Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pomenutu odluku Ustavni sud je donio 21. jula ove godine na sjednici kojom je predsjedavao Mirsad Ćeman, predsjednik, Seada Paravlić sutkinja, Matko Tadić, potpredsjednik, Zlatko Knežević, potpredsjednik, Valerija Galić, sutkinja i Miodrag Simović, sudija.
Ovo da se zlocincima ne zamjeraju...i to je SDA masina.
Glasajte narode. Nemate sta vise da izgubite ali zato ce oni imati jos vise koristi.
koliko vidim ovdje ima poziva da tuzilastvo BiH djeluje po pitanju procesuiranja slucaja ratnog zlocina - a na drugoj strani po pitanju ustavnog suda vidim presudu koja mi bas i nije jasna - pa ce istu trebati obrazloziti pred Europskim sudom za ljudska prava...
a niti jedjo niti drugo nije usamljen slucaj - nego BiH realnost.
Danguba wrote:Gori od njih moze biti samo onaj ko im daje glasove.
Bolje nemamo - pa ti baci pogled na alternativu....
A kada baviš pogled na alternativu, sve gore i ti podržiš alternativu, pa i ovakvim pljuvanjem po SDA - a to znači da si prema tvojoj terminologiji, najgori od svih.......
te zato,
Podrži SDA na svim nivoima, pokaži odgovornost, traži odgovornost....
Danguba wrote:Kako je Bakir dosao na celo ove stranke(da mu ne spominjem prezime), drzava nikada losije nije stajala a grafikon pokazuje da taj trend nece stati u skorije vrijeme.
Covjek koji je oko sebe okupio sami sljam treba da upravljaju drzavom i odlucuju o nasim zivotima.
Pogledaj projekcije MMF, Svjetske banke i Agencije za statistiku BiH. Postavljao sam ja linkove ovdje na forumu. Treba ipak biti realan i govoriti istinu.
Danguba wrote:Kako je Bakir dosao na celo ove stranke(da mu ne spominjem prezime), drzava nikada losije nije stajala a grafikon pokazuje da taj trend nece stati u skorije vrijeme.
Covjek koji je oko sebe okupio sami sljam treba da upravljaju drzavom i odlucuju o nasim zivotima.
Pogledaj projekcije MMF, Svjetske banke i Agencije za statistiku BiH. Postavljao sam ja linkove ovdje na forumu. Treba ipak biti realan i govoriti istinu.
Zar tebi trebaju ove pobrojane institucije da shvatis realnost. Okreni se oko sebe i sve je jasno.
p.s. znam i zasto ovo pises...
Kao sto neko rece, Covic je ovo davno predvidio i ovo je tek jedna faza sta nas tek poslije slijedi ulaskom SNSD-a na drzavnu razinu. Ovo su sve osmislili ''oni'' kojima Bake nije ni do koljena.
Zar tebi trebaju ove pobrojane institucije da shvatis realnost. Okreni se oko sebe i sve je jasno.
Kao sto neko rece, Covic je ovo davno predvidio i ovo je tek jedna faza sta nas tek poslije slijedi ulaskom SNSD-a na drzavnu razinu. Ovo su sve osmislili ''oni'' kojima Bake nije ni do koljena.
Ne. Pobrojane institucije mi trebaju da mi kažu da - a) u FBiH ima manje nezaposlenih nego u istom periodu prošle godine, b) prosječna plata nešto malo veća, neznatno, ali eto, c) BDP rastao u zadnjem kvartalu. Projekcije za 2016. su daljnji rast. Do 3.2 %, po čemu smo bolji od npr. Srbije (2.9 %, ili Albanije 2.0 %), d) industrijska proizvodnja rasla, e) potrošnja rasla.
Nisu ovo ni izbliza blistave brojke, niti su za njih zaslužni SDA-ovci. Možda je sve do MMF-a. No, ne treba pričati da "država samo što nije bankrotirala". kad to nije istina. Objektivne brojke tako govore.
evo sace df sa 0 mandata na podrucju manjeg BH entiteta da nas spasi od snsd-a , a na drugoj strani cemo da trpimo optuzbe za saradnju u zlocinu genocida na primjeru opcinskog vijeca bratunac.....
ubleha na ublehu se nastavlja - sta su ono tvrdili zajedno u promjene ?
Mi bi da celnici budu odabrani u konkursnoj proceduri - samo strucna lica (zadnjih 70 godina rukovode lica izabrana na konkursu koja moraju biti strucna).....
boze dragi kakve patke se plasiraju - i onda se ovaj gore cudi - dje alternativa.... Tri puta gora, praznih dzepova, tu je da se nadolmi i supljira... i nista drugo osim pljuvanja...
Željeznice Federacije su ojađenje od strane transportnog lobija (TIR), prije Brankovića, za vrijeme Brankovića i poslje Brankovića, a posebno su ojađene prugama koje plaču za rekonstrukcijom....
Halalite, jel neko spomenuo talgo vozove možda?
Kanton Sarajevo je doveden u ovu situaciju kadrovima nametnutim SDA ratnim i postratnim haosom, SDA se mijenja i donosi pozitivne promjene - kako u GRASu (nema štrajkova u posljednje vrijeme), a ogromne su aktivnosti na polju vodosnabdjevanja i kanalizacije....
Šta je forumske ovce, kako ne vidite ove činjenice što cijenjeni forumaš nabacuje!? Shvaćate li vi da je GRAS samo 40 miliona u gubitku bio, a koliko je tek mogao biti da ga nisu vizionari vodili? I znatel' da biste bili bez vode skroz da nije velestručne vlade!?
HM 2011 wrote:evo sace df sa 0 mandata na podrucju manjeg BH entiteta da nas spasi od snsd-a , a na drugoj strani cemo da trpimo optuzbe za saradnju u zlocinu genocida na primjeru opcinskog vijeca bratunac.....
Skoro sve pa i jedna kasaba u bosni gdje je sda osvojila vecinu na prijeratnim izborima bez borbe je predata cetnicima. Zadnju ste srebrenicu prodali. Sad je jos samo ostalo da odrzite referendum i otcijepite republiku sumsku. Ne treba zaboraviti. Ne odrzava mile referendum nego sda i kriminalci okupljeni oko te mafijaske organizacije.
Danas je potvrđeno da SBiH i A-sda ostaju bez ministarskih pozicija, a Izetbegović je kazao da su im ponuđena mjesta pomoćnika direktora u preduzećima i upravni odbori.
što Don Neonko naguzi seoske otpadnike i Doturove priguznike
bravo majstore
Last edited by JoseMujica on 15/10/2015 12:56, edited 2 times in total.
Danas je potvrđeno da SBiH i A-sda ostaju bez ministarskih pozicija, a Izetbegović je kazao da su im ponuđena mjesta pomoćnika direktora u preduzećima i upravni odbori.
što Don Neonko naguzi seoske otpadnike i Doturove priguznike
Famaliji svaki čoek, stranka, tj. dignuta ruka kad treba ili država, tj. kusur, ili narod, tj. meso dodže ko kurton....jednom navučeš, izjebeš dok ti je ćeif i onda u smetlje
Famaliji svaki čoek, stranka, tj. dignuta ruka kad treba ili država, tj. kusur, ili narod, tj. meso dodže ko kurton....jednom navučeš, izjebeš dok ti je ćeif i onda u smetlje
Natako ih Neonko sviHA... opozicija više ne postoji.