Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
- relativno84
- relativno84
#21303 Re: Mirza Teletovic all about
MT22
Odlicna sezona, historija ispisana, buducnost svijetla, bravo Mirza
A sad se odmori malo, znam da cu i ja vala od tebe

Odlicna sezona, historija ispisana, buducnost svijetla, bravo Mirza
A sad se odmori malo, znam da cu i ja vala od tebe
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21304 Re: Mirza Teletovic all about
Na kraju 179 + 2 kao starter....zadaca za buduce narastaje, a ko zna, mozda dogodine obori vlastiti rekord, ako i dalje bude u ulozi 6th man.
-
kakavdanakneiskustvu
#21305 Re: Mirza Teletovic all about
odličan poslije all star tekme,za prosječno 27 minuta imao je prosječno 16 poena i 5 skokova sa 44 % suta iz igre
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- insaneinthebrain
#21308 Re: Mirza Teletovic all about
bravo majstore, 22 poena za kraj odlicne sezone. sretno u nastavku

- hrastov žižak
#21309 Re: Mirza Teletovic all about
svaka čast za sezonu, posebno drugi dio, što će mu itekako povećat cijenu. valjda ga uzme neki izazivač ili barem plej of ekipa.
- Logovan
#21310 Re: Mirza Teletovic all about
Teletović

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21311 Re: Mirza Teletovic all about
Iz ugla reprezentacije, bolje da ostane u Sunsima.
Sto se tice njega samog, bolje da ode u neku ozbiljniju ekipu.
Jedino sto mu je zagarantovano u Sunsima je ispucavanje.
Sto se tice njega samog, bolje da ode u neku ozbiljniju ekipu.
Jedino sto mu je zagarantovano u Sunsima je ispucavanje.
- omega369
#21312 Re: Mirza Teletovic all about
povecati ugovor obavezno 
- haris0032
#21313 Re: Mirza Teletovic all about
Hvala Mirza za odlicnu sezonu, bio je uzitak gledati te.
Pogotovo hvala za ona dva game winnera
Odmori i pametno razmisli, nije sve ni u parama, a gledaj i da igras za reprezentaciju
Over and out
Over and out
-
Moenx
#21314 Re: Mirza Teletovic all about
Ne kontam vise ove spike oko ugovora, svaka tekma svaki poen kaoda je znacio nesto presudno da bi u narednoj sezoni osvojio jackpot zvani veci ugovor
To mu dodje kao neko nipodastavanje kao da Mirza treba da se dokazuje
Mirza je definitivno eksplozivan i senzacionalan igrac.. sada ga trenutno nejasno vidimo u repki
Mislimda treba i navijaci i on i tim zvani repka stati na loptu i napraviti malo vreliji ambijent gdje necemo iscekivati Mirzu ko nekog robota koji sve rjesava koji nas cii velikom repkom
Recimo treba misliti i na to koji bi blam bio da recimo Mirza sa repkom dozivi neuspijeh-- to bi ga mozda unazadilo ili bi mu unistilo samopouzdanje u karijeri
Dakle repka mora praviti svoju pricu bar imati ideju da ne bude sve tako hladnoi sterilno , da s vremena na vrijeme sastavimo nase robote sa svih meridijana i igramo nazor
A ta prica bi definitivno znacila ineki pomak u klupskoj kosarci , gdje bi se osovina trazila od neke igre iz domaceg okruzenja -- gradit punit dvorane davati akcenat na to
A ovako sbrda zdola, dolaze nam zvijezde s koferima za sedmodnevni boravak i nista
Cak ida nas sreca posluzi dakle dobijmo utakmicudvije vise na evropskom postavlja se pitanje kakav mi to utisak mozemo dati sebi idrugima -- kako napraviti silu kosarkasku na sta imamo pravo i osnove
Mirza je definitivno eksplozivan i senzacionalan igrac.. sada ga trenutno nejasno vidimo u repki
Mislimda treba i navijaci i on i tim zvani repka stati na loptu i napraviti malo vreliji ambijent gdje necemo iscekivati Mirzu ko nekog robota koji sve rjesava koji nas cii velikom repkom
Recimo treba misliti i na to koji bi blam bio da recimo Mirza sa repkom dozivi neuspijeh-- to bi ga mozda unazadilo ili bi mu unistilo samopouzdanje u karijeri
Dakle repka mora praviti svoju pricu bar imati ideju da ne bude sve tako hladnoi sterilno , da s vremena na vrijeme sastavimo nase robote sa svih meridijana i igramo nazor
A ta prica bi definitivno znacila ineki pomak u klupskoj kosarci , gdje bi se osovina trazila od neke igre iz domaceg okruzenja -- gradit punit dvorane davati akcenat na to
A ovako sbrda zdola, dolaze nam zvijezde s koferima za sedmodnevni boravak i nista
Cak ida nas sreca posluzi dakle dobijmo utakmicudvije vise na evropskom postavlja se pitanje kakav mi to utisak mozemo dati sebi idrugima -- kako napraviti silu kosarkasku na sta imamo pravo i osnove
- relativno84
#21315 Re: Mirza Teletovic all about
Moenx wrote:Ne kontam vise ove spike oko ugovora, svaka tekma svaki poen kaoda je znacio nesto presudno da bi u narednoj sezoni osvojio jackpot zvani veci ugovor

-
nema me tamo
#21316 Re: Mirza Teletovic all about
Stomak me zabolio relativni.
-
kakavdanakneiskustvu
#21317 Re: Mirza Teletovic all about
nema me tamo wrote:Stomak me zabolio relativni.
-
Tuzla111
#21318 Re: Mirza Teletovic all about
ja sam odusto nakon drugog reda. konto nisam se naspavao dovoljno. 
-
__Phoenix__
#21319 Re: Mirza Teletovic all about
Sinoć je održana pres konferencija povodom novog ugovora za dosadašnjeg v.d. trenera, od igrača su bili Knight, Mirza i Price, a rijetkost je da igrači budu tu, tako da se već može zaključiti gdje će igrati naredne sezone 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21320 Re: Mirza Teletovic all about
Ne bi bilo lose da ostane u Sunsima. Iduca sezona bi mu definitivno garantovala sigurne minute. Pokazao je kakav je igrac.
I to bi definitivno znacilo da ce igrati za reprezentaciju.
Ono, bolje za njega bi bilo da ode u neku ekipu koja je sigurna za play off, ali sta da se radi, ako Sunsi odrijese kesu....bring it on
I to bi definitivno znacilo da ce igrati za reprezentaciju.
Ono, bolje za njega bi bilo da ode u neku ekipu koja je sigurna za play off, ali sta da se radi, ako Sunsi odrijese kesu....bring it on
- shake69
#21321 Re: Mirza Teletovic all about
Pravo je pitanje misle li se Sunsi ozbiljnije pojacati za narednu sezonu ili nemaju nista protiv patnje kao ove godine?__Phoenix__ wrote:Sinoć je održana pres konferencija povodom novog ugovora za dosadašnjeg v.d. trenera, od igrača su bili Knight, Mirza i Price, a rijetkost je da igrači budu tu, tako da se već može zaključiti gdje će igrati naredne sezone
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21322 Re: Mirza Teletovic all about
Hm, pa nisu oni toliko losa ekipa.
Do povrede Bledsoa, bili su tu oko mjesta za playoff. Poslije je i Knight izostao veliki dio sezone. To su dva najbolja igraca ekipe i puno bi bilo za bilo koju drugu ekipu da im se desi slicna situacija.
Imaju dosta mladu ekipu. Potencijal je tu. Bice sigurno puno bolji naredne sezone.
Do povrede Bledsoa, bili su tu oko mjesta za playoff. Poslije je i Knight izostao veliki dio sezone. To su dva najbolja igraca ekipe i puno bi bilo za bilo koju drugu ekipu da im se desi slicna situacija.
Imaju dosta mladu ekipu. Potencijal je tu. Bice sigurno puno bolji naredne sezone.
-
Tuzla111
#21323 Re: Mirza Teletovic all about
Sansi imaju veoma dobru ekipu a nije im los ni ovaj trener.shake69 wrote:Pravo je pitanje misle li se Sunsi ozbiljnije pojacati za narednu sezonu ili nemaju nista protiv patnje kao ove godine?__Phoenix__ wrote:Sinoć je održana pres konferencija povodom novog ugovora za dosadašnjeg v.d. trenera, od igrača su bili Knight, Mirza i Price, a rijetkost je da igrači budu tu, tako da se već može zaključiti gdje će igrati naredne sezone
Mislim da su najtanji na poziciji centra jer je Chendler poprilicno star a Len i nije neki naj naj centar, al opet nisu toliko ni losi. Imaju 10 solidnih igraca koje mogu rotirati u bilo kojem trenutku.
Zamisli postave.
Mirza Bledsoe Chandler Knight Tucker
Onda na klupi
Booker, Warren, Len, Goodwin,Price, Leuer, Jenking,
solidna suterska klupa od kojih su Booker, Warren i Price strasni igraci.
- relativno84
- thekupus
#21325 Re: Mirza Teletovic all about
Predivno!Teletovic currently has the 15th most 3PM in a single Suns season. After factoring in both his bench role and limited minutes, you see that this season has actually been one of the most impressive shooting performances in NBA History. He is one of four players to ever make more than two 3PG while averaging less than 21 MPG. He is also the first player to ever shoot more than 400 treys at over 39% in such limited playing-time.