Telemach BH
Moderator: Benq
-
proama
#21301 Re: Telemach BH
Isključio sam total tv ali i dalje mi radi EON na mobitelu. Kako isključiti EON osim brisanja aplikacije
- Telemach
#21302 Re: Telemach BH
Pozdrav @proama,
Ukoliko ste opremu vratili u poslovnicu i podnijeti Zahtjev za Raskid Ugovora, pristup aplikaciji će biti onemogućen odmah nakon što se Vaš Zahtjev za Raskidom Ugovora zabilježi u sistemu. Ukoliko ste dostavili službeni dopis i poslali opremu na adresu kompanije Telemach, pristup uslugama će biti onemogućen pri primitku i obradi dopisa, te pri primitku opreme. Također nam možete dostaviti Vaše korisničke podatke u inbox kako bismo izvršili provjeru da li je Raskid Ugovora finaliziran, odnosno da li je zabilježen povrat opreme.
-
bogata_sirotinja
#21303 Re: Telemach BH
@Telemach Imate PP.
- Telemach
#21304 Re: Telemach BH
Pozdrav @bogata_sirotinja,
Dostavili smo Vam odgovor u inbox. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
-
shandrprcSA
#21305 Re: Telemach BH
Sta reci...Nakon razgovora sa Vasom kolegicom, ni nakon visegodisnjeg pokusavanja da nadjemo zajednicki jezik oko prelaska na eon full duo na 24 mjeseca ugovor nisu urodili plodom.Stari korisnici nemaju apsolutno nikakvih benefita i to mi je sada definitivno jasno.Ponudu koju sam dobio zaista ne bi komentarisaoTelemach wrote: ↑14/01/2024 14:43Pozdrav @shandrprcSA,shandrprcSA wrote: ↑14/01/2024 14:36 @Telemach moze li ponuda za duo paket jer sam trenutno na starom duo net grande extra paketu bez ugovora![]()
Ponudu za produženje Ugovora ili prelazak na drugi paket usluga komuniciraju kolege iz tima za brigu o korisnicima. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege pozvale u što kraćem roku i za Vas prezentovale najbolje dostupne benefite i pogodnosti.
- Telemach
#21306 Re: Telemach BH
Pozdrav @shandrprcSA,shandrprcSA wrote: ↑15/01/2024 15:48 Sta reci...Nakon razgovora sa Vasom kolegicom, ni nakon visegodisnjeg pokusavanja da nadjemo zajednicki jezik oko prelaska na eon full duo na 24 mjeseca ugovor nisu urodili plodom.Stari korisnici nemaju apsolutno nikakvih benefita i to mi je sada definitivno jasno.Ponudu koju sam dobio zaista ne bi komentarisaoNa moj upit sta trebam uraditi kao sadasnji korisnik bez ugovora da bi dobio prvih 10 mjeseci umanjen racun na 29.00 KM/mjesec a nakon 10 mjeseci 64,45KM/mjesec kao sto stoji na njihovom sajtu kolegica je nakon krace stanke, valjda iznenadjena pitanjem panicno govorila da ona ne zna, da ona nije zaduzena, da ona nije sta god je vec govorila...Pokusao da pitam ko mi moze dati odgovor na pitanje ali opet je kolegica krenula da panicno govorila da ona ne zna, da ona nije zaduzena itd. pa sam odustao od razgovora i zahvalio se.@Telemach ako Vi znate kako bi mogao doci do ove gore navedene ponude bit ce mi zadovoljstvo da nastavimo druzenje i dalje
![]()
Navedena ponuda je dostupna za korisnike koji do sada nisu koristili Telemach usluge. Vi ste koristili akcijske pogodnosti za nove korisnike u trenutku kada ste prvi put postali Telemach korisnik. Kao postojeći korisnik uz obnovu Ugovora možete ostvariti finansijske benefite i benefite u vidu dodatnih programskih TV paketa. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
-
shandrprcSA
#21307 Re: Telemach BH
Finansijske benefite i benefite u vidu dodatnih programskih TV paketa? Uz duzno postovanje aliTelemach wrote: ↑15/01/2024 15:51 Pozdrav @shandrprcSA,
Navedena ponuda je dostupna za korisnike koji do sada nisu koristili Telemach usluge. Vi ste koristili akcijske pogodnosti za nove korisnike u trenutku kada ste prvi put postali Telemach korisnik. Kao postojeći korisnik uz obnovu Ugovora možete ostvariti finansijske benefite i benefite u vidu dodatnih programskih TV paketa. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- Telemach
#21308 Re: Telemach BH
Pozdrav @shandrprcSA,shandrprcSA wrote: ↑15/01/2024 16:07 Finansijske benefite i benefite u vidu dodatnih programskih TV paketa? Uz duzno postovanje aliDa ponovim pitanje koje ste nehotice previdjeli, kako da postanem "novi korisnik" da bih mogao iskoristiti benefite u pravom smislu te rijeci...Hvala
![]()
Kompanija Telemach cijeni lojalnost svih svojih korisnika. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bismo za Vas pronašli najbolje kompromisno rješenje. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Last edited by Telemach on 19/01/2024 19:56, edited 1 time in total.
-
shandrprcSA
#21309 Re: Telemach BH
HvalaTelemach wrote: ↑15/01/2024 16:14Pozdrav @shandrprcSA,shandrprcSA wrote: ↑15/01/2024 16:07 Finansijske benefite i benefite u vidu dodatnih programskih TV paketa? Uz duzno postovanje aliDa ponovim pitanje koje ste nehotice previdjeli, kako da postanem "novi korisnik" da bih mogao iskoristiti benefite u pravom smislu te rijeci...Hvala
![]()
Kako biste ostvarili akcijske pogodnosti za nove korisnike potrebno je da izvršite raskid Ugovora, a zatim sačekate najmanje 90 dana kako biste podnijeli Zahtjev za priključenje Telemach usluge. U okviru navedenih 90 dana, na istoj adresi se ne smiju koristiti Telemach usluge ni na Vaše, a ni na neko drugo ime. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
PLAĆAJ DO 12 MJESECI STARU CIJENU nakon toga 64.45 KM
- Telemach
#21310 Re: Telemach BH
Pozdrav @shandrprcSA,shandrprcSA wrote: ↑15/01/2024 16:18 HvalaZar je ovo tesko bilo reci preko telefona
I jos jedno pitanje, stara cijena na sta se odnosi (trenutni moj paket ili nesto drugo) ?
PLAĆAJ DO 12 MJESECI STARU CIJENU nakon toga 64.45 KM
Nema na čemu. Navedena akcija se odnosi na postojeće korisnike koji se odluče za prelazak na veći paket usluga, te uz potpis Ugovora na 24 mjeseca, prvih 12 mjeseci plaćaju punu cijenu paketa kojeg su prethodno koristili. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- joyjoy
#21311 Re: Telemach BH
Uvijek "ista" brzina , ne "popušta" , ovaj avg sam pokvario mojom greškom , sve pohvale

Trebali biste uvesti mogućnost prelaska na jeftiniji "paket" ,bez obzira na ugovor/vrijeme ugovora, i omogućiti osnovno/polazno : Internet(sa više različitih brzina) ;kada bi mogla samo ova opcija kao korisnik Telemach.ba !?!? i mogućnost dokupljivanja: telefon,EON,D3,HBOmax,EON app,Tidal,StingRay,VideoKlub EON , jednostavno kome šta odgovara!

Trebali biste uvesti mogućnost prelaska na jeftiniji "paket" ,bez obzira na ugovor/vrijeme ugovora, i omogućiti osnovno/polazno : Internet(sa više različitih brzina) ;kada bi mogla samo ova opcija kao korisnik Telemach.ba !?!? i mogućnost dokupljivanja: telefon,EON,D3,HBOmax,EON app,Tidal,StingRay,VideoKlub EON , jednostavno kome šta odgovara!
- Telemach
#21312 Re: Telemach BH
Pozdrav @joyjoy,joyjoy wrote: ↑15/01/2024 22:34 Uvijek "ista" brzina , ne "popušta" , ovaj avg sam pokvario mojom greškom , sve pohvale![]()
![]()
Hvala Vam na povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni pruženom internet uslugom. Vaše prijedloge ćemo proslijediti kolegama koji su zaduženi za unaprijeđenje ponude Telemach usluga i servisa. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
-
EKSER1337
#21313 Re: Telemach BH
Pozdrav,
EON BOX nisam koristio dugo vremena, sinoć uključim, apdejt odradi i izbaci ovo, nisam uspio pronaći mjesto gdje da aktiviram ovaj kod.
EON app je aktivna na jednom TV-u, dok je BOX na drugom uredno radio.
https://ibb.co/BGdyd0t
EON BOX nisam koristio dugo vremena, sinoć uključim, apdejt odradi i izbaci ovo, nisam uspio pronaći mjesto gdje da aktiviram ovaj kod.
EON app je aktivna na jednom TV-u, dok je BOX na drugom uredno radio.
https://ibb.co/BGdyd0t
- Telemach
#21314 Re: Telemach BH
Pozdrav @EKSER1337,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke u inbox kako bismo izvršili aktivaciju EON box uređaja. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
-
dudlov
#21315 Re: Telemach BH
kada se otvara poslovnica u gradačačkoj na čengić vili 2?
- Peacean
- Telemach
#21319 Re: Telemach BH
Pozdrav @dudlov,
Trenutno ne raspolažemo informacijama o datumu zvaničnog otvaranja poslovnice na adresi Gradačačka 25. Datum zvaničnog otvaranja poslovnice ćemo blagovremeno objaviti na našim zvaničnim kanalima informisanja korisnika. Molimo za strpljenje i razumijevanje. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- Telemach
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#21321 Re: Telemach BH
Ni meni, al kontam da je to cijena da odbije vecinu, zbog opterecenja mreze. Nemam pojma kako bi funkcionisali, kada bi vecina korisnika bila na 1Gbps na koax kablu. Kakve su instalacije u SRB, ja ne znam, al znam da je cijena od cca 17KM mnogo postenija od 80KM za BiH.Cracked wrote: ↑31/12/2023 18:29 Meni i dalje nije jasno zasto 1gbs kosta dodatnih 60km na eon premium. A da ne govorim da je i tu upload kritican. Ja prvo kontao to jednokratno 60km, pa cak i razmisljao uzeti ali kad sam upload vidio odustanem. Onda jos skontam da je to na mjesecnoj bazi dodatnih 60....
Svasta
Sto se tice upload-a, svaki paket je tanak s tim, nije srazmjerna brzina nikako. Mislim da je i to pitanje mogucnosti postojece infrastrukture.
Sto se tice uzimanja dodatnog paketa 1Gbps, to ne kontam dok su ove cijene. Ako spuste kao u komsiluku, onda i razmislim.
-
Becky7
#21322 Re: Telemach BH
@Telemach Moj mobitel niko osim mene ne koristi razlog sa dijeljenje kontakt telefona eksternim kompanijama nije naveden u ugovoru niti ste ga prije koristili koliko sam upoznata za ovo mozete lagano opomenu dobiti. I sa istom ponudom za popust ste zvali i mog muza jucer odbili smo je jer iako nam ugovor istice u 6 mjesecu ove godine mislim da je smijesno da korisnicima koji su tu 10 godina nudite popust 7 km za godinu dana a pri tome ste digli tacno tu cijenu u toku protekle godine na racunuTelemach wrote: ↑13/01/2024 08:54Pozdrav @Becky7,Becky7 wrote: ↑13/01/2024 08:47 Isto mi se jucer desilo ali ponuda je bila sa 89 KM na 81 KM mislim da je to stvarno smijesno s tim koliko dugo smo korisnici usluga od @Telemach i jos jedan upit za Telemach zasto dijelite kontakt telefone eksternim firmama jer zvala me kompanija neka za dugove (a nijedan dug nemam prema nikome) i usla sam u trag preko google da se radi o firmi kojoj vi dajete kontakt telefone sto je veoma sramotno i za svaku osudu.
Kompanija Telemach dugovanja ustupa agenciji ODM Collections d.o.o. za korisnike koji su isključeni zbog neplaćanja i za korisnike koji nisu izvršili uplatu raskidne takse nakon raskida Ugovora. Agenciji ODM se ustupa isključivo iznos dugovanja korisnika, te lični podaci potrebni za naplatu dugovanja. Postoji mogućnost da je neki drugi korisnik koji je raskinuo Ugovor ili je trenutno isključen zbog neplaćenih računa sa Vašeg telefona pozivao Telemach kontakt centar, te je broj zabilježen u sistemu. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite kontakt broj telefona na koji su Vas kolege pozivale, kako bismo izvršili detaljne provjere i dostavili Vam povratne informacije. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- Telemach
#21323 Re: Telemach BH
Pozdrav @Becky7,Becky7 wrote: ↑17/01/2024 10:48 @Telemach Moj mobitel niko osim mene ne koristi razlog sa dijeljenje kontakt telefona eksternim kompanijama nije naveden u ugovoru niti ste ga prije koristili koliko sam upoznata za ovo mozete lagano opomenu dobiti. I sa istom ponudom za popust ste zvali i mog muza jucer odbili smo je jer iako nam ugovor istice u 6 mjesecu ove godine mislim da je smijesno da korisnicima koji su tu 10 godina nudite popust 7 km za godinu dana a pri tome ste digli tacno tu cijenu u toku protekle godine na racununjega niste zvali sa ovog broja za dugove, smijesno je da ovako ozbiljna kompanija dijeli brojeve.
Hvala Vam na povratnim informacijama. Zamolit ćemo Vas da se obratite na našu službenu e-mail adresu: [email protected], kako bi Vam kolege dostavile odgovor vezan Vaš upit. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
-
arminicos
#21324 Re: Telemach BH
Telemach bi trebao imati minimalan upload na najmanjem paketu Interneta 50 Mbps pa na vise! Ovo ovako je mizerno smijesno koliko mali upload nude. Koliki god download imali bitno vam je da imate i upload minimalno 50 Mbps pa na vise
- Telemach
#21325 Re: Telemach BH
Pozdrav @arminicos,
Hvala Vam na dostavljenim prijedlozima. Trenutna DOCSIS 3.0 tehnologija omogućava upload brzine do 124 Mbps. Vaše prijedloge ćemo proslijediti kolegama koji su zaduženi za kreiranje i unaprijeđenje ponude Telemach usluga i servisa. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.