SDA-All about

Post Reply
The BEN10

#21351 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

ultima_palabra wrote:
JoseMujica wrote:evo već svi prenose :D

Famaliji svaki čoek, stranka, tj. dignuta ruka kad treba ili država, tj. kusur, ili narod, tj. meso dodže ko kurton....jednom navučeš, izjebeš dok ti je ćeif i onda u smetlje :izet:
Natako ih Neonko sviHA... opozicija više ne postoji.
Zna znanje naš presijednik, jelda? :evil:
Last edited by The BEN10 on 15/10/2015 13:22, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21352 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

_BataZiv_0809 wrote:
JoseMujica wrote:
Harisovi bola...znaš da se njemu lizogusci obraćaju samo sa: Doktore? ko da je ginekolog jebote :lol: :lol: :lol:
Malo me prenijelo na drugog Dotura. Taj je u koaliciji betoniran :D

Neki dan Jerlagic sjedi sto do mene u jednom restoranu.

Prica o Heci i pazi sad ovo, sta je po njegovom sudu najveci problem koji je Heco napravio: kupio Lexusa netom pred predizbornu kampanju :lol:
nije kriv što je klepo vego što ih ofira :-)
Banksy

#21353 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:
Danas je potvrđeno da SBiH i A-sda ostaju bez ministarskih pozicija, a Izetbegović je kazao da su im ponuđena mjesta pomoćnika direktora u preduzećima i upravni odbori.
:lol: :lol: :lol: što Don Neonko naguzi seoske otpadnike i Doturove priguznike

bravo majstore :thumbup:
:thumbup:
Banksy

#21354 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Čiji je ovo portal: http://bnn.ba/ ko su oni?
It_is_a_Leclerc

#21355 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Banksy wrote:Čiji je ovo portal: http://bnn.ba/ ko su oni?
BPS Sefer Halilović.

Kaže Jerlagić da mu je Izetbegović ponudio da uzmu Ministarstvo poduzetništva i obrta, što bi značilo da bi izvisio onaj Amir Zukić, valjda jedini SDA-ov ministar sa iskustvom u realnom sektoru. :roll:
jefff

#21356 Re: SDA-All about

Post by jefff »

It_is_a_Leclerc wrote:
BPS Sefer Halilović.

Kaže Jerlagić da mu je Izetbegović ponudio da uzmu Ministarstvo poduzetništva i obrta, što bi značilo da bi izvisio onaj Amir Zukić, valjda jedini SDA-ov ministar sa iskustvom u realnom sektoru. :roll:
Pa?
Bakiru Izetbegoviću je bitan samo on sam.
JoseMujica

#21357 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ovo nešto novo...ko bi ga znao kad ovi portali danas niču ko gljive poslije kiše :roll:

samo naprave stranicu i štancaju agencijske vijesti copy-paste...za pola godine ga vjerovatno ni bit neće
jefff

#21358 Re: SDA-All about

Post by jefff »

pumica wrote:
The BEN10 wrote:Zna li neko šta je sa sudskim procesom na Kosovu, a u kojem je jedan od optuženih Tornjak?
Ma to je sve nastimano ... izmisljeno ... isto kao i vreca zlata za Baketa i politicka ubistva ...

Bake i Fahro su dva najpostenija insana samo su se malo bili zavadili oko igracaka ...

Sto bi reko Ridjobrki - "I šta ćemo sada mi kojima je Avaz bio svjetlo nade i posljednje utočište pred čamparizacijom i erdoganizacijom? :/"

Elem, lesinari se udruzise ... u jednistvu je cunaaaami.

Inace, slobodna bosna, bnn (i jos poneko) jos uvijek "vjeruju" u taj proces ...

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/243 ... nchic.html

http://bnn.ba/vijesti/radoncicev-pad-u-sda-ovu-zamku
Otud se, čini se niotkud, pojavio osuđeni kriminalac Anđelko Veljančić kao novi svjedok pokajnik u slučaju likvidacije Ramiza Delalića "Ćele" za čiju organizaciju se, upravo, tereti Radončić. Tužilac Dubravko Čampara, brat SDA-ovog ministra Aljoše Čampare, predložio je Veljančića za uslovni otpust iz zatvora jer, kako tvrdi tužilac Čampara, "Veljančićevo svjedočenje može biti krucijalno u nekim novim postupcima". S obzirom na jutrošnju naslovnicu Radočićevog "Avaza" u kojem je ovo top tema, nije teško pogoditi protiv koga je Veljančić svjedočio. Ali to nije sve...
Da, ali i Radončić ima dokaze i o suprotnom taboru.
HM 2011

#21359 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

Keep calm and be united !

U jedinstvu je snaga...

Image
Last edited by HM 2011 on 15/10/2015 17:14, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#21360 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

HM 2011 wrote:Keep calm and be united !

U jedinstvu je snaga...
Haram ti bila svaka rijec na ovom forumu.
HM 2011

#21361 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

_BataZiv_0809 wrote:

U jedinstvu je snaga...
Haram ti bila svaka rijec na ovom forumu.
ja tebe stvarno ne razumijem sa tim proklinjanjima....

proklinjes i peokljines....

mamu svoju i tateka proklinji - popusti me vise....

tnas li ti sta je uopste haram i kad bi se kroz haram prizmu gledalo ko bi opet opstao iznad vecih pol partija.... opet SDA....

u jedinstvu je snaga.
The Realist

#21362 Re: SDA-All about

Post by The Realist »

Mene stvarno zanima šta oni imaju u rukama protiv mnogih da im se na kraju ipak naklone. OK, za neke pretpostavljam, ali puno je toga da koliko god problema bilo, oni nađu nekoga ko će im se pridružiti.
HM 2011

#21363 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

The Realist wrote:Mene stvarno zanima šta oni imaju u rukama protiv mnogih da im se na kraju ipak naklone. OK, za neke pretpostavljam, ali puno je toga da koliko god problema bilo, oni nađu nekoga ko će im se pridružiti.
evo jedna stvarčica....

Zvizdić za Klix.ba: Svi parametri pokazuju da je u BiH došlo do ekonomskog rasta

S predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem razgovarali smo o rezanju javne potrošnje, zajedničkoj sjednici Vlade Srbije i Vijeća ministara BiH, dešavanjima u entitetu RS, te o koaliciji Stranke demokratske akcije i Saveza za bolju budućnost.

Zvizdić je za Klix.ba kazao kako je zadovoljan radom Vijeća ministara BiH koje je dinamiziralo proces evropskih integracija BiH, a čemu najbolje svjedoče izvještaji relevantnih međunarodnih i domaćih institucija.

"Svi relevantni parametri pokazuju da je došlo do ekonomskog rasta od GDP-a koji raste 4,4 posto, porasta izvoza, smanjenja ukupnog vanjskotrgovinskog deficita, poboljšanja stanja na tržištu radne snage i povećanja broja zaposlenih", kazao je Zvizdić.

On je istakao kako bi BiH već početkom 2016. godine mogla predati aplikaciju za članstvo u Evropskoj uniji.

"Realno je očekivati, osim ako ne dođe do bilo kakvih novih komplikacija, prije svega na nivou politike, da ćemo biti potpuno spremni da podnesemo aplikaciju u januaru ili februaru naredne godine", rekao je Zvizdić.

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH kazao je kako je neophodno smanjenje izdataka javne potrošnje koji mogu biti pretvoreni u ozbiljne kapitalne investicije.

Zakazana je zajednička sjednica Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije, a kako ističe, u fokusu rada bit će ekonomske teme, sporazumi, memorandumi, te rješavanje određenih bilateralnih pitanja koja su otežavala odnose dviju zemalja.

"Regionalna saradnja je za nas veoma važna jer ona znači otvaranje procesa dobre saradnje, pomirenja i ulaska u fazu zajedničkog ubrzanja evropskih integracija", rekao je Zvizdić.

Dodao je kako je potrebno češće održavati regionalne sjednice, te da će BiH podržati i održavanje sjednica s vladama Hrvatske i Crne Gore.

Što se tiče mehanizma koordinacije, Zvizdić je rekao kako se iskreno nada da su svi politički subjekti u BiH čvrsto odlučili da dinamiziraju evropske integracije BiH.

"Preuzimanje evropskih standarda je važno za nas u BiH. To treba nama, a ne Evropi i to je put koji nema alternativu", rekao je Zvizdić.

On je istakao kako je zadovoljan radom pojedinačnih policijskih agencija, ali da je potrebna i pravovremena razmjena podataka, čemu bi uveliko doprinijelo formiranje Vijeća za nacionalnu sigurnost.

"Da je takvo tijelo postojalo siguran sam da nam se mnoge stvari ne bi desile, počevši od Zvornika pa nadalje. Takvo tijelo je izuzetno važno i imaju ga skoro sve zemlje u različitim formatima", rekao je Zvizdić.

On je rekao da je potrebno formirati stabilne parlamentarne većina kako bi izvršna vlast mogla raditi u punom kapacitetu.

"Svi koji žele da se priključe evropskoj priči i poboljšanju poslovnog okruženja, jačanju vladavine prava, su dobro došli. SBB je prema izbornim rezultata ostvario značajan rezultat i mislim da je tendencija formiranja stabilnih parlamentarnih većina", rekao je Zvizdić.

Zvizdić je dešavanja u entitetu RS nazvao "avanturizmom" i "politiziranjem".

"Vidim da će se brzo održati i posebna sjednica Narodne skupštine RS o prijenosu nadležnosti. To je toliko uproštena i banalizirana priča. Vijeće ministara BiH je od starta opredijeljeno da poštuje Ustav BiH, dok je u formi takav kakav jeste i nemamo namjeru da preduzimamo nadležnosti entiteta. Ta priča o prijenosu nadležnosti je očit politički obračun sa strankama koje čine Vijeće ministara BiH", zaključio je Zvizdić.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#21364 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

HM 2011 wrote:

tnas li ti sta je uopste haram i kad bi se kroz haram prizmu gledalo ko bi opet opstao iznad vecih pol partija.... opet SDA....

u jedinstvu je snaga.
Popusti ti nas sa SDA.

Je li ti stvarno ne razumijes zasto vas ljudi proklinju?
teta marica druga

#21365 Re: SDA-All about

Post by teta marica druga »

U jedinstvu je snaga...
Mogu li te nešto pitati, ali da se ne uvrijediš i da mi iskreno odgovoriš?

Da li se ti sam sebi gadiš dok ovo pišeš? Molim te opet nemoj se uvrijediti i ljutiti, znam kako funkcionišu stvari, ali mi iskreno reci, ovdje si anoniman pa stoga možeš razgaliti dušu i reći istinu. Jer oni koji imaju neke velike koristi od stranaka nisu na forumu nego negdje drugo.
seln

#21366 Re: SDA-All about

Post by seln »

teta marica druga wrote:

U jedinstvu je snaga...

Da li se ti sam sebi gadiš dok ovo pišeš? Molim te opet nemoj se uvrijediti i ljutiti, znam kako funkcionišu stvari, ali mi iskreno reci, ovdje si anoniman pa stoga možeš razgaliti dušu i reći istinu. Jer oni koji imaju neke velike koristi od stranaka nisu na forumu nego negdje drugo.
Joooj, tebe...
pa osnovni uslov za clanstvo u SDA je nedostatak svakog osjecaja gadjenja, stida, obraza i saosjecanja.
saja_dj

#21367 Re: SDA-All about

Post by saja_dj »

U jedinstvu je snaga...
Kako mozes voliti i United i Liverpool? Il jedno il drugo.
JoseMujica

#21368 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

U jedinstvu je snaga...

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kralju :thumbup:

HM prekucava ovaj pdf
GeeTnT

#21369 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

saja_dj wrote:

U jedinstvu je snaga...
Kako mozes voliti i United i Liverpool? Il jedno il drugo.
:-)
Livapool
HM 2011

#21370 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

_BataZiv_0809 wrote:
HM 2011 wrote:

u jedinstvu je snaga.
Popusti ti nas sa SDA.

Je li ti stvarno ne razumijes zasto vas ljudi proklinju?
tema i jeste SDA - po pitanju halala i harama bi trebali povesti debatu.... bila bi veoma zanimljiva jer tu bi kroz aspekt halala i harama sagledali i SDA i alternativu SDA - a najsmjesnije u komplet tom munafikluku - kako ce df sdp i ostala ekipa uopste biti posmatrani kroz prizmu halala i harama kada kontinuirano ne zele imati nista sa tim, jer navodno streme vecim moralnim ciljevima od religijskih...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#21371 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

HM 2011 wrote:
tema i jeste SDA - po pitanju halala i harama bi trebali povesti debatu.... bila bi veoma zanimljiva jer tu bi kroz aspekt halala i harama sagledali i SDA i alternativu SDA - a najsmjesnije u komplet tom munafikluku - kako ce df sdp i ostala ekipa uopste biti posmatrani kroz prizmu halala i harama kada kontinuirano ne zele imati nista sa tim, jer navodno streme vecim moralnim ciljevima od religijskih...
Ti na svakoj temi radis isto.
HM 2011

#21372 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

teta marica druga wrote:

U jedinstvu je snaga...

iskreno, pokusavam dostici level svih mladih aktivnih u politici danas (koji obnasaju placene politicke funkcije)...

Kad dostignem njihov level a ima ih i puno mladjih od mene - onda mozemo pricati o sramoti, casti i ugledu...

ponavljam nisam placen za podrsku SDA - kao sto nisam bio placen za bilo kakva podrske koje sam pruzao u zivotu na raznim mjestima..... ako me iko zna - zna o cemu govorim....

cesto imam obicaj reci da mi jako nedostaje puno halal imovine za sprovodjene ideja na polju tehnike i razvoja u djela - a znajuci kakvo je drustveno stanje od tih djela nece biti nista....

----------

sad ti meni reci ako sve sto radim jeste obicna podrska jednoj stranci koja u poredjenju sa ostalima izgleda puno bolje,

ako stojim uz svoj narod koji je generalno na popisu izjavio bitno je biti bosnjak

cega bi mene trebalo biti stid ?

Jel treba podrzati SDP pa da im smetam - eno imaju dovoljno podrske i ne trebam im ? DF mozda - treba li im pomoc - da im mozda platim clanarinu ? ili mozda nekoga treceg ?

Sto se mene tice davno sam prebolio komplet drustvo pa Vama svima i iskrenima i neiskrenima i zajebantima i ozhiljnima mogu samo poruciti - a posebno me ne interesuju generalne greske drustva na koje cu drage volje upozoriti i ponuditi se da ih za pravednu platu odklonim - a ako izgubim i za to cejf zbog razocerenja - onda me nece niti interesovati, itd, itd....

u sustini necu pruziti vise ljubavi i paznje od onoga sto je pruzeno meni, a pogotovo nepravde prema meni odbijam halaliti pa i da mi to sugestira 100 reisova ako nije iz srca djaba je....

ako si ista skontao dobro je - jer je bilo iskreno... ako nisi boli me briga....

da se vratimo na temu

Samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga.
HM 2011

#21373 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

_BataZiv_0809 wrote:
HM 2011 wrote:
Ti na svakoj temi radis isto.
Nakon pitanja halala i harama - da ti meni definises ovo sto tvrdis - sta to ja konkretno radim a sta ti radis ?

Ako svoju kampanju baziraš na pljuvanju SDA bez rezultata - buniti ću se protiv tebe - jer si ublehaš i tačka

šta tvrdiš ?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#21374 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

HM 2011 wrote:
Nakon pitanja halala i harama - da ti meni definises ovo sto tvrdis - sta to ja konkretno radim a sta ti radis ?

Ako svoju kampanju baziraš na pljuvanju SDA bez rezultata - buniti ću se protiv tebe - jer si ublehaš i tačka

šta tvrdiš ?
Ja nemam kampanju, ovdje sam u cilju relaksacije. A ti otvoreno agitujes za najvece zlo u ovoj drzavi.
HM 2011

#21375 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

_BataZiv_0809 wrote:
HM 2011 wrote:

šta tvrdiš ?
Ja nemam kampanju, ovdje sam u cilju relaksacije. A ti otvoreno agitujes za najvece zlo u ovoj drzavi.
Ja otvoreno tvrdim da plasiraš ublehu i da se ne radi o zlu, i da ovaj narod nije zao....

da otvoreno agitujem, jel ti to šta čudno ? za koga ti agituješ kada radiš protiv SDA ? Za još veće zlo za moj narod - za razjedinjenost moga naroda ? Jesi li predziđe kriščanstva, jel ne želiš islamsku državu na balkanu, onda se POBOSANČI i POHERCEGOVČI i komplet i srbe i hrvate isto pa i meni isto sugestiraj. i dobro pazi jer imam i vjersku pripadnost.
Post Reply