Neke stvari su najbolje kad ih naprave samo dvije...
Sise, na primjer
Moderator: Benq
hahah ovako se Win-a internet. congratzAverus wrote:Pa zar mora sve biti trilogija?
Neke stvari su najbolje kad ih naprave samo dvije...
Sise, na primjer
outlast 2*Mega Man X wrote:Ovaj Resident Evil 7 izgleda više ko Outlast 3, nego ko RE igra.
Izađe kakva nova igra, sav sretan negdje uveče je stavljam na torrent da bi je sutra igrao. I to što kažeš bilo mi kul.Chmoljo wrote:onaj čudni osjećaj kad downloaduješ igru od 8 i po giga za manje od 20 minuta![]()
sjetim se vremena kada se 100 mega skidalo oko sat vremena i to je bilo sasvim ok
Mislio sam da si stariji... ja sam po sat pjesmu skidaoChmoljo wrote:onaj čudni osjećaj kad downloaduješ igru od 8 i po giga za manje od 20 minuta![]()
sjetim se vremena kada se 100 mega skidalo oko sat vremena i to je bilo sasvim ok
Drug ima MojaTV iskida neke update za tenkiće pa tako preko noći ide haha, lijepih DO 5MbChmoljo wrote:onaj čudni osjećaj kad downloaduješ igru od 8 i po giga za manje od 20 minuta![]()
pa i ja sam skidao pjesme na dial upu. ali igre jok dok nije došao kablovskiRaigor Stonehoof wrote:Mislio sam da si stariji... ja sam po sat pjesmu skidaoChmoljo wrote:onaj čudni osjećaj kad downloaduješ igru od 8 i po giga za manje od 20 minuta![]()
username: williams58Quaresma wrote:joj dial up, limewire jel ono bijaše, free zona? limit od 3gigabajta na pocetku, pa onda šlag na kraju, računi preko 100km, dok nije konacno dosla moja tv i flat net i download od 100kbs
meni taman ovaj net od logosofta 16mbs, kad se vratim kuci, tamo moja tv full, koji je vec tu net, mislim od 10mbs, iako ne mogu ostvariti puni potencijal istog, kad zasjednem za taj net, kontam da mi je pc usporio a ne da je problem do interneta.
stvarno kako bi se sad snalazilo da se vrati ono vrijeme dial-up.a, ili neta sa ogranicenim limitom
bilo je i od firmi svakakvihcaseytron wrote:username: williams58Quaresma wrote:joj dial up, limewire jel ono bijaše, free zona? limit od 3gigabajta na pocetku, pa onda šlag na kraju, računi preko 100km, dok nije konacno dosla moja tv i flat net i download od 100kbs
meni taman ovaj net od logosofta 16mbs, kad se vratim kuci, tamo moja tv full, koji je vec tu net, mislim od 10mbs, iako ne mogu ostvariti puni potencijal istog, kad zasjednem za taj net, kontam da mi je pc usporio a ne da je problem do interneta.
stvarno kako bi se sad snalazilo da se vrati ono vrijeme dial-up.a, ili neta sa ogranicenim limitom
Ko zna o cemu pricam? Naravno ADSL je u pitanju![]()
Što je najgore ovo je pičkin dim šta zapravo slijediamar1994 wrote:
![]()
Demo te pripremi, ono uvod pravi napraviVelkoski wrote:RE7 je odrađen vrhunski, priča malo šteka, ali zanemarivo je
Prvo TM kupio ELOB i još par kablovskih ISP-ova po gradu i odjednom uveli flat + povećali brzine, haos bio! Internet se skidao!Quaresma wrote:joj dial up, limewire jel ono bijaše, free zona? limit od 3gigabajta na pocetku, pa onda šlag na kraju, računi preko 100km, dok nije konacno dosla moja tv i flat net i download od 100kbs