Sto se tice kolicine naoruzanja zasigurno za nasih zivota Rusija ako opstane nece nikad imati vise. S druge strane su dobili priliku da vide korupciju u svom sistemu, i stanje svoje vojske, ja se nadam da nisu nista naucili iz tog, ali mozda i jesu. Tesko da bi im se danas ponovio onaj kilometarski konvoj s pocetka agresije.drndalo wrote: ↑12/02/2025 14:20Vidis, ja to upravo obratno kazem...
Nema smisla poruznjivati situaciju... Sama od sebe je dovoljno losa, da ne trebaju "Zalosne Sove" dodatno kvariti istu...
Dokazali? Pa jesu, dokazali su da ne zele vise nikada biti Mali Rusi... Ako ti to iz svih brojeva i situacije ne vidis, dzabe ti ja krecim... Da pojednostavim (opet) da lakse shvatite o cemu pricam:
Ja mislim da NIKADA VISE RUSIJA NECE BITI MOCNIJA NEGO 22.02.2022, niti ce IKADA VISE UKRAJINA BITI NEMOCNIJA nego 22.02.2022. I oni su time VEC DOBILI VISE NEGO SU IMALI 22.02.2022.
Eh sad, ne znam sta ima iskreno Ukrajina od toga, osim ako idemo prema nekom zaledjenom sukobu gdje svaki cas rat ili mir moze da se desi.. sto je vrlo vjerovatno.
Ja i ne poruznjujem situaciju, makar meni ne izgleda tako, ali pesimista jesam, a velikim silama ne vjerujem.
P.S. Samo su jedni mali rusi, a mi nismo znali iskoristit tu situaciju u trenutcima najvece antiruske histerije.