:Stoji, ali i stoji da su za razliku od ovih modernih "mangupa" predratni imali damu i uglavnom karakter što se za ove nove generalno ne može reći.dezurni_ucenik wrote:Ja ne pricam o tome koliko imas /nemas koristi od nekoga/necega. Sega mi je sto tadasnje vrijeme predstavljate kao vrijeme najjebenijih likova. Vi ste svi u godinama, imate porodice pa i mozda nemate vremena da vidite koliko su se neke stvari promjenile. Nema vise saketanja, sto bi neki klosar otisao da se znoji u teretanu, kad moze nabaviti bez ikakvih problema noz i utoku.arman1 wrote: Pa kad ti je smiješno razmisli koliko se puta godišnje obratiš ljudima koje znaš zbog ovog i onong. Ovo je jedan od osnovnih društvenih principa ali ti bukvalno shvataš. Možeš biti u dobrom(isplativom ) društvu tj u raji i dobro ti je, Možeš biti u dobroj državi ili firmi nisi u raji ali daješ za raju da ti bude dobra, a možeš kao sad da budeš ponosni Bosanac građanin n-tog reda u svojoj zemlji.
Hvala bogu pa sam odrstao uz onu staru bagru koja me nikad nije takla. Znalo se ko je mangup i s njim nema zajebancije, ne prilazi mu i niko te ne dira.
Čak što više 2x su stali u moju zaštitu. Imali su svojih pravila. Dođu u park mrš sa klupe da oni sjednu, kad oni pričaju ti čutiš, kad oni čute i ti čutiš dok te šta ne pitaju. Što vidiš ne cinkaš, ovo navodim kao primjer. Htjeli su da pokažeš da ih poštuješ i uglavnom s njima nemaš problema. Bilo je izuzetaka ali...
Sve u svemu bilo je 100x bolje.
SKANDALOZNO Sarajevska policija se hvalila zapljenom 10 kg dodatka ishrani! -
Čelnici policije Kantona Sarajevo početkom ove godine obznanili su da je presječen veliki lanac trgovine narkoticima te da je zaplijenjeno čak deset kilograma heroina. Održana je i konferencija za novinare, na kojoj je pokazan policijski plijen. Tada niko nije ni sanjao da će se devet mjeseci nakon toga pokazati da smjesa koja je zaplijenjena nije heroin već, prema svemu sudeći, protein za bildere!?
Tajno izvršeno
Kako “Avaz” saznaje, Tužilaštvo BiH već je potvrdilo da odustaje od istražnih radnji u ovom slučaju. U spektakularnoj akciji tada su uhapšeni Zeničanin Seid Jašarević (35), vozač autobusa, i Mevludin Šurković (42) iz Sarajeva te su bili osumnjičeni za krivično djelo nedozvoljenog prometa narkotičkim sredstvima. No, pokazalo se bez osnova.
Na tom pressu novinarima, u prisustvu tadašnjeg ministra policije KS Nermina Pećanca, komesara Vahida Ćosića i portparola Irfana Nefića, rečeno je da je u akciji Odjeljenja za suzbijanje zloupotrebe opojnih droga MUP-a Kantona Sarajevo zaplijenjeno deset kilograma heroina čija je ulična vrijednost oko 600.000 KM, što je javnost pozdravila misleći da se radi o velikom uspjehu sarajevske policije.
No, kako nam je potvrđeno, slučaj je zaključen nalazom vještaka da se uopće nije radilo o heroinu, nego praškastoj smjesi koja nije sadržavala nijedno narkotičko sredstvo.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/193643/skanda ... oOmDJ.dpuf
ako ne pise neznaci da nije biloarman1 wrote:Pa pošto znam da imam vršnjaka koji ima unuče neču ti ništa opsovati zelembač. Ipak pokušaj naći Oslobođenje iz 70 tih i 80 tih pa usporedi crnu hroniku.sunceKOtepsija wrote:svi penzioneri kako se smjenjuju misle da je u njihov vakat bilo boljearman1 wrote: Sve u svemu bilo je 100x bolje.
Niko ne tvrdi da nije bilo. Samo govore, a ja ti potvrđujem da je bilo vrlo malo, pogotovo procentualno broju stanovnika tada/sada....sunceKOtepsija wrote: ako ne pise neznaci da nije bilo![]()
za 20-30 godina ljudi ce pricat eeee toga nije bilo 2015a mozda ce situacija bit neusporedivo bolja
zateznistub wrote:Niko ne tvrdi da nije bilo. Samo govore, a ja ti potvrđujem da je bilo vrlo malo, pogotovo procentualno broju stanovnika tada/sada....sunceKOtepsija wrote: ako ne pise neznaci da nije bilo![]()
za 20-30 godina ljudi ce pricat eeee toga nije bilo 2015a mozda ce situacija bit neusporedivo bolja