Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako se ne varam u Molotovljev koktel ide benzin ili neka druga slična zapaljiva tečnost koja gori nakon eksplozije. Kod ovih mamlaza se vidi samo vatrena eksplozija, vjerovatno sam svoj majstor.
Ali debile definitivno poslat na hlađenje na minimalno 5 godina u svim, i klupskim i reprezentativnim takmičenjima.
Još se AEK.ovi navijači se šetaju atletskom stazom,ja nisam nigdje vidio da je policija uopšte pokušala ozbiljnije spriječiti bilo kakav kontakt između navijača Ajaksa i AEKa.
Ako je UEFA imalo pri zdravoj pameti već slijedeće godine bi svim grčkim klubovima trebala spucati suspenziju.
Tomahawk11 wrote:Onaj naš glavonja od reprezentativca podržap ovo na twitteru
Nego, je li se Mou oglasio, ima li šta reći na Fellinu ruku prije gola
Fakat jebo ga AEK , baš me uvlačenjem razočaro , namah zaboravio šta su nam radili , kad je bilo 1 :1 , sve radi sudije i donekle asmira, a ono drugo sa zločincima .....
– To je bio iskaz olakšanja, ljutnje i frustracije. Jer ovaj meč nije smio završiti 0:0, nismo se trebali mučiti do posljednje minute, nego riješiti ga ranije. Nisam bio ljut na svoje igrače, nego zbog toga što nikako nisu mogli zabiti. Na terenu su dali sve od sebe i zato sam bio oduševljen kada su napokon zabili pobjednički gol – rekao je Murinjo.
Potom se u svom stilu obratio brojnim kritičarima i hejterima, kako njega tako i (anti)nogometa koji njegov Junajted igra.
– Imam poruku za sve svoje ljubitelje. Igrao sam 14 puta grupu Lige prvaka i svaki put sam je prošao. Svaki. Ona dva puta kada nisam igrao grupu ovog takmičenja, to je bilo zato što sam igrao Evropa ligu. I osvojio je. Eto, to je jedan zgodan podatak za sve moje ljubitelje i obožavatelje statistike – poručio je Murinjo.
Bogme, mogao si ti ono i izgubiti, pa onda spektakl u Valensiji, al et.
bingov buraz wrote:Koji od navedenih gotive Hezbolah?Vidim zastavu gore.
Sve grčke ljevičarske navijačke grupe (a AEK je jedan od najeklatantnijih primjera) imaju vrlo izraženu ANTIFA furku, a redovno ističu i palestinsku simboliku... Zalomi se nekad i Hezbolah
cyprus wrote:
A zbog čega tuto kompleto? Ne sviđaju ti se, pa bi zato?
Ko je odgovoran za sigurnost raje na tribinama, ja? Ko je odgovoran što debil neometan baci bombu na tribine?
Normalno da mi se sviđaju takvi idioti, kome normalnom se sviđaju. Šta da je nekom na glavi eksplodiralo, a moglo je?
Čuj zašto Treba li neko poginut na tribini da ne bude zašto?
bingov buraz wrote:Koji od navedenih gotive Hezbolah?Vidim zastavu gore.
Sve grčke ljevičarske navijačke grupe (a AEK je jedan od najeklatantnijih primjera) imaju vrlo izraženu ANTIFA furku, a redovno ističu i palestinsku simboliku... Zalomi se nekad i Hezbolah
A Panata je sa druge strane barikade pretpostavljam dok su se udružili sa ovim Ajaxovim huliganima i Cracovia.