Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MOSALJOZE

#21301 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

_terminaš_ wrote:
DonVito wrote:Bolje Zukanovic nego Mravac ili Cocalic.
Za Cocalića se ne može reći da nam ne bi valjao, ali isto tako ne može se reći ni da bi nam valjao. Što se tiče Mravca, to si u pravu, od njega sam i ja bolji.
Adnana Mravac jedna od rijetkih safetovih grešaka
DonVito

#21302 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Nebi trebao sa pozivanjem Cocalica ponoviti gresku.
ultima_palabra

#21303 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Mravac je prije Ćirina greška... odnosno ne znam ni koliko je greška s obzirom da tad i nije bilo nekih igrača za tu poziciju. Kasnije je morao pogriješiti u Albaniji da bi ga se Safet riješio.
DonVito

#21304 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

ultima_palabra wrote:Mravac je prije Ćirina greška... odnosno ne znam ni koliko je greška s obzirom da tad i nije bilo nekih igrača za tu poziciju. Kasnije je morao pogriješiti u Albaniji da bi ga se Safet riješio.
Slazem se :)
zlajapravaraja

#21305 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

De ba ljudi, popustite malo s tim Zahirovicem kad pojma nemate... :D

Ono sto ja znam je da maltene sve evropske reprezentacije igraju sa dvojicom zadnjih veznih, pa i Spanija, Njemacka, Francuska, Italija i Engleska, dok taj posao u BiH repki radi samo Adnan Zahirovic - znaci, lik trci za dvojicu, i omogucuje nam da imamo jednog kreativca vise na sredini terena.

Vecina ipak gleda samo umjetnicki dojam pri prijemu i dodavanju lopte, dok se njegova ucinkovitost pri razaranju protivnickih napada potpuno zanemaruje.

Meni je lik ekstra, uvijek daje 110%, i neka ga, i nek' lomi i udara, pa makar nas svi prezirali zbog njega :dance:
svi u napad

#21306 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Dragi Zlaja, da si mu (Zahirovicu) rodjeni otac ili buraz ne bi ovo napisao za njega. Znam da se zezas i oprastam ti ovu zajebanciju (imao si dobrih komentara i ne mogu da vjerujem da si to ti). Covjek ni jednu bukvalno ni jedne lopte nije uzeo u zadnje 2 tekme. Ziv i zdrav bio ali nemoj molim te vise o Zahirovicu kao igracu. Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
IcedMFEarth

#21307 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IcedMFEarth »

zlajapravaraja wrote:De ba ljudi, popustite malo s tim Zahirovicem kad pojma nemate... :D

Ono sto ja znam je da maltene sve evropske reprezentacije igraju sa dvojicom zadnjih veznih, pa i Spanija, Njemacka, Francuska, Italija i Engleska, dok taj posao u BiH repki radi samo Adnan Zahirovic - znaci, lik trci za dvojicu, i omogucuje nam da imamo jednog kreativca vise na sredini terena.

Vecina ipak gleda samo umjetnicki dojam pri prijemu i dodavanju lopte, dok se njegova ucinkovitost pri razaranju protivnickih napada potpuno zanemaruje.

Meni je lik ekstra, uvijek daje 110%, i neka ga, i nek' lomi i udara, pa makar nas svi prezirali zbog njega :dance:
I ja ne znam zašto po njemu toliko drvlje i kamenje, dok smo igrali sa dva defanzivna vezna svi su hvalili Zahirovića talenta :-)
I nije istina što neki govore da nikada ne daje pas prema naprijed, protiv Slovenije je par puta fino prograo Pjanića, a Pjanićeva uloga je valjda da dalje proigrava. A i draže mi je da def. vezni igra sigurne lopte nego da gubi bezveze lopte u odbrani. Ovo ne važi za Hasagića, Hasagiću je dozvoljeno da dribla protivničke napadače :D
Kontra__

#21308 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Nije problem u njegovom pasu od metar-dva metra, vec sto on slabo koga moze zaustaviti u kontri, napadu i slicno, jednostavno decko je igracki ogranicen. Bljesno u prvih 3-4 partije i od tog momenta stagnacija. Al' hajd...
zlajapravaraja

#21309 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

svi u napad wrote:Dragi Zlaja, da si mu (Zahirovicu) rodjeni otac ili buraz ne bi ovo napisao za njega. Znam da se zezas i oprastam ti ovu zajebanciju (imao si dobrih komentara i ne mogu da vjerujem da si to ti). Covjek ni jednu bukvalno ni jedne lopte nije uzeo u zadnje 2 tekme. Ziv i zdrav bio ali nemoj molim te vise o Zahirovicu kao igracu. Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
Mora se neko i za njega zauzeti :D Nesto mi ga pravo zao bi :D

:thumbup:

No koga umjesto njega? Vranjes? Besic?
svi u napad

#21310 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Dobar odgovor Zlaja. :thumbup: Halalim ti prosli post. Neka ima neko da ga brani. :mrgreen: Dobri nas merhamet. Ziv bio i vidimo se u Brazilu (sa ili bez Zahirovica). Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
cvrčak_na_hedonizmu

#21311 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

zlajapravaraja wrote:De ba ljudi, popustite malo s tim Zahirovicem kad pojma nemate... :D

Tebi je i Cedevita bila ekstra, kandidat za F4 Eurolige pa ti razmisli gdje si sa kontom i koliko se razumiješ u ono što pišeš :oops: Nakon košarke si došao na fudbal. O bože, stvarno nemamo sreće :run:
vryzas

#21312 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:

Tebi je i Cedevita bila ekstra, kandidat za F4 Eurolige pa ti razmisli gdje si sa kontom i koliko se razumiješ u ono što pišeš :oops: Nakon košarke si došao na fudbal. O bože, stvarno nemamo sreće :run:
Neka ba @cvrcak, trazice ti reference :D
tendzera

#21313 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tendzera »

Adnan Zahirovic je u rangu sa Busquetsom :D
veljaca

#21314 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

tendzera wrote:Adnan Zahirovic je u rangu sa Busquetsom :D
Ama Busqets je za njega mala maca - on je u rangu Inieste ... :D
zlajapravaraja

#21315 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

Adnan Zahirovic - bosanski Gattuso ilitiga "agressive leader" i kao takav: nezamjenjiv 8-)
vryzas

#21316 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

Analogija je jasna...igrac je nezamjeniv ako igra standarno u prvih 11, selektor je taj koji bira tim, a selektor ima reference :D
MOSALJOZE

#21317 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

zlajapravaraja wrote:Adnan Zahirovic - bosanski Gattuso ilitiga "agressive leader" i kao takav: nezamjenjiv 8-)
Niko nije ne zamjenjiv NIKO NEMA ZAGARANTOVANO MJESTO U PRVIH 11.Osim 3-4 igrača:Begović,Spahić,Pjanić,Dzeko
oglo

#21318 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oglo »

zlajapravaraja wrote:Adnan Zahirovic - bosanski Gattuso ilitiga "agressive leader" i kao takav: nezamjenjiv 8-)
ha ha,pazi jednu stavr protiv slabijih je dobar,to stoji,ali protgual,spanija,francuska kuci,rumunija u gostima,gatuso se gubio ko kusur
cim dodju jaci protivnici potop,a mi smo kao nekakva sila usvijetu plase nas se :-D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21319 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

MOSALJOZE wrote:
_terminaš_ wrote:
DonVito wrote:Bolje Zukanovic nego Mravac ili Cocalic.
Za Cocalića se ne može reći da nam ne bi valjao, ali isto tako ne može se reći ni da bi nam valjao. Što se tiče Mravca, to si u pravu, od njega sam i ja bolji.
pa nije Safet doveo Mravca nego Ćiro
Kontra__

#21320 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Ali ga je dugo drzao.
Mikady

#21321 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Kontra__ wrote:Ali ga je dugo drzao.

:bih: Pape dominacija :bih: a kruticari zvacite sada koliko je drzao Mravaca dugo..
Kontra__

#21322 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Pa je l' mu nije igro Mravac? Sta se pravite ludi...
shalla

#21323 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

MOSALJOZE

#21324 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Tema potencijalni i reprezentativci BIH ovo je papetova tema tako da :run:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21325 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

zar niej Pape smijenjen? kako je krenulo na forumu ja kontam već je Pape past tense :lol:
Locked