neki bi jedva docekali al NECEJoseMujica wrote:zar niej Pape smijenjen? kako je krenulo na forumu ja kontam već je Pape past tense
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#21326 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
Kontra__
#21327 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
"Nisam u kontaktu sa Misketom, ali, kazao sam to već, do slanja poziva igračima ima još 15 dana i još uvijek ništa nije definitivno. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
Bas onako mudra izjava, duboka brate, duboka.Iz nje se ono pronicljivost osjeti.
Bas onako mudra izjava, duboka brate, duboka.Iz nje se ono pronicljivost osjeti.
- DonVito
#21328 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kontra__ wrote:"Nisam u kontaktu sa Misketom, ali, kazao sam to već, do slanja poziva igračima ima još 15 dana i još uvijek ništa nije definitivno. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
Pa vidis da kaze fino nije u kontaktu, dalje do poziva igracima ima 15 dana nedaj boze povr. ali nista ne reci.. i sam kaze nista nije def. i Miske se moze povr. naravno i sta onda
Bice kriva ova izjeva Papeta 15 dana prije slanja poziva tj. 30 i kusur dana prije tekme..
- Edin H.
#21329 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne bi to ni on znao posto se ionako izmedju utakmica izripa i zabarkadiraJoseMujica wrote:zar niej Pape smijenjen? kako je krenulo na forumu ja kontam već je Pape past tense
- ultima_palabra
#21330 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A zar mu nije posao da bude u kontaktu sa jednim od najboljih svojih igrača? Da zna da li igra i trenira?
Čovjek nekad baš kao da se trudi da se predstavi glupim
- DonVito
#21331 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno malo glume nije na odmet, strategije da bi ga protivnik shvati levatom tj. glupim o sta vec itd.. jos kad obuce suskavac jos vise isfura ove pametne u armani odjelima
- cvrčak_na_hedonizmu
#21332 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dokazao je koliko je inteligentan kad je fasovao suspenziju u Italijiultima_palabra wrote:A zar mu nije posao da bude u kontaktu sa jednim od najboljih svojih igrača? Da zna da li igra i trenira?![]()
Čovjek nekad baš kao da se trudi da se predstavi glupim![]()
Al kad god otvori usta i da neku izjavu, provali se, vrlo zanimljivo
- DonVito
#21333 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bilo bi zanimljivo da izjave iskljucivo daje na fracuskom ha ya vama bi izgledao cool pametan o sta vec..
Kao sto kazem ja, kazem ja.. sva sreca pa nemamo para za skupe strucnjake kazem ja.
Kao sto kazem ja, kazem ja.. sva sreca pa nemamo para za skupe strucnjake kazem ja.
- ultima_palabra
#21334 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajd to i nekako, to su menadžerske šeme, isto se desilo i Figucvrčak_na_hedonizmu wrote:Dokazao je koliko je inteligentan kad je fasovao suspenziju u Italijiultima_palabra wrote:A zar mu nije posao da bude u kontaktu sa jednim od najboljih svojih igrača? Da zna da li igra i trenira?![]()
Čovjek nekad baš kao da se trudi da se predstavi glupim![]()
![]()
Al kad god otvori usta i da neku izjavu, provali se, vrlo zanimljivo
Iritiraju izjave svakako, ali neće ga se ocjenjivati prema njima.
- ljevoruki
#21335 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako je vjerovati novinarima - sto Austrijskim sto nasim koji su prevodili, Svabo kaze sljedece:
"Želim da BiH bude na SP u Brazilu 2014 godine. 22. marta imamo sudbonosnu utakmicu protiv Grčke. Savladamo li ovu prepreku, skoro pa sigurno smo tu. Lično pomažem kao savjetnik timskom šefu Safetu Sušiću pri treninzima, posjećujem mnoge utakmice, kontrolišem stadione i sudije. Imam pune ruke posla. Nogomet je ustvari moj život. Nogomet je najljepša sporedna stvar na svijetu", dodao je Osim.
Ovaj dio, podebljani, me jako zanima. Da li je uopce ovo tacno i ako jeste - koliko ima uticaja i udjela u dobrim rezultatima u zadnje vrijeme?
Mozda je ipak bilo "Ne sam Safete", i "djido mova da ti stone zemka".

"Želim da BiH bude na SP u Brazilu 2014 godine. 22. marta imamo sudbonosnu utakmicu protiv Grčke. Savladamo li ovu prepreku, skoro pa sigurno smo tu. Lično pomažem kao savjetnik timskom šefu Safetu Sušiću pri treninzima, posjećujem mnoge utakmice, kontrolišem stadione i sudije. Imam pune ruke posla. Nogomet je ustvari moj život. Nogomet je najljepša sporedna stvar na svijetu", dodao je Osim.
Ovaj dio, podebljani, me jako zanima. Da li je uopce ovo tacno i ako jeste - koliko ima uticaja i udjela u dobrim rezultatima u zadnje vrijeme?
Mozda je ipak bilo "Ne sam Safete", i "djido mova da ti stone zemka".
- samo_ti
#21336 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije bitno na kojem jeziku daje izjave, bitno je sta pricaDonVito wrote:Bilo bi zanimljivo da izjave iskljucivo daje na fracuskom ha ya vama bi izgledao cool pametan o sta vec..
A on izgleda stalno lupeta. Nikada nista ne zna, ne mozes da vjerujes kakav je
Ne zna hoce li onaj igrati za nas, ne zna kada ce papiri biti gotovi, sa onim se nije cuo, za onog ne zna od prosle godine, za onog ne zna u kojem je klubu i td td.
Pa jel on selektor ? Jel mu to posao ili nije ?
- DonVito
#21337 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A valjao je Ciro koji zna samo a i be helem zna sve.. a kasnije udri po Misketu ovom i onom igracu posle poraza. Jeste selektor ali nece on igracima nosati tj. predavati papire a pozive ce dobiti igraci koji budu spremni otom potom jos je rano a Miske je majsotr kakvi BIH nazalost nema puno na par prstiju.. Sve dok istovremeno zvakacu gumu moze zvakati i pimplati loptu treba da dobiva poziv u repku, legenda repke trenutno najvise nastupa 2 najbolji strijelac repke, 2 najbolji strijalc repke u ovim klf. ne brinite vi za Papeta i njegove izjave, dosta je bh politicara i njihovi smisljeni lazni izjava.samo_ti wrote:Nije bitno na kojem jeziku daje izjave, bitno je sta pricaDonVito wrote:Bilo bi zanimljivo da izjave iskljucivo daje na fracuskom ha ya vama bi izgledao cool pametan o sta vec..
Kao sto kazem ja, kazem ja.. sva sreca pa nemamo para za skupe strucnjake kazem ja.![]()
A on izgleda stalno lupeta. Nikada nista ne zna, ne mozes da vjerujes kakav je![]()
Ne zna hoce li onaj igrati za nas, ne zna kada ce papiri biti gotovi, sa onim se nije cuo, za onog ne zna od prosle godine, za onog ne zna u kojem je klubu i td td.
Pa jel on selektor ? Jel mu to posao ili nije ?
Pape sve drzi pod kontrolom, atmosefera u repki je ekstra a sve pod palicom Papeta.
Tabela sve govori, kao i ona Coca Cola tabela.
- samo_ti
#21338 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja sto si ti neki tezak covjek
Ciro nije pomenut. Miske, isto nisam spomenuo ( naravno da treba imati mjesta u ekipi, jer je i takav doktor za vecinu ).
Poenta je Susiceva prica za medije, gdje se stalno nesto lupeta. Pogledaj njegove izjave i shvatit ces sta ti pricam. Vazda neke nedoumice
Ja zavrsio sa ovom temom.
lp
Ciro nije pomenut. Miske, isto nisam spomenuo ( naravno da treba imati mjesta u ekipi, jer je i takav doktor za vecinu ).
Poenta je Susiceva prica za medije, gdje se stalno nesto lupeta. Pogledaj njegove izjave i shvatit ces sta ti pricam. Vazda neke nedoumice
lp
- DonVito
#21339 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kraj ovakvi umisljeni novinara i naroda kojem niko nebi ugodio ima pravo i da lupeta kad mu se ćefne..Poenta je Susiceva prica za medije, gdje se stalno nesto lupeta. Pogledaj njegove izjave i shvatit ces sta ti pricam. Vazda neke nedoumice
Ajd pozdrav.
- MOSALJOZE
-
Dead Man Walking
#21341 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kume, ubaci poneko "h" 'ljeba ti.
- Charuga
- Globalni moderator
#21342 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dead Man Walking wrote:Kume, ubaci poneko "h" 'ljeba ti.
- DonVito
#21343 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Sad tek pocinje cekanje..
- kisni indijanac
#21344 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dead Man Walking wrote:Kume, ubaci poneko "h" 'ljeba ti.
-
zlajapravaraja
#21345 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Valjda sve bude sredjeno do GrckeDonVito wrote:
- shake69
#21346 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da kad prodje VM onda ide objava u Sluzbenom listu, dakle jos mjesec dana sto znaci da nema nista od Grcke. Iskreno, da je sutra gotovo, pitanje je da li bi Pape njih dvojicu uopce stavio na spisak za martovsko okupljanje. Za Latviju , vjerovatno.zlajapravaraja wrote:Valjda sve bude sredjeno do GrckeDonVito wrote:
- irac300
#21347 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma bitno je da se ta procedura u vezi ove dvojice privodi kraju. I da su dobili papire, ja ih ne bih očekivao da debituju u možda nama najvažnijoj utakmici kvalifikacija, ali bar u budućnosti ćemo imati širi roster igrača.
- jeza u ledja
#21348 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znaci Savez ipak pomaze igracima u vezi promjene drzavljanstva.
- DonVito
#21349 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moze savez pomoci ali tek kad ovi koji sto hoce tu pomoc dignu guzicu, zato manite se vise Izmeta i ostalih..jeza u ledja wrote:Znaci Savez ipak pomaze igracima u vezi promjene drzavljanstva.
-
zlajapravaraja
#21350 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta nam je s kung-fu Pandzom, doklen' je on dogurao?