Adnana Mravac jedna od rijetkih safetovih grešaka_terminaš_ wrote:Za Cocalića se ne može reći da nam ne bi valjao, ali isto tako ne može se reći ni da bi nam valjao. Što se tiče Mravca, to si u pravu, od njega sam i ja bolji.DonVito wrote:Bolje Zukanovic nego Mravac ili Cocalic.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#21301 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- DonVito
#21302 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nebi trebao sa pozivanjem Cocalica ponoviti gresku.Adnana Mravac jedna od rijetkih safetovih grešaka
- ultima_palabra
#21303 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mravac je prije Ćirina greška... odnosno ne znam ni koliko je greška s obzirom da tad i nije bilo nekih igrača za tu poziciju. Kasnije je morao pogriješiti u Albaniji da bi ga se Safet riješio.
- DonVito
#21304 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slazem seultima_palabra wrote:Mravac je prije Ćirina greška... odnosno ne znam ni koliko je greška s obzirom da tad i nije bilo nekih igrača za tu poziciju. Kasnije je morao pogriješiti u Albaniji da bi ga se Safet riješio.
-
zlajapravaraja
#21305 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
De ba ljudi, popustite malo s tim Zahirovicem kad pojma nemate...
Ono sto ja znam je da maltene sve evropske reprezentacije igraju sa dvojicom zadnjih veznih, pa i Spanija, Njemacka, Francuska, Italija i Engleska, dok taj posao u BiH repki radi samo Adnan Zahirovic - znaci, lik trci za dvojicu, i omogucuje nam da imamo jednog kreativca vise na sredini terena.
Vecina ipak gleda samo umjetnicki dojam pri prijemu i dodavanju lopte, dok se njegova ucinkovitost pri razaranju protivnickih napada potpuno zanemaruje.
Meni je lik ekstra, uvijek daje 110%, i neka ga, i nek' lomi i udara, pa makar nas svi prezirali zbog njega
Ono sto ja znam je da maltene sve evropske reprezentacije igraju sa dvojicom zadnjih veznih, pa i Spanija, Njemacka, Francuska, Italija i Engleska, dok taj posao u BiH repki radi samo Adnan Zahirovic - znaci, lik trci za dvojicu, i omogucuje nam da imamo jednog kreativca vise na sredini terena.
Vecina ipak gleda samo umjetnicki dojam pri prijemu i dodavanju lopte, dok se njegova ucinkovitost pri razaranju protivnickih napada potpuno zanemaruje.
Meni je lik ekstra, uvijek daje 110%, i neka ga, i nek' lomi i udara, pa makar nas svi prezirali zbog njega
-
svi u napad
#21306 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dragi Zlaja, da si mu (Zahirovicu) rodjeni otac ili buraz ne bi ovo napisao za njega. Znam da se zezas i oprastam ti ovu zajebanciju (imao si dobrih komentara i ne mogu da vjerujem da si to ti). Covjek ni jednu bukvalno ni jedne lopte nije uzeo u zadnje 2 tekme. Ziv i zdrav bio ali nemoj molim te vise o Zahirovicu kao igracu. Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
- IcedMFEarth
#21307 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I ja ne znam zašto po njemu toliko drvlje i kamenje, dok smo igrali sa dva defanzivna vezna svi su hvalili Zahirovića talentazlajapravaraja wrote:De ba ljudi, popustite malo s tim Zahirovicem kad pojma nemate...![]()
I nije istina što neki govore da nikada ne daje pas prema naprijed, protiv Slovenije je par puta fino prograo Pjanića, a Pjanićeva uloga je valjda da dalje proigrava. A i draže mi je da def. vezni igra sigurne lopte nego da gubi bezveze lopte u odbrani. Ovo ne važi za Hasagića, Hasagiću je dozvoljeno da dribla protivničke napadače
-
Kontra__
#21308 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije problem u njegovom pasu od metar-dva metra, vec sto on slabo koga moze zaustaviti u kontri, napadu i slicno, jednostavno decko je igracki ogranicen. Bljesno u prvih 3-4 partije i od tog momenta stagnacija. Al' hajd...
-
zlajapravaraja
#21309 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mora se neko i za njega zauzetisvi u napad wrote:Dragi Zlaja, da si mu (Zahirovicu) rodjeni otac ili buraz ne bi ovo napisao za njega. Znam da se zezas i oprastam ti ovu zajebanciju (imao si dobrih komentara i ne mogu da vjerujem da si to ti). Covjek ni jednu bukvalno ni jedne lopte nije uzeo u zadnje 2 tekme. Ziv i zdrav bio ali nemoj molim te vise o Zahirovicu kao igracu. Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
No koga umjesto njega? Vranjes? Besic?
-
svi u napad
#21310 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobar odgovor Zlaja.
Halalim ti prosli post. Neka ima neko da ga brani.
Dobri nas merhamet. Ziv bio i vidimo se u Brazilu (sa ili bez Zahirovica). Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
- cvrčak_na_hedonizmu
#21311 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tebi je i Cedevita bila ekstra, kandidat za F4 Eurolige pa ti razmisli gdje si sa kontom i koliko se razumiješ u ono što pišešzlajapravaraja wrote:De ba ljudi, popustite malo s tim Zahirovicem kad pojma nemate...![]()
-
vryzas
#21312 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka ba @cvrcak, trazice ti referencecvrčak_na_hedonizmu wrote:Tebi je i Cedevita bila ekstra, kandidat za F4 Eurolige pa ti razmisli gdje si sa kontom i koliko se razumiješ u ono što pišešzlajapravaraja wrote:De ba ljudi, popustite malo s tim Zahirovicem kad pojma nemate...![]()
Meni je lik ekstra, uvijek daje 110%, i neka ga, i nek' lomi i udara, pa makar nas svi prezirali zbog njegaNakon košarke si došao na fudbal. O bože, stvarno nemamo sreće
- tendzera
#21313 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Adnan Zahirovic je u rangu sa Busquetsom 
- veljaca
#21314 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ama Busqets je za njega mala maca - on je u rangu Inieste ...tendzera wrote:Adnan Zahirovic je u rangu sa Busquetsom
-
zlajapravaraja
#21315 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Adnan Zahirovic - bosanski Gattuso ilitiga "agressive leader" i kao takav: nezamjenjiv 
-
vryzas
#21316 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Analogija je jasna...igrac je nezamjeniv ako igra standarno u prvih 11, selektor je taj koji bira tim, a selektor ima reference 
- MOSALJOZE
#21317 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Niko nije ne zamjenjiv NIKO NEMA ZAGARANTOVANO MJESTO U PRVIH 11.Osim 3-4 igrača:Begović,Spahić,Pjanić,Dzekozlajapravaraja wrote:Adnan Zahirovic - bosanski Gattuso ilitiga "agressive leader" i kao takav: nezamjenjiv
-
oglo
#21318 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ha ha,pazi jednu stavr protiv slabijih je dobar,to stoji,ali protgual,spanija,francuska kuci,rumunija u gostima,gatuso se gubio ko kusurzlajapravaraja wrote:Adnan Zahirovic - bosanski Gattuso ilitiga "agressive leader" i kao takav: nezamjenjiv
cim dodju jaci protivnici potop,a mi smo kao nekakva sila usvijetu plase nas se
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21319 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa nije Safet doveo Mravca nego ĆiroMOSALJOZE wrote:Adnana Mravac jedna od rijetkih safetovih grešaka_terminaš_ wrote:Za Cocalića se ne može reći da nam ne bi valjao, ali isto tako ne može se reći ni da bi nam valjao. Što se tiče Mravca, to si u pravu, od njega sam i ja bolji.DonVito wrote:Bolje Zukanovic nego Mravac ili Cocalic.
-
Kontra__
#21320 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali ga je dugo drzao.
- Mikady
#21321 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kontra__ wrote:Ali ga je dugo drzao.
-
Kontra__
#21322 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa je l' mu nije igro Mravac? Sta se pravite ludi...
- shalla
- MOSALJOZE
#21324 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tema potencijalni i reprezentativci BIH ovo je papetova tema tako da 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21325 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zar niej Pape smijenjen? kako je krenulo na forumu ja kontam već je Pape past tense