barem je SDA pokazala i dokazala da ti za bosanski san ne treba škola već rodjak na poziciji, a za sve ostalo tu je DIF
SDA-All about
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21301 Re: SDA-All about
ta nisu ludi...koji če im qorach škola
barem je SDA pokazala i dokazala da ti za bosanski san ne treba škola već rodjak na poziciji, a za sve ostalo tu je DIF
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21302 Re: SDA-All about
Ma samo IlinčicaGeneral War wrote:JBG...dabude ko nas nacelnik u tuzli, sve fontane okrugle i nejma problema..ili mozda ima, mozda se nacelnik Dzasmin klanja bogu sunca Ra
![]()
...jel problem i to...kakvi smo sa tim narodom?
- XXS
#21303 Re: SDA-All about
Samo Sfahro SDA Spasava

Na svim nivoima!
Deset godina nam SDA prica da je Sfahro srpski spijun, da je roknuo celu Ramiza i da svercuje herojin sa Keljmendijem.
Zato je on pravi izbor da svi zajedno krenemo u bolju buducnost.

Na svim nivoima!
Deset godina nam SDA prica da je Sfahro srpski spijun, da je roknuo celu Ramiza i da svercuje herojin sa Keljmendijem.
-
HM 2011
#21304 Re: SDA-All about
izborni rezultati nas prisilili - a SDA je puno veca i od toga......XXS wrote:Samo Sfahro SDA Spasava
Na svim nivoima!
Podrzi SDA na svim nivoima, ne dopusti da postoji nuzda za koalicijama....
U jedinstvu je snaga.
- XXS
#21305 Re: SDA-All about
Jasta, toliko je velika i jaka da je srpski spijun, ubica i svercer heroina mora spasavati.HM 2011 wrote: izborni rezultati nas prisilili - a SDA je puno veca i od toga......
Samo Sfahro SDA spasava
-
mg
#21306 Re: SDA-All about
Prisilili su Vas na mnogo toga, a vazda vam drugi krivi! Ovaj put glasači!HM 2011 wrote:izborni rezultati nas prisilili - a SDA je puno veca i od toga......XXS wrote:Samo Sfahro SDA Spasava
Na svim nivoima!
U jedinstvu je snaga.
A principa nemate ni u peti!
Drug, nekad se život daje, al princip ne!
Stoga nikad ne bi glasao za nekog ko gazi preko svega što mu je sveto!
-
saja_dj
#21307 Re: SDA-All about
Ma to ti je ona klasicna logika, sve dok 100% bosnjaka ne glasa za SDA, SDA nije kriv, vazda drugi.mg wrote: Prisilili su Vas na mnogo toga, a vazda vam drugi krivi! Ovaj put glasači!
-
HM 2011
#21308 Re: SDA-All about
mg wrote:Prisilili su Vas na mnogo toga, a vazda vam drugi krivi! Ovaj put glasači!HM 2011 wrote:izborni rezultati nas prisilili - a SDA je puno veca i od toga......XXS wrote:Samo Sfahro SDA Spasava
Na svim nivoima!
U jedinstvu je snaga.
SDA svoje principe poput razvoja FBiH i razvoja BiH nije pogazila, bolje sutra za tebe, mene i sve nas, je ultimativan princip...
Ako ti se ne sviđa koalicioni partner - podrži SDA na svim nivoima ubuduće, pokaži odgovornost, traži odgovornost.... Na kraju krajeva - jedan od najvećih benefita iz svega ovoga je dokaz da se puno laži plasira oko naše najjače stranke - pa eto kada ti je pokazana prilika, i kada su sve laži i obmane uz pomoć kojih ti je neko pokušao ogaditi našu najjaču stranku - pale u vodu, imaš priliku da ponosno možeš reći - da ja sam član SDA i želim bolje našoj BiH....
Budi snaga Bosne i Hercegovine - budi SDA...
- Danguba
#21309 Re: SDA-All about
Kako je Bakir dosao na celo ove stranke(da mu ne spominjem prezime), drzava nikada losije nije stajala a grafikon pokazuje da taj trend nece stati u skorije vrijeme.
Covjek koji je oko sebe okupio sami sljam treba da upravljaju drzavom i odlucuju o nasim zivotima.
Boze me sacuvaj. Babo mu se u grobu prevrce.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbego ... /151014105
Covjek koji je oko sebe okupio sami sljam treba da upravljaju drzavom i odlucuju o nasim zivotima.
-
mg
#21310 Re: SDA-All about
Jel u prvu rečenicu spadaju željeznice Federacije koje je ojadio Branković? Ili Energoinvest na čijem je čelu bio?
Jel u razvoj te Federacije spada Kanton Sarajevo u kojem je uništen Vodovod i Gras, SDA kadrovima!
Jel taj razvoj građenje na Bjelašnici elitističkih apartmana, bez kanalizacije, pa sad Vrelo Bosne više nije pitka voda?
A ovo što pišeš su pamfleti na nivou trogodišnjaka!
Jel u razvoj te Federacije spada Kanton Sarajevo u kojem je uništen Vodovod i Gras, SDA kadrovima!
Jel taj razvoj građenje na Bjelašnici elitističkih apartmana, bez kanalizacije, pa sad Vrelo Bosne više nije pitka voda?
-
HM 2011
#21311 Re: SDA-All about
Danguba wrote:Kako je Bakir dosao na celo ove stranke(da mu ne spominjem prezime), drzava nikada losije nije stajala a grafikon pokazuje da taj trend nece stati u skorije vrijeme.
SDA lider u BiH 8000 radnih mjesta više, i borba se nastavlja,
prije bio lider SDP, a bio zamah izgradnje autocesta na kredit - i 8000 manje......
Zaključak:
Samo SDA na svim nivoima,
You"l never walk alone....
-
HM 2011
#21312 Re: SDA-All about
Željeznice Federacije su ojađenje od strane transportnog lobija (TIR), prije Brankovića, za vrijeme Brankovića i poslje Brankovića, a posebno su ojađene prugama koje plaču za rekonstrukcijom....mg wrote:Jel u prvu rečenicu spadaju željeznice Federacije koje je ojadio Branković? Ili Energoinvest na čijem je čelu bio?
Kanton Sarajevo je doveden u ovu situaciju kadrovima nametnutim SDA ratnim i postratnim haosom, SDA se mijenja i donosi pozitivne promjene - kako u GRASu (nema štrajkova u posljednje vrijeme), a ogromne su aktivnosti na polju vodosnabdjevanja i kanalizacije....
Za elitističke apartmane je nadležna elita, a toj eliti je takva aktivnost omogućena od strane nikoga drugoga no Ibre Berila, sadašnje perjanice SDP-a.... i ko opet čisti probleme i pravi kanalizacije i bori se da stabilizuje vodosnabdjevanje grada, opet SDA....
Ništa više no bezuspješni pokušaji podvala našoj SDA...
I šta ono bi na nivou trogodišnjaka ?
-
mg
#21313 Re: SDA-All about
Ma ja nametnuli Vam...
I branković Vam je nametnut!
I fotelje i vlast...
Vi to ništa i nećete!
Samo PARE Vas i interesuju.
Kontam sad!
I fotelje i vlast...
Vi to ništa i nećete!
Kontam sad!
- Danguba
#21314 Re: SDA-All about
Mani se fraza.HM 2011 wrote:Danguba wrote:Kako je Bakir dosao na celo ove stranke(da mu ne spominjem prezime), drzava nikada losije nije stajala a grafikon pokazuje da taj trend nece stati u skorije vrijeme.
prije bio lider SDP, a bio zamah izgradnje autocesta na kredit - i 8000 manje......
Zaključak:
Covjek oko sebe ima onaj teski sljam a sada polako u vlast na svim nivoima uvodi i najvece i otvorene neprijatelje ove zemlje.
................(ovdje stavi najsocniju psovku). Nije mu ovo babovina pa da stvari prebija preko koljena.

Pa vidis li ti ove face...i oni odlucuju o drzavi i narodu u njoj.
-
HM 2011
#21315 Re: SDA-All about
mg wrote:Ma ja nametnuli Vam...
I fotelje i vlast...
Vi to ništa i nećete!
Kontam sad!
vlada FBiH - kriza ? A reforme provoditi treba ? pa sad ?
-
HM 2011
#21316 Re: SDA-All about
Šljam bio uopšte šljam, bio težak šljam ili lahak šljam, ne bio šljam - tu je, ima naše glasove....Danguba wrote:Mani se fraza.HM 2011 wrote:Danguba wrote:Kako je Bakir dosao na celo ove stranke(da mu ne spominjem prezime), drzava nikada losije nije stajala a grafikon pokazuje da taj trend nece stati u skorije vrijeme.
Zaključak:
Covjek oko sebe ima onaj teski sljam a sada polako u vlast na svim nivoima uvodi i najvece i otvorene neprijatelje ove zemlje.
................(ovdje stavi najsocniju psovku). Nije mu ovo babovina pa da stvari prebija preko koljena.
Pa vidis li ti ove face...i oni odlucuju o drzavi i narodu u njoj.Ovo ni Zenica ne bi primila.
u vlast uvodi koalicionog partnera od kojeg može očekivati najteže - što i jeste istina, ali mu je isti potreban da provede reforme bolje za tebe, mene i sve nas....
Vezano za face, jedan ima glasova dovoljno za državni parlament, drugi pak ima dovoljno podrške za generalnog sekretara stranke SDA.... Jesu li za Zenice ili Parlamenta - ja znam da u Zenicu navrate ponekad ali ne u KPZ, a u parlamentu su i visoko su pozicionirani.... Takođe znam da izgled apsolutno ništa ne znači, posebno ne kod uglađenih kleptomana, nevinog izgleda....
DJELA bi trebala da znače !
- Danguba
#21317 Re: SDA-All about
Gori od njih moze biti samo onaj ko im daje glasove. 
-
HM 2011
#21318 Re: SDA-All about
Bolje nemamo - pa ti baci pogled na alternativu....Danguba wrote:Gori od njih moze biti samo onaj ko im daje glasove.
A kada baviš pogled na alternativu, sve gore i ti podržiš alternativu, pa i ovakvim pljuvanjem po SDA - a to znači da si prema tvojoj terminologiji, najgori od svih.......
te zato,
Podrži SDA na svim nivoima, pokaži odgovornost, traži odgovornost....
- Danguba
#21319 Re: SDA-All about
U pravu si sto kazes da nema prave alternative pa moras birati manje zlo ali SDA to nije. Ona je najvece zlo.
Glasaj za mene. Nista ne gubis a ja sve dobijam.
...ja rekoh i da zavrsimo sa ovime.
Glasaj za mene. Nista ne gubis a ja sve dobijam.
-
HM 2011
#21320 Re: SDA-All about
Bez šale, pokaži odgovornost, traži odgovornost - aktiviraj članstvo u našoj SDA, i imaš glasove ne samo mene, nego svih nas, ali,Danguba wrote:U pravu si sto kazes da nema prave alternative pa moras birati manje zlo ali SDA to nije. Ona je najvece zlo.
Glasaj za mene. Nista ne gubis a ja sve dobijam.![]()
ako budeš hapao koa što si naumio, ili kakva ti je percepcija političkog aktivizma, kad ti se navalimo na kosti, proklinjaćeš svaki fening, kad tad....
Shvati, podrška za SDA nije samo to i ne staje samo na tome, porška za SDA je podrška za bolju Bosnu i Hercegovinu...
SDA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21321 Re: SDA-All about
Sad vam valja Fahro, je li HM?
I gdje je ona pumica?
I gdje je ona pumica?
-
jefff
#21322 Re: SDA-All about
Poselami Ćovića i onog Zorana Čegara koji je rekao da će svu onu fukaru pobiti onda kada se vama ljuljala stolica. Dobri su vam zaštitnici vama balijama iz SDA. Imate i Rdončića, sad ste komplet.HM 2011 wrote:Bez šale, pokaži odgovornost, traži odgovornost - aktiviraj članstvo u našoj SDA, i imaš glasove ne samo mene, nego svih nas, ali,Danguba wrote:U pravu si sto kazes da nema prave alternative pa moras birati manje zlo ali SDA to nije. Ona je najvece zlo.
Glasaj za mene. Nista ne gubis a ja sve dobijam.![]()
ako budeš hapao koa što si naumio, ili kakva ti je percepcija političkog aktivizma, kad ti se navalimo na kosti, proklinjaćeš svaki fening, kad tad....
Shvati, podrška za SDA nije samo to i ne staje samo na tome, porška za SDA je podrška za bolju Bosnu i Hercegovinu...
SDA
-
nightvision
#21323 Re: SDA-All about
ti ba nisi normalan.HM 2011 wrote:Bolje nemamo - pa ti baci pogled na alternativu....Danguba wrote:Gori od njih moze biti samo onaj ko im daje glasove.
A kada baviš pogled na alternativu, sve gore i ti podržiš alternativu, pa i ovakvim pljuvanjem po SDA - a to znači da si prema tvojoj terminologiji, najgori od svih.......
te zato,
Podrži SDA na svim nivoima, pokaži odgovornost, traži odgovornost....
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21324 Re: SDA-All about
Danguba wrote:[
Mani se fraza.
Pa vidis li ti ove face...i oni odlucuju o drzavi i narodu u njoj.Ovo ni Zenica ne bi primila.
nemoj tako o vodečim Prošnjaćkim strućnjacima...da sve mektebe od Ilijaša do Trnova obletiš bolje neš nači
-
nightvision
#21325 Re: SDA-All about
Odbornici SDA su glasali za čovjeka koji je uhapšen zbog zločina kod Bratunca.
http://--- NO LINKS ---/clanak/BiH/381788/ ... a%E2%80%9C
Na vanrednoj sjednici Skupštine Opštine Bratunac je za potpredsjednika Skupštine izabran Miladin Jokić iz SDS-a.
„Jučer su odbornici SDA u Skupštini Opštine Bratunac (ovdje se moraju navesti imena: Jusupović Ćazim, Mehmedović Sead, Smailović Fehim, Zahirović Zaib) glasali da za potpredsjednika Skupštine bude izabran Miladin Jokić.
Jokić je prijeratni policajac koji je prije tri godine uhapšen i bio pod istragom za zločine počinjene u Glogovi i Hranči kod Bratunca u maju 1992. godine. Miroslav Deronjić ga je u svom priznanju Međunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju označio kao jednog od ključnih organizatora i oficira za vezu sa tzv. paravojnim jedinicama, odnosno jedinicama koje su pod zapovjedništvom srbijanske Službe državne bezbednosti stigle u Bratunac.
http://--- NO LINKS ---/clanak/BiH/381788/ ... a%E2%80%9C
Na vanrednoj sjednici Skupštine Opštine Bratunac je za potpredsjednika Skupštine izabran Miladin Jokić iz SDS-a.
„Jučer su odbornici SDA u Skupštini Opštine Bratunac (ovdje se moraju navesti imena: Jusupović Ćazim, Mehmedović Sead, Smailović Fehim, Zahirović Zaib) glasali da za potpredsjednika Skupštine bude izabran Miladin Jokić.
Jokić je prijeratni policajac koji je prije tri godine uhapšen i bio pod istragom za zločine počinjene u Glogovi i Hranči kod Bratunca u maju 1992. godine. Miroslav Deronjić ga je u svom priznanju Međunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju označio kao jednog od ključnih organizatora i oficira za vezu sa tzv. paravojnim jedinicama, odnosno jedinicama koje su pod zapovjedništvom srbijanske Službe državne bezbednosti stigle u Bratunac.