Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#21351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Do smedjeg pojasa. 
-
zlajapravaraja
#21352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
The shit belt?jeza u ledja wrote:Do smedjeg pojasa.
Dabogda da ga ikad vise vidimo u repki. Konkurencija mu je ozbiljno narasla (Zukanovic, Bicakcic, Kolasinac, Hajrovic)...
- MOSALJOZE
#21353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
on bi tek u martu trebao početi POLAHKO trenirati i onda cemo vidjeti.Iskreno ako dodje kolašinac za pandzu teško da ce biti mjesta i ako taj momak ide glavom na kopačkuzlajapravaraja wrote:Sta nam je s kung-fu Pandzom, doklen' je on dogurao?
- jeza u ledja
#21354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma kakav Kolasinac sta vam je...
- MOSALJOZE
#21355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pesimistajeza u ledja wrote:Ma kakav Kolasinac sta vam je...
-
zlajapravaraja
#21356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nece s onakvom facom za Shvabe igrat', sta vam je...MOSALJOZE wrote:pesimistajeza u ledja wrote:Ma kakav Kolasinac sta vam je...
Osim toga, rekao je da ce doci, pa makar i pjeske
- Edin H.
#21357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mali Svabozlajapravaraja wrote: Nece s onakvom facom za Shvabe igrat', sta vam je...![]()

-
Kontra__
#21358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovaj kad bi te nagazio ne bi ti hajra od zivota bilo! 
- DonVito
#21359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nema sanse.Edin H. wrote:Mali Svabozlajapravaraja wrote: Nece s onakvom facom za Shvabe igrat', sta vam je...![]()
![]()
Pazi glave prava balkanska tj. bosanska
Sta mu dodje Asmir Kolasinac ovaj sto baca kuglu
Da potajno i Kolasinac ne ceka poziv Srbije..

- shalla
#21360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Počinje aBd igrati sredinom marta...zlajapravaraja wrote:Sta nam je s kung-fu Pandzom, doklen' je on dogurao?
- DonVito
#21361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Taman kad ga krenulo u karijeri kako u klubu tako i repki povr. se i to 7,8 mjshalla wrote:Počinje aBd igrati sredinom marta...zlajapravaraja wrote:Sta nam je s kung-fu Pandzom, doklen' je on dogurao?
- shalla
#21362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da, nazalost...DonVito wrote:Taman kad ga krenulo u karijeri kako u klubu tako i repki povr. se i to 7,8 mjshalla wrote:Počinje aBd igrati sredinom marta...zlajapravaraja wrote:Sta nam je s kung-fu Pandzom, doklen' je on dogurao?
Al eto, kaze da jedva ceka da pocne igrati, nije klonuo duhom i ne sumnjam da ce se, onakav borben kakav jeste, ubrzo aBd ustaliti u klubu i u reprezentaciji
Sent from my iPhone using Tapatalk
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape moj vrli, Kolašinac večeras starter u LP, a ti traži lijevog beka/ stopera po Austriji 
ps
ma ja bi mu falsifikovo papire ako treba
ps
ma ja bi mu falsifikovo papire ako treba
- Dr. Kuca
#21364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobar bio, gledo sam prvo poluvrjeme. Hrvo se sa Drogbom i Altintopom.
-
nihoniho
#21365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
tek ce se u narednim godinama vidjeti koliko ce nas skupo kostati Susicevo neznanje, drtskost i podloznost menadzerskim lobijima.
- cvrčak_na_hedonizmu
#21366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Baš me zanima hoće li Sušić sada zvati Kolašinca, da se jednom riješi, hoće ili neće. Bez glupih šala i pošalica, bez poziva saveza na mezu u Sloveniju, bez glupih priča da momak nema sređena papire pa ga kao ne možemo zvati.
Ako ga Sušić ne bude zvao onda je zaista.......... ( dobiću ban ako ovo napišem, a napisaću ako ga ne bude zvao ). Znači, nema priče, e dečko, sredi papire pa se bori za mjesto u ekipi ili sad će te zvati Jagodić.
Momak realno ima mjesto u startnih 11 reprezentacije. Bilo na poziciji zadnjeg veznog igrača, bilo na lijevom beku. Baš da vidim šta će biti.
Priča o Hajrovićima, Seferoviću me nije previše tangirala, već sam ranije napisao, ako izgubimo Kolašinca i Halilovića krivce ( selektora prvenstveno ) treba objesiti za muda kod gume koja gori.
Ako ga Sušić ne bude zvao onda je zaista.......... ( dobiću ban ako ovo napišem, a napisaću ako ga ne bude zvao ). Znači, nema priče, e dečko, sredi papire pa se bori za mjesto u ekipi ili sad će te zvati Jagodić.
Momak realno ima mjesto u startnih 11 reprezentacije. Bilo na poziciji zadnjeg veznog igrača, bilo na lijevom beku. Baš da vidim šta će biti.
Priča o Hajrovićima, Seferoviću me nije previše tangirala, već sam ranije napisao, ako izgubimo Kolašinca i Halilovića krivce ( selektora prvenstveno ) treba objesiti za muda kod gume koja gori.
- Edin H.
#21367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Trebalo je to vec odraditi, obecati mu mjesto u timu na Svjetskom prvenstvu, sto mu Svabe realno ne mogu ponuditi.
Trebao bi nam decko za Grke, puno trci, lako se prebacuje iz odbrane u napad, takvih igraca nam je uvijek pocesto manjkalo.
Trebao bi nam decko za Grke, puno trci, lako se prebacuje iz odbrane u napad, takvih igraca nam je uvijek pocesto manjkalo.
-
Dead Man Walking
#21368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma dobro to, al kakav je u brzom hodanju na relaciji Gelsenkirchen-Sarajevo?
- DonVito
#21369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa vi kontate da je Susic bas glup o sta..Baš me zanima hoće li Sušić sada zvati Kolašinca, da se jednom riješi, hoće ili neće
Kad to sredi, onda OK pisite kako Susic nece da posalje poziv ovo ono
Kako da posalje poziv na adresu S04 za jednog njemaca da igra za rep. BIH ?
-
zlajapravaraja
#21370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Isti sam ti takav, samo budimo svjesni da je i poziv na mezu bio veoma kurtoazan dok mali ne stekne pravo nastupa.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Baš me zanima hoće li Sušić sada zvati Kolašinca, da se jednom riješi, hoće ili neće. Bez glupih šala i pošalica, bez poziva saveza na mezu u Sloveniju, bez glupih priča da momak nema sređena papire pa ga kao ne možemo zvati.
- DonVito
#21371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Halilovića krivce ( selektora prvenstveno ) treba objesiti za muda kod gume koja gori.
Mali Halilovic je rekao da ce sam odluciti kad dodje vrijeme za koju A repku ce da igra i da ga niko nece gurati.. i koje krivac Pape, otac njegov, Mamic, Stimac
Last edited by DonVito on 21/02/2013 00:04, edited 1 time in total.
- Edin H.
#21372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A mama, tata, pas, kravata?...zlajapravaraja wrote: Isti sam ti takav, samo budimo svjesni da je i poziv na mezu bio veoma kurtoazan dok mali ne stekne pravo nastupa.
Neka malo rade posao, moraju i novinari provrtiti slabu tacku.
Pa nije ni Asmir dosao da igra za BiH zato sto je bio clan BHF-a, nije bas ni zbog bosanske share
- cvrčak_na_hedonizmu
#21373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Priča koja se morala dogoditi.
Selektor pogleda utakmicu mladog igrača/potencijalnog reprezentativca
obavi razgovor s igračem, kaže mu da ozbiljno računa na njega
savez odradi svoje, igrač odradi svoje
selektor šalje poziv
U našem slučaju se desilo slijedeće:
šala selektorana račun mladog igrača i priča kako navedeni nema sređene papire da bi poziv mogao biti poslan
Jel vi mislite da je neko debil da postane stranac u nemačkoj ligi bez nekih garancija da će igrati u reprezentaciji ? Previše se mi uzdamo u Pjanićev i Barbarezov patriotizim, kao, to je normala, ko neće, šta ga mi imamo moliti.
Selektor pogleda utakmicu mladog igrača/potencijalnog reprezentativca
obavi razgovor s igračem, kaže mu da ozbiljno računa na njega
savez odradi svoje, igrač odradi svoje
selektor šalje poziv
U našem slučaju se desilo slijedeće:
šala selektorana račun mladog igrača i priča kako navedeni nema sređene papire da bi poziv mogao biti poslan
Jel vi mislite da je neko debil da postane stranac u nemačkoj ligi bez nekih garancija da će igrati u reprezentaciji ? Previše se mi uzdamo u Pjanićev i Barbarezov patriotizim, kao, to je normala, ko neće, šta ga mi imamo moliti.
- ganjeta
#21374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Polako, dok Safet dobije kasete sa večerašnje tekme. Puno i vi očekujete
.
- Edin H.
#21375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To sa njemackim drzavljanstvom jeste realan problem, jer oni ne dozvoljavaju dvojno drzavljanstvo.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jel vi mislite da je neko debil da postane stranac u nemačkoj ligi bez nekih garancija da će igrati u reprezentaciji ? Previše se mi uzdamo u Pjanićev i Barbarezov patriotizim, kao, to je normala, ko neće, šta ga mi imamo moliti.
Trebalo bi vidjeti sa Salihovicem kako je to rjesio.