Energija koja izbija iz ove tvoje recenice govori o osobi (tj. tebi) da si kulturan, a ovaj to nije ...nikako....ni u snovima....triconja wrote:Uzmem ja nekad svirat gitaru (elektricnu) u stanu ali ne vjerujem da se toliko cuje. Nadam se da nisam ja, inace sviram jednom u dva tri dana po pola sataljuspica wrote:Nije do mene, provjereno.
Znam da niko nije kaznjen zbog gitareI ko je pomeno gitaru-da nisi ti taj komsija?
![]()
Necu nikom ovdje da se obracam.
Necu da placam lokalne narkice da nekog ubijaju.
Hocu posteno.
Sve.
Pa makar mi zadnje bilo..
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ljuspica
#21301 Re: Zeničani
- phillie
#21302 Re: Zeničani
Pa jel bar zna svirat' ? 
- triconja
#21303 Re: Zeničani
Kod mene se gitara ne cuje u drugoj sobi koliko je smanjeno pojacaloljuspica wrote:Energija koja izbija iz ove tvoje recenice govori o osobi (tj. tebi) da si kulturan, a ovaj to nije ...nikako....ni u snovima....triconja wrote:Uzmem ja nekad svirat gitaru (elektricnu) u stanu ali ne vjerujem da se toliko cuje. Nadam se da nisam ja, inace sviram jednom u dva tri dana po pola sataljuspica wrote:Nije do mene, provjereno.
Znam da niko nije kaznjen zbog gitareI ko je pomeno gitaru-da nisi ti taj komsija?
![]()
Necu nikom ovdje da se obracam.
Necu da placam lokalne narkice da nekog ubijaju.
Hocu posteno.
Sve.
Pa makar mi zadnje bilo..
Slazem se da su ti problem. Sjecam se prosle godine sam isao kod dide i culo se u zgradi pored kako neko vjezba harmoniku, jedno 20 metara od zgrade. Kad god sam isao (sedmicno) cuo se isti
Tebi sretno u rjesavanju tog problema, mada je velika vjerovatnoca da je taj hajvan cim nema osjecaja za komsije.
- triconja
#21304 Re: Zeničani
Ko da je sviranje mudro slovo. Uzmes instrument i lupaj dok ne pocne zvucati ko pjesma. To lupanje moze potrajati i sedmicu, mjesec (za samo jednu pjesmu)phillie wrote:Pa jel bar zna svirat' ?
-
Kralj Tvrtko I.
#21305 Re: Zeničani
Imam povratnu kartu iskorištenu u jednom pravci samo.
Hoće li mi Zenicatrans kojim slučajem vratiti barem dio para za ovaj drugi dio karte? Jel ima neko to iskustvo?
Hoće li mi Zenicatrans kojim slučajem vratiti barem dio para za ovaj drugi dio karte? Jel ima neko to iskustvo?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#21306 Re: Zeničani
Neće. Ako ne žališ da se baci pokloni nekome ako je unutar BiH linija, meni je tako jednom jedan policajac dao jednosmjernu za Mostar jer mu nisu htjeli vratit pareKralj Tvrtko I. wrote:Imam povratnu kartu iskorištenu u jednom pravci samo.
- kamen spoticanja
#21307 Re: Zeničani
A.C.A.BJimmy McNulty wrote:Neće. Ako ne žališ da se baci pokloni nekome ako je unutar BiH linija, meni je tako jednom jedan policajac dao jednosmjernu za Mostar jer mu nisu htjeli vratit pareKralj Tvrtko I. wrote:Imam povratnu kartu iskorištenu u jednom pravci samo.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#21308 Re: Zeničani
Ma jok, poštujem ja momke u plavom. Uglavnomkamen spoticanja wrote: A.C.A.B
- kamen spoticanja
#21309 Re: Zeničani
to ti je znak da starisJimmy McNulty wrote:Ma jok, poštujem ja momke u plavom. Uglavnomkamen spoticanja wrote: A.C.A.B
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#21310 Re: Zeničani
Šta je 25 godinakamen spoticanja wrote: to ti je znak da staris
Btw onaj tvoj kolega Murhaf, možeš li mi reć' odakle je? Odlično mi je uradio zub
- kamen spoticanja
#21311 Re: Zeničani
murhaf je sirijacJimmy McNulty wrote:Šta je 25 godinakamen spoticanja wrote: to ti je znak da staris![]()
Btw onaj tvoj kolega Murhaf, možeš li mi reć' odakle je? Odlično mi je uradio zub
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#21312 Re: Zeničani
I kako se tebi onako čini? I otkud on u Ze uopšte?kamen spoticanja wrote: murhaf je sirijac
- kamen spoticanja
#21313 Re: Zeničani
razmjena nesvrstanih mensciniJimmy McNulty wrote:I kako se tebi onako čini? I otkud on u Ze uopšte?kamen spoticanja wrote: murhaf je sirijac
korektan
-
lokalni_razdjevicar
#21314 Re: Zeničani
ko je u zenici ekspert za vadjenje zuba... pare su nevazne, samo da dobro vadi?
-
clio_dci120
#21315 Re: Zeničani
Meni je Nedzad Terzic najbolji, samo njemu idem zadnjih 5-6 godina, cak sam jednom iz Sarajeva dolazio sedmicno dva tri puta, konstantno mjesec dana, da mi radi jedan zub.
Mislim da mi je kameni vadio jedan jedini zub u zivotu, ali nisam siguran je li on taj zubar iz SDA. Ako mu ime pocinje sa N. onda jeste, i bas je dobro vadio zube. :=) Kad sam ga prvi put vidio, kotnam da je samo asistent starijeg zubara, ono da priprema, dok sam ja mislio da on priprema zub da ga stariji zubar vadi, on vec zub izvadio.
Mislim da mi je kameni vadio jedan jedini zub u zivotu, ali nisam siguran je li on taj zubar iz SDA. Ako mu ime pocinje sa N. onda jeste, i bas je dobro vadio zube. :=) Kad sam ga prvi put vidio, kotnam da je samo asistent starijeg zubara, ono da priprema, dok sam ja mislio da on priprema zub da ga stariji zubar vadi, on vec zub izvadio.
- kamen spoticanja
#21316 Re: Zeničani
a ti si mene ipak pomjesaoclio_dci120 wrote:Meni je Nedzad Terzic najbolji, samo njemu idem zadnjih 5-6 godina, cak sam jednom iz Sarajeva dolazio sedmicno dva tri puta, konstantno mjesec dana, da mi radi jedan zub.
samak je odlican s klijestima...samo je skup
ne znam radi li Kratina vise...on je nekad bio mag
-
clio_dci120
#21317 Re: Zeničani
Zar ima jos zubara SDA-ovaca?
Sve sam mislio da si Barucija, koji je takodjer SDA-ovac i fakat je bio vrhunski zubar...kasnije se malo pohasio, otvorio privatno i nije htio raditi vikendom. I tako jednom me zaboli zub, odem Kratini koji jeste stari zubar i dobar je, ali kaze mi vadi zub, i ja kazem sam sebi necu i drugi vaditi, i odem Terzicu koji mi izljeci zub...Svidja mi se Terzic jer prvo lijeci, pa u krajnjem slucaju vadi...
Sve sam mislio da si Barucija, koji je takodjer SDA-ovac i fakat je bio vrhunski zubar...kasnije se malo pohasio, otvorio privatno i nije htio raditi vikendom. I tako jednom me zaboli zub, odem Kratini koji jeste stari zubar i dobar je, ali kaze mi vadi zub, i ja kazem sam sebi necu i drugi vaditi, i odem Terzicu koji mi izljeci zub...Svidja mi se Terzic jer prvo lijeci, pa u krajnjem slucaju vadi...
- kamen spoticanja
#21318 Re: Zeničani
dobar je Nedzad...i jedan i drugiclio_dci120 wrote:Zar ima jos zubara SDA-ovaca?
u dobrim si rukama
- ExNihilo
#21319 Re: Zeničani
Zar ovdje ima raje koja još nije provalila ko je kamen?
Svaki put kad prođem kraj ordinacijem kažem sebi...sad kamen sjedi tamo i serucka po forumu.
Svaki put kad prođem kraj ordinacijem kažem sebi...sad kamen sjedi tamo i serucka po forumu.
- Njanjavi
#21320 Re: Zeničani
Realno zalibo nas racku ko je u reali, ako je korektan i ok forumas.ExNihilo wrote:Zar ovdje ima raje koja još nije provalila ko je kamen?![]()
I zbog cega bi ja uopste provaljivao i nesta kontao ko je?
- phillie
#21321 Re: Zeničani
Pa da trazis popust na osnovu poznanstva jbga ti

Sad mi valja u Cirih ako me zaboli zub
Sad mi valja u Cirih ako me zaboli zub
- Njanjavi
#21322 Re: Zeničani
Saznacu ko je kad i ako krene radit regeneraciju zuba maticnim celijama, do tad me ne zanima nijedan zubar i te srednjovjekovne metode lijecenja istih 
- phillie
#21323 Re: Zeničani
Izvini, nisam znao.
- ExNihilo
#21324 Re: Zeničani
Čini se da ti je, ipak, prioritet regeneracija moždanih ćelija.Njanjavi wrote:Saznacu ko je kad i ako krene radit regeneraciju zuba maticnim celijama, do tad me ne zanima nijedan zubar i te srednjovjekovne metode lijecenja istih
-
clio_dci120
#21325 Re: Zeničani
Ima logike ona moja prica od nedavno, sto sam i ja cuo od nekolicine vijecnika, da se stima bivsem diretkoru Cimosa. Pukla tikva izmedju Dofua i SC pa i ovaj konkurs ponisten.
http://www.zenica.ba/aktuelnosti/oglasi ... 66de7ac11f
http://www.zenica.ba/aktuelnosti/oglasi ... 66de7ac11f